Alicja Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Vectra']tylko skąd wziąść taki szyyybki aparat ??:evil_lol: :evil_lol:[/quote]:cool1:święta racja Dzisiaj np uciekał przed torebka herbaty expresowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a potem nauczył się skakać z wyrka na kanapę przez oparcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 o jaki odważny i zdolny chłopak z tego Ozziego :evil_lol: :evil_lol: ta to się tak zaczyna najpierw z wyra na kanape potem kolejne przeszkody się naumiewamy przeskakiwać :diabloti: :diabloti: hehh moja małpa Lalka jak ją wziełam do siebie to nawet na fotel nie umiała wskoczyć , teraz parkanik 160cm pokonuje bez rozbiegu :angryy: :angryy: Biedny Ozzi straszą go tym paskudctwem herbatą bleeeee Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:święta racja Dzisiaj np uciekał przed torebka herbaty expresowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] a co mu ta herbata robiła złego? Biedny Ozzulek - taka straszna herbata :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ka-ka Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [B]asher[/B], kapusta z grochem???? wooow. raz w zyciu jadłam, bo ponoć to danie nie ma wzięcia w mojej rodzinie. ale dobre było :cool3: (tylko ciężkostrawne, ale to dość pospolite zjawisko w naszej tradycyjnej kuchni) a co Cię wzięło na kapuchę z grochem? P.S. nie płacz, pomyśl sobie, co ja mam po kilku tygodniach biernej obecności na DGM Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [I][B]Witam:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Ozzulec na spacerku zjeżdżał na plecach z nasypu kolejowego :angryy:po śniegu , dobrze ze był w szelkach i na smyczy , bo pojechałby doopek na sam dół a tak zawisł i go wciągałam . Ja sie zasapałam a ten matołek sie cieszył i chciał jeszcze raz / skąd ja to znam ,, ja chcę jeszcze raz :razz::razz:/ a potem go wzięło na bieganie wkoło mnie , no i cholera znowu nie miał się z kim pobawić bo była fajna sunia ale pani stwierdziła głośno ,, chodź Dianka bo ten piesek zje cię w całosci:angryy::angryy::angryy:''.Psinka sympatyczna a taka durna baba :angryy:. No i teraz Ozzulek zjadł i ..........śpi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gosiu , każdy pretekst żeby w domu zrobić Wielką Pardubicką jest dobry :razz::evil_lol: [/B][/I] Quote
sylwiaskalska Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Witam:multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/B][/I] [I][B]Ozzulec na spacerku zjeżdżał na plecach z nasypu kolejowego :angryy:po śniegu , dobrze ze był w szelkach i na smyczy , bo pojechałby doopek na sam dół a tak zawisł i go wciągałam . Ja sie zasapałam a ten matołek sie cieszył i chciał jeszcze raz / skąd ja to znam ,, ja chcę jeszcze raz :razz::razz:/[/B][/I] [I][B]a potem go wzięło na bieganie wkoło mnie , no i cholera znowu nie miał się z kim pobawić bo była fajna sunia ale pani stwierdziła głośno ,, chodź Dianka bo ten piesek zje cię w całosci:angryy::angryy::angryy:''.Psinka sympatyczna a taka durna baba :angryy:.[/B][/I] [I][B]No i teraz Ozzulek zjadł i ..........śpi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote] :lol: :lol: :lol: Dobre wiesz Ozzulek może czuje wiosnę i energia go rozpiera :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Magda Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Dzien dobry Alu!! A ty w pracy czy w domku?:cool3: Hihi.......Ozzulec nie pozwoli, aby pani sie nudzilo:evil_lol::evil_lol: Caly czas czyms nas zaskakuje Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='sylwiaskalska']:lol: :lol: :lol: Dobre wiesz Ozzulek może czuje wiosnę i energia go rozpiera :cool3: :cool3: :cool3:[/quote][I][B]tego sie obawiam ,że go energia rozpiera .Trzeba zaczać kombinować nad jej upustem :cool3:[/B][/I] Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Magda_Miki']Dzien dobry Alu!! A ty w pracy czy w domku?:cool3: Hihi.......Ozzulec nie pozwoli, aby pani sie nudzilo:evil_lol::evil_lol: Caly czas czyms nas zaskakuje[/quote][I][B]:pJa w domciu jestem .Popijam kawusie i przeglądam dogo. Wiecie jakie to uczucie jak pies zjeżdza na plerach i ani mysli postawić sie na nogi bo mu fajnie :angryy:a ja zapieram się ze wszech sił żeby nie zjechać za nim :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/I] Quote
Magda Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:pJa w domciu jestem .Popijam kawusie i przeglądam dogo. Wiecie jakie to uczucie jak pies zjeżdza na plerach i ani mysli postawić sie na nogi bo mu fajnie :angryy:a ja zapieram się ze wszech sił żeby nie zjechać za nim :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/I][/quote] Ja tez w domciu:cool3: Wszystko przez Monike:evil_lol::evil_lol: Teraz jeszcze psa zaraze:roll: Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Magda_Miki']Ja tez w domciu:cool3: Wszystko przez Monike:evil_lol::evil_lol: Teraz jeszcze psa zaraze:roll:[/quote] e e e e e :mad::mad::mad: Co przez Monike? :mad::mad::mad: łazicie nie wiadomo gdzie na mrozie, a potem to na Monike? :mad::mad: ;););););) Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [I][B]no tak to Monika rozsiała wirusa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzień dobry Piotrze :multi: [/B][/I] Quote
Magda Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Moniś']e e e e e :mad::mad::mad: Co przez Monike? :mad::mad::mad: łazicie nie wiadomo gdzie na mrozie, a potem to na Monike? :mad::mad: ;););););)[/quote] Jakby nie bylo to ty bylas pierwsza:evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]no tak to Monika rozsiała wirusa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/I][/quote] A która to? Musze uważać, żeby się nie zarazić :cool1: ;););) Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Moniś']A która to? Musze uważać, żeby się nie zarazić :cool1: ;););)[/quote]:pno patrz ,taka jedna na dogo ;) Quote
Magda Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Zaraz rozmowa o Monice i jej chorobie bedzie we wszystkich tematach:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Magda_Miki']Zaraz rozmowa o Monice i jej chorobie bedzie we wszystkich tematach:evil_lol::evil_lol:[/quote]:razz:jaka popularna :p Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Magda_Miki']Zaraz rozmowa o Monice i jej chorobie bedzie we wszystkich tematach:evil_lol::evil_lol:[/quote] Zazdroszczę jej popularności :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Moniś']Zazdroszczę jej popularności :placz::placz::placz:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]tego sie obawiam ,że go energia rozpiera .Trzeba zaczać kombinować nad jej upustem :cool3:[/B][/I][/quote] O to zdradź mi jak to zrobisz bo mój to tez poczuł wiosne i biega jak szalony jakby miał rok :roll: :roll: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 hahaha jeszcze nie widziałam piesa zjeżdżającego z górki na plecach... a Ty pewnie fotek nie masz? Chyba czuć wiosne w powietrzu bo piesy dzis wyjątkowo rozbrykane i aktywne ;) Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='sylwiaskalska']O to zdradź mi jak to zrobisz bo mój to tez poczuł wiosne i biega jak szalony jakby miał rok :roll: :roll:[/quote][I][B]będę to miała na uwadze:razz:[/B][/I] Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha jeszcze nie widziałam piesa zjeżdżającego z górki na plecach... a Ty pewnie fotek nie masz? Chyba czuć wiosne w powietrzu bo piesy dzis wyjątkowo rozbrykane i aktywne ;)[/quote]:shake:[I][B]nie mam fotek bo jak sama ide z Mordulcem to nie mam możliwosci robienia fotek :cool3:[/B][/I] Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:[I][B]nie mam fotek bo jak sama ide z Mordulcem to nie mam możliwosci robienia fotek :cool3:[/B][/I][/quote] tak też właśnie myślałam... a szkoda zauważyłaś ze najciekawsze pozy i szaleństwa psów są wtedy gdy my nie mamy przy sobie aparacików? Quote
Recommended Posts