Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kaaasia']Wszystko piękniutkie :loveu:[/QUOTE]

:grins:

[quote name='bira']Cudowna jesień :loveu: :loveu:
Te kolory :-) Bosko!!
I cudowne tereny spacerowe :-)

A Ozzulek jaki refleksyjny :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]

lasy to mamy piękne , czasem jak ktoś nie wie gdzie to to nie wierzy że tak pięknie jest na Śląsku

Posted

[quote name='Alicja']lasy to mamy piękne , czasem jak ktoś nie wie gdzie to to nie wierzy że tak pięknie jest na Śląsku[/QUOTE]Też tak mam, jak pokazuję zdjęcia. Śląsk ciągle kojarzy się ludziom z hałdami, kopalniami i górnikami ;).

Posted

[quote name='maciaszek']Też tak mam, jak pokazuję zdjęcia. Śląsk ciągle kojarzy się ludziom z hałdami, kopalniami i górnikami ;).[/QUOTE]

pokutują stereotypy dawnych lat ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']To co? Teraz czas na snieżne foteczki, tak?
ale np. u nas niewiele tego sniegu juz jest...

Pzdr.[/QUOTE]

nie ma śniegowych bo i śniegu brak :)

Posted

[quote name='Alicja']nie ma śniegowych bo i śniegu brak :)[/QUOTE]
A ja mam jeszcze nie wstawione. chyba się zaraz za nie wezmę, bo kto wie, może juz jutro będa absolutnie nieaktualne..?

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja mam jeszcze nie wstawione. chyba się zaraz za nie wezmę, bo kto wie, może juz jutro będa absolutnie nieaktualne..?

pzdr.[/QUOTE]

ja nie miałam jak nawet pocykać , w niedzielę nie wyściubiłam nosa z domu , siedziałam w papierach ..nie swoich zresztą , bo poprawiałam Statut przedszkola a to chyba jednak robota dyrektora:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']ja nie miałam jak nawet pocykać , w niedzielę nie wyściubiłam nosa z domu , siedziałam w papierach ..nie swoich zresztą , bo poprawiałam Statut przedszkola a to chyba jednak robota dyrektora:diabloti:[/QUOTE]
a może szykują Cię na awans :razz:

PL to serio piękny kraj , szkoda tylko że taki absurdalny :evil_lol: widoki mamy zachwycające i z tego się cieszmy ;)

Posted

[quote name='Vectra']a może szykują Cię na awans :razz:

PL to serio piękny kraj , [B]szkoda tylko że taki absurdalny[/B] :evil_lol: widoki mamy zachwycające i z tego się cieszmy ;)[/QUOTE]
To chyba za delikatnie powiedziane. U mnie leżał śnieg a jeździł jakiś traktor i kosił trawę :stupid:

Posted

[quote name='Kaaasia']To chyba za delikatnie powiedziane. U mnie leżał śnieg a jeździł jakiś traktor i kosił trawę :stupid:[/QUOTE]
do wiosny się szykuje widać :evil_lol:

[IMG]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/578967_285973241514358_224795120_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Vectra']a może szykują Cię na awans :razz:

[B]taaaaaa:diabloti::evil_lol:[/B]

PL to serio piękny kraj , szkoda tylko że taki absurdalny :evil_lol: widoki mamy zachwycające i z tego się cieszmy ;)[/QUOTE]

[B]kraj pełen absurdów , abstrakcji i niedorzeczności [/B]

[quote name='Kaaasia']To chyba za delikatnie powiedziane. U mnie leżał śnieg a jeździł jakiś traktor i kosił trawę :stupid:[/QUOTE]

:crazyeye:

[quote name='Vectra']do wiosny się szykuje widać :evil_lol:

[IMG]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/578967_285973241514358_224795120_n.jpg[/IMG][/QUOTE]

uffff , to dobrze że przed malowaniem zdjęłam krzyż ze ściany w mojej sali i schowałam go tak by nie znaleziono :).....bo skoro biskupi niekompetentni to pewnie była by kolejna afera ...krzyż w 5 latkach a sprawa polska :diabloti:

Posted

[COLOR=#000080][FONT=arial][B]Szajbus wstawił dziś u Harley'a za TM taki piękny wiersz ....dziękuję Ci Szajbus:calus:[/B][/FONT][/COLOR]

[CENTER][h=5]Psy
które wyszły na wieczny spacer
cierpliwi towarzysze dziecinnych zabaw
dyskretni świadkowie pierwszych pocałunków
piastunki naszych dzieci
psy
o tyle od nas mniej skomplikowane
że rozumiały co to wierność
która jest dla nas abstrakcyjnym rzeczownikiem
odmienianym przez losowe przypadki
psy
zazdrosne ale nie zawistne
które umiały patrzeć prosto w oczy
naszej samotności
urodzeni komicy z pantoflem w pysku
psy
które nie przyjdą już na zawołanie[/h]

[SIZE=3][COLOR=#000080][FONT=arial][B]Pamiętajmy NIE TYLKO DZISIAJ o Naszych bliskich , znajomych , przyjaciołach ( ludzkich i zwierzęcych )oraz tych bezimienn[SIZE=3]ych porzuconych zwierzakach , które odeszły nieutulone [/SIZE][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]

[IMG]http://www.picturesanimations.com/c/candle/96.gif[/IMG]

[/CENTER]

Posted

[quote name='Medorowa']Zawsze kiedy czytam tego typu wiersze, łzy same cisną się do oczu...

Witajcie Ozzulki :)[/QUOTE]

witaj Madziulku :calus:

[quote name='Aleksandrossa']Przyszliśmy się przywitać u Ozziego :D
Cudowny chłopak tylko coś zdjęć mało :evil_lol:[/QUOTE]

no maluśko ;) bo robić się nie chce :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Alusia nie marudź tylko zdjęcia wstawiaj :)[/QUOTE]

nie ma i raczej nie będzie

[quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko,miłego popołudnia:)[/QUOTE]

witaj , miłego :)