Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:

[IMG]http://img399.imageshack.us/img399/8052/balkon38pz.jpg[/IMG]
[/QUOTE]

Hmm, mnie na tym zdjęciu Ozzy przypomina figurą Shreka od tyłu :crazyeye:
Tak samo barczysty, podobny rozstaw uszu, gdyby jeszcze był zielony :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]koleżankę , dobermanko onkę NELUCHĘ i koniecznie chciał wyjść na skróty :angryy:[/B][/I][/QUOTE]

Bo na skroty jest najfajniej...Do teraz pamietam jaka mialam mine,gdy niezyjacy juz Kajtek stwierdzil,ze chce wyjsc i wyszedl.....A dokladniej mowiac wyskoczyl z okna,z ponad 2metrow,prosto na wybrukowana sciezke wokol domu....:roll: Od tej pory w oknach,gdy otwieralismy okna na osciez byly drabinki z dzieciecego kojca.Ludzie pewnie mysleli,ze miesci sie u nas jakis zaklad karny....:roll::lol:

Posted

[quote name='carragan']Bo na skroty jest najfajniej...Do teraz pamietam jaka mialam mine,gdy niezyjacy juz Kajtek stwierdzil,ze chce wyjsc i wyszedl.....A dokladniej mowiac wyskoczyl z okna,z ponad 2metrow,prosto na wybrukowana sciezke wokol domu....:roll: Od tej pory w oknach,gdy otwieralismy okna na osciez byly drabinki z dzieciecego kojca.Ludzie pewnie mysleli,ze miesci sie u nas jakis zaklad karny....:roll::lol:[/quote]Carr ale mnie rozbawiłaś :lol::lol::lol:/ tym ZK:evil_lol:/.Ja nie wiem czy Ozzy myśli /:evil_lol:/ wiec podejrzewam ,że jakby miał mozliwosć to by skoczył .Jego brat / po tej samej matce tylko Pysio starszy i po B.Texie/wyskoczył z balkonu na murek okalajacy balkon na 3 piętrze starej kamienicy i na tej wysokości stał na tym cokoliku 4 łapkami .Zdąrzyli go wciągnac do środka :cool3:.Więc nie wiem czy to nie rodzinne :shake::angryy::evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Hmm, mnie na tym zdjęciu Ozzy przypomina figurą Shreka od tyłu :crazyeye:
Tak samo barczysty, podobny rozstaw uszu, gdyby jeszcze był zielony :roll:[/quote]a wiesz że ja tak czasem też myslę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']Dzien dobry :)
Czy u Was tez wszystko plynie i pachnie wiosna? :)[/quote]

Może i płynie ale na pewno nie pachnie wiosną tylko [IMG]http://img115.imageshack.us/img115/3029/050103toiprv6bd.gif[/IMG]oczywiście chodzi mi o psiowe ;) wszystko na wierzchu i nie ma jak wogóle spacerować

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Może i płynie ale na pewno nie pachnie wiosną tylko [IMG]http://img115.imageshack.us/img115/3029/050103toiprv6bd.gif[/IMG]oczywiście chodzi mi o psiowe ;) wszystko na wierzchu i nie ma jak wogóle spacerować[/quote]
ale to wlasnie jest najbardziej charakterystyczny "zapach" wczesnej wiosny :lol: ;)

Posted

Witam
u mnie płynie dosłownie wszystko :diabloti: :diabloti: bo strzelił wężyk od kibelka i mam powódz w domu :angryy: :angryy:

Alu super zdjęcia z babcią :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']Witam
u mnie płynie dosłownie wszystko :diabloti: :diabloti: bo strzelił wężyk od kibelka i mam powódz w domu :angryy: :angryy: [/quote]
o łaaaa :shake:
to masz wesoly poniedzialek ;)

Posted

cześć Ala - wiosenka idzie wielkimi krokami :multi:

Ozzy ma swietnie posprzątane pole obserwacji na balkoniku - wiosna muuusi teraz już przyjść... a na drzewach dziś znalazlam zielone pączki listków :multi:
ale mam dobry humorek

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']dziendoberek moi sąsiedzi kochani :buzi:

gosiu, ja nie byłabym pewna tej zblizającej sie wiosny...ma spasc snieg :][/quote]
no wlasnie :(
przed chwila uslyszalam ze od srody znowu zima...:shake:

Posted

[quote name='Teklunia']no wlasnie :(
przed chwila uslyszalam ze od srody znowu zima...:shake:[/quote]
też słyszałam .... ale lekka i tylko do końca lutego :hmmmm: :niewiem:
gdzie ALA i Ozzy??????

Posted

[quote name='dbsst']Ala ja kce RRa :angryy:[/quote]
A potem jestlato i wstrętne upały w które siedzimy w domu....Spacrki tylko o świcie i wieczorami....No nie wiem....Zima taka z lekkim mrozikiem i świerzym śniegiem ma sporo plusów ;) :eviltong:

Posted

[quote name='Pysia']A potem jestlato i wstrętne upały w które siedzimy w domu....Spacrki tylko o świcie i wieczorami....No nie wiem....Zima taka z lekkim mrozikiem i świerzym śniegiem ma sporo plusów ;) :eviltong:[/quote]

ale nie taka jak teraz :placz: :placz: :placz: masakra burki mi sie wkupach topią :placz: :placz: :placz: kiedy u nas będzie powszechn sprzątanie kup :placz:

Posted

[I][B]:placz:A ja chcę zieloną wiosenkę .Mam dość juz tego błota i piachu i brudnego RRa .Ozzulec rozwalił wczoraj pazura bo wdepnał na coś w sniegu i mu pół ścięło i przy każdym wyjsciu na spacer leci krew:angryy:, no i myliśmy dziś we 2 okienka / były oszkliwie brudne/

[/B][/I]