Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alu z Ozulkiem :loveu::loveu: Szczęśliwego Nowego Roku 2011! dla Ciebie i Twojej Rodzinki, oraz dla Wszystkich odwiedzających ten wątek :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek'][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4][COLOR=red][B]Alicja - witaj w 2011 ROKU!!!
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Pzdr.[/QUOTE]

[B]Witaj Asiaczku :calus: oby ten NOWY był lepszy [/B]

Posted

[quote name='fioneczka']Aluniu najlepszego dla Was i zięcia mego Ozzulkowego :p[/QUOTE]

:multi: o ...Ozzulkowa teściowa ;)...LEPSIEJSZEGO Asieńko :calus:

U nas dziś słonko , tylko -2 , ale wiatr pizga okrutnie zimny ...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Posted

[B][FONT=Arial]Witajcie noworocznie :multi::multi::multi:
Jutro niestety do pracy :placz::placz::placz:juz mi się nie chce ...a trzeba wstać 5.10 ...to i tak dobrze bo normalnie wstaję 4.50 tylko jutro Kuba wyprowadzi rano Ozzulka i piesek może pospać do 8.00 :loveu:
[/FONT][/B]

Posted

[quote name='Alicja'][B][FONT=Arial]Witajcie noworocznie :multi::multi::multi:
Jutro niestety do pracy :placz::placz::placz:juz mi się nie chce ...a trzeba wstać 5.10 ...to i tak dobrze bo normalnie wstaję 4.50 tylko jutro Kuba wyprowadzi rano Ozzulka i piesek może pospać do 8.00 :loveu:
[/FONT][/B][/QUOTE]

[I][B]boschhhhh o takiej porze psioka z wyrka targac .....[/B][/I]

Posted

Witaj Alicjo, to rok starsza Magdalena :shake:

[quote name='Alicja'][B][FONT=Arial]...a trzeba wstać 5.10 ...to i tak dobrze bo normalnie wstaję 4.50 [/FONT][/B][/QUOTE]

ja zupełnie nie rozumiem tych cyfr, które wypisujesz....
bo ja jestem przerażona, bo jutro muszę wstać o 7.15....

Posted

[quote name='Alicja'][B][FONT=Arial]Witajcie noworocznie :multi::multi::multi:
[/FONT][/B][/QUOTE]

Wszystkiego dobrego Aluś w Nowym Roku !
A żeby Ci lżej było wstać rano to pomyśl, że nie jesteś sama w tym nieszczęściu (pobudka o piątej rano). No i jeszcze u mnie wizja korka na drodze od Statolia do Rybnika (pewnie znów zrobię rajd pod zakazami przez las).

Posted

[quote name='Maga100']Witaj Alicjo, to rok starsza Magdalena :shake:

[B]witaj rok starsza Magdaleno [/B]

ja zupełnie nie rozumiem tych cyfr, które wypisujesz....
bo ja jestem przerażona, bo jutro muszę wstać o 7.15....[/QUOTE]

[B]te twoje cyferki to jakieś obce dla mnie :roll:[/B]

[quote name='Grosziwo']Wszystkiego dobrego Aluś w Nowym Roku !
A żeby Ci lżej było wstać rano to pomyśl, że nie jesteś sama w tym nieszczęściu (pobudka o piątej rano). No i jeszcze u mnie wizja korka na drodze od Statolia do Rybnika (pewnie znów zrobię rajd pod zakazami przez las).[/QUOTE]
[B]Wzajemnie :)[/B]
[B]Iwonko ....a ty sie tak po nocy nie boisz po lasach :shock:[/B]

Posted

[quote name='Alicja']

[B]Iwonko ....a ty sie tak po nocy nie boisz po lasach :shock:[/B][/QUOTE]

No nie boję się bo ja przez ten las to trochę później jadę. Pobudka rano tak wcześnie bo trzeba stadko oporządzić, z psicą iść siusiu, pieczywko kupić (moja mama teraz nie wychodzi zupełnie z domu)...a potem jazda do "kieratu". Ale co tam , nie jest źle :lol:
7:15 ????? nawet w sobotę i w niedzielę "moje dzieci" nie pozwolą mi tak długo "gnić w wyrku". Dziś koty zaczęły jazdy w okolicy 5:30 :diabloti:

Posted

[quote name='Grosziwo']7:15 ????? nawet w sobotę i w niedzielę "moje dzieci" nie pozwolą mi tak długo "gnić w wyrku". Dziś koty zaczęły jazdy w okolicy 5:30 :diabloti:[/QUOTE]

dzieci należy naumieć wstawać późno i dać pospać mamusi :diabloti:
Tadeusz wstaje po 9.00, mój syneczek kochany "niechnospróbujewcześniejprzywiążędoszczebek"

Posted

[quote name='Maga100']dzieci należy naumieć wstawać późno i dać pospać mamusi :diabloti:
Tadeusz wstaje po 9.00, mój syneczek kochany "niechnospróbujewcześniejprzywiążędoszczebek"[/QUOTE]

Moje "dzieci" to same czworonożne i za nic nie rozumieją mojej potrzeby snu, potfory jedne.
.... "niechnospróbujewcześniejprzywiążędoszczebek " - ale byłby jazgot szcekomiauczący :evil_lol::crazyeye:

Dobranoc ! Miziaki dla Ozzulka :sleeping:

Posted

[quote name='Grosziwo']Moje "dzieci" to same czworonożne i za nic nie rozumieją mojej potrzeby snu, potfory jedne.
[/QUOTE]

ale czworonożne łatwiej nauczyłam niż tego dwunożnego!
"niechnospróbujewcześniejwstaćdobudynakrótkiłańcuch" :evil_lol: