Alicja Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='agaga21']przesyłam wiadomość od moich psiaków: a gdzie podpisy łapką ;) [quote name='Aga&Ganja']Super Ozzulec! Piękny bobasek! :loveu: o rany a ja poczytałam że Ozzulek ...bobasek ;) Quote
agaga21 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Alicja']a gdzie podpisy łapką ;) no widzisz ciotka jakie te moje łobuzy niekulturalne! ale już na nie nakrzyczałam i podsyłaja łapki ;) :bluepaw::bluepaw: Quote
Aga&Ganja Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Haha! Nie no... Bez przesady! :evil_lol: Z Ozzulca nie jest taki bobasek... :evil_lol: Fajny Ozzulec jest, a dzieci muszą być pampuśne! :loveu: Quote
zuzolandia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Alicja'] o rany a ja poczytałam że Ozzulek ...bobasek ;) no a nie jest niezłym bobaskiem-grubaskiem :cool3::cool3::cool3: słoneczkoo faktycznie bylo :multi: Quote
Alicja Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [FONT=Arial]Wszystkim MAMUSIOM Dużo Słonka i Radości z okazji Dnia Matki [/FONT] Quote
Vectra Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Kochana Mamo, gdy będę duży, to Ci przywiozę małpeczkę z podróży. Długim ogonkiem to zwinne zwierzę będzie za Ciebie zmywać talerze. Kochana Mamo, gdy będę duży, to Ci przywiozę wielbłąda z podróży. Na jego grzbiecie wygodnie siądziesz, aby do pracy mknąć na wielbłądzie Kochana Mamo, gdy będę duży, to Ci przywiozę tłum zwierząt z podróży. Niech wszystkie ze mną mówią to samo, że bardzo Ciebie kochamy, Mamo. Quote
jonQuilla Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [FONT=Georgia]Wszystkiego dobrego a wręcz najlepszego Mamuś :buzi:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='Vectra']Kochana Mamo, gdy będę duży, to Ci przywiozę małpeczkę z podróży. Długim ogonkiem to zwinne zwierzę będzie za Ciebie zmywać talerze. Kochana Mamo, gdy będę duży, to Ci przywiozę wielbłąda z podróży. Na jego grzbiecie wygodnie siądziesz, aby do pracy mknąć na wielbłądzie Kochana Mamo, gdy będę duży, to Ci przywiozę tłum zwierząt z podróży. Niech wszystkie ze mną mówią to samo, że bardzo Ciebie kochamy, Mamo. Super wierszyk życzeniowy:) Czyje on? Znaczy czyj to wierszyk? pzdr. Quote
Vectra Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Asiaczek napisał(a):Super wierszyk życzeniowy:) Czyje on? Znaczy czyj to wierszyk? pzdr. nie mam pojęcia czyj , słowo harcerza :evil_lol: ja to znam jako piosenkę ..... kurde od 1 klasy podstawówki mam tą piosenkę w głowie zakodowaną , bo śpiewałam ją na takim mega wypasionym balecie , z okazji dnia mam :evil_lol: to trauma z dzieciństwa , bo mnie ubrali w białą sukienkę i kapelusik :evil_lol: a ja nienawidzę sukienek i kapelutków od urodzenia :cooldevi: spoko , piosenkę o tacie też mam w głowie - ten sam dzień , ta sama impreza , ta sama sukienusia z falbankami i kapelutek :D Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Vectra napisał(a):nie mam pojęcia czyj , słowo harcerza :evil_lol: ja to znam jako piosenkę ..... kurde od 1 klasy podstawówki mam tą piosenkę w głowie zakodowaną , bo śpiewałam ją na takim mega wypasionym balecie , z okazji dnia mam :evil_lol: to trauma z dzieciństwa , bo mnie ubrali w białą sukienkę i kapelusik :evil_lol: a ja nienawidzę sukienek i kapelutków od urodzenia :cooldevi: spoko , piosenkę o tacie też mam w głowie - ten sam dzień , ta sama impreza , ta sama sukienusia z falbankami i kapelutek :D Strój uniwersalny:) A w goście też w nim chodziłaś? Pzdr. Quote
Vectra Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Asiaczek napisał(a):Strój uniwersalny:) A w goście też w nim chodziłaś? Pzdr. to było przebranie , bo taki występ/przedstawienie było ... moi rodzice by nie zaryzykowali , by zaproponować mi sukienusie i kapelutek , wychodząc ze mną z domu :diabloti: Quote
Alicja Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Moje koffane Dziewczyneczki :loveu: Co do sukienek ...musze poszukać fote jak mnie mama wyszykowała na spacer w bialą sukienkę z haftem angielskim i jaką ja mam na spacerze szczęśliwą minę :roflt: Quote
Vectra Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 hahahaha , czyli miłość do kiecek mam po mamusi :grins: Quote
Alicja Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='Vectra']hahahaha , czyli miłość do kiecek mam po mamusi :grins: na to wyglada :roll: nawet w tej chwili moja szafa zawiera spódnice ....szt.2 jedna Kamuflaż a druga mini jeans :roflt: Quote
fioneczka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 oooooooooooooo rany ciociu Alusiu ile Ty masz dziecióffff, niedługo 1 czerwca :diabloti: Quote
Alicja Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='fioneczka']oooooooooooooo rany ciociu Alusiu ile Ty masz dziecióffff, niedługo 1 czerwca :diabloti: no jak ile ...na dogo 2 córeczki :grins: i 2 wnuczków :diabloti: Quote
Tengusia Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 no i czemu ja cie jeszcze nigdy w kiecce nie widzialam :diabloti: Quote
Alicja Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Tengusia napisał(a):no i czemu ja cie jeszcze nigdy w kiecce nie widzialam :diabloti: bo ja w nich nie chodzę :roflt: Quote
Tengusia Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Alicja napisał(a):bo ja w nich nie chodzę :roflt: no ze ja taka nie domyslna jestem :roflt: Quote
dbsst Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 jaka tam z Ali mama! bliżej jej do babci z takim wielkim chłopem niż do mamy ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak tam kwiaty dostała buziaka dostała laurkę dostała :diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [FONT=Georgia]czyli wszystko jasne czemu i ja uważam że kiecki to zUooooo :evil_lol::evil_lol: mam raptem jedną spódnicę, którą kupiłam z głupoty ale przydała się na studniówkę kilka miesięcy później jednak spodzien to spodzien ;) napisałam piękny wiersz na dzień matki :evil_lol::evil_lol: W kalendarzu dziś Dzień Matki mojej kochanej, wspaniałej Wariatki. Gdy już będę obrzydliwie bogata, wtedy może kupię Ci taniego kwiata. Póki co napiszę wierszyk sama, byś wiedziała jaka fajna z Ciebie mama. Bądź wesoła, uśmiechnięta zawsze kasę dać mi chętna. Nie denerwuj się... żartuję, sama w portfel zanurkuję. Niech Ci zdrowie dopisuje bo inaczej zeświruję. Wiedz że kocham Cię nad życie tak otwarcie i nie skrycie. Zajebista z Ciebie babka moja jedyna i najwspanialsza matka.[/FONT] Quote
Alicja Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Żonkilciu , wierszyk :cool2: do babciowania Sis jeszcze mam czas ...teraz sobie Ciociuję :eviltong: Quote
dbsst Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='Alicja']Żonkilciu , wierszyk :cool2: do babciowania Sis jeszcze mam czas ...teraz sobie Ciociuję :eviltong: Ala ni rób tego myślałam, że nam tu wyznajesz że właśnie ciotujesz normalnie spociłam się w rowku z przejęcia hahahhaa Quote
Recommended Posts