Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cimi']Co za cham :evil_lol:. Jak ja miałam przyjeżdżać to mi nie zaproponował :evil_lol: :evil_lol: :lol:.[/quote]

Rzeczywiście, niewychowany gnojek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Rzeczywiście, niewychowany gnojek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/QUOTE]
O tak zgadzam się w 100% z tym :evil_lol:.

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Proszę mi się tu nie kłócić :mad: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Agatko widac podpadłas Piotrkowi w czymś :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Joluś z poczatkiem kwietnia zabieram się ostro do nauki, w poniedziałek mam w planie oddać w końcu ta moją pracę z polskiego, a potem sie biorę za geografię, matematykę, angielski - będzie goracy miesiąc :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Przed chwilką dzwoniła mama i kazała przekażać od Oskarcia gorące pozdrowienia, malutki macha do Was ogonkiem i już nie długo pojawi się na forum :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Agatko widac podpadłas Piotrkowi w czymś :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Właśnie, a Dagulka nie :cool3: ...

Posted

[quote name='Cimi']to w czym ja biedna podpadłam :( ?[/quote]

Wiesz, Ty maruda jesteś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

A Dagulka ma przywileje :cool3: :cool3: :cool3: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Wiesz, Ty maruda jesteś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

[U]A Dagulka ma przywileje[/U] :cool3: :cool3: :cool3: ...[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]jeszcze ktoś coś sobie pomyśli :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] :cool3:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]jeszcze ktoś coś sobie pomyśli :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] :cool3:[/quote]

Niech sobie myślą :cool3: :cool3: :cool3: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Niech sobie myślą :cool3: :cool3: :cool3: ...[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]jeszcze Justyna przez przypadek tu wejdzie i nici z mojego wyjazdu do Warszawy :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]jeszcze Justyna przez przypadek tu wejdzie i nici z mojego wyjazdu do Warszawy :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
Raczje nici ze spania z Locesem :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Raczje nici ze spania z Locesem :evil_lol:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]to, że z Piotrem rozumiem:evil_lol: , ale zeby Lockersem od razu zabroniono :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]to, że z Piotrem rozumiem:evil_lol: , ale zeby Lockersem od razu zabroniono :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Damy radę :cool3: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Żeby nie było, że Warszawiacy są niekulturalni to Ciebie Alu też zapraszamy ;) ...[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Aluś pojedziemy razem co Ty na to?? We 2 raźniej nam będzie :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Aluś pojedziemy razem co Ty na to?? We 2 raźniej nam będzie :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Alu, teraz to już nie sposób odmówić :razz: ...

Posted

[B]Piotrek, dziekuje bardzo[/B] , ale na razie nie moge się wypowiedzieć. Sporo czasu przed nami ,pożyjemy, zobaczymy...;)

Daguś , pewnie ,że byłoby fajnie ...:multi:

Posted

[quote name='Alka']

Daguś , pewnie ,że byłoby fajnie ...:multi:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Aluś musimy sie obie postarać, żeby do tej Wa-wy jechac :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple][SIZE=3]My juz zmykamy i DOBRANOC mówimy[/SIZE];[/COLOR][/FONT]

[URL="http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://imageshack.us/"][IMG]http://img56.imageshack.us/img56/346/p10100011ty.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Dzień Dobry,[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]U nas dzisiaj paskudna pogoda, pochmurno i pada mrzawka czy cuś. Nie chce się nigdzie z domy wychodzić w taką pogodę :roll: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Zaraz zmykam do szkoły, więc wszytskim życzę miłego dnia ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

cześć Dagulka :p

[IMG]http://img399.imageshack.us/img399/3616/p10100032ww.jpg[/IMG]
patrząc na tą fotę mam wrażenie ze Oskarek wyleguje się pod grzejacą lampą :lol: w sam raz na zimne dni ;)