Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gabryjella']A to to na ocieplenie czy ochłodzenie:hmmmm:[/quote]

Ja jednak mysle, ze na ocieplenie:lol: W koncu od srody ma byc lepiej:multi: U nas -3:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Alu, ja mam takie pytanko - ile młody Rydzewski ma lat? Istny szatan :evil_lol:[/quote]:evil_lol: Ozzy w czwartek miał 1rok i 5 miesięcy a Kuba ma 16lat i 4 miesiace :roll:

Posted

[quote name='Gabryjella']A to to na ocieplenie czy ochłodzenie:hmmmm:[/quote]
chyba na nic :roll:
ja mam troszke ptasich kup a cieplej się nie robi :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B]Ozzy Atlas ;)[/B]
[B][IMG]http://img481.imageshack.us/img481/6149/atlas8ab.jpg[/IMG][/B]
[/quote]
Dobrze, że nie Syzyf :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']
[quote]Napisał(a) [B]Gabryjella[/B]
[I]I jak tam Ozzinku zwąchałeś coś?:roll:[/I]
[/quote]:mad: ptasią koopę :oops:[/quote]
Nawet jeśli to była kupa jaskółcza, to niestety pierwsza jaskółka wiosny nie czyni :shake:

Posted

[B]A przy Leonie nie da się ulepić bałwana :angryy: Bo on natychmiast z całym swoim impetem wskakuje na toczącą się kulę i nic z niej nie zostaje :shake: [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]A przy Leonie nie da się ulepić bałwana :angryy: Bo on natychmiast z całym swoim impetem wskakuje na toczącą się kulę i nic z niej nie zostaje :shake: [/B][/quote]A to bałwan jeden, no! :angryy:

Posted

[quote name='asher']A to bałwan jeden, no! :angryy:[/quote]:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
No nam niestety też się nie udało bałwana ulepić ;) , bo był za duży mróz a kula była / jak już pisałam / pozostałością zabaw dzieci .

Posted

[quote name='malawaszka']eekstraaaaa :klacz: super - Alu jak Ty to robisz, że całą Rodzinąna spacery chodzicie??? :shake:[/quote]Waszeczko to tylko możliwa jest w niedzielę bądź czasami w sobotę :roll:.A Kuba bardzo lubi z nami się zabrać na spacerek zawsze to lepiej gdzieś wybyć niż szwędać się po osiedlu :cool3:

Posted

[quote name='Gosiek']Cześć Ala :p
Piękne fotaski wstawiłaś - wszyscy macie frajdę z zimy nie tylko Ozzy - teraz sie wydało :evil_lol:[/quote]:shake: dzisiaj rano o 7 to nikt tej frajdy nie miał po Ozzy mimo że łapiszony miał wypaćkane maścią to i tak łapa mu zamarzła i pędem na 3 uciekał do domku :roll: a ja na 8 biegłam do pracy :angryy:. BRRRRRR

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kula już tam była :evil_lol:

Asiu mój TZ Ozzy'emu uszył ;)[/quote]

wow ala masz utaletowanego towarzysza :) :p

Posted

Ala, jak tak dalej pójdzie to nie będziesz więcej zamieszczała fotek Kuby:evil_lol:

Dziewczyny mowią wciąż o Ozzym a może to z powodu Kuby zaglądają do galeryjki ?;)

Posted

[quote name='Alka']Ala, jak tak dalej pójdzie to nie będziesz więcej zamieszczała fotek Kuby:evil_lol:

Dziewczyny mowią wciąż o Ozzym a może to z powodu Kuby zaglądają do galeryjki ?;)[/quote]kurcze nie wiem , Ozzymu będzie przykro jeśli to prawda :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']kurcze nie wiem , Ozzymu będzie przykro jeśli to prawda :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

a tam przestancie :P Kuba wyglada na symaptycznego chlopaka ;) no i Ozzy oczywiscie tez.. zeby nie poczul sie urazony hihih

Posted

[quote name='zaba14']a tam przestancie :P Kuba wyglada na symaptycznego chlopaka ;) no i Ozzy oczywiscie tez.. zeby nie poczul sie urazony hihih[/quote]:p cieszę się że o Ozzym też pamiętałaś :lol: :lol: :lol:
Co do Kuby to chyba masz rację , no ale jako mama może nie powinnam tak pisać :roll:
[IMG]http://img35.imageshack.us/img35/9393/morda2th.jpg[/IMG]

[IMG]http://img35.imageshack.us/img35/2346/mordu7fx.jpg[/IMG]