Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ototo chwasty rosną...ja myślałam, że będę miała czas w weekend zajrzeć na farmę :evil_lol: i musiałam dzisiaj odchwaszczać :diabloti: i dlaczego zalało mi puste poletko?? :evil_lol:

Ozzuek kilka stron wcześniej :loveu: ale poproszę więcej zdjęć od mordy strony :diabloti: bo pomyślę sobie, że się na nas wypina i ma nas głęboko gdzieś

Posted

[quote name='Vectra']wracaj , bo ci chwasty rosną :diabloti:

[quote name='malawaszka']trzeba wyplewić :lol:

[quote name='Cola']ototo chwasty rosną...ja myślałam, że będę miała czas w weekend zajrzeć na farmę :evil_lol: i musiałam dzisiaj odchwaszczać :diabloti: i dlaczego zalało mi puste poletko?? :evil_lol:

Ozzuek kilka stron wcześniej :loveu: ale poproszę więcej zdjęć od mordy strony :diabloti: bo pomyślę sobie, że się na nas wypina i ma nas głęboko gdzieś

wyplewione , zasadzone , posprzedawane , trzódka nakarmiona ...i najważniejsze .... :bigcool: skończone pisanie do pracy na zakończenie roku szkolnego :multi: teraz wyjazd na tydzień , potem jeszcze w lipcu dyżur i przede mną jeszcze 30 dni urlopu

Posted

Alicja napisał(a):
wyplewione , zasadzone , posprzedawane , trzódka nakarmiona ...i najważniejsze .... :bigcool: skończone pisanie do pracy na zakończenie roku szkolnego :multi: teraz wyjazd na tydzień , potem jeszcze w lipcu dyżur i przede mną jeszcze 30 dni urlopu

jak ja Ci zazdroszczę tego urlopu :roll:

Posted

[quote name='zuzolandia']30 dni....

tez chcemmmmmmmmmm !!!!

[FONT=Arial]ino 30 :placz:[/FONT]

witankoo i buziowankoo;-)

[FONT=Arial]
witanko :calus:
[/FONT]

[quote name='Cola']jak ja Ci zazdroszczę tego urlopu :roll:

[FONT=Arial]no przeca też gdzieś wyjeżdzacie ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]no przeca też gdzieś wyjeżdzacie ;)[/FONT]

ano tak, ale jaki to urlop gdy nie można poleżeć plackiem caaaały dzionek i odpoczywać?? :diabloti:

Posted

[quote name='Cola']ano tak, ale jaki to urlop gdy nie można poleżeć plackiem caaaały dzionek i odpoczywać?? :diabloti:

:( to w takim razie ja też nie jadę na urlop .... nigdy nie leżałam plackiem :roflt: i nie zamierzam

Posted

[quote name='Matusz']brryy wieczoranko :loveu:

dziękówa za meliskę z pomarańczą :loveu:

a nie za ma co ;) smacznego życzę :)

Jutro dam fotaski ;)

Posted

[quote name='Alicja']
:( to w takim razie ja też nie jadę na urlop .... nigdy nie leżałam plackiem :roflt: i nie zamierzam

:roflt: źle się wysłowiłam....chodziło mi o to, że podczas urlopu potrzebuję jednego no może dwóch dni aby poleżeć brzuchem do góry :diabloti: a potem moi współtowarzysze chcą mi odrąbywać nogi, przywiązywać do drzew abym tylko gdzieś już nie szła, nie jechała zwiedzać, oglądać i oczywiście ich standardowe słowa "WOOOOLLLNNNNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!" :roflt: i co roku mi się odgrażają koszulką z napisem na plecach "MASZERUJ ALBO GIŃ" :roll:

[quote name='Alicja']Jutro dam fotaski ;)

już jest jutro :grins:

Posted

Hanna R. napisał(a):
Alicjo , tak ogólnie to SIEMANKO :evil_lol:
I heyka oczywiście :loveu:

eeee , a gdzie papatki ? śliczny piesek ? słitaśne fotkeczki ?
zapraszamy do mnie ? loffciam , koffciam ?
Babcia się coś na opuszcza :diabloti:

Posted

[quote name='Cola']:roflt: źle się wysłowiłam....chodziło mi o to, że podczas urlopu potrzebuję jednego no może dwóch dni aby poleżeć brzuchem do góry :diabloti: a potem moi współtowarzysze chcą mi odrąbywać nogi, przywiązywać do drzew abym tylko gdzieś już nie szła, nie jechała zwiedzać, oglądać i oczywiście ich standardowe słowa "WOOOOLLLNNNNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!" :roflt: i co roku mi się odgrażają koszulką z napisem na plecach "MASZERUJ ALBO GIŃ" :roll:

już jest jutro :grins:

no my też głównie chodzimy ... więc opalam się w ruchu ;) ....jak jest słońce :roflt:

[quote name='Vectra']eeee , a gdzie papatki ? śliczny piesek ? słitaśne fotkeczki ?
zapraszamy do mnie ? loffciam , koffciam ?
Babcia się coś na opuszcza :diabloti:

brzydko tak ...praffda :diabloti:

[quote name='Tengusia']ciocia pakujesz sie juz :mdrmed: a nie zmiescilabys mnie do jakiejs walizeczki :lol!:

pakować się będę w piątek po pracy ;)

Posted

[quote name='Cola']dla mnie miejsca to pewnie nie będzie ;) :evil_lol:

[FONT=Arial]ja sie zastanawiam jak sie spakować co by TZ nie marudził ze za dużo biorę rzeczy :evil_lol:

[/FONT]

[FONT=Arial] Obiecane ...już jest dziś :)

[/FONT]