Jump to content
Dogomania

~''~Batman vel. JAZZ~''~ od 3.11.06 grzeje juz dupke w swoim domu

Recommended Posts

• Replies 673
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktos moze napisac jakiej mniej wiecej wysokosci sa psiaki? I jeden i drugi.

Spotkalam dzisiaj pewnego Pana jak bylam z Mala. Zachwycil sie i...prawie plakal, bo psa uspil 2,5 tyg temu, ktorego mial 14 lat....mowil ze jeszcze za wczesnie na nowego, ale po chwili przytulania malej ze lzami w oczach powiedzial, ze jakbym miala jakiegos pieska, to zebym mu dala znac. Byl chetny wziac jakiegos z Palucha...ale nie do konca spytalam jaki moglby byc...choc sadzac z jego reakcji - pewnie kazdy. Mialby byc stosunkowo maly - najwyzej do kolana. Pan ma zone i 17-letnia corke (wiec nie ma zagrozenia ze male dziecko chapnie).

Weszlam wiec od razu tutaj zeby cos poszukac. I zobaczylam te psiurki. Moja mala jest podobna do tego pieknego rudzileca...Podengo umaszczone jak basek - wiec pomyslalam...moze ten ;).

Ok...chyba ze macie jakiegos innego ktory tez by sie nadal. Na razie nic nie obiecuje...ale pomyslalam, ze warto sie zainteresowac :D

Posted

rudy lobuziak-piesek jest do kolana moze nawet troszke i pod kolanko a szara lobuzica-sunka jest wyzsza i strasznie boi sie smyczy i obrozy :( z rudaskiem nie ma zadnych problemow obydwa uwielbiaja sie przytulac i sa przekochane

Posted

OK - postaram sie jakos skontaktowac z tym Panem. Mozesz napisac mi ile kosztuje psiak, zeby zabrac go z Palucha? Od razu powiadomie go o kosztach itd. A jak ze zdrowiem psiurka Rudaska? Jak z kontaktami z innymi piesiami itd?

@Kostek...na wszelki wypadek mozesz poszukac tez jakiegos szczeniaczka malego - zeby maly wyrosl. Nie wiem dokladnie jakie oczekiwania ma ten Pan...moze wolic szczeniaczka...totalnego kundelka mial wiec pewnie nawet do rasowego podobny byc nie musi :)

Posted

adopcja nic nie kosztuje do innych psiakow rudas jest ok siedzial w boksie z sunia i innym psiakiem na spacerkach tez bez problemow a zdrowko trudno mi powiedziec bo dawno mnie nie bylo na paluchowcu :(