Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']Psa prał wczoraj Tz o 12 w nocy czyli o 24 hahahahha. Jednak capiła hahaha[/QUOTE]

:turn-l: a Ty zdążyłaś się już przyzwyczaić? :evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']witanko wieczorne :)[/QUOTE]

[quote name='Iza i Avanti']Beruś Aluś :D[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]WITANKO :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='fioneczka']se właśnie kalendarz jeszcze raz oglądałam ... qrde jaki Ozzulcowy piękny jest chopak :loveu:[/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
eee tam piękny:oops:.... ważne że kochany ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='dbsst']Psa prał wczoraj Tz o 12 w nocy czyli o 24 hahahahha. Jednak capiła hahaha[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]biedny :shake:................................................................................................................pies [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT]

[quote name='Cola']:turn-l: a Ty zdążyłaś się już przyzwyczaić? :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol:

[quote name='rwpb']A ja kupiłem dzisiaj piernik i będę robić ten przepis. Może do Świąt zdążę
Pozdrawiamy[/QUOTE]
[FONT=Arial]
[/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tylko nie przesadź z ilością ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Maga100']Alicjo droga, a jak Debe urodzi przed Świętami, to przyjedziesz na Wigilię? :cool3:
Tak sobie wlaśnie pomyślałam :cool3:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oczywiście że oczywiście i przywiozę TZta , Kubę , Ozzulka i choinkę :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][B]oczywiście że oczywiście i przywiozę TZta , Kubę , Ozzulka i choinkę :grins:[/QUOTE]

Dominika będzie wniebowzięta!
Ja w takim razie przychodzę na obiad w Pierwszy Dzień Świąt :p
Z Tadeuszem tylko [/b]

Posted

[quote name='Maga100']Dominika będzie wniebowzięta!
Z Tadeuszem tylko [/b][/QUOTE]
a A gdzie :hmmmm:

Posted

[quote name='Maga100']u mamusi :angryy:[/QUOTE]
hahahahhahahaha , czemu się złościsz ? R też poleci do mamusi na pierogi , bo w domu nie będzie takich luksusów , kucharka strajkuje :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']hahahahhahahaha , czemu się złościsz ? R też poleci do mamusi na pierogi , bo w domu nie będzie takich luksusów , kucharka strajkuje :evil_lol:[/QUOTE]

Ja próbuję wymyśleć jakiś powód, dla którego nie będę musiala jechać do teściowej w Święta :angryy:
Na razie nie mam pomysłu :angryy:
A ostatnim razem tak mnie wpieniła, że 0X

Posted

[quote name='Maga100']Ja próbuję wymyśleć jakiś powód, dla którego nie będę musiala jechać do teściowej w Święta :angryy:
A ostatnim razem tak mnie wpieniła, że 0X[/QUOTE]
katarek u Tadzia i masz z grzywki wizytę :diabloti:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]czyli będziecie uszczęśliwione obie ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Vectra']hahahahhahahaha , czemu się złościsz ? R też poleci do mamusi na pierogi , bo w domu nie będzie takich luksusów , kucharka strajkuje :evil_lol:[/QUOTE]
a teściowa nie mogłaby podesłac do Was tych pierogów :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Maga100']Ja próbuję wymyśleć jakiś powód, dla którego nie będę musiala jechać do teściowej w Święta :angryy:
A ostatnim razem tak mnie wpieniła, że 0X[/QUOTE]
[COLOR=Red][B][FONT=Arial]My do Mojej już nie chodzimy :shake:...wigilię spędzamy we 4 czyli ja , C. K. i Ozzy , a w króreś tam święto :roll: po spacerze zaliczamy obiad bądź kawe u mojej mamy [/FONT][/B][/COLOR]

[quote name='Vectra']katarek u Tadzia i masz z grzywki wizytę :diabloti:[/QUOTE]
sraka u Magi i juz spoko ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']Ja już wolę do niej na te pierogi , niż ona miała by z tymi pierogami do nas :evilbat:[/QUOTE]
ale same pierogi bez teściowej ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[COLOR=Red][B][FONT=Arial]My do Mojej już nie chodzimy :shake:...wigilię spędzamy we 4 czyli ja , C. K. i Ozzy , a w króreś tam święto :roll: po spacerze zaliczamy obiad bądź kawe u mojej mamy [/FONT][/B][/COLOR]

[/QUOTE]

a ja chcę iść do mojej, bo tam są prawdziwe Święta i wiem, że będzie cudnie :placz:
a jak udam chorą na wizytę u teściowej, to A. się obrazi :angryy:

[quote name='Vectra']Ja już wolę do niej na te pierogi , niż ona miała by z tymi pierogami do nas :evilbat:[/QUOTE]

rodzina A. wymyśliła, ze z uwagi na Tadzia zrobimy Wigilię u nas
Niedoczekanie 0X
Ciekawe, jakbym ich wygoniła :angryy:
Never :angryy:

Posted

No , Magdaleno , w końcu spełnisz się jako gospodyni domowa - przygotowanie wieczerzy wigilijnej w pełnym składzie , to nie lada wyczyn :evil_lol: ja zamawiam racuchy i kutie , makowiec i kompocik z suszu :diabloti:

Posted

[quote name='Cola']:turn-l: a Ty zdążyłaś się już przyzwyczaić? :evil_lol:[/QUOTE]
żartujesz wyszłam z domu i wróciłam ciemna noca - w końcu mam lezeć :evil_lol:

[quote name='Maga100']Alicjo droga, a jak Debe urodzi przed Świętami, to przyjedziesz na Wigilię? :cool3:
Tak sobie wlaśnie pomyślałam :cool3:[/QUOTE]

temat świąt.................wczoraj moja mam adzwoni i sie pyta czy swieta u nas czy jak ja to widze.....

Mamo przewiduje na świeta urodzić mnie w tym roku nie inetersuje tan temat :diabloti:
R szczęsliwy -- zostaje ze mną w domu "muszę cię pilnowac możesz zacząć rodzić" hmmmm ciekawe czemu wczesniej mnie nie musiał pilnować :evil_lol:
i ale z....bisie wszystkie imprezy rodzinne mnie w tym roku ominą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]biedny :shake:................................................................................................................pies [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oczywiście że oczywiście i przywiozę TZta , Kubę , Ozzulka i choinkę :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]
to pewnie pełzak ;)

szukować kciuki na 5 ??[/B][/COLOR][/QUOTE]

[quote name='Maga100']ależ, Alu, teraz jak ona już MOŻE urodzić, to przenosi, przecież ją znam :diabloti: [/b][/QUOTE]

[quote name='Vectra']Maga :klacz: jak będę coś składać w domu , koniecznie musisz mi pomóc :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]no taaaaa...tego się można po mojej sis spodziewać ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

zapraszam zapraszam pokażesz mi jak przewijać jak karmić jak przyduszac poduszką :diabloti:

będe bierzesz JAśka majdasz nim na wszystkie strony a ja ŚPIĘ :diabloti:

ktoś jeszcze chętny na swięta przy h2o :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']a ja chcę iść do mojej, bo tam są prawdziwe Święta i wiem, że będzie cudnie :placz:
a jak udam chorą na wizytę u teściowej, to A. się obrazi :angryy:

[COLOR=Red][B]ale zawsze mozesz sie pochorować dopiero na wizyte do teściowej ;)[/B][/COLOR]

rodzina A. wymyśliła, ze z uwagi na Tadzia zrobimy Wigilię u nas
Niedoczekanie 0X
Ciekawe, jakbym ich wygoniła :angryy:
Never :angryy:[/QUOTE]
[COLOR=Red][B]
ooooo na to bym sie nie zgodziła ...małe dziecko to mama powinna mieć total luz od świątecznych bałaganów [/B][/COLOR]

[quote name='Vectra']No , Magdaleno , w końcu spełnisz się jako gospodyni domowa - przygotowanie wieczerzy wigilijnej w pełnym składzie , to nie lada wyczyn :evil_lol: ja zamawiam racuchy i kutie , makowiec i kompocik z suszu :diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=Red][B]
racuchy to ja Ci moge na obiad zrobić to u mnie taka rezerwa jak obiada nie mam [/B][/COLOR]

[quote name='agaga21']a u nas w tym roku wszyscy do nas zjeżdżają na święta!:mdleje:
moi rodzice, brat z żoną i z dzieckiem, siostra, teść, szwagierka z mężem i 2 dzieci i nas 3 +2 psy[/QUOTE]
[B][COLOR=Red]
o masakra tyle ludzi [/COLOR][/B]

[quote name='dbsst']żartujesz wyszłam z domu i wróciłam ciemna noca - w końcu mam lezeć :evil_lol:

temat świąt.................wczoraj moja mam adzwoni i sie pyta czy swieta u nas czy jak ja to widze.....

Mamo przewiduje na świeta urodzić mnie w tym roku nie inetersuje tan temat :diabloti:
R szczęsliwy -- zostaje ze mną w domu "muszę cię pilnowac możesz zacząć rodzić" hmmmm ciekawe czemu wczesniej mnie nie musiał pilnować :evil_lol:
i ale z....bisie wszystkie imprezy rodzinne mnie w tym roku ominą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zapraszam zapraszam pokażesz mi jak przewijać jak karmić jak przyduszac poduszką :diabloti:

będe bierzesz JAśka majdasz nim na wszystkie strony a ja ŚPIĘ :diabloti:

ktoś jeszcze chętny na swięta przy h2o :evil_lol:[/QUOTE]
[B][COLOR=Red]
no taaaa widać ze tu Debe była [/COLOR][/B]

[quote name='teqquila']Witano Alu[/QUOTE][B][COLOR=Red]
witanko [/COLOR][/B]

[quote name='Maga100']Alicjo, mam niejasne wrażenie, że Debe ci się rozpanoszyła w galerii :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]oj to chyba szara rzeczywistość ona sie już u siebie nie umie pomieścić stąd chyba to panoszenie sie po innych blogasach [/B][/COLOR]

[quote name='Izabela124.'][url]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/380232/00000029.JPG[/url] super :loveu:

Cześć Alu;)[/QUOTE]
[COLOR=Red][B]
witaj Izuniu [/B][/COLOR]