Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'] wiedziałam /podobny charakterek jak mój TZ , może [b]ty też rybka jesteś[/b] :roll: / :wink:[/quote]
w życiu :-? Wodniczek jestem :angel:[/quote]ale to bardzo bardzo blisko :lol: :lol: :lol:[/quote]
:o co Ty :o kompletnie rózne charaktery :lol: Ryba to znak wodny, a wodnik to znak powietrza :lol:
Moja mam jest rybka :roll:[/quote]a skąd wiesz może miałaś się urodzić jako rybka albo nasiąkłaś ze względu na mamcie :lol: :lol: /uparciuch jesteś jak rybka :wink: /

Posted

[img]http://img252.imageshack.us/img252/1343/siedzenaulicy2sv.jpg[/img]
[img]http://img252.imageshack.us/img252/4148/uszka3ih.jpg[/img]
a to moje ulubione zdjątko /basenji nazwał je Stojak na parasole , coś w tym jest :lol: :lol: :lol: /

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] [quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'] wiedziałam /podobny charakterek jak mój TZ , może [b]ty też rybka jesteś[/b] :roll: / :wink:[/quote]
w życiu :-? Wodniczek jestem :angel:[/quote]ale to bardzo bardzo blisko :lol: :lol: :lol:[/quote]
:o co Ty :o kompletnie rózne charaktery :lol: Ryba to znak wodny, a wodnik to znak powietrza :lol:
Moja mam jest rybka :roll:[/quote]a skąd wiesz może miałaś się urodzić jako rybka albo nasiąkłaś ze względu na mamcie :lol: :lol: /uparciuch jesteś jak rybka :wink: /[/quote]
nie ma szans 8) 4 luty to sam środek wodnika 8)

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'] [quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'] wiedziałam /podobny charakterek jak mój TZ , może [b]ty też rybka jesteś[/b] :roll: / :wink:[/quote]
Moja mam jest rybka :roll:[/quote]a skąd wiesz może miałaś się urodzić jako rybka albo nasiąkłaś ze względu na mamcie :lol: :lol: /uparciuch jesteś jak rybka :wink: /[/quote]
nie ma szans 8) 4 luty to sam środek wodnika 8)[/quote]no tak to już nie ma wytłumaczenia 8) mus rzucić palenie :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='PIKA']w życiu :-? Wodniczek jestem :angel:[/quote]

to tak jak ja, to tak jak ja :angel:
nastepnym razem ja do ciebie wpadnę, w koncu mam bliżej niz Hanka 8)
Ale sprzatać nie będę za żadne skarby świata!

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='PIKA']w życiu :-? Wodniczek jestem :angel:[/quote]

to tak jak ja, to tak jak ja :angel:
nastepnym razem ja do ciebie wpadnę, w koncu mam bliżej niz Hanka 8)
Ale sprzatać nie będę za żadne skarby świata![/quote]no prosze to same rybki i wodniczki a ja Strzelczyk /czyżby samotny :-? /

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no prosze to same rybki i wodniczki a ja Strzelczyk /czyżby samotny :-? /[/quote]

Ja nie znam żadnego strzelca :o
Kurde, właśnie weszłam, TZ podał mi pieczarki duszone, a to nie smakowało jak pieczarki :-? Może ma mnie dość, na wszelki wypdaek się z wami pożegnam :lol:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']no prosze to same rybki i wodniczki a ja Strzelczyk /czyżby samotny :-? /[/quote]

Ja nie znam żadnego strzelca :o
Kurde, właśnie weszłam, TZ podał mi pieczarki duszone, a to nie smakowało jak pieczarki :-? Może ma mnie dość, na wszelki wypdaek się z wami pożegnam :lol:[/quote]włóż palec do ust i poszukaj ogonków :roll: Oj ci TZci :evil:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']włóż palec do ust i poszukaj ogonków :roll: Oj ci TZci :evil:[/quote]

Nie działają na mnie palce w gardle :-? Mogę sobie włożyć rekę az po łokieć i nic :lol: :lol:
No nic, jak się nie zgłoszę jutro, to wspominajcie mnie miło :placz:
Otwieram piwo, zawsze to przyjemniej bedzie umierać w odmiennym stanie świadomości :lol:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']włóż palec do ust i poszukaj ogonków :roll: Oj ci TZci :evil:[/quote]

Nie działają na mnie palce w gardle :-? Mogę sobie włożyć rekę az po łokieć i nic :lol: :lol:
No nic, jak się nie zgłoszę jutro, to wspominajcie mnie miło :placz:
Otwieram piwo, zawsze to przyjemniej bedzie umierać w odmiennym stanie świadomości :lol:[/quote]Maga , mój TZ ostatnio w lesie znalazł grzybki no i miałam je pokroić do suszenia .Jeden nie był pogryziony przez ślimola więc mi podpadł i jak go sobie ugryzłam to szczypał jak pieprz :evilbat: Poszedł do kosza a na TZta posypały się gromy co karmicielke rodziny chciał zgładzić :evil:
A mnie się piffko skończyło :roll:

Posted

Ja się kompletnie nie znam na grzybach, w przeciwieństwie do TZa, więc muszę mu ufać :roll:

[quote name='Alicjarydzewska']A mnie się piffko skończyło :roll:[/quote]

jak mogłaś do tego dopuścić? :o Ja mam pół lodówki, do wyboru, do koloru 8)

Posted

[quote name='Maga100']Ja się kompletnie nie znam na grzybach, w przeciwieństwie do TZa, więc muszę mu ufać :roll:

[quote name='Alicjarydzewska']A mnie się piffko skończyło :roll:[/quote]

jak mogłaś do tego dopuścić? :o Ja mam pół lodówki, do wyboru, do koloru 8)[/quote]to podeślij bo sklep mam już zamknięty / czynne do 23 :( /

Posted

[b]Alicjo[/b], Ty po prostu masz złą taktykę przebierania grzybków :lol:

mój szanowny Dziadek, kiedy wraca z grzybów i np. daje Babci grzybcie na sos, to sam go potem pierwszy próbuje :lol: a dopiero potem Rodzinie daje.

Ty wiesz, jaka to odpowiedzialność od razu jest? :wink: i jakos nie ma złych grzybów :wink:

[b]Maga[/b], to ja poproszę jedno piffko....tylko takie, co mnie z nóg z miejsca zetnie.....a jak się obudzę, to wszystko będzie, jak trzeba. masz gdzieś takie?? :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']to podeślij bo sklep mam już zamknięty / czynne do 23 :( /[/quote]

ja mam same nocne naokoło i nie mam wymówki :lol: :lol:
[img]http://manu.dogomania.pl/emot/Miesien_piwny.gif[/img]

Posted

Ka-ka ale cholewcia to ja zawsze wszystko próbuję /cholewcia kiedyś przez to zejdę :evilbat: :lol: /
Oj ja też bym chętnie się takiego piffka napiła :wink:
Maga co z dostawą :-?

Posted

[quote name='Ka-ka']
[b]Maga[/b], to ja poproszę jedno piffko....tylko takie, co mnie z nóg z miejsca zetnie.....a jak się obudzę, to wszystko będzie, jak trzeba. masz gdzieś takie?? :wink:[/quote]

aaaa, [b]takie[/b] piffko 8) Takie to i mnie by się przydało :-?

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Ka-ka']
[b]Maga[/b], to ja poproszę jedno piffko....tylko takie, co mnie z nóg z miejsca zetnie.....a jak się obudzę, to wszystko będzie, jak trzeba. masz gdzieś takie?? :wink:[/quote]

aaaa, [b]takie[/b] piffko 8) Takie to i mnie by się przydało :-?[/quote]zwykłe tez dobre :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']zwykłe tez dobre :wink:[/quote]

dobre, zimne i ciemne (ale nie porter :P )
TZ dobija się do komputera (że też nie mógłby dzisiaj przysnąć na tej kanapie :evil: ), obiecał, że usiadzie tylko na 5 minut :-? A ja potem znowu bedę samotna, tylko ja i pifo :(

Posted

[quote name='Maga100']
nastepnym razem ja do ciebie wpadnę, w koncu mam bliżej niz Hanka 8) [/quote]
:o wpadniesz następnym razem jak będe sprzatać ? :o
Ti długo Cie nie zobacze :roll:
[quote name='Maga100'] Ale sprzatać nie będę za żadne skarby świata![/quote]
To po co chcesz wpadać? :o :lol:

Zresztą Ty i tak podobno do jutra nie dociagniesz :roll:

Posted

[quote name='PIKA']:o wpadniesz następnym razem jak będe sprzatać ? :o
Ti długo Cie nie zobacze :roll: [/quote]

raczej nigdy w takim razie :evilbat:

[quote]To po co chcesz wpadać? :o :lol: [/quote]

żeby się przekonoć, czy gdzieś może być większy bałagan niż u mnie :evilbat:

[quote]Zresztą Ty i tak podobno do jutra nie dociagniesz :roll:[/quote]

a wiesz, czuję się świetnie po tych grzybkach :o Spac mi się odechciało, migrena przeszła - co zykle jest niemożliwe! A może to ostatnie podrygi? :roll:

Posted

[quote name='PIKA']
Zresztą Ty i tak podobno do jutra nie dociagniesz :roll:[/quote]

brrrrr....ależ Ty Jej dobrze życzysz....ale jak dozyła do teraz, to dalej pójdzie jeszcze lepiej :wink: i fajniusie masz zdjątko avatarku...... :D

Posted

[quote name='Maga100'] [quote name='PIKA']:o wpadniesz następnym razem jak będe sprzatać ? :o
Ti długo Cie nie zobacze :roll: [/quote]

raczej nigdy w takim razie :evilbat: [/quote]
A to bardzo mozliwe :lol:

[quote name='Maga100'] [quote]To po co chcesz wpadać? :o :lol: [/quote]

żeby się przekonoć, czy gdzieś może być większy bałagan niż u mnie :evilbat: [/quote]
MOŻE :evilbat:

[quote name='Maga100'][quote]Zresztą Ty i tak podobno do jutra nie dociagniesz :roll:[/quote]

a wiesz, czuję się świetnie po tych grzybkach :o [b]Spac mi się odechciało, migrena przeszła - co zykle jest niemożliwe![/b] A może to ostatnie podrygi? :roll: [/quote]
:o naczy jakies zwiazki chemiczne w tych grzybach byly :o

[quote name='Ka-ka'] fajniusie masz zdjątko avatarku...... :D[/quote]
Dzieki :D
Właśnie nad podpisem pracuje :roll: