BoJa2 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 NIE BYŁO ŻADNEJ PRZEMOCY!!!! ALA BY NA COŚ TAKIEGO NIGDY NIE POZWOLIŁA. CHYBA BYŚMY WRÓCILI NIEKOMPLETNI. :) Quote
PIKA Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 No dobra a wyjasnijcie mi co robią TUTAJ zdjęcia Hugo, :o który, prócz tego, ze jest do Ozziego podobny ale nie ma z nim nic wspólnego :o i nawet się nie znają :o A jak się nie znają to skąd Hugo ma zdjęcia Ozziego ? :o Quote
Maga100 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='PIKA']No dobra a wyjasnijcie mi co robią TUTAJ zdjęcia Hugo, :o który, prócz tego, ze jest do Ozziego podobny ale nie ma z nim nic wspólnego :o i nawet się nie znają :o A jak się nie znają to skąd Hugo ma zdjęcia Ozziego ? :o[/quote] ufff, a już się bałam, że tylko ja nic nie kapuję :lol: Quote
daga10011 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 ja tez nie poza tym,ze to OZzy nie Hugo :lol: Quote
Alicja Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 [quote name='PIKA']No dobra a wyjasnijcie mi co robią TUTAJ zdjęcia Hugo, :o który, prócz tego, ze jest do Ozziego podobny ale nie ma z nim nic wspólnego :o i nawet się nie znają :o A jak się nie znają to skąd Hugo ma zdjęcia Ozziego ? :o[/quote]no bo MY czyli właściciele Ozzyego i właściciele Huga się znamy a chłopaki nie .Ozzy dzięki nim dorobił się kilkudziesięciu fotasek :lol: :lol: Quote
ewelinabuck Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 skad imie ozzy czasami nie z kreskowki " ozzy i drix" :lol: Quote
Alicja Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 [quote name='ewelinabuck']skad imie ozzy czasami nie z kreskowki " ozzy i drix" :lol:[/quote]nie od OZZY OZBUORNE :wink: Quote
BoJa2 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='PIKA']No dobra a wyjasnijcie mi co robią TUTAJ zdjęcia Hugo, :o który, prócz tego, ze jest do Ozziego podobny ale nie ma z nim nic wspólnego :o i nawet się nie znają :o A jak się nie znają to skąd Hugo ma zdjęcia Ozziego ? :o[/quote] Zdjęcia Ozzego ma Kama.a Kama to kuzynka HUga. Kama jest znajoma Ozzyego. :D Quote
BoJa2 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [img]http://img188.imageshack.us/img188/6416/tnhpim13970tl.jpg[/img] TO JEST OZZY W CZUŁYCH OBJĘCIACH PAŃCIA KAMY,A ZARAZEM WUJKA HUGA :lol: Quote
Maga100 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Hugo-Kochaś'] Zdjęcia Ozzego ma Kama.a Kama to kuzynka HUga. Kama jest znajoma Ozzyego. :D[/quote] :o To dla mnie za skomplikowane :lol: :lol: Quote
anetta Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Hugo-Kochaś']http://img188.imageshack.us/img188/6416/tnhpim13970tl.jpg [b]TO JEST OZZY W CZUŁYCH OBJĘCIACH PAŃCIA KAMY,A ZARAZEM WUJKA HUGA[/b] :lol:[/quote] :silly: :lol: Quote
malawaszka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='ewelinabuck']skad imie ozzy czasami nie z kreskowki " ozzy i drix" :lol:[/quote]nie od OZZY OZBUORNE :wink:[/quote] :klacz: Quote
Alicja Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='ewelinabuck']skad imie ozzy czasami nie z kreskowki " ozzy i drix" :lol:[/quote]nie od OZZY OZBUORNE :wink:[/quote] :klacz:[/quote]Ozzinek lubi posłuchać swojego imiennika / nie przeczę ze ja też :wink: / Quote
PIKA Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Maga100'] ufff, a już się bałam, że tylko ja nic nie kapuję :lol:[/quote] ale zapytac się to odwagi nie było? :evilbat: [quote name='Hugo-Kochaś'] Zdjęcia Ozzego ma Kama.a Kama to kuzynka HUga. Kama jest znajoma Ozzyego. :D[/quote] A kto to Kama? :o [quote name='Hugo-Kochaś'] TO JEST OZZY W CZUŁYCH OBJĘCIACH PAŃCIA KAMY,A ZARAZEM WUJKA HUGA :lol:[/quote] Koorwa jaki znowu wujek? 0X [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='ewelinabuck']skad imie ozzy czasami nie z kreskowki " ozzy i drix" :lol:[/quote]nie od OZZY OZBUORNE :wink:[/quote] Aaaa :iloveyou: Quote
BoJa2 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [img]http://img25.imageshack.us/img25/6691/tnhpim11868me.jpg[/img] OZZY Z KAMĄ,KUZYNKĄ HUGA :D :D :D :roll: Quote
Alicja Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Maga100'] ufff, a już się bałam, że tylko ja nic nie kapuję :lol:[/quote] ale zapytac się to odwagi nie było? :evilbat: [quote name='Hugo-Kochaś'] Zdjęcia Ozzego ma Kama.a Kama to kuzynka HUga. Kama jest znajoma Ozzyego. :D[/quote] A kto to Kama? :o [quote name='Hugo-Kochaś'] TO JEST OZZY W CZUŁYCH OBJĘCIACH PAŃCIA KAMY,A ZARAZEM WUJKA HUGA :lol:[/quote] Koorwa jaki znowu wujek? 0X [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='ewelinabuck']skad imie ozzy czasami nie z kreskowki " ozzy i drix" :lol:[/quote]nie od OZZY OZBUORNE :wink:[/quote] Aaaa :iloveyou:[/quote] chociaż cósik napisane prosto i na temat :wink: PIKA Kama vel Ruda to spanielka wujek Huga to pan Kamy /on przydusza Ozzambra/ Maga :lol: Quote
aga1215 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: [color=red]aleście namieszali[/color] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 [quote name='aga1215']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: [color=red]aleście namieszali[/color] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote]aga no FTO MY :o :o :o Quote
PIKA Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='aga1215']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: [color=red]aleście namieszali[/color] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote]aga no[b] FTO MY[/b] :o :o :o[/quote] a co to [b]Fto my[/b]? :o Quote
BoJa2 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='aga1215']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: [color=red]aleście namieszali[/color] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote] [img]http://img296.imageshack.us/img296/5479/tnhpim11374ks.jpg[/img] NO DOBRA; TO JEST OZZY Z MAMCIĄ I PAŃCIĄ KAMY A ZARAZEM CIOCIĄ HUGA,KTÓRA JEST ŻONĄ TEGO WUJKA. :D :D Quote
PIKA Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Hugo-Kochaś'] NO DOBRA; TO JEST OZZY Z MAMCIĄ I PAŃCIĄ KAMY A ZARAZEM CIOCIĄ HUGA,KTÓRA JEST ŻONĄ TEGO WUJKA. :D :D[/quote] :o kurcze :o Po kolei prosze wypisać, kto jest czyim właścicielem :o Bo kurna mi wychodzi, że Hugo ma dużo cioć i wujków ale nie ma żadnewgo właściciela :o Quote
BoJa2 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Hugo-Kochaś'] NO DOBRA; TO JEST OZZY Z MAMCIĄ I PAŃCIĄ KAMY A ZARAZEM CIOCIĄ HUGA,KTÓRA JEST ŻONĄ TEGO WUJKA. :D :D[/quote] :o kurcze :o Po kolei prosze wypisać, kto jest czyim właścicielem :o Bo kurna mi wychodzi, że Hugo ma dużo cioć i wujków ale nie ma żadnewgo właściciela :o[/quote] WŁAŚCICIELKĄ HUGA JEST CIOCIA KAMY.RODZONA SIOSTRA PAŃCI KAMY :D :D :D :wink: Quote
Alicja Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 PIKA [b]OZZY jest mój [/b]więc ma swoją pańcię [img]http://img233.imageshack.us/img233/3973/dajpapu0gv.jpg[/img] :wink: Quote
Agga Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Hugo-Kochaś'] NO DOBRA; TO JEST OZZY Z MAMCIĄ I PAŃCIĄ KAMY A ZARAZEM CIOCIĄ HUGA,KTÓRA JEST ŻONĄ TEGO WUJKA. :D :D[/quote] :o kurcze :o Po kolei prosze wypisać, kto jest czyim właścicielem :o Bo kurna mi wychodzi, że Hugo ma dużo cioć i wujków ale nie ma żadnewgo właściciela :o[/quote] ale namieszała... :lol: Quote
Recommended Posts