Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']
Uwaga! Uwaga! Oto [URL="http://www.youtube.com/watch?v=8YAqOJIP0J8"][COLOR=red][B]filmik[/B][/COLOR][/URL] - a na nim to, czego się nauczyłyśmy w czasie "odsiadki" :cool1: :cool1: :cool1:

Pozdrawiam
Marysia i Una[/quote]

to się nazywa resocjalizacja :razz:

Do tańca z psem się szykujecie? :lol:

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aga1215']fajny:multi: tylko :hmmmm: czy ona za dużo nie drepcze?[/quote]

Nie. Ona nie ma kompletnego zakazu ruchu, a wolę, żeby podreptała trochę ze mną i poćwiczyła niż żeby mi usiłowała galopować na spacerze (a co, na krótkiej smyczy też się da :roll:).

[quote name='Koma']Super :klacz: :klacz: :klacz:
Una jest bardzo pojętną sunią :multi:[/quote]

Dzięki :multi: Czasem jak kombinuje to nie mam do niej siły ;)
[SIZE=1][COLOR=lightblue]A nauczyciela to już nie pochawalą :roll: SAM się psiak nauczył :eviltong:[/COLOR] [/SIZE]

[quote name='an3czka'][I][B]Nuda? Nie dla mnie:lol:[/B][/I][/quote]

Ale dla mnie :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='PIKA']to się nazywa resocjalizacja :razz:[/quote]

A co, trzeba zapracować na "wolność" :cool3:

[quote name='PIKA']Do tańca z psem się szykujecie? :lol:[/quote]

Nie, to nie dla Uny. [SIZE=1]Ale elementy tańca z psem są przydatne we frisbee :p[/SIZE]

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy'][SIZE=1] [/SIZE]
Ale dla mnie :eviltong: :eviltong: :eviltong:

[/quote]
[I][B]Ok! To zamiast zdjęć wstawiaj więcej takich świetnych filmików:lol: [/B][/I]
[I][B]Pokazywania której części ciała teraz się uczycie? :cool3: [/B][/I]

Posted

Marysiu, zdjęcie Uny zza krat bardzo mnie poruszyło, bidulka mała :placz: . Wiosna za oknem, żaby rechocą a Una uziemiona :placz:
Filmik - WSPANIAŁY :multi: :multi: Świetnie się rozumiecie, bardzo pojętna uczennica a nauczyciel z powołania :cool3: BRAWO
Zdjęcia pt. Una je kość, Una na balkonie itd. wcale nie są nudne :mad:
Jeżeli zdjęcia się Tobie nudzą to proszę więcej filmików - dla mnie do nauki :eviltong:
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Unę żeby wszystko się ładnie poskładało :roll:

Posted

[quote name='an3czka'][B][I]Ok! To zamiast zdjęć wstawiaj więcej takich świetnych filmików:lol: [/I][/B][/quote]

Bez przesady, te sztuczki wymagają jednak trochę pracy i czasu :lol:

[quote name='an3czka'][B][I]Pokazywania której części ciała teraz się uczycie? :cool3: [/I][/B][/quote]

Kości strzałkowej :eviltong:

[quote name='KUMPELka']Marysiu, zdjęcie Uny zza krat bardzo mnie poruszyło, bidulka mała :placz: . [/quote]

Prawie wypadłam przez balkon, żeby je zrobić :razz:

[quote name='KUMPELka']Filmik - WSPANIAŁY :multi: :multi: Świetnie się rozumiecie, bardzo pojętna uczennica a nauczyciel z powołania :cool3: BRAWO[/quote]

Dziękujemy :cunao:

[quote name='KUMPELka']Pozdrawiam i trzymam kciuki za Unę żeby wszystko się ładnie poskładało :roll:[/quote]

Trzymaj! Mocno!

[quote name='*luthien*']i więcej zdjęć z ergunią prosimy:cool3:[/quote]

Eeeee... tego ten tego... z kim? :drinking:

[quote name='Klaudia:-)']Una szybko wracaj do zdrowia i sporcików,a my czekamy na fotki.[/quote]

:buzi:

[FONT=Courier New]Jutro jedziemy do weterynarza, będziemy robić RTG - trzymajcie proszę kciuki, żeby Una była grzeczna i spokojna, bo wolałabym je robić bez głupiego jasia. No i się okaże co się dzieje, czy kość próbuje się zrosnąć, jeśli tak - to na jakim jest etapie i jak długo jeszcze trzeba będzie usztywniać. Natomiast jeśli kość postanowiła nie zrastać, to... :niewiem: [SIZE=1]operacja?[/SIZE][/FONT]

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Una [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/V%20Text%20pl/311.gif[/IMG] zebyś była bardzo, bardzo grzeczna i zeby pańcia sie nie musiała denerwować kolejnym głupim jasiem :cool1:

Marysiu - a o której mniej wiecej jedziesz? Żeby było wiadomo kiedy kciuki trzmać nie tylko wirtualnie

Posted

[B]Tośka[/B] dziękuję :buzi:

[B]Gosiu[/B] też dziękuję :buzi: ja z nią nawet ćwiczyłam odpowiednią pozycję :cool1: ale to, że w domu tak spokojnie wytrzymuje, nie oznacza, że wytrzyma w klinice :roll:
Jesteśmy umówione na 10:00.

[B]*luthien*[/B] będziesz w Poznaniu? :cool3:

[B]Justa[/B] przecież to są drobiazgi :oops: wytłumaczenie ich psu to kilka minut - gorzej z uzyskaniem zachowania na sygnał i w różnych okolicznościach...

[B]malawaszka[/B] wystarczy kilka minut!! nawet nie codziennie...

Pozdrawiam cieplutko
Marysia i Una

Posted

Ja w poznaniu? Chyba nie :cool3: [COLOR=white] [/COLOR][SIZE=1][COLOR=lightblue][U]mówie że pozdrawiamy z moim psem :cool1:[/U][/COLOR][/SIZE]

Posted

Obejrzalam filmik:crazyeye: Powiedz jak Ty to robisz??? ze ona chce sie uczyc :crazyeye: Ja nie mojej jednej trójki wogóle zmotywowac do nauki czego kolwiek, Delta do dzis nie umie siad:oops:

Posted

Marysiu jesteś niesamowita jako szkoleniowiec :-o

Uneczko trzymam kciuki żeby w końcu zdjęli Ci ten wstrętny opatrunek i pamiętaj bądź grzeczna!

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy'][FONT=Courier New]Jutro jedziemy do weterynarza, będziemy robić RTG - trzymajcie proszę kciuki, żeby Una była grzeczna i spokojna, bo wolałabym je robić bez głupiego jasia. No i się okaże co się dzieje, czy kość próbuje się zrosnąć, jeśli tak - to na jakim jest etapie i jak długo jeszcze trzeba będzie usztywniać. Natomiast jeśli kość postanowiła nie zrastać, to... :niewiem: [SIZE=1]operacja?[/SIZE][/FONT]

Pozdrawiam
Marysia i Una[/quote]
[I][B]Marysiu trzymam kciuki!! Na pewno wszystko zrasta sie jak powinno![/B][/I]:p

Posted

[FONT=Courier New]Bardzo króciutko, bo jestem w przelocie. Za wszystkie kciuki serdecznie dziękuję :buzi: Una była ciężko przerażona, ale grzeczna, wyleżała RTG i obyło się bez głupiego jasia. Kość się zrasta :multi: jednak zaskoczyła!! :multi: Natomiast zła wiadomość jest taka, że opatrunek i reżim spacerowy potrzebny będzie jeszcze przez 3-4 tygodnie :shake: [/FONT]
[FONT=Courier New][/FONT]
Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy'][FONT=Courier New]Bardzo króciutko, bo jestem w przelocie. Za wszystkie kciuki serdecznie dziękuję :buzi: Una była ciężko przerażona, ale grzeczna, wyleżała RTG i obyło się bez głupiego jasia. Kość się zrasta :multi: jednak zaskoczyła!! :multi: Natomiast zła wiadomość jest taka, że opatrunek i reżim spacerowy potrzebny będzie jeszcze przez 3-4 tygodnie :shake: [/FONT]

Pozdrawiam
Marysia i Una[/quote]
Całe szczęście, Brawo dla dzielnej Uny :multi:
Jakoś wytrzymacie a pozatym jeszcze tyle części ciała do opanowania :lol: akurat na 4 tygodnie ;)
Bardzo się cieszymy :multi: :multi:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy'][FONT=Courier New]Bardzo króciutko, bo jestem w przelocie. Za wszystkie kciuki serdecznie dziękuję :buzi: Una była ciężko przerażona, ale grzeczna, wyleżała RTG i obyło się bez głupiego jasia. Kość się zrasta :multi: jednak zaskoczyła!! :multi: Natomiast zła wiadomość jest taka, że opatrunek i reżim spacerowy potrzebny będzie jeszcze przez 3-4 tygodnie :shake: [/FONT]

Pozdrawiam
Marysia i Una[/quote]
[I][B]Super, że sie zrasta:multi:. Szkoda tylko, że Unka pomęczy się jeszcze bez spacerów...:-([/B][/I]

Posted

[I][B]:multi::multi::multi:super wiadomość o zrastającej się kosteczce ;)no a reżim ...wiesz przecież ze kobietki sa zdolne do wyrzeczeń :cool3::p[/B][/I]

Posted

jejku:multi: super:multi: ucałuj ode mnie Une i jej kosteczke:lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: nie moge się nacieszyć:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: