Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia&Max!

Jakby w przyszłości znów "poplątały Ci się włosy, to pamiętaj żeby je posmarować mocno odżywką. Ponoć pomaga i ratuje przed ostatecznością, czyli obcięciem włosów. To taki mały off.

Pozdrawiam, Mery

Posted

Są różne szkoły czesania głowy i tak naprawdę to się ćwiczy latami nie ma złotego środka na czesanie bo każdy York ma inny włos inną głowę i nie można robić głów szablonowo To co jednemu Yoreczkowi pasuje innemu niestety nie :razz:

Posted

[quote name='cardea']Są różne szkoły czesania głowy i tak naprawdę to się ćwiczy latami nie ma złotego środka na czesanie bo każdy York ma inny włos inną głowę i nie można robić głów szablonowo To co jednemu Yoreczkowi pasuje innemu niestety nie :razz:[/quote]

Zgadzam się z tym.
Ale jak masz już taką praktykę, to może napisałabyś krok po kroku jak robisz koczka.
Czy tylko tapirujesz włoski, czy może jakiś kosmetyków do tego używasz...itd
Po prostu jak to robisz:cool3:
Bo mi "placki" wychodzą a nie koczki:placz:

• 3 weeks later...
Posted

W jakim wieku zaczyna sie robić taki koczek ? Jessi jak pojedzie na wystawe w kwietnu bedzie miała juz prawie rok i bedzie to jej debiut w młodzieży - czy juz powinna mieć koczek ?

Posted

[FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ja też musze się wybrać do fryzjera lub hodowcy bo ciężka sprawa z tym kokiem:shake:… te moje próby hihiihi:lol: na fryzjera sie nie nadaje:lol:[/SIZE][/FONT]

Posted

Witam, pierwszy raz jestem na tej stronie, nawet jeszcze nie wiem jak się tutaj poruszać... mam 4-miesięcznego Yorka, kiedy mogę zacząć mu robić kitkę?

Posted

[quote name='Replay']Witam, pierwszy raz jestem na tej stronie, nawet jeszcze nie wiem jak się tutaj poruszać... mam 4-miesięcznego Yorka, kiedy mogę zacząć mu robić kitkę?[/quote]
To zależy jakie ma włoski juz długie.. Ja Jessi zrobiłam pierwszą jak miała jakieś 5 m-cy niecałe , ale to taka mała, nieporadna kiteczka była :loveu: