Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widziałem dziś kopie Ozulka może jakiś wychowanek Gliwickiej hodowli zawędrował tutaj?Bo podobieństwo uderzające ,łeb jak wiadro ,taki przypakowany.I taki sam jełopowaty wygląd.No i nie miał morderczych zamiarów do Czarka ,który świrował na jego widok (Asty i boksery to jego najwięksi wrogowie).
Ja też kce nad morze :(

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :loveu:
przysyłam nadmorską bryzę coby przybliżyć Ci wspomnienie wypoczynku nad bałtykiem :)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ześwirował z lekka ten Twój morderca
[URL]http://images8.fotosik.pl/372/5f2cd9c7dca47cb5.jpg[/URL]

wszyscy tak atakują plażowymi zdjęciami, chyba muszę sama się wybrać ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]
ano ześwirował ... aczkolwiek nigdy nie grzeszył mądrością :roll::evil_lol:
łaknę tej morskiej bryzy :loveu:
no właśnie córcia ...poproszę fotaski znad zatoki ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Cola']hahaha Afrodyt :roflt: weź przestań buahahahah moja wyobraźnia poszła dalej i ujrzałam Ozzulka w długich włosach i w muszelce :roflt::roflt:[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]:roflt:[/QUOTE]

:obrazic: no so ..... powstał z morskiej piany :mad:...powstał :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]a wygląd to sprawa drugorzędna :grins:...każda potwora znajdzie swego amatora ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='olekg89']Widziałem dziś kopie Ozulka może jakiś wychowanek Gliwickiej hodowli zawędrował tutaj?Bo podobieństwo uderzające ,łeb jak wiadro ,taki przypakowany.I taki sam jełopowaty wygląd.No i nie miał morderczych zamiarów do Czarka ,który świrował na jego widok (Asty i boksery to jego najwięksi wrogowie).
Ja też kce nad morze :([/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]myślisz , że ta twarz go zdradziła :evil_lol: , widzisz są jeszcze mordercy o dobrym sercu ;)
a było gadać jak jechaliśmy nad morze ....tysz jechalim przez Pozek ;)wnuka bym przybrała po drodze ;)[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]A ty nie jedziesz w tym roku na zlot nad morze ??[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wpadajcie wszyscy do 3miasta :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[B][COLOR=Navy]:multi: jadę [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]
ano ześwirował ... aczkolwiek nigdy nie grzeszył mądrością :roll::evil_lol:
łaknę tej morskiej bryzy :loveu:
no właśnie córcia ...poproszę fotaski znad zatoki ;)[/B][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
może któregoś dnia się wybiorę choć pewnie nie z rudą bo na mandaty mnie nie stać :)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicja'][B][COLOR=Navy]:multi: jadę [/COLOR][/B][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to idę już teraz zająć fajne miejsce na plaży ;)

przeczytałam to i pomyślało mi się o Tobie :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

[IMG]http://mistrzowie.org/uimages/201006/1277153777_by__500.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wpadajcie wszyscy do 3miasta :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

ja będę :sweetCyb: ja będę w Sopocie....niebawem :cool3:

[quote name='Alicja']no so ..... powstał z morskiej piany :mad:...powstał :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]a wygląd to sprawa drugorzędna :grins:...każda potwora znajdzie swego amatora ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

jak go podmyło, to musiał powstać :megagrin:

Posted

[quote name='Cola']ja będę :sweetCyb: ja będę w Sopocie....niebawem :cool3:[/QUOTE]
to już wiadomo czemu zarządzili aby więcej mundurowych śmigało w okolicach plaży ;)

kiedy będziesz? [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

jedziemy [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-189.gif[/IMG]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
może któregoś dnia się wybiorę choć pewnie nie z rudą bo na mandaty mnie nie stać :)[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to idę już teraz zająć fajne miejsce na plaży ;)

przeczytałam to i pomyślało mi się o Tobie :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

[IMG]http://mistrzowie.org/uimages/201006/1277153777_by__500.jpg[/IMG][/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]ale ze co ...ja ta pytająca czy odpowiadająca :diabloti: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Cola']ja będę :sweetCyb: ja będę w Sopocie....niebawem :cool3:

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]będziesz śmigać wozem po monciaku ;)[/B][/COLOR][/FONT]

jak go podmyło, to musiał powstać :megagrin:[/QUOTE]

:obrazic::eviltong:

to już wiadomo czemu zarządzili aby więcej mundurowych śmigało w okolicach plaży ;)

kiedy będziesz? [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]pewnie i BOR wezwali ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Tengusia']jedziemy [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-189.gif[/IMG][/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]myślałam że na hulajnodze popylasz :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]myślałam że na hulajnodze popylasz :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

trza isc z postepem :diabloti:

Posted

kiedy będziesz? [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

hahaha niby na mnie będą polować?? :errrr:
5-19.07 :grins:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]będziesz śmigać wozem po monciaku ;-)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

niedaleko :p będę śmigać na hipodromie i to nie byle jakimi wozami z jednym koniem :cool3:

Posted

[quote name='Cola']hahaha niby na mnie będą polować?? :errrr:
5-19.07 :grins:
niedaleko :p będę śmigać na hipodromie i to nie byle jakimi wozami z jednym koniem :cool3:[/QUOTE]
polować to mało powiedziane :evil_lol:

:cool3::cool3: to mów kiedy, wpadnę na hipodrom i się powgapiam, nakręcę film i wrzucę na dogo :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

polować to mało powiedziane :evil_lol:

:cool3::cool3: to mów kiedy, wpadnę na hipodrom i się powgapiam, nakręcę film i wrzucę na dogo :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

eeeee to już się boję :roll:

10-11.07 i 17-18.07 Jeszcze nie wiem o której godzinie, ale wyścigi powinny się zaczynać około 15 czy jakoś tak :p
ależ proszę bardzo, wrzucaj, nie mam się czego wstydzić :diabloti:

Posted

[quote name='Cola']eeeee to już się boję :roll:

10-11.07 i 17-18.07 Jeszcze nie wiem o której godzinie, ale wyścigi powinny się zaczynać około 15 czy jakoś tak :p
ależ proszę bardzo, wrzucaj, nie mam się czego wstydzić :diabloti:[/QUOTE]
Dzięki za info, postaram się kogoś wyciągnąć bo samej mi się pewnie nie będzie chciało :oops: fajnie byłoby zobaczyć wyścigi i móc komuś pokibicować :)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Hanna R.']Jacyś tacy podobni ..... :evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]w końcu to ojciec i syn :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]Przejrzałem wszystkie foty i nigdzie babci swojej nie widzę :shake::shake:
[/B][/COLOR][/QUOTE]
babci nie miał kto fotki zrobić :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Matusz']nie przyjmuję takiej odpowiedzi ! :P[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]musisz :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='anetta']Aaaale wam fajnie!!
Obejrzałam wsio :multi: Piękne foty :loveu::loveu:

Ozzy był po raz 1 nad morzem?[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]nio , Ozzulec pierwszy raz nad morzem , ale mam nadzieje że nie ostatni :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='deer_1987']przejrzalam ostatnie 3 nieprzeczytane strony ale gdzie sa dalsze foty?

a morze i fale - a w sumie ich brak - mozesz u nas zobaczyc bo tez daje fotki znad morza[/QUOTE]
będą fotki ale przerabianie to też czasochłonna czynność [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Basia&Safi']napisałam napisałam :D ;P[/QUOTE]

:kciuki: