Monia70 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Jeszcze zdjęcia nie robiłam.Ale Tosia chodzi dobrez, czasem utyknie .Cały zcas na Twoich tabletkach Marto , ale cos ostatnio się buntuje i nie chce ich wcinać.Kaprysi i grymasi przy tym .Ale nie ma zmiłuj sie. Kef dziś jak na razie śpi.Jak wróciłam z nocki to przywitał się, polasił , po ...kefił (bo nie umie miauczeć:oops:)i poszedł spać.Nie kicha i nie kaszle.Obserwujemy non stop. Ale mamy dobrą cicocie, kupi nam lalkę :multi::multi::multi:;). NO to usmiech Tosi na dzień dobry .Moja Tosia szprotawianka zapatrzyła się na Tosię warszawiankę i próbowała miny z usmiechami ;) [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images28.fotosik.pl/197/43210f249f535553.jpg[/IMG][/URL] Nie przeszkadza nam którą stroną, byle na łóżku ;) [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images32.fotosik.pl/219/00edce7876ddaea9.jpg[/IMG][/URL] Quote
Aga76 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Monia70'] Jak wróciłam z nocki to przywitał się, polasił , po ...kefił (bo nie umie miauczeć:oops:)i poszedł spać. Moja Tosia szprotawianka zapatrzyła się na Tosię warszawiankę i próbowała miny z usmiechami ;) [/quote] Kef jest po prostu nadzwyczajny :thumbs: Piękny zębaty uśmiech na dzień dobry od razu poprawia humor :grins: Quote
Celina12 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 No mnie uśmiech też poprawił dziś nastrój...:loveu::loveu: Quote
zurdo Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [QUOTE]Moja Tosia szprotawianka zapatrzyła się na Tosię warszawiankę i próbowała miny z usmiechami ;-)[/QUOTE] Noo, pięknie :loveu: Byle tylko nie przerosła mistrza, bo na ostatnim stopniu wtajemniczenia uśmiech zostaje już tylko tłem dla lejącej się strumieniami krwi :diabloti: Quote
szajbus Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 No nie, ta fotka z usmieszkiem zwalila mnie z nóg. Jak ja kocham takie minki, nawet nie macie pojęcia! Quote
Monia70 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Strasznie mi źle i bardzo smutno. Już 3 dzień jak nie ma Kefira :-(:-(:-( Chodzilismy, jeżdxilismy,szukliśmy, wołaliśmy....i nic. Kamień w wodę. Ani na polach, ani na łąkach, działkach czy przy domostwach.NIE MA :-( Quote
zurdo Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Monia :glaszcze: Koty to powsinogi, czasem mają taką potrzebę, żeby iść w świat, własną kocią drogą we własnych kocich sprawach... Wróci na pewno lada dzień, wierzę w to mocno... Trzymajcie się i nie traćcie nadziei, 3 dni jak na kocie możliwości to naprawdę jeszcze niedługo. Ściskamy Cię mocno :glaszcze: Quote
szajbus Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Nie martw się cioteczko. Miejmy nadzieje, ze jak mu panienki z głowy wywietrzeją to wróci. Trzymaj sie tej myśli i nie dopuszczaj innych! Jesteśmy z tobą! Kefir pieronie wracaj do domu, bo dostaniesz klapa w pupę!!!!!!!!!!!!!! Quote
Monia70 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ja jestem w pracy ale Kefirka nie ma nadal:placz: Quote
szajbus Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Kefir!!!!!!!!!!!!!!! MARSZ DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE MIGIEM!!!!!!!!!!!!!! Moze sie zakochał w jakiejś zielonookiej kociczce? Quote
Monia70 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Wszyscy, wszyscy niecierpliwie czekają :-( Martynka powiedziala, że gdyby umiałam mówić po ptasiemu to poprosiłaby wszystkie ptaki zeby go wołałay i szukały. Kefis, proszę .....WRACAJ Do DOMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
szajbus Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Moniu, a mnie się śniło, ze Kefir wrócił! Byłam pewna, ze taką przeczytam wiadomość! Trudno, czekamy dalej i wołamy - KEFIR WRACAJ!!!!!!!!!!!!! Quote
Aga76 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Monia70'] Martynka powiedziala, że gdyby umiałam mówić po ptasiemu to poprosiłaby wszystkie ptaki zeby go wołałay i szukały. [/quote] :calus: piękna myśl Kefirku, czekamy na ciebie! Quote
szajbus Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Moniu , znalazł się ten włóczykij ????????? Zaczynam sie niepokoić! Quote
Monia70 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Wczoraj pisałam ale moje dogo coś kaprysiło i nie ma postu. Nie ma Kefira...... Ja juz naprawde nie wiem co robić i gdzie szukać. Ja dzisiaj wstawałam szybko jak szalona bo słyszałam jego miauczenie pod drzwiami....ale to niesty były przesłuchy .Nie stał pod drzwiami. Jestem załamana:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Nie mogę sie na niczym skupić .W myslach nieustannie jest KEFIR,Kefir........ Quote
zurdo Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Moniu :glaszcze: Nawet nie mamy Ci jak pomóc... :-( Bądź dobrej myśli. Ja ciągle myślę, że polazł na panienki, TAKIE geny nie mogą się przecież zmarnować ;) Zrobi swoje i wróci... Jestem z Tobą myślami, trzymaj się... Quote
Aga76 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 A gdzie mu będzie lepiej niż u Ciebie? Ano nigdzie... Jak nic Kef zrobił sobie dłuuugi weekend majowy, on musi wrócić do domu, nie ma innej możliwości. Moniu, czekamy razem z Tobą. :calus: Quote
Monia70 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Właśnie wróciłam z kolejnych poszukiwań mojego kota. Nie mam juz sił, łzy mi same lecą .Ogarnęła mnie bezsilność..... Nie ma .Nigdzie Go nie ma.Jak kamień w wodę. Gdzie i jak szukać kota????????????????????????????????????????????????? Dziś Kefir snił się dziewczynie mojego brata, że jest w domu .....ale go nadal nie ma. A ja (i Darek tak samiutko) bardzo często słyszę jak miauczy :-(:-(:-(:-( Quote
szajbus Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Moniu nie pozostaje nic innego jak czekać cierpliwie. Wiem,z ę sie niepokoisz. Każda z nas na twoim miejscu by była zaniepokojona, ale skoro poszukiwania nic nie dają to trzeba mieć nadzieje, że pewnego dnia sam wróci na swoje włości. Quote
Recommended Posts