Iv_ Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Alu z Ozulkiem :loveu::loveu: Szczęśliwego Nowego Roku 2011! dla Ciebie i Twojej Rodzinki, oraz dla Wszystkich odwiedzających ten wątek :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4][COLOR=red][B]Alicja - witaj w 2011 ROKU!!! [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Pzdr. Quote
Alicja Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [quote name='Asiaczek'][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4][COLOR=red][B]Alicja - witaj w 2011 ROKU!!! [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Pzdr.[/QUOTE] [B]Witaj Asiaczku :calus: oby ten NOWY był lepszy [/B] Quote
fioneczka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Aluniu najlepszego dla Was i zięcia mego Ozzulkowego :p Quote
Alicja Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 [quote name='fioneczka']Aluniu najlepszego dla Was i zięcia mego Ozzulkowego :p[/QUOTE] :multi: o ...Ozzulkowa teściowa ;)...LEPSIEJSZEGO Asieńko :calus: U nas dziś słonko , tylko -2 , ale wiatr pizga okrutnie zimny ...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
sota36 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Przede wszystkim z Nowym Rokiem - zdrowia dla psiakow i dla nas:) Quote
Canaveral-staff Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 SZCZĘSLIWEGO NOWEGO ROKU - ŻYCZĄ CANAVERALE [URL=http://img808.imageshack.us/i/2011m.gif/][IMG]http://img808.imageshack.us/img808/7522/2011m.gif[/IMG][/URL] Quote
Obama Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Cześć Alicja! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :) Quote
zuzolandia Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [I][B]Wszystkiego Najlepsiejszego w tym Nowym Roku ... niech nam wszystkim da odrobine lepsiejszych radosnych dni ... buziam noworocznie Kochana !!!![/B][/I] Quote
Alicja Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [B][FONT=Arial]Witajcie noworocznie :multi::multi::multi: Jutro niestety do pracy :placz::placz::placz:juz mi się nie chce ...a trzeba wstać 5.10 ...to i tak dobrze bo normalnie wstaję 4.50 tylko jutro Kuba wyprowadzi rano Ozzulka i piesek może pospać do 8.00 :loveu: [/FONT][/B] Quote
zuzolandia Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial]Witajcie noworocznie :multi::multi::multi: Jutro niestety do pracy :placz::placz::placz:juz mi się nie chce ...a trzeba wstać 5.10 ...to i tak dobrze bo normalnie wstaję 4.50 tylko jutro Kuba wyprowadzi rano Ozzulka i piesek może pospać do 8.00 :loveu: [/FONT][/B][/QUOTE] [I][B]boschhhhh o takiej porze psioka z wyrka targac .....[/B][/I] Quote
Asiaczek Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Czarna rzeczywistość skrzeczy... i o pracy przypomina;) Pzdr. Quote
Maga100 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Witaj Alicjo, to rok starsza Magdalena :shake: [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial]...a trzeba wstać 5.10 ...to i tak dobrze bo normalnie wstaję 4.50 [/FONT][/B][/QUOTE] ja zupełnie nie rozumiem tych cyfr, które wypisujesz.... bo ja jestem przerażona, bo jutro muszę wstać o 7.15.... Quote
Grosziwo Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial]Witajcie noworocznie :multi::multi::multi: Jutro niestety do pracy :placz::placz::placz:juz mi się nie chce ...a trzeba wstać 5.10 ...to i tak dobrze bo normalnie wstaję 4.50 tylko jutro Kuba wyprowadzi rano Ozzulka i piesek może pospać do 8.00 :loveu: [/FONT][/B][/QUOTE] Wszystkiego dobrego Aluś w Nowym Roku ! A żeby Ci lżej było wstać rano to pomyśl, że nie jesteś sama w tym nieszczęściu (pobudka o piątej rano). No i jeszcze u mnie wizja korka na drodze od Statolia do Rybnika (pewnie znów zrobię rajd pod zakazami przez las). Quote
Alicja Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='Maga100']Witaj Alicjo, to rok starsza Magdalena :shake: [B]witaj rok starsza Magdaleno [/B] ja zupełnie nie rozumiem tych cyfr, które wypisujesz.... bo ja jestem przerażona, bo jutro muszę wstać o 7.15....[/QUOTE] [B]te twoje cyferki to jakieś obce dla mnie :roll:[/B] [quote name='Grosziwo']Wszystkiego dobrego Aluś w Nowym Roku ! A żeby Ci lżej było wstać rano to pomyśl, że nie jesteś sama w tym nieszczęściu (pobudka o piątej rano). No i jeszcze u mnie wizja korka na drodze od Statolia do Rybnika (pewnie znów zrobię rajd pod zakazami przez las).[/QUOTE] [B]Wzajemnie :)[/B] [B]Iwonko ....a ty sie tak po nocy nie boisz po lasach :shock:[/B] Quote
Grosziwo Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Alicja'] [B]Iwonko ....a ty sie tak po nocy nie boisz po lasach :shock:[/B][/QUOTE] No nie boję się bo ja przez ten las to trochę później jadę. Pobudka rano tak wcześnie bo trzeba stadko oporządzić, z psicą iść siusiu, pieczywko kupić (moja mama teraz nie wychodzi zupełnie z domu)...a potem jazda do "kieratu". Ale co tam , nie jest źle :lol: 7:15 ????? nawet w sobotę i w niedzielę "moje dzieci" nie pozwolą mi tak długo "gnić w wyrku". Dziś koty zaczęły jazdy w okolicy 5:30 :diabloti: Quote
Maga100 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Grosziwo']7:15 ????? nawet w sobotę i w niedzielę "moje dzieci" nie pozwolą mi tak długo "gnić w wyrku". Dziś koty zaczęły jazdy w okolicy 5:30 :diabloti:[/QUOTE] dzieci należy naumieć wstawać późno i dać pospać mamusi :diabloti: Tadeusz wstaje po 9.00, mój syneczek kochany "niechnospróbujewcześniejprzywiążędoszczebek" Quote
Grosziwo Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Maga100']dzieci należy naumieć wstawać późno i dać pospać mamusi :diabloti: Tadeusz wstaje po 9.00, mój syneczek kochany "niechnospróbujewcześniejprzywiążędoszczebek"[/QUOTE] Moje "dzieci" to same czworonożne i za nic nie rozumieją mojej potrzeby snu, potfory jedne. .... "niechnospróbujewcześniejprzywiążędoszczebek " - ale byłby jazgot szcekomiauczący :evil_lol::crazyeye: Dobranoc ! Miziaki dla Ozzulka :sleeping: Quote
Maga100 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Grosziwo']Moje "dzieci" to same czworonożne i za nic nie rozumieją mojej potrzeby snu, potfory jedne. [/QUOTE] ale czworonożne łatwiej nauczyłam niż tego dwunożnego! "niechnospróbujewcześniejwstaćdobudynakrótkiłańcuch" :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Dzień dobry Ala z Ozulkiem :loveu::loveu: przyszłam się przywitać i ....... pożegnać :roll: idę do pracy :placz: Quote
rufusowa Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Witaj Alu! dużo spokoju i radości w Nowym Roku! Quote
Alicja Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 poczytałam polemikę Magi i Grosziwo :roflt: Ivciu :glaszcze: ja wróciłam z bólem głowy z pracy Cioteczko Rufusowa ...wzajemnie :calus: Quote
Gioco Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='Alicja']Ivciu :glaszcze: ja wróciłam z bólem głowy z pracy [/QUOTE] Tak Smerfy czy ich rodziciele dali Tobie popalić? :hmmmm: Quote
Recommended Posts