ewelinabuck Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 alu ty na trzeciej stronie:mad: musze ci podzienkowac bo przywolalas do nas snieg:razz: Quote
Alicja Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='ewelinabuck']alu ty na trzeciej stronie:mad: musze ci podzienkowac bo przywolalas do nas snieg:razz:[/quote]:razz: no ci co pacują lądują gdzieś w dołkach a ci co się lenią :evil_lol::evil_lol:bywają na 1 stronie ;) , dzięki za odgrzebanie z czelusci :multi: No to super , że już pada w końcu co to za ferie bez śniegu :cool1:a u nas nadal sypie , chyba mamy go już w nadmiarze :shake: Quote
ewelinabuck Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 to skieruj duzo sniezku do mnie:loveu: Quote
Alicja Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='ewelinabuck']to skieruj duzo sniezku do mnie:loveu:[/quote];) oj chętnie Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pa nie doczytałas ze mamy z Hanią jednego TZta :evil_lol:[/quote] Fajowo :) Chociaż ja bym wolała żeby dwuch TZtów miało mnie jedną;) Zwłaszcza jakby obaj mieli dobrze płatną prace :evil_lol: Nawzajem się przescigali w prezentach i ich często w domu nie było ;)Po drodze na wystawy gadaliby o męskic sprawach a nie zgrzędzili że wleke ich daleko w świat, ze paliwo drogie itd :evil_lol: Słowem - kasa moje a zgrzędzenie jeden do drugiego :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='Pysia']Fajowo :) Chociaż ja bym wolała żeby dwuch TZtów miało mnie jedną;) Zwłaszcza jakby obaj mieli dobrze płatną prace :evil_lol: Nawzajem się przescigali w prezentach i ich często w domu nie było ;)Po drodze na wystawy gadaliby o męskic sprawach a nie zgrzędzili że wleke ich daleko w świat, ze paliwo drogie itd :evil_lol: Słowem - kasa moje a zgrzędzenie jeden do drugiego :evil_lol:[/quote]oj PYSIU TY to masz marzenia :roll: to chyba każda by tak chciała :oops: Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']oj PYSIU TY to masz marzenia :roll: to chyba każda by tak chciała :oops:[/quote] Marzenia są piękne - no nie ?:lol: Quote
Alicja Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='Pysia']Marzenia są piękne - no nie ?:lol:[/quote]:lol::lol: no i jeszcze sie mówi , że pomarzyć to nie grzech ;) Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:lol::lol: no i jeszcze sie mówi , że pomarzyć to nie grzech ;)[/quote] Ja tobym nawet pogrzeszyć naprawdę chciała :evil_lol: Quote
XXL Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Pysia']Ja tobym nawet pogrzeszyć naprawdę chciała :evil_lol:[/quote] o wow czyli jakby karali za merzenia juz byscie siedzialy :) pozdrawiam panie :) ala thx za snieg :) ale troche go malo :) Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='XXL']o wow czyli jakby karali za merzenia juz byscie siedzialy :) pozdrawiam panie :) ala thx za snieg :) ale troche go malo :)[/quote] Siedziały??:-o Kare śmierci byśmy dostały :evil_lol: Chcesz tego śniegu więcej ?Mogę Ci podrzucić :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz: no ci co pacują lądują gdzieś w dołkach a ci co się lenią :evil_lol::evil_lol:bywają na 1 stronie ;) , dzięki za odgrzebanie z czelusci :multi: No to super , że już pada w końcu co to za ferie bez śniegu :cool1:a u nas nadal sypie , chyba mamy go już w nadmiarze :shake:[/quote] [COLOR=purple]qrcze u nas tez sypie i sypie, a konca nie widac :roll:[/COLOR] Quote
XXL Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 nom troche sniegu jeszcze moze sie przydac :) ;] bo tu to mamy tylko troszke sniegu ale chociasz jest spokuij :) :lol: Quote
PIKA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 A u nas tak zmrozilo, ze po 10 minutach myslalam, ze mi uszy i nos odpadnie :angryy: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='XXL']nom troche sniegu jeszcze moze sie przydac :) ;] bo tu to mamy tylko troszke sniegu ale chociasz jest spokuij :) :lol:[/quote] [COLOR=purple] u nas to zaspy metrowe się porobiły :roll: chętnie oddam trochę śniegu, za darmo, tylko transport to już sama musisz kombinować :lol: :lol:[/COLOR] Quote
mmbbaj Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='PIKA']A u nas tak zmrozilo, ze po 10 minutach myslalam, ze mi uszy i nos odpadnie :angryy:[/quote] A Marek jak wyszedł z Bajanem to po 10 minutach wrócił :evil_lol: Bajan zdegustowany poszedł spać, ale moja kolej o 23-ciej :shock: Quote
Alicja Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='mmbbaj']A Marek jak wyszedł z Bajanem to po 10 minutach wrócił :evil_lol: Bajan zdegustowany poszedł spać, ale moja kolej o 23-ciej :shock:[/quote]a ja akurat wróciłam ze spacerku i pozamarzały mi palce u rąk :placz:a Ozzy nie bardzo chciał do domciu dopiero jak mu jakaś sól w łapę wlazła :angryy:to z płaczem na 3 łapach zasuwał , a w domciu mycie łapek mydełkiem Econetti ;) A śnieg wyślę kto chce priorytetem :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Dobry wieczór Alu ;) ... Ze dwa dni mnie u Was nie bylo, a zdjęć nowych prawie nie widać :roll: ... Quote
Alicja Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dobry wieczór Alu ;) ... Ze dwa dni mnie u Was nie bylo, a zdjęć nowych prawie nie widać :roll: ...[/quote]oj naprawdę :crazyeye::crazyeye::crazyeye::lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [B]dla marudnych fotki domowe [IMG]http://img499.imageshack.us/img499/9135/aba5be.jpg[/IMG] [IMG]http://img499.imageshack.us/img499/3166/nuda8dd.jpg[/IMG] [/B] Quote
PiotrekJ Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B]dla marudnych fotki domowe[/B][/quote] To dla mnie :multi: :multi: :multi: :evil_lol: ... [quote name='Alicjarydzewska'] [B] [IMG]http://img499.imageshack.us/img499/9135/aba5be.jpg[/IMG] [/B][/quote] Wyciągnął się jak kaczka :lol: :lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='PiotrekJ']To dla mnie :multi: :multi: :multi: :evil_lol: ... Wyciągnął się jak kaczka :lol: :lol: :evil_lol: ...[/quote]:roll: żaba , Piotrze , żaba :mad: Quote
PiotrekJ Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:roll: żaba , Piotrze , żaba :mad:[/quote] Ja to nazywam kaczką Alu, kaczką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ale żaba też może być ;) ... Quote
Alicja Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ja to nazywam kaczką Alu, kaczką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ale żaba też może być ;) ...[/quote]:mad: Kaczki to są w Pałacu Prezydenckim :eviltong: Quote
Recommended Posts