Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No dobra a wyjasnijcie mi co robią TUTAJ zdjęcia Hugo, :o który, prócz tego, ze jest do Ozziego podobny ale nie ma z nim nic wspólnego :o i nawet się nie znają :o
A jak się nie znają to skąd Hugo ma zdjęcia Ozziego ? :o

Posted

[quote name='PIKA']No dobra a wyjasnijcie mi co robią TUTAJ zdjęcia Hugo, :o który, prócz tego, ze jest do Ozziego podobny ale nie ma z nim nic wspólnego :o i nawet się nie znają :o
A jak się nie znają to skąd Hugo ma zdjęcia Ozziego ? :o[/quote]

ufff, a już się bałam, że tylko ja nic nie kapuję :lol:

Posted

[quote name='PIKA']No dobra a wyjasnijcie mi co robią TUTAJ zdjęcia Hugo, :o który, prócz tego, ze jest do Ozziego podobny ale nie ma z nim nic wspólnego :o i nawet się nie znają :o
A jak się nie znają to skąd Hugo ma zdjęcia Ozziego ? :o[/quote]no bo MY czyli właściciele Ozzyego i właściciele Huga się znamy a chłopaki nie .Ozzy dzięki nim dorobił się kilkudziesięciu fotasek :lol: :lol:

Posted

A jak się nie znają to skąd Hugo ma zdjęcia Ozziego ? :o[/quote]

Zdjęcia Ozzego ma Kama.a Kama to kuzynka HUga.
Kama jest znajoma Ozzyego. :D

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']http://img188.imageshack.us/img188/6416/tnhpim13970tl.jpg

[b]TO JEST OZZY W CZUŁYCH OBJĘCIACH PAŃCIA KAMY,A ZARAZEM WUJKA HUGA[/b] :lol:[/quote]
:silly:

:lol:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='ewelinabuck']skad imie ozzy czasami nie z kreskowki " ozzy i drix" :lol:[/quote]nie od OZZY OZBUORNE :wink:[/quote]

:klacz:[/quote]Ozzinek lubi posłuchać swojego imiennika / nie przeczę ze ja też :wink: /

Posted

[quote name='Maga100'] ufff, a już się bałam, że tylko ja nic nie kapuję :lol:[/quote]
ale zapytac się to odwagi nie było? :evilbat:

[quote name='Hugo-Kochaś']
Kama jest znajoma Ozzyego. :D[/quote]
A kto to Kama? :o

TO JEST OZZY W CZUŁYCH OBJĘCIACH PAŃCIA KAMY,A ZARAZEM WUJKA HUGA :lol:[/quote]
Koorwa jaki znowu wujek? 0X

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='ewelinabuck']skad imie ozzy czasami nie z kreskowki " ozzy i drix" :lol:[/quote]nie od OZZY OZBUORNE :wink:[/quote]
Aaaa :iloveyou:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Maga100'] ufff, a już się bałam, że tylko ja nic nie kapuję :lol:[/quote]
ale zapytac się to odwagi nie było? :evilbat:

Kama jest znajoma Ozzyego. :D[/quote]
A kto to Kama? :o

TO JEST OZZY W CZUŁYCH OBJĘCIACH PAŃCIA KAMY,A ZARAZEM WUJKA HUGA :lol:[/quote]
Koorwa jaki znowu wujek? 0X

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='ewelinabuck']skad imie ozzy czasami nie z kreskowki " ozzy i drix" :lol:[/quote]nie od OZZY OZBUORNE :wink:[/quote]
Aaaa :iloveyou:[/quote]
chociaż cósik napisane prosto i na temat :wink:

PIKA Kama vel Ruda to spanielka
wujek Huga to pan Kamy /on przydusza Ozzambra/
Maga :lol:

Posted

[quote name='aga1215']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
[color=red]aleście namieszali[/color] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote]aga no FTO MY :o :o :o

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='aga1215']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
[color=red]aleście namieszali[/color] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote]aga no[b] FTO MY[/b] :o :o :o[/quote]
a co to [b]Fto my[/b]? :o

Posted

[quote name='aga1215']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
[color=red]aleście namieszali[/color] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote]
[img]http://img296.imageshack.us/img296/5479/tnhpim11374ks.jpg[/img]

NO DOBRA; TO JEST OZZY Z MAMCIĄ I PAŃCIĄ KAMY A ZARAZEM CIOCIĄ HUGA,KTÓRA JEST ŻONĄ TEGO WUJKA. :D :D

Posted

NO DOBRA; TO JEST OZZY Z MAMCIĄ I PAŃCIĄ KAMY A ZARAZEM CIOCIĄ HUGA,KTÓRA JEST ŻONĄ TEGO WUJKA. :D :D[/quote]
:o kurcze :o
Po kolei prosze wypisać, kto jest czyim właścicielem :o
Bo kurna mi wychodzi, że Hugo ma dużo cioć i wujków ale nie ma żadnewgo właściciela :o

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Hugo-Kochaś']
NO DOBRA; TO JEST OZZY Z MAMCIĄ I PAŃCIĄ KAMY A ZARAZEM CIOCIĄ HUGA,KTÓRA JEST ŻONĄ TEGO WUJKA. :D :D[/quote]
Bo kurna mi wychodzi, że Hugo ma dużo cioć i wujków ale nie ma żadnewgo właściciela :o[/quote]

WŁAŚCICIELKĄ HUGA JEST CIOCIA KAMY.RODZONA SIOSTRA PAŃCI KAMY :D :D :D :wink:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Hugo-Kochaś']
Bo kurna mi wychodzi, że Hugo ma dużo cioć i wujków ale nie ma żadnewgo właściciela :o[/quote]

ale namieszała... :lol: