Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bullila.nl']Sama tak ta dynie wycielas??:cool3:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to fota z neta ...ale w przedszkolu cielim taką pokaźną i wyszła całkiem całkiem :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']ciocia za tydzien sie widzimy :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: szykuj kotleciki :eating:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaczne jutro klepać ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Iv_']Sześć Ala :loveu::loveu:

Wszystko przeczytałam, obejrzałam i........ to powaliło mnie na kolana :mdleje: [URL]http://images6.fotosik.pl/557/66ff9dcec849f81f.jpg[/URL]
Alu zrobiłaś przepiękne zdjęcie, mmmmmm powinno znaleźć się w jakimś książkowym albumie o przyrodzie :loveu:

A za Ozulka trzymam kciuki :kciuki: wszystko będzie dobrze :calus:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]hey Iwciu :calus:
cieszkam że fotasek sie podoba :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='dbsst']ahoj halloweenowa sis:cool1:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cukiereczek czy psikus :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej Zezowata :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oooo Mój Zezolek :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]oooo Mój Zezolek :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
po Babci :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

Z tą narkozą to uważajcie, Atos jak miał brane wycinki do badań to dostał na 25kg mimo, że ważył wtedy 48kg. Wybudził się koło południa, ale potem jeszcze przespał do 18.
Pozdrawiamy

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cukiereczek czy psikus :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
psi-kus :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]
po Babci :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=Red][B][FONT=Arial]
musowo ;)[/FONT][/B][/COLOR]

[quote name='dbsst']psi-kus :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no fakt :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='rwpb']Z tą narkozą to uważajcie, Atos jak miał brane wycinki do badań to dostał na 25kg mimo, że ważył wtedy 48kg. Wybudził się koło południa, ale potem jeszcze przespał do 18.
Pozdrawiamy[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no już rozmawialiśmy że na mniej niż połowe wagi damy , zawsze lepiej dołożyć niż potem sie bać [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='WeronikaM'][URL]http://global.images6.fotosik.pl/557/66ff9dcec849f81f.jpg[/URL] fajneee :loveu:[/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bede nieskromna też mnie ta fotka cieszy :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Witamy z ranka :multi:
słonko świeci? :cool3:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]to fota z neta ...ale w przedszkolu cielim taką pokaźną i wyszła całkiem całkiem :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

a fotki jakieś są? :cool3:

[quote name='rwpb']Z tą narkozą to uważajcie, Atos jak miał brane wycinki do badań to dostał na 25kg mimo, że ważył wtedy 48kg. Wybudził się koło południa, ale potem jeszcze przespał do 18.
Pozdrawiamy[/QUOTE]

człowiek po narkozie też jest tąpnięty i śpi, śpi i śpi...wszystko zależy jakie środki podadzą na wybudzenie...ja za każdym razem proszę, aby mi dobrze wybudzili psa, bo ja sama na rękach tego bydlaka do domu/samochodu nie zaniosę i wybudzają ładnie :p pies o własnych siłach wraca do domu...fakt faktem jest trochę skołowany i wydaje mu się, że jest yorkiem (włazi mi na kolana :angryy: ) i musowo śpi ze mną w łóżku :p (ja nie wiem...jakaś fobia ponarkozowa w psa wstępuje czy co :lol:)

Posted

Ala nie denerwuj się jak masz zaufanie do weta to uzgodnicie jaka ma być narkoza i jak bardzo ma wam Ozzola wybudzić. Najwyżej C. poćwiczy buły wnoszac go na 4 :cool1:
Będzie dobrze denerwuj się (bo inaczej sie nie da) ale nie popadaj w panikę.

Posted

czesc ciocia :hand: Bolek mnie dzis o 8:30 rano na dwor wyciagnal ... nie wiem czy to wina tych problemow zdrowotnych jakie mial czy przestawil sie tam w hotelu ale normalnie to spalismy jak mialam wolne czasem nawet do 11 :roll: no coz ... ide na spacerek a po obiadku zrobie sobie drzemke i bedzie wsio ok :loveu:

Posted

[quote name='Cola']Witamy z ranka :multi:
słonko świeci? :cool3:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]......świeci :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

a fotki jakieś są? :cool3:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie miałam aparata :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

człowiek po narkozie też jest tąpnięty i śpi, śpi i śpi...wszystko zależy jakie środki podadzą na wybudzenie...ja za każdym razem proszę, aby mi dobrze wybudzili psa, bo ja sama na rękach tego bydlaka do domu/samochodu nie zaniosę i wybudzają ładnie :p pies o własnych siłach wraca do domu...fakt faktem jest trochę skołowany i wydaje mu się, że jest yorkiem (włazi mi na kolana :angryy: ) i musowo śpi ze mną w łóżku :p (ja nie wiem...jakaś fobia ponarkozowa w psa wstępuje czy co :lol:)[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ozzy jak znam życie obrazi się i pójdzie spać pod biurko do Qby :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']Ala nie denerwuj się jak masz zaufanie do weta to uzgodnicie jaka ma być narkoza i jak bardzo ma wam Ozzola wybudzić. Najwyżej C. poćwiczy buły wnoszac go na 4 :cool1:
Będzie dobrze denerwuj się (bo inaczej sie nie da) ale nie popadaj w panikę.[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaufania to ja do siebie nawet nie mam :diabloti::evil_lol:

ale wujek Bartek jest oki ;), Ozzy sie z nim super dogaduje , zresztą my też ...a denerwować się i tak będe :oops::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Tengusia']czesc ciocia :hand: Bolek mnie dzis o 8:30 rano na dwor wyciagnal ... nie wiem czy to wina tych problemow zdrowotnych jakie mial czy przestawil sie tam w hotelu ale normalnie to spalismy jak mialam wolne czasem nawet do 11 :roll: no coz ... ide na spacerek a po obiadku zrobie sobie drzemke i bedzie wsio ok :loveu:[/QUOTE][FONT=Arial][COLOR=Red][B]

no proszę jak Boluś dba o Twoje dobre samopoczucie ;)
My wstaliśmy z Ozzulkiem coś kole 10 :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[COLOR=Red][B][FONT=Garamond]Dziś dzień gdzie idzie się zapalić na Cmentarz i chyba nie biega tu o Pamięć a o Tradycje ... bo pamięta się cały czas
więc tradycyjnie ...zapalam lampkę TYM WSZYSTKIM którzy odeszli , naszym Człowieczym i Zwierzęcym Przyjaciołom ...[/FONT][/B][/COLOR]
[CENTER] [IMG]http://i40.tinypic.com/r8f9y9.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Asiaczek']Hej, my się tez witamy świątecznie...
A cmentarz, a właściwie dwa cmentarze - zaliczyłam wczoraj. Juz bylo sporo osób, ale na pewnie nie tyle, co dzisiaj...

pzdr.[/QUOTE]
[COLOR=Red][B][FONT=Arial]
Hey Asiaczku :multi:

Ja wczoraj zaniosłam znicze do Moich dziadków z racji tego , że mieszkam w miare blisko i nie musze tłuc sie autobusem [znaczy mogłabym , ale wolę iść pieszo ] a dziś Rodzice podjadą sobie po południu na grób tylko z kwiatkami . Zaś ja dziś nie wybieram sie na Cmentarz , bywam tam w inne ważne dla Mnie dni [ rocznice urodzin , święta ..chodzę zapalić na Cmentarz lampkę wracając z kolacji wigilijnej u Rodziców... ].U nas wczoraj też było mnóstwo ludzi ... i powiem tak , jeśli wizyta na cmentarzu ma wiązać się z zadumą to nijak atmosfera 1 listopada ma sie do tego :razz:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

Ja młodą sukę odbierałam w pełni wybudzoną :), teraz ze starszą suką szukuje się na sterylkę, ale z tą to już tylko wziewna, którą nie każdy wet posiada :roll: ;)

Posted

Dzien dobry:loveu:
a ja dzis szalalam na pchlim targu..ledwo mnie B. do auta zaciagnal:evil_lol:Tyle pieknych staroci,tyle cudnych rzeczy..achhhh:loveu:

Posted

[quote name='Cimi']Ja młodą sukę odbierałam w pełni wybudzoną :), teraz ze starszą suką szukuje się na sterylkę, ale z tą to już tylko wziewna, którą nie każdy wet posiada :roll: ;)[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no ja też Ozzulka zostawie i odbiore po wybudzeniu :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']Dzien dobry:loveu:
a ja dzis szalalam na pchlim targu..ledwo mnie B. do auta zaciagnal:evil_lol:Tyle pieknych staroci,tyle cudnych rzeczy..achhhh:loveu:[/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bereczek :multi::loveu:
a co qpiłaś :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]