g_o_n_i_a Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [IMG]http://img399.imageshack.us/img399/3616/p10100032ww.jpg[/IMG] Jaki Słodziak "wymięty". :iloveyou: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Cimi']Co za cham :evil_lol:. Jak ja miałam przyjeżdżać to mi nie zaproponował :evil_lol: :evil_lol: :lol:.[/quote] Rzeczywiście, niewychowany gnojek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
sota36 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Wybaczymy fotkową posuchę , bo wiemy ze nauka nr 1 :p[/B][/I][/quote] - no swiety czas- maturki za pasem :) Quote
Cimi Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Rzeczywiście, niewychowany gnojek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/QUOTE] O tak zgadzam się w 100% z tym :evil_lol:. Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Proszę mi się tu nie kłócić :mad: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Agatko widac podpadłas Piotrkowi w czymś :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Joluś z poczatkiem kwietnia zabieram się ostro do nauki, w poniedziałek mam w planie oddać w końcu ta moją pracę z polskiego, a potem sie biorę za geografię, matematykę, angielski - będzie goracy miesiąc :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Przed chwilką dzwoniła mama i kazała przekażać od Oskarcia gorące pozdrowienia, malutki macha do Was ogonkiem i już nie długo pojawi się na forum :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Agatko widac podpadłas Piotrkowi w czymś :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Właśnie, a Dagulka nie :cool3: ... Quote
Cimi Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Właśnie, a Dagulka nie :cool3: ...[/QUOTE] to w czym ja biedna podpadłam :( ? Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Właśnie, a Dagulka nie :cool3: ...[/quote] :multi: :multi: :multi: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Cimi']to w czym ja biedna podpadłam :( ?[/quote] Wiesz, Ty maruda jesteś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A Dagulka ma przywileje :cool3: :cool3: :cool3: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Wiesz, Ty maruda jesteś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [U]A Dagulka ma przywileje[/U] :cool3: :cool3: :cool3: ...[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]jeszcze ktoś coś sobie pomyśli :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]jeszcze ktoś coś sobie pomyśli :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] :cool3:[/quote] Niech sobie myślą :cool3: :cool3: :cool3: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Niech sobie myślą :cool3: :cool3: :cool3: ...[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]jeszcze Justyna przez przypadek tu wejdzie i nici z mojego wyjazdu do Warszawy :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PIKA Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]jeszcze Justyna przez przypadek tu wejdzie i nici z mojego wyjazdu do Warszawy :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Raczje nici ze spania z Locesem :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='PIKA']Raczje nici ze spania z Locesem :evil_lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]to, że z Piotrem rozumiem:evil_lol: , ale zeby Lockersem od razu zabroniono :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]to, że z Piotrem rozumiem:evil_lol: , ale zeby Lockersem od razu zabroniono :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Damy radę :cool3: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='Alka']no i posypały się propozycje ;)[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]teraz nie wypada z nich nie skorzystać ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Alka']no i posypały się propozycje ;)[/quote] Żeby nie było, że Warszawiacy są niekulturalni to Ciebie Alu też zapraszamy ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Żeby nie było, że Warszawiacy są niekulturalni to Ciebie Alu też zapraszamy ;) ...[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Aluś pojedziemy razem co Ty na to?? We 2 raźniej nam będzie :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Aluś pojedziemy razem co Ty na to?? We 2 raźniej nam będzie :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Alu, teraz to już nie sposób odmówić :razz: ... Quote
Alka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [B]Piotrek, dziekuje bardzo[/B] , ale na razie nie moge się wypowiedzieć. Sporo czasu przed nami ,pożyjemy, zobaczymy...;) Daguś , pewnie ,że byłoby fajnie ...:multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='Alka'] Daguś , pewnie ,że byłoby fajnie ...:multi:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Aluś musimy sie obie postarać, żeby do tej Wa-wy jechac :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple][SIZE=3]My juz zmykamy i DOBRANOC mówimy[/SIZE];[/COLOR][/FONT] [URL="http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://imageshack.us/"][IMG]http://img56.imageshack.us/img56/346/p10100011ty.jpg[/IMG][/URL] Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [I][B]Daguś witaj![/B][/I] [I][B]Oskar jak zwykle śliczny! [/B][/I] Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Dzień Dobry,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]U nas dzisiaj paskudna pogoda, pochmurno i pada mrzawka czy cuś. Nie chce się nigdzie z domy wychodzić w taką pogodę :roll: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Zaraz zmykam do szkoły, więc wszytskim życzę miłego dnia ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Gosiek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 cześć Dagulka :p [IMG]http://img399.imageshack.us/img399/3616/p10100032ww.jpg[/IMG] patrząc na tą fotę mam wrażenie ze Oskarek wyleguje się pod grzejacą lampą :lol: w sam raz na zimne dni ;) Quote
Recommended Posts