Paskuda_Bandzior Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Marysiu chyba jednak w niedzielę. Jak będę wiedzieć na 100 % to naskrobię Ci smska :p [QUOTE][url]http://img53.imageshack.us/img53/8941/imgp6314vm4.jpg[/url][/QUOTE] Jejku boskie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Te ząbki w szparze i te fafelki odłożone na misce :lol: Quote
taura1 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'][URL]http://img53.imageshack.us/img53/8941/imgp6314vm4.jpg[/URL] [/quote] Padłam. :mdleje: :roflt: :cool2: Quote
Marta i Wika Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Widzę że Una sprzedała się do reklamy :evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Una cudna...Marysiu czy Ty jej nie wykorzystujesz do celow komercyjnych:diabloti: uchy ma cudowne:loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 [quote name='shangri_la']hahahaha :evil_lol: jesoo padłam na te ząbki :ylsuper: :klacz::klacz::klacz::D [URL]http://img53.imageshack.us/img53/8941/imgp6314vm4.jpg[/URL] no niemoge zaraz sie popłacze :eviltong: to chyba moje ulubione foto Uny bedzie od dzisiaj. extra robota marysiu :multi:[/quote] Ząbki fajoskie, no nie? :lol: Ale to robota Uny, nie moja :evil_lol: [quote name='shangri_la']EDIT :pierwszaaaaa :lol: czekam na bonus :diabloti:[/quote] Ok, będzie. Ale wieczorem, to teraz uciekam w różne odwiedziny i takie tam ;) [quote name='gonek']hehehe Una z ząbkami na wierzchu obłędna :loveu::laugh2_2:[/quote] Dziękujemy :oops: :loveu: :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 [quote name='KaRa_TC']Świetne zdjęcia Uny z miską, szczególnie te w biegu:crazyeye:[/quote] No, chcociaż jedna, która doceniła to w biegu :buzi: [quote name='KaRa_TC']Jutro ide z Paula i naszymi szczeniakami na spacer nad Warte ok 17 może wpadniesz z aparatem?;) bo z Uną to chyba niebardzo by zwariowała na widok tych dwóch szaleńców:lol:[/quote] [quote name='Paskuda_Bandzior']Marysiu chyba jednak w niedzielę. Jak będę wiedzieć na 100 % to naskrobię Ci smska :p [/quote] Więc tak. Dziś nie dam rady, obowiązki rodzinne wzywają. Ale jakbyście szły na spacerek w niedzielę, to dajcie znać. Z tym, że wiecie, ja jestem słaba, więc nie mogę iść daleko i długo. I mogę potrzebować niańki do noszenia sprzętu :oops: [quote name='Paskuda_Bandzior']Jejku boskie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Te ząbki w szparze i te fafelki odłożone na misce :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: [quote name='taura1']Padłam. :mdleje: :roflt: :cool2:[/quote] Powstań! :evil_lol: [quote name='nathaniel']JAki z Unki ciapciak :)[/quote] Ciapciak? :-o [quote name='Marta i Wika']Widzę że Una sprzedała się do reklamy :evil_lol:[/quote] Aaa, tą miskę to jeszcze od hodowcy mamy, w wyprawce dostałyśmy :lol: [quote name='Rybka_39']Una cudna...Marysiu czy Ty jej nie wykorzystujesz do celow komercyjnych:diabloti: uchy ma cudowne:loveu:[/quote] Dzięki :multi: Una jest moją modelką, profesjonalną, dobrze wyszkoloną i niedrogą :evil_lol: ma jedną wadę - pracuje tylko ze mną :loveu: i tak, nie zaprzeczam, pomaga mi zarobić trochę grosza raz po raz :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marta i Wika Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']No, chcociaż jedna, która doceniła to w biegu :buzi:[/quote] Mnie też się to w biegu podoba bardziej :-) Quote
KaRa_ Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Spacerek będzie jutro jak pogoda dopisze; no my najczęściej z psami siadamy pod jednym drzewem i tam przesiadujemy cały czas;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [QUOTE]Więc tak. Dziś nie dam rady, obowiązki rodzinne wzywają. Ale jakbyście szły na spacerek w niedzielę, to dajcie znać. Z tym, że wiecie, ja jestem słaba, więc nie mogę iść daleko i długo. I mogę potrzebować niańki do noszenia sprzętu :oops: [/QUOTE] Tak jak Kara napisała, na spacerek jesteśmy umówione na jutro :p Jesli będzie pogoda oczywiście. Siadamy zawsze pod drzewkiem i tam sobie gadamy, a aparat spokojnie, w razie czego służę pomocą :razz: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 [B]shangri[/B] obiecany bonusik dla Ciebie: [IMG]http://img150.imageshack.us/img150/1015/imgp6339kg9.jpg[/IMG] [quote name='Marta i Wika']Mnie też się to w biegu podoba bardziej :-)[/quote] A dla Ciebie drugi bonusik :loveu: [IMG]http://img150.imageshack.us/img150/5978/imgp6334rx2.jpg[/IMG] [quote name='KaRa_TC']Spacerek będzie jutro jak pogoda dopisze; no my najczęściej z psami siadamy pod jednym drzewem i tam przesiadujemy cały czas;)[/quote] [quote name='Paskuda_Bandzior']Tak jak Kara napisała, na spacerek jesteśmy umówione na jutro :p Jesli będzie pogoda oczywiście. Siadamy zawsze pod drzewkiem i tam sobie gadamy, a aparat spokojnie, w razie czego służę pomocą :razz:[/quote] Fajnie :multi: Postaram się dołączyć :multi: Na którym brzegu Warty się spotykacie? :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
KaRa_ Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Jesteśmy zawsze na brzegu od strony Multikina itp, nie od Rataj bynajmniej;) Bo mniej po tamtej stronie ludzi i mamy fajne miejsce do siedzenia;) Marysia ja mam nadzieje,że jakiś rad szkoleniowych byś mi dała bo ja ledwo z energią Duka sobie radze;) Quote
Marysia_i_gończy Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 [quote name='KaRa_TC']Jesteśmy zawsze na brzegu od strony Multikina itp, nie od Rataj bynajmniej;)[/quote] Ok :) [quote name='KaRa_TC']Marysia ja mam nadzieje,że jakiś rad szkoleniowych byś mi dała bo ja ledwo z energią Duka sobie radze;)[/quote] Wiedziałam, że nie zapraszacie mnie bezinteresownie :eviltong: Ale ze mnie doradca szkoleniowy od siedmiuset boleści :oops: Quote
shangri_la Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 huraaa jaki dla mnie bonus :multi: hehehheh [quote name='Marysia_i_gończy']Wiedziałam, że nie zapraszacie mnie bezinteresownie :eviltong: Ale ze mnie doradca szkoleniowy od siedmiuset boleści :oops:[/quote] :diabloti: hehe wiesz Marysiu sie ma taką Une, ktora tyleumie i wogole, nic dziwnego :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=Silver]to kiedy bedziecie znowu we wrocławiu ? :p :razz: [SIZE=2][COLOR=Black]pozdrawiam[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE] Quote
KaRa_ Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] Wiedziałam, że nie zapraszacie mnie bezinteresownie :eviltong: Ale ze mnie doradca szkoleniowy od siedmiuset boleści :oops:[/quote] Już lepszy taki niż żaden:evil_lol: Ale tak poważnie z Duka ciężki przypadek, niby uczy się szybko ale zmusić go do nauki nie jest już łatwo;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [QUOTE]Ale ze mnie doradca szkoleniowy od siedmiuset boleści :oops:[/QUOTE] A z tym się nie zgadzam :eviltong: Mam nadzieję, że się jutro zobaczymy :cool3: Quote
KaRa_ Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Oj chyba nie wypali spacer bo pogoda niezbyt fajna. Quote
Rybka_39 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Marysia co Ty gadasz klikerowcy gorą:multi::multi: Ja choc klikam pol roku nie moge Kory nauczyc aportować innych rzeczy niz zabawka:shake: Quote
Anza&Hacker Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='Rybka_39']Ja choc klikam pol roku nie moge Kory nauczyc aportować innych rzeczy niz zabawka:shake:[/quote]...ale to nie problem - przecież zabawką jest wszystko - pokaż tylko psu, że tym też można sie bawić :cool3: ...a poza tmy nie przejmuj się ja klikam od dwóch lat i nie mam formalnego aportu - po prostu mi na tym nie zależało i do tej pory nie mam własnego koziołka, a na taki aport przeważnie trzeba duuuużo sesji, bo nie każdy ma taką Unę, która uważa, że "pieniądz nie śmierdzi" :grins: Marysiu mam nadzieje, że z Twoim zdrowiem już dobrze ...ja życze Ci szybkiego powrotu do pełni sił, abyś mogła nosić ukochany obiektyw zawsze przy sobie kiedy Ci będzie tylko potrzebny :rose: Quote
Kaśka (Hasta) Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 czesc [B]Marysiu[/B], jak Ci idzie dzwiganie aparatu? :razz: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='shangri_la']huraaa jaki dla mnie bonus :multi: hehehheh[/quote] Starałam się :multi: [quote name='shangri_la']:diabloti: hehe wiesz Marysiu sie ma taką Une, ktora tyleumie i wogole, nic dziwnego :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=silver]to kiedy bedziecie znowu we wrocławiu ? :p :razz:[/COLOR][/SIZE][/quote] Poniekąd masz rację - cała praca z psem procentuje w takim momencie :) We Wrocławiu, echhh, nie wiem. Chciałabym wpaść, ale nie wiem kiedy dam radę... :roll: [quote name='KaRa_TC']Już lepszy taki niż żaden:evil_lol: Ale tak poważnie z Duka ciężki przypadek, niby uczy się szybko ale zmusić go do nauki nie jest już łatwo;)[/quote] Eee tam, nie ściemniaj :cool3: [quote name='Paskuda_Bandzior']Mam nadzieję, że się jutro zobaczymy :cool3:[/quote] [quote name='KaRa_TC']Oj chyba nie wypali spacer bo pogoda niezbyt fajna.[/quote] No i się dziewczyny wody wystraszyły :evil_lol: A ja wtedy poszłam sobie na spacerek z Uną - fakt, coś tam kapało z nieba, ale za to było pusto, cicho i przyjemnie :) [quote name='Matinka']Ślicznotka, dobranocka :-* :-*[/quote] :) [quote name='Rybka_39']Marysia co Ty gadasz klikerowcy gorą:multi::multi: Ja choc klikam pol roku nie moge Kory nauczyc aportować innych rzeczy niz zabawka:shake:[/quote] No pewnie że klikerowcy górą! :multi: :evil_lol: A aport jest dla niektórych psów naprawdę trudny - za to jak już załapią, to aportują świetnie! :) [quote name='Anza&Hacker']Marysiu mam nadzieje, że z Twoim zdrowiem już dobrze ...ja życze Ci szybkiego powrotu do pełni sił, abyś mogła nosić ukochany obiektyw zawsze przy sobie kiedy Ci będzie tylko potrzebny :Rose:[/quote] Dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: Być może czeka mnie jeszcze jedna mała kuracyjka (to sie okaże za miesiąc), ale potem powinnam już wrócić do sił i normalnego życia :) A pamiętasz o mojej prośbie?? :razz: [quote name='Kaśka (Hasta)']czesc [B]Marysiu[/B], jak Ci idzie dzwiganie aparatu? :razz:[/quote] Nie wiem, aparat nadal leży sobie na półce :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Melduję, że zdjęłam aparat z półki. 4/5 spaceru spędził w plecaku, kiedy zaczęłam robić zdjęcia to umarłam i pies musiał zawlec moje zwłoki do domu ;) a kiedy zobaczyłam w domu, cóżem napstrykała, to umarłam po raz drugi :shake: Fatalne kadry, nietrafiona ostrość, spóźnione wyzwalanie migawki... eeech: [IMG]http://img59.imageshack.us/img59/2928/imgp6389ml7.jpg[/IMG] [IMG]http://img485.imageshack.us/img485/208/imgp6403qi4.jpg[/IMG] [IMG]http://img247.imageshack.us/img247/4695/imgp6355bk4.jpg[/IMG] [IMG]http://img481.imageshack.us/img481/8059/imgp6346vl8.jpg[/IMG] Ale myślę, że wrócę do dawnej wprawy, tylko trochę praktyki :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
asia_i_bora Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] a kiedy zobaczyłam w domu, cóżem napstrykała, to umarłam po raz drugi :shake: Fatalne kadry, nietrafiona ostrość, spóźnione wyzwalanie migawki... eeech: (ciach) Ale myślę, że wrócę do dawnej wprawy, tylko trochę praktyki :razz: [/quote] i tak jest pięknie:loveu: Quote
nathaniel Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 [quote name='asia:)']i tak jest pięknie:loveu:[/quote] Dokładnie, Marysiu ile ja bym dała, żeby takie zdjęcia zrobić:) Quote
Recommended Posts