Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wind']Maciek,

Ja tez sie tego uczylam i uczylam ... a i tak Majka zawsze trafiala w fachowe rece naszej Mariolki! :D :D :D

Oj Beatko :oops: gdzie tam fachowe jakoś to samo wychodzi :roll: i za każdym razem troszkę inaczej.

Posted

[quote name='yoreczka'][quote name='Wind']Maciek,

Ja tez sie tego uczylam i uczylam ... a i tak Majka zawsze trafiala w fachowe rece naszej Mariolki! :D :D :D

Oj Beatko :oops: gdzie tam fachowe jakoś to samo wychodzi :roll: i za każdym razem troszkę inaczej.

To co, ze inaczej, liczy się efekt, ze psiaki są ślicznie uczesane 8) \
Ja chyba dziś będe kapał TOlutka, to zrobie zdjęcie w moim''koczku'' :lol: tylko czekam, aż mi odżywka przyjdzie :wink:

Posted

No rzeczywiscie sztuka koczków jest niełatwa do opanowania ale ja sobie wykombinowałam taki sposób pośredni i jakoś daję radę... w każdym bądź razie jest coraz lepiej... 8) postaram się wkleić jakieś foty w najbliższym czasie 8)
:wink:

pozdrawiam :fadein:

Posted

Ale przyznajcie, że koczki i fryzurki są warte osobnego topiku :lol:
Przecież na początku każdy z nas ma z tym problem więc dobrze by było zeby mozna sie było czegoś dowiedzieć... :wink:
Yoreczka zwłaszcza na Ciebie liczę! :wink:

Posted

Kochani jak czas pozwoli to coś wykombinuję ale dopiero po Sopocie chyba że uda mi się wcześniej :) eksperyment zrobię na Barbie lub Cayence
A wy piszcie i wstawiajcie zdjęcia może coś się dowiem nowego :) NNikka dzięki że wierzysz we mnie.

Posted

Maćku
Nie bądż taki skromny, nauki pobierałeś u fachowca (p. Stasiak), teraz to tylko ćwicz,a będziesz nam czesał psy na wystawach hi hi hi :multi:

Posted

To ja wygrzebałam tesh parę zdjeć Lorda 8)

to akurat schylił główke i widac koczka... niestety jak zwykle rozwalił górę i zaczął tworzyć się kucyk ale ogólnie zarys koczka widać :wink:

a tu takie starsze zdjecia (spzred 2-3 tygodni) 8)

Posted

Widzę tu szkołę p. Stasiak,ach te rzęsy.To czesanie idzie Wam całkiem nieżle, to może wstawicie zdjęcia krok po kroku. Wiem, że to trudne ,trzeba by zatrudnić fotografa, ale może się uda. :lol:

Posted

DZiękuje za słowa uznania :oops:

a jeśli chodzi o foty to ja moge obiecać takie krok po kroku bo już raz komuś takwoe wykonywałam więc moge ponowić ten eksperyment :wink: tylko nie powiem dokąłdnie keidy bo lord bryka natłuszczony w oleju i papilotach przed wystawą ale napewno jak go będę czesać to fotki porobię 8) :wink:

Posted

Te koczki to rzeczywiście masakra.Ja przed wystawą w Warszawie robiłam i robiłam... ai tak wyszedł w końcu kucyk i to w dodatku gorszy niż w domu.Piękne uczesanie u Yoreczka to rzeczywiście dobry temat.Chciałabym nauczyć się tak pięknych koczków jakie robi Yoreczka.A skąd te rzesy u Lorda?Zawsze mnie to zastanawiało....Wygląda w nich pięknie i dostojnie,bardzo to do Niego pasuje!

Posted

Jeśli chodzi o rzęsy to Lord ma je dosc długie więc podkreślam je skręcając w palcach na które wcześniej nanieśc trzeba jakiś zel lub spray :wink: 8) i tak to ptoem wygląda... :wink:

Posted

Ponieważ nastała tu cisza a wystawa w Sopocie się zbliza wkleję kilka świerzych fotek Lorda 8)

spodobał mi się bardzo pomysł ze spineczkami z różyczkami u Arinka na fotce którą wstawiła NNikka wiec to wykorzystałam <mam nadzieję że nikt nie będzie miał mi tego za złe... :roll: >

widok z góry

i parę takich bardziej ogólnych zdjeć... 8)

i to narazie tyle 8)

Posted

Ślicznie! Ciekawa jestem kiedy ja sie tak naucze... główki na wystawę czesz mi Basia od Arinka ale chyba czas zacząć się usamodzielniać!
Yoreczka dlaczego milczysz?
I tak wiemy, ze Ty jesteś mistrz fryzjerstwa!

Posted

DZiękuje wam serdecznie za miłę słowa :oops: jakby co to ja na wystawach również służe pomocą w miarę swoich możliwosci... :wink: :roll: więc jakby co chętnie moge pomóc 8)
a czesanie koczka wymaga tylko wprawy więc z czasem każdy się tego nauczy... :wink: 8) ja miałam możliwosc ćwiczenia na 3 psach więc teraz udoskonalam tylko swe umiejętnosci... 8)