beria Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]: [IMG]http://img399.imageshack.us/img399/8052/balkon38pz.jpg[/IMG] [/QUOTE] Hmm, mnie na tym zdjęciu Ozzy przypomina figurą Shreka od tyłu :crazyeye: Tak samo barczysty, podobny rozstaw uszu, gdyby jeszcze był zielony :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 dobranoooooooooooc moje ozulki kochane :buzi: Quote
tunio Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]koleżankę , dobermanko onkę NELUCHĘ i koniecznie chciał wyjść na skróty :angryy:[/B][/I][/QUOTE] Bo na skroty jest najfajniej...Do teraz pamietam jaka mialam mine,gdy niezyjacy juz Kajtek stwierdzil,ze chce wyjsc i wyszedl.....A dokladniej mowiac wyskoczyl z okna,z ponad 2metrow,prosto na wybrukowana sciezke wokol domu....:roll: Od tej pory w oknach,gdy otwieralismy okna na osciez byly drabinki z dzieciecego kojca.Ludzie pewnie mysleli,ze miesci sie u nas jakis zaklad karny....:roll::lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='carragan']Bo na skroty jest najfajniej...Do teraz pamietam jaka mialam mine,gdy niezyjacy juz Kajtek stwierdzil,ze chce wyjsc i wyszedl.....A dokladniej mowiac wyskoczyl z okna,z ponad 2metrow,prosto na wybrukowana sciezke wokol domu....:roll: Od tej pory w oknach,gdy otwieralismy okna na osciez byly drabinki z dzieciecego kojca.Ludzie pewnie mysleli,ze miesci sie u nas jakis zaklad karny....:roll::lol:[/quote]Carr ale mnie rozbawiłaś :lol::lol::lol:/ tym ZK:evil_lol:/.Ja nie wiem czy Ozzy myśli /:evil_lol:/ wiec podejrzewam ,że jakby miał mozliwosć to by skoczył .Jego brat / po tej samej matce tylko Pysio starszy i po B.Texie/wyskoczył z balkonu na murek okalajacy balkon na 3 piętrze starej kamienicy i na tej wysokości stał na tym cokoliku 4 łapkami .Zdąrzyli go wciągnac do środka :cool3:.Więc nie wiem czy to nie rodzinne :shake::angryy::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='beria']Hmm, mnie na tym zdjęciu Ozzy przypomina figurą Shreka od tyłu :crazyeye: Tak samo barczysty, podobny rozstaw uszu, gdyby jeszcze był zielony :roll:[/quote]a wiesz że ja tak czasem też myslę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: EXTRA [IMG]http://img399.imageshack.us/img399/8052/balkon38pz.jpg[/IMG] Quote
Teklunia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Dzien dobry :) Czy u Was tez wszystko plynie i pachnie wiosna? :) Quote
sylwiaskalska Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Teklunia']Dzien dobry :) Czy u Was tez wszystko plynie i pachnie wiosna? :)[/quote] Może i płynie ale na pewno nie pachnie wiosną tylko [IMG]http://img115.imageshack.us/img115/3029/050103toiprv6bd.gif[/IMG]oczywiście chodzi mi o psiowe ;) wszystko na wierzchu i nie ma jak wogóle spacerować Quote
Teklunia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Może i płynie ale na pewno nie pachnie wiosną tylko [IMG]http://img115.imageshack.us/img115/3029/050103toiprv6bd.gif[/IMG]oczywiście chodzi mi o psiowe ;) wszystko na wierzchu i nie ma jak wogóle spacerować[/quote] ale to wlasnie jest najbardziej charakterystyczny "zapach" wczesnej wiosny :lol: ;) Quote
sylwiaskalska Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Teklunia']ale to wlasnie jest najbardziej charakterystyczny "zapach" wczesnej wiosny :lol: ;)[/quote] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dobre :) a to oczywiście że pachnie ...... Quote
Vectra Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Witam u mnie płynie dosłownie wszystko :diabloti: :diabloti: bo strzelił wężyk od kibelka i mam powódz w domu :angryy: :angryy: Alu super zdjęcia z babcią :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Vectra']Witam u mnie płynie dosłownie wszystko :diabloti: :diabloti: bo strzelił wężyk od kibelka i mam powódz w domu :angryy: :angryy: [/quote] o łaaaa :shake: to masz wesoly poniedzialek ;) Quote
Vectra Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Teklunia']o łaaaa :shake: to masz wesoly poniedzialek ;)[/QUOTE] mam fantastyczny lany poniedziałek :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Vectra współczuje :shake: Alu ale sobie chłopak łyka świezego powietrza my na nowym mieszkanku w końcu bedziemi mieli balkonik :) Quote
Gosiek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 cześć Ala - wiosenka idzie wielkimi krokami :multi: Ozzy ma swietnie posprzątane pole obserwacji na balkoniku - wiosna muuusi teraz już przyjść... a na drzewach dziś znalazlam zielone pączki listków :multi: ale mam dobry humorek Quote
madzia20sosnowiec Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 dziendoberek moi sąsiedzi kochani :buzi: gosiu, ja nie byłabym pewna tej zblizającej sie wiosny...ma spasc snieg :] Quote
Teklunia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']dziendoberek moi sąsiedzi kochani :buzi: gosiu, ja nie byłabym pewna tej zblizającej sie wiosny...ma spasc snieg :][/quote] no wlasnie :( przed chwila uslyszalam ze od srody znowu zima...:shake: Quote
aga1215 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Teklunia']no wlasnie :( przed chwila uslyszalam ze od srody znowu zima...:shake:[/quote] też słyszałam .... ale lekka i tylko do końca lutego :hmmmm: :niewiem: gdzie ALA i Ozzy?????? Quote
aga1215 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='PIKA']Ja juz nie kcem zimyyy :placz:[/quote] ja tysz :shake: Quote
Pysia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 A ja nie wiem...Bo jak pomyślę o tym błocie w domu...:placz: A tak to tylko odrobinę piasku mam :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='dbsst']Ala ja kce RRa :angryy:[/quote] A potem jestlato i wstrętne upały w które siedzimy w domu....Spacrki tylko o świcie i wieczorami....No nie wiem....Zima taka z lekkim mrozikiem i świerzym śniegiem ma sporo plusów ;) :eviltong: Quote
malawaszka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Pysia']A potem jestlato i wstrętne upały w które siedzimy w domu....Spacrki tylko o świcie i wieczorami....No nie wiem....Zima taka z lekkim mrozikiem i świerzym śniegiem ma sporo plusów ;) :eviltong:[/quote] ale nie taka jak teraz :placz: :placz: :placz: masakra burki mi sie wkupach topią :placz: :placz: :placz: kiedy u nas będzie powszechn sprzątanie kup :placz: Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [I][B]:placz:A ja chcę zieloną wiosenkę .Mam dość juz tego błota i piachu i brudnego RRa .Ozzulec rozwalił wczoraj pazura bo wdepnał na coś w sniegu i mu pół ścięło i przy każdym wyjsciu na spacer leci krew:angryy:, no i myliśmy dziś we 2 okienka / były oszkliwie brudne/ [/B][/I] Quote
Recommended Posts