Patka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Oj moje drogie ale macie wyobraźnie :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 [quote name='Patka']Oj moje drogie ale macie wyobraźnie :evil_lol:[/quote];) a cóż nam pozostało w tym pięknym kraju :roll: Quote
Magda Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Gabryjella']A to to na ocieplenie czy ochłodzenie:hmmmm:[/quote] Ja jednak mysle, ze na ocieplenie:lol: W koncu od srody ma byc lepiej:multi: U nas -3:evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Alu, ja mam takie pytanko - ile młody Rydzewski ma lat? Istny szatan :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Alu, ja mam takie pytanko - ile młody Rydzewski ma lat? Istny szatan :evil_lol:[/quote]:evil_lol: Ozzy w czwartek miał 1rok i 5 miesięcy a Kuba ma 16lat i 4 miesiace :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Ozzy! Toż Ty prawie w wieku mojej Azy (młodszy :P)! :buzi: Kuba! Toż Ty prawie w moim wieku! :P Quote
PIKA Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Gabryjella']A to to na ocieplenie czy ochłodzenie:hmmmm:[/quote] chyba na nic :roll: ja mam troszke ptasich kup a cieplej się nie robi :roll: Quote
asher Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B]Ozzy Atlas ;)[/B] [B][IMG]http://img481.imageshack.us/img481/6149/atlas8ab.jpg[/IMG][/B] [/quote] Dobrze, że nie Syzyf :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] [quote]Napisał(a) [B]Gabryjella[/B] [I]I jak tam Ozzinku zwąchałeś coś?:roll:[/I] [/quote]:mad: ptasią koopę :oops:[/quote] Nawet jeśli to była kupa jaskółcza, to niestety pierwsza jaskółka wiosny nie czyni :shake: Quote
malawaszka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 eekstraaaaa :klacz: super - Alu jak Ty to robisz, że całą Rodzinąna spacery chodzicie??? :shake: Quote
Maga100 Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [B]A przy Leonie nie da się ulepić bałwana :angryy: Bo on natychmiast z całym swoim impetem wskakuje na toczącą się kulę i nic z niej nie zostaje :shake: [/B] Quote
Patka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Przynajmniej chlopak ma 100% radochy z bałwana :lol: Quote
asher Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Maga100'][B]A przy Leonie nie da się ulepić bałwana :angryy: Bo on natychmiast z całym swoim impetem wskakuje na toczącą się kulę i nic z niej nie zostaje :shake: [/B][/quote]A to bałwan jeden, no! :angryy: Quote
Alicja Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='asher']A to bałwan jeden, no! :angryy:[/quote]:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No nam niestety też się nie udało bałwana ulepić ;) , bo był za duży mróz a kula była / jak już pisałam / pozostałością zabaw dzieci . Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Cześć Ala :p Piękne fotaski wstawiłaś - wszyscy macie frajdę z zimy nie tylko Ozzy - teraz sie wydało :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='malawaszka']eekstraaaaa :klacz: super - Alu jak Ty to robisz, że całą Rodzinąna spacery chodzicie??? :shake:[/quote]Waszeczko to tylko możliwa jest w niedzielę bądź czasami w sobotę :roll:.A Kuba bardzo lubi z nami się zabrać na spacerek zawsze to lepiej gdzieś wybyć niż szwędać się po osiedlu :cool3: Quote
Alicja Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='Gosiek']Cześć Ala :p Piękne fotaski wstawiłaś - wszyscy macie frajdę z zimy nie tylko Ozzy - teraz sie wydało :evil_lol:[/quote]:shake: dzisiaj rano o 7 to nikt tej frajdy nie miał po Ozzy mimo że łapiszony miał wypaćkane maścią to i tak łapa mu zamarzła i pędem na 3 uciekał do domku :roll: a ja na 8 biegłam do pracy :angryy:. BRRRRRR Quote
XXL Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kula już tam była :evil_lol: Asiu mój TZ Ozzy'emu uszył ;)[/quote] wow ala masz utaletowanego towarzysza :) :p Quote
Alicja Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='XXL']wow ala masz utaletowanego towarzysza :) :p[/quote]:cool1: no wiem ;) Quote
Alicja Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='zaba14']a ile Kuba ma lat? :P[/quote]:roll: kurcze dziewczyny na dogo interesują się moim synem :razz: Kuba we wrześniu skończył 16 :cool1: Quote
Alka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Ala, jak tak dalej pójdzie to nie będziesz więcej zamieszczała fotek Kuby:evil_lol: Dziewczyny mowią wciąż o Ozzym a może to z powodu Kuby zaglądają do galeryjki ?;) Quote
Alicja Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='Alka']Ala, jak tak dalej pójdzie to nie będziesz więcej zamieszczała fotek Kuby:evil_lol: Dziewczyny mowią wciąż o Ozzym a może to z powodu Kuby zaglądają do galeryjki ?;)[/quote]kurcze nie wiem , Ozzymu będzie przykro jeśli to prawda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zaba14 Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']kurcze nie wiem , Ozzymu będzie przykro jeśli to prawda :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] a tam przestancie :P Kuba wyglada na symaptycznego chlopaka ;) no i Ozzy oczywiscie tez.. zeby nie poczul sie urazony hihih Quote
Alicja Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='zaba14']a tam przestancie :P Kuba wyglada na symaptycznego chlopaka ;) no i Ozzy oczywiscie tez.. zeby nie poczul sie urazony hihih[/quote]:p cieszę się że o Ozzym też pamiętałaś :lol: :lol: :lol: Co do Kuby to chyba masz rację , no ale jako mama może nie powinnam tak pisać :roll: [IMG]http://img35.imageshack.us/img35/9393/morda2th.jpg[/IMG] [IMG]http://img35.imageshack.us/img35/2346/mordu7fx.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts