Alicja Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 [quote name='Kaaasia']Wszystko piękniutkie :loveu:[/QUOTE] :grins: [quote name='bira']Cudowna jesień :loveu: :loveu: Te kolory :-) Bosko!! I cudowne tereny spacerowe :-) A Ozzulek jaki refleksyjny :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] lasy to mamy piękne , czasem jak ktoś nie wie gdzie to to nie wierzy że tak pięknie jest na Śląsku Quote
maciaszek Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='Alicja']lasy to mamy piękne , czasem jak ktoś nie wie gdzie to to nie wierzy że tak pięknie jest na Śląsku[/QUOTE]Też tak mam, jak pokazuję zdjęcia. Śląsk ciągle kojarzy się ludziom z hałdami, kopalniami i górnikami ;). Quote
Alicja Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 [quote name='maciaszek']Też tak mam, jak pokazuję zdjęcia. Śląsk ciągle kojarzy się ludziom z hałdami, kopalniami i górnikami ;).[/QUOTE] pokutują stereotypy dawnych lat ;) Quote
bira Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Tez bym nie powiedziala, ze to na Slasku... Quote
Asiaczek Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 To co? Teraz czas na snieżne foteczki, tak? ale np. u nas niewiele tego sniegu juz jest... Pzdr. Quote
Alicja Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 [quote name='Asiaczek']To co? Teraz czas na snieżne foteczki, tak? ale np. u nas niewiele tego sniegu juz jest... Pzdr.[/QUOTE] nie ma śniegowych bo i śniegu brak :) Quote
Alicja Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 [quote name='bira']Tez bym nie powiedziala, ze to na Slasku...[/QUOTE] bo Ślask wbrew powszechnej opinii ma urok i czar :) Quote
Asiaczek Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='Alicja']nie ma śniegowych bo i śniegu brak :)[/QUOTE] A ja mam jeszcze nie wstawione. chyba się zaraz za nie wezmę, bo kto wie, może juz jutro będa absolutnie nieaktualne..? pzdr. Quote
Alicja Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 [quote name='Asiaczek']A ja mam jeszcze nie wstawione. chyba się zaraz za nie wezmę, bo kto wie, może juz jutro będa absolutnie nieaktualne..? pzdr.[/QUOTE] ja nie miałam jak nawet pocykać , w niedzielę nie wyściubiłam nosa z domu , siedziałam w papierach ..nie swoich zresztą , bo poprawiałam Statut przedszkola a to chyba jednak robota dyrektora:diabloti: Quote
Vectra Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='Alicja']ja nie miałam jak nawet pocykać , w niedzielę nie wyściubiłam nosa z domu , siedziałam w papierach ..nie swoich zresztą , bo poprawiałam Statut przedszkola a to chyba jednak robota dyrektora:diabloti:[/QUOTE] a może szykują Cię na awans :razz: PL to serio piękny kraj , szkoda tylko że taki absurdalny :evil_lol: widoki mamy zachwycające i z tego się cieszmy ;) Quote
Kaaasia Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='Vectra']a może szykują Cię na awans :razz: PL to serio piękny kraj , [B]szkoda tylko że taki absurdalny[/B] :evil_lol: widoki mamy zachwycające i z tego się cieszmy ;)[/QUOTE] To chyba za delikatnie powiedziane. U mnie leżał śnieg a jeździł jakiś traktor i kosił trawę :stupid: Quote
Vectra Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='Kaaasia']To chyba za delikatnie powiedziane. U mnie leżał śnieg a jeździł jakiś traktor i kosił trawę :stupid:[/QUOTE] do wiosny się szykuje widać :evil_lol: [IMG]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/578967_285973241514358_224795120_n.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 [quote name='Vectra']a może szykują Cię na awans :razz: [B]taaaaaa:diabloti::evil_lol:[/B] PL to serio piękny kraj , szkoda tylko że taki absurdalny :evil_lol: widoki mamy zachwycające i z tego się cieszmy ;)[/QUOTE] [B]kraj pełen absurdów , abstrakcji i niedorzeczności [/B] [quote name='Kaaasia']To chyba za delikatnie powiedziane. U mnie leżał śnieg a jeździł jakiś traktor i kosił trawę :stupid:[/QUOTE] :crazyeye: [quote name='Vectra']do wiosny się szykuje widać :evil_lol: [IMG]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/578967_285973241514358_224795120_n.jpg[/IMG][/QUOTE] uffff , to dobrze że przed malowaniem zdjęłam krzyż ze ściany w mojej sali i schowałam go tak by nie znaleziono :).....bo skoro biskupi niekompetentni to pewnie była by kolejna afera ...krzyż w 5 latkach a sprawa polska :diabloti: Quote
Alicja Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 [COLOR=#000080][FONT=arial][B]Szajbus wstawił dziś u Harley'a za TM taki piękny wiersz ....dziękuję Ci Szajbus:calus:[/B][/FONT][/COLOR] [CENTER][h=5]Psy które wyszły na wieczny spacer cierpliwi towarzysze dziecinnych zabaw dyskretni świadkowie pierwszych pocałunków piastunki naszych dzieci psy o tyle od nas mniej skomplikowane że rozumiały co to wierność która jest dla nas abstrakcyjnym rzeczownikiem odmienianym przez losowe przypadki psy zazdrosne ale nie zawistne które umiały patrzeć prosto w oczy naszej samotności urodzeni komicy z pantoflem w pysku psy które nie przyjdą już na zawołanie[/h] [SIZE=3][COLOR=#000080][FONT=arial][B]Pamiętajmy NIE TYLKO DZISIAJ o Naszych bliskich , znajomych , przyjaciołach ( ludzkich i zwierzęcych )oraz tych bezimienn[SIZE=3]ych porzuconych zwierzakach , które odeszły nieutulone [/SIZE][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE] [IMG]http://www.picturesanimations.com/c/candle/96.gif[/IMG] [/CENTER] Quote
Medorowa Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Zawsze kiedy czytam tego typu wiersze, łzy same cisną się do oczu... Witajcie Ozzulki :) Quote
Aleksandrossa Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Przyszliśmy się przywitać u Ozziego :D Cudowny chłopak tylko coś zdjęć mało :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 [quote name='Medorowa']Zawsze kiedy czytam tego typu wiersze, łzy same cisną się do oczu... Witajcie Ozzulki :)[/QUOTE] witaj Madziulku :calus: [quote name='Aleksandrossa']Przyszliśmy się przywitać u Ozziego :D Cudowny chłopak tylko coś zdjęć mało :evil_lol:[/QUOTE] no maluśko ;) bo robić się nie chce :) Quote
Alicja Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 [quote name='Doginka']Wywal lenia i rób foty :lol:;-)[/QUOTE] ale my się z leniem bardzo lubimy ...rozumiemy się bez słów :) Quote
Vectra Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='Alicja']ale my się z leniem bardzo lubimy ...rozumiemy się bez słów :)[/QUOTE] ooo my też się lubimy , bo on fajny ten leń jest :loveu: Quote
Alicja Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='Vectra']ooo my też się lubimy , bo on fajny ten leń jest :loveu:[/QUOTE] czyli wszystko zostaje w Rodzinie :lol: Quote
Izabela124. Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Alusia nie marudź tylko zdjęcia wstawiaj :) Quote
Oscar Patric Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 witamy się cieplutko,miłego popołudnia:) Quote
Alicja Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='Izabela124.']Alusia nie marudź tylko zdjęcia wstawiaj :)[/QUOTE] nie ma i raczej nie będzie [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko,miłego popołudnia:)[/QUOTE] witaj , miłego :) Quote
Recommended Posts