Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher']Haha, Sota, nie przejmuj się :lol: Ja raz robiąc spaghetti zamiast makaronu odcedziłam sos :evilbat: :lol:[/quote]

:cunao: :cunao: dobbreee

Posted

wiecie co?? lepiej uwazajcie na swoje amstaffy bo ten kretynski artykuł faktu sam pcha sie w ręce:P dzis siedzialam sobie na lawce a obok mnie lezala gazeta zgadnijcie jaka?? Fakt oczywiscie :P to byl ten numer z artykułem o amstaffach mordercach :/ wzialam go sobie :P bede go brala ze soba wszedzie na wszelki wypadek:P razem z wiadrem wody :lol:

Posted

Alicja :o
ale żeś sobie wymówkę znalazła, aby upiec piernik-sernik :-?
Wirus i odcięcie od neta, phi!
już prędziej bym uwierzyła, ze syn zamek założył w drzwiach swojego pokoju :evilbat:

Posted

a ja dzisiaj wracajac z pracy spotkalam jamniora normalnie jakby szedl na jakas wojne :lol: , kaganiec, szelki, i smycz dlugosci i gruboscii tak jak ja dla ruskow mam :o przekomiczy widok

Posted

no w mordeczke nie dosc, ze przy kompie jej jeszcze nie ma to i telefon ma wylaczony, alesciema z tym kompem i wirusami oj Ala nie ladnie nie ladnie.

MOze Ala poszla z Ozzym szukac obiadu dla niego i teraz ta mordercza bestia pochlania jakies biedne cialko, a Ala szoruje klatke schodowa zeby krwi nie bylo widac :lol:

Posted

[quote name='Olcia']a ja dzisiaj wracajac z pracy spotkalam jamniora normalnie jakby szedl na jakas wojne :lol: ,[/quote]

a skąd wiesz, że nie szedł? :lol: Może to specjalny jamnik typu bull :lol: :lol:
A Alicja ściemnia okrutnie i pewnie jeszcze myśli, że wszyscy jej uwierzyli :-?

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Olcia']a ja dzisiaj wracajac z pracy spotkalam jamniora normalnie jakby szedl na jakas wojne :lol: ,[/quote]

a skąd wiesz, że nie szedł? :lol: Może to specjalny jamnik typu bull :lol: :lol:
A Alicja ściemnia okrutnie i pewnie jeszcze myśli, że wszyscy jej uwierzyli :-?[/quote]

ja mam to gdzies od dzisiaj nawet jak bedzie szedl york to natychmiast bede udawac zolwia, tylko mam jeden dylemat, o ktorej ja bede wychodzic do pracy, jak bede tak co chwila zolwi udawac??, przeciez jak w zolwim tempie to kolo 4 rano bede musiala wychodzic z domu, zeby do 8 do pracy dozolwic sie :lol:

trzeba chyba moda poprosic zeby topic zamkna, to Ala przestanie sciemniac :lol:

Posted

[quote name='Olcia'], tylko mam jeden dylemat, o ktorej ja bede wychodzic do pracy, jak bede tak co chwila zolwi udawac??, przeciez jak w zolwim tempie to kolo 4 rano bede musiala wychodzic z domu, zeby do 8 do pracy dozolwic sie :lol:

[/quote]

ja tam bym sie w ogóle tym nie przejmowała, bo zanim doczołgasz się na przystanek, to przyjadą tacy mili panowie i ubiorą cię w taki fajny kubraczek z za duzymi rękawkami :lol:

Posted

[quote name='Olcia']no w mordeczke nie dosc, ze przy kompie jej jeszcze nie ma to i telefon ma wylaczony, alesciema z tym kompem i wirusami oj Ala nie ladnie nie ladnie.

MOze Ala poszla z Ozzym szukac obiadu dla niego i teraz ta mordercza bestia pochlania jakies biedne cialko, a Ala szoruje klatke schodowa zeby krwi nie bylo widac :lol:[/quote]

albo Ala juz nas po prostu nie toofaa :cry: :(

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Olcia'], tylko mam jeden dylemat, o ktorej ja bede wychodzic do pracy, jak bede tak co chwila zolwi udawac??, przeciez jak w zolwim tempie to kolo 4 rano bede musiala wychodzic z domu, zeby do 8 do pracy dozolwic sie :lol:

[/quote]

ja tam bym sie w ogóle tym nie przejmowała, bo zanim doczołgasz się na przystanek, to przyjadą tacy mili panowie i ubiorą cię w taki fajny kubraczek z za duzymi rękawkami :lol:[/quote]

ja samochodem sie przemieszczam, a poki jest w serwisie zadzwonie do panow zeby go przemalowali na zielono, to bede czula sie jak w skorupie, a juz pisalam wczesniej u mnie na osiedlu sporo "wariatow" chodzi wiec nikt nie przejmie sie jednym glupim zolwiem :lol: :lol:

Posted

[color=red]UWAGA - MACIE CALUSY OD ALI!!!![/color] Jutro sie z nia zobacze, bo Ozzy jedzie na kontrole i wpadna na kawke do nas (Boze , zeby moj pies nie warczal na mordulca)
Olcia - pisz dalej smsy - Ala sie cieszy!!!!!![size=7][/size]

Posted

Sota zacznij odmawiac zdrowaśki :lol: e tam mordulec nie wie do czego zeby slużą lilith podpowiada że fachu mordercy trzeba się nauczyć :wink: :evilbat:
nie piszcie tyle, bo Ala sie zakopie :wink: :lol:

Posted

Ala stwierdzila z bolala mina i zalamanym glosem, ze necik dopiero jak dobrze pojdzie (modlta sie ludziska, modlta sie) kolo poniedzialku - bo facio im buchnal kompa (pewnie bal sie mordulca i woli odwirusowac go w domu) . A swoja droga to ten inromatyk jakis nerwowy skoro astmana sie boi???
A zdrowaski juz odmawiam - Boze co to bedzie...

Posted

[quote name='sota36']Ala stwierdzila z bolala mina i zalamanym glosem, ze necik dopiero jak dobrze pojdzie (modlta sie ludziska, modlta sie) kolo poniedzialku - bo facio im buchnal kompa (pewnie bal sie mordulca i woli odwirusowac go w domu) . A swoja droga to ten inromatyk jakis nerwowy skoro astmana sie boi???
A zdrowaski juz odmawiam - Boze co to bedzie...[/quote]

[quote name='sota36']Ala stwierdzila z bolala mina i zalamanym glosem, ze necik dopiero jak dobrze pojdzie (modlta sie ludziska, modlta sie) kolo poniedzialku - bo facio im buchnal kompa (pewnie bal sie mordulca i woli odwirusowac go w domu) . A swoja droga to ten inromatyk jakis nerwowy skoro astmana sie boi???
A zdrowaski juz odmawiam - Boze co to bedzie...[/quote]

łoooo matko dopiero w poniedziałek :o :roll: :evil:
no to nie mogła Ala na chwilke tego "mordulca" schować, bo pewnie trudno było facetowi w pozycji żólwia i z reka siegajaca do klejnotów Ozzyego necika naprawiać :evilbat: :wink: :D

Posted

jaki z niego mordulec jak chesz go schowac?? Przeca on ma warczec, pokazywac kly i cos tam jeszcze , zeby ten facet sie go bal, bo to astman - ten pies (nie facet)