Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Maga100'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Maga100']Kara, tobie nie przysługuje :evilbat: Trzeba NIE MIEć cyfrówki :evilbat:[/quote]

To nie moja cyfrówka, tylko rodzinki :lol: :lol: :lol: :evilbat:[/quote]

wygoń rodzinę z domu razem z cyfrówką :evilbat: :lol:[/quote]

Do garażu wygonie :lol: :lol:[/quote]a u ciebie w domu zrobimy biuro 8)[/quote]

Dobra, ale mojego pokoju Wam nie oddam :evilbat:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='KaRa_TC']
Dobra, ale mojego pokoju Wam nie oddam :evilbat:[/quote]

a co, skarby tam, jakieś masz? :evilbat:[/quote]

Tak :evilbat: scury mam :lol:

Posted

[quote][img]http://img105.imageshack.us/img105/482/grzybek7gc.jpg[/img][/quote]
A co je tooo? :o

Niniejszym wnoszę o przyjęcie mnie w szeregi bezcyfrowców. Mogę robić za piarowca, speca od marketingu i rzecznika prasowego w jednym 8)

Posted

[quote name='asher'][quote][img]http://img105.imageshack.us/img105/482/grzybek7gc.jpg[/img][/quote]
A co je tooo? :o

[/quote]
No właśnie, co to je? Wygląda jak jakieś ciastko upadłe w trawę :D

Posted

A co tu znowu za podziemie się tworzy?????????? Fotokonspira :o :o :o
A chciałybyście pewnie świeże fotki Dymka i Baryśka - A będę dziś mieć - I Wam nie dam :nono:
Biuro nawet tworzą - a powielacz chociaż macie :o
:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

OK oto Zarząd i członkinie [b]Stowarzyszenia Bezcyfrówkowych Dogomaniaczek[/b]:
Alicjarydzewska , dbsst , Hanka Rupaczewska , Alka , Maga 100 , PIKA , asher , anetta :wink:
Na członkostwo oczekuje KaRa :-?
aga 1215 no własnie po to załozyłyśmy SBD bo my bezsprzętowe :oops:
a to cóś w trawie to taki śmiszny [b]GRZYBEK[/b] :roll:

Posted

[quote name='Alka']No to trzeba to uczcić :drinking: :drinking: :drinking:

znależć się w takim towarzystwie to dla mnie zaszczyt ![/quote]no to chluśniem bo uśniem :wink: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']OK oto Zarząd i członkinie [b]Stowarzyszenia Bezcyfrówkowych Dogomaniaczek[/b]:
Alicjarydzewska , dbsst , Hanka Rupaczewska , Alka , Maga 100 , PIKA , asher , anetta :wink:
Na członkostwo oczekuje KaRa :-?[/quote]

A jeżeli posiadam cyfrówkę, ale [b]służbową[/b], to mogę zostać członkiem, albo chociaż półczłonkiem - łomatko, jak to brzmi :lol:

Posted

[quote name='Siostra'][quote name='Alicjarydzewska']OK oto Zarząd i członkinie [b]Stowarzyszenia Bezcyfrówkowych Dogomaniaczek[/b]:
Na członkostwo oczekuje KaRa :-?[/quote]

A jeżeli posiadam cyfrówkę, ale [b]służbową[/b], to mogę zostać członkiem, albo chociaż półczłonkiem - łomatko, jak to brzmi :lol:[/quote]no nie będę nikogo okaleczać :oops: więc bądz pełnosprawną członkinią/ :lol: brzmi lepiej/
Cyfróweczka jak rozumię z pracki :wink:

Posted

[quote name='sayma']ehhhhh to ja sie pewnie nie mam co starać :cry: :(
a mogę chociaż wam foty na spotkaniach Stowarzyszenia robić??[/quote]masz miec zdobyłaś nominację na Fotografa Bezcyfrówkowych Dogomaniaczek :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma']ehhhhh to ja sie pewnie nie mam co starać :cry: :(
a mogę chociaż wam foty na spotkaniach Stowarzyszenia robić??[/quote]masz miec zdobyłaś nominację na Fotografa Bezcyfrówkowych Dogomaniaczek :wink:[/quote]

yuuuuuppiiiiiii zostałam FBD :laola:

Posted

[quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma']ehhhhh to ja sie pewnie nie mam co starać :cry: :(
a mogę chociaż wam foty na spotkaniach Stowarzyszenia robić??[/quote]masz miec zdobyłaś nominację na Fotografa Bezcyfrówkowych Dogomaniaczek :wink:[/quote]

yuuuuuppiiiiiii zostałam FBD :laola:[/quote]teraz musimy sie umówić na spotkanie :-?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma']ehhhhh to ja sie pewnie nie mam co starać :cry: :(

yuuuuuppiiiiiii zostałam FBD :laola:[/quote]teraz musimy sie umówić na spotkanie :-?[/quote]

a ja bedę foty robic !!!! To szybciutko sybciutko to spotkanko
dobrze ze juz chociaz miejscówka jest :lol: :D
chyba ze Kara jeszzce rodzinki do garazu nie wygoniła :wink: :D

Posted

No kandydatura KaRy nadal niepewna bo nie wiemy czy juz rodzine do garażu eksmitowała :roll: Daga no niewiem,muszę pogadać z wice co da sie zrobić :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']No kandydatura KaRy nadal niepewna bo nie wiemy czy juz rodzine do garażu eksmitowała :roll: Daga no niewiem,muszę pogadać z wice co da sie zrobić :wink:[/quote]

Rodzina już w garażu do foteli przywiązana jest :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska']No kandydatura KaRy nadal niepewna bo nie wiemy czy juz rodzine do garażu eksmitowała :roll: Daga no niewiem,muszę pogadać z wice co da sie zrobić :wink:[/quote]

Rodzina już w garażu do foteli przywiązana jest :lol: :lol: :lol:[/quote]dobra wchodzisz na listę :wink: no i zacznij urządzać biuro 8) / :-? moze ty bys była sekretarka :wink: /