Maga100 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]ale one za miesiąc dopiero przyjadą :diabloti: [/B][/COLOR][URL="http://img137.imageshack.us/i/04justyna.jpg/"][IMG]http://a.imageshack.us/img137/5970/04justyna.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] o rany, to będziesz miała taką nowoczesną kuchnię :crazyeye::placz: To już chyba tylko ja mam takie przedpotopowe szafki otwierane jak drzwi, a nie jak szuflady i z rączką z boku, a nie na środku :placz: Quote
zuzolandia Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='Maga100']o rany, to będziesz miała taką nowoczesną kuchnię :crazyeye::placz: To już chyba tylko ja mam takie przedpotopowe szafki otwierane jak drzwi, a nie jak szuflady i z rączką z boku, a nie na środku :placz:[/QUOTE] [I][B] tysz mom przedpotopowe hiihihih ze srebrnom rułom hihihih [/B][/I] [I][B]całkiem nowoczesne to wogóle nie mają raczek na dotyk sie otwierają wiec spoko ;-)[/B][/I] Quote
malawaszka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 fajna fajna kuchnia :klacz: pewnie skończysz szybciej niż ja swoją :lol: Quote
bianka19 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 jaka bombowa, nowoczesna kuchnia. :lol: super! też chcę taką! :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 [quote name='Maga100']o rany, to będziesz miała taką nowoczesną kuchnię :crazyeye::placz: To już chyba tylko ja mam takie przedpotopowe szafki otwierane jak drzwi, a nie jak szuflady i z rączką z boku, a nie na środku :placz:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]kochana kupiłam najtańszą kuchnię jaka odpowiadała moim wymaganiom ....taka jaka by mi siępodobała jest nieosiagalna ze względu na cene :roflt:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][I][B] tysz mom przedpotopowe hiihihih ze srebrnom rułom hihihih [/B][/I] [I][B]całkiem nowoczesne to wogóle nie mają raczek na dotyk sie otwierają wiec spoko ;-)[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]takiej bym nie chciała , bo cza by było mieć sztyjc porządek ..bo nieopacznie sama by sie mogła odewrzyć :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']fajna fajna kuchnia :klacz: pewnie skończysz szybciej niż ja swoją :lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] nooo do września powinnam skończyć ...moją prowizorkę :roflt:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='bianka19']jaka bombowa, nowoczesna kuchnia. :lol: super! też chcę taką! :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]podesłać ?? ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bianka19 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]podesłać ?? ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] jasne! :D już czekam ;) Quote
olekg89 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 A daleko masz z pokoju do kuchni? Eh zazdroszcze remontu ,my nie mamy kasy mamy tysioncpinceststodziwincet prac ,a kasy mało...:( Quote
Alicja Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 [quote name='bianka19']jasne! :D już czekam ;)[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] kurier wrócił ..nie odebrałaś :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='olekg89']A daleko masz z pokoju do kuchni? Eh zazdroszcze remontu ,my nie mamy kasy mamy tysioncpinceststodziwincet prac ,a kasy mało...:([/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Na bazarek zajrzałas, ślad zostawiłam:) Gdzie jest Ozzik...? [url]http://images8.fotosik.pl/402/138e7aad71a4dba7.jpg[/url] Ja już kuchnię mam zrobioną w całości, jeno umyc okno, firaneczki zawiesić i będzie git. A, i jeszcze 2 szafki trzeba napełnić czystymi garami:) Byc może w przyszłym tygodniu - malowanie dużego pokoju + drobne naprawy + drobne udogodnienia... Pzdr. Quote
Matusz Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [COLOR=Navy][B]No no, kuchnia będzie pierwsza klasa :)[/B][/COLOR] Quote
rufusowa Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 uuu widzę, że trochi jeszcze potrwa remoncik echhh niech szybko zleci :) kuchnia na zdjęciu jest bardzo smakowita :) budyń waniliowy na ścianie i gorzka czekolada w roli szafek :) :) :) Quote
Iv_ Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Cześć Ala z Ozulkiem :loveu::loveu: Już się nie mogę doczekać Twojej kuchni :razz: Mam nadzieję, że foty wstawisz jak już zrobicie? Quote
bianka19 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B] kurier wrócił ..nie odebrałaś :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] To nie była moja wina, że nie było mnie w domu cały czas. :evil_lol: Po prostu wyszłam z domu, gdyż za długo czekałam :eviltong: Quote
Alicja Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 [COLOR=Navy][B]Jestem , jestem Asiaczku ..... skończyłam odgruzowanie ...teraz tylko czekam na mebelki ...a tak mam już gotowe i czyściutkie wsio :multi: a na wiosnę szafa na przedpokoju i łazienka :)[/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Aaaaaa, znaczy remont w toku... kumam:) Pzdr. Quote
Iv_ Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Dzień dobry Alu z Ozulkiem :loveu::loveu: a jak się odnosi Ozulec do tego przewrotu w domu? :cool3: Quote
Alicja Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 [quote name='zuzolandia'][I][B]poka zafugowane kachle ;-)[/B][/I][/QUOTE] :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Na bazarek zajrzałas, ślad zostawiłam:) Gdzie jest Ozzik...? [URL]http://images8.fotosik.pl/402/138e7aad71a4dba7.jpg[/URL] Ja już kuchnię mam zrobioną w całości, jeno umyc okno, firaneczki zawiesić i będzie git. A, i jeszcze 2 szafki trzeba napełnić czystymi garami:) Byc może w przyszłym tygodniu - malowanie dużego pokoju + drobne naprawy + drobne udogodnienia... Pzdr.[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]moja kuchenka nie na wymiar a kupiona w komplecie , mogę sobie ewentualnie dokupić szafeczki ..ale ja mam inny pomyślunek ;) a przedpokój mam zrobiony do 3,4 bo rezte zajmuje szafa , która będzie rozbierana , bo będziemy robić inną więc zanim postawimy nową kafelki polecą do końca , no i łazienka ... a potem ....wszystko od nowa :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]No no, kuchnia będzie pierwsza klasa :)[/B][/COLOR][/QUOTE] ;) [quote name='Asiaczek']U Alicji - na pewno:) pzdr.[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]nie ma innej opcji :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rufusowa']uuu widzę, że trochi jeszcze potrwa remoncik echhh niech szybko zleci :) kuchnia na zdjęciu jest bardzo smakowita :) budyń waniliowy na ścianie i gorzka czekolada w roli szafek :)[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]a wiesz , że przypadkiem na ścianę dostał się śmietankowo -waniliowy budyń ;) a szafki w moim ulubionym koloże ...VENGE :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Iv_']Cześć Ala z Ozulkiem :loveu: Już się nie mogę doczekać Twojej kuchni :razz: Mam nadzieję, że foty wstawisz jak już zrobicie?[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]dopiero jak już wszystko będzie ...czyli za ok miesiąc ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='bianka19']To nie była moja wina, że nie było mnie w domu cały czas. :evil_lol: Po prostu wyszłam z domu, gdyż za długo czekałam :eviltong:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]żałuj :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='wejherstaff']Bardzo fajne mebelki :D[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]nic wyjątkowego , ale chodziło mi o mebelki na nóżkach :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Asiaczek']Aaaaaa, znaczy remont w toku... kumam:) Pzdr.[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]jeszcze rok :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Iv_']Dzień dobry Alu z Ozulkiem :loveu: a jak się odnosi Ozulec do tego przewrotu w domu? :cool3:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]Ozzy , spoczko , jemu wystarczy powiedzieć , że nie wolno to nie włazi ..jedynie w poniedziałek jak kładliśmy podłogę w przedpokoju był u babci ...i jak dziedek poszedł karmić koty to płakał , bo mu sie dziadek zgubił :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
fioneczka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 ja też chcę remont kuchni :roll: nie musiałabym gotować :evil_lol: Quote
ice_t Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 doberek remontowa Alu :) meble kuchenne super :) Quote
Obama Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Kuchnia bombowa! Ja kocham remonty,urządzanie. Niestety,moje mieszkanie chwilowo jest w rozsypce i nie zanosi się na remont.Ale namiętnie meblowe sklepy odwiedzam.Zboczenie jakieś. :) Quote
Recommended Posts