taxelina Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 No to fajnie ze mozna tak z psem sobie odpoczac jak jest grzeczny i nie ploszy Quote
halgre Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [B]Witam w deszczową niedzielę ... [IMG]http://i29.tinypic.com/15frmyq.gif[/IMG][/B] Quote
Selket Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Witaj :loveu: Pad, nareszcie pada :multi: Można oddychać! :multi: Quote
karolina1 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Witamy się :loveu: ale wczoraj burzyło o szok aż zasnąć się nie dało :shake: Quote
Alicja Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 [quote name='deer_1987']No to fajnie ze mozna tak z psem sobie odpoczac jak jest grzeczny i nie ploszy[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Ozzy jest grzeczny , ale też w takim miejscu prowadzimy go na smyczy [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='halgre58'][B]Witam w deszczową niedzielę ... [IMG]http://i29.tinypic.com/15frmyq.gif[/IMG][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jaki masz gustowny parasolek :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Izabela124.']Również się witam:p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] witaj Izuś :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Witaj :loveu: Pad, nareszcie pada :multi: Można oddychać! :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale wcale nie musiało padać w weekend jak pan C. nas mógł zabrać gdzieś na wycieczkę :placz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='karolina1']Witamy się :loveu: ale wczoraj burzyło o szok aż zasnąć się nie dało :shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] u nas dziennie burza , deszcz , grad .... prawdziwe lato :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Red][B]WITAM :loveu::loveu::loveu:po ciezkich bojach weszłam do blogaska :cool1:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
anetta Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Hej, hej, hej! :loveu: Widziałam Ozzulca i widoczek bez kominów :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Wkurza mnie dogo, bo juz od kilku dni nie mogę wejść, teraz jakimś cudem udało mi się:roll: Quote
Rinuś Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [I][B]Weszłam na dogo i przyszłam się przywitać i oznajmić, że ide zaraz do pracy:placz:[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć Mamciu :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
halgre Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [B]Oznajmiam, że weszłam na dogo [IMG]http://i26.tinypic.com/c6s9k.jpg[/IMG][/B] [B]I witam się :multi:[/B] Quote
Alicja Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='deer_1987']Tak ciezkie teraz te boje..[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziś odrobinę lepiej :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='anetta']Hej, hej, hej! :loveu: Widziałam Ozzulca i widoczek bez kominów :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziś wam zaaplikuję kominy :evil_lol:bo wczorajsze foty Ozzulca nie wyszly :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Izabela124.']Wkurza mnie dogo, bo juz od kilku dni nie mogę wejść, teraz jakimś cudem udało mi się:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] oj masakrycznie ale ponoć idzie ku lepszemu ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][I][B]Weszłam na dogo i przyszłam się przywitać i oznajmić, że ide zaraz do pracy:placz:[/B][/I][/quote] :glaszcze: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć Mamciu :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć Córciu :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='halgre58'][B]Oznajmiam, że weszłam na dogo [IMG]http://i26.tinypic.com/c6s9k.jpg[/IMG][/B] [B]I witam się :multi:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] No GRATULACJE :grins:[/B][/COLOR][/FONT] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Red][B]KATOWICZANIE i mieszkańcy Ślaska [ Ruda Ślaska , Gliwice , Chorzów ...nie wiem kto jeszcze tam blisko ] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f96/chorzow-katowice-ukradziono-rokiego-142374/#post12649515[/URL] POMOCY !!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] Quote
sota36 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Przyjelam! Sie rozgladac bedziem za Rokim! Oby si eszybko zanlazl! Quote
Alicja Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='sota36']Przyjelam! Sie rozgladac bedziem za Rokim! Oby si eszybko zanlazl![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dzięki Joluś :calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Alus - dawaj tez ludziom z Siemianowic i Swietochlowic to ogloszenie! Quote
Alicja Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='sota36']Alus - dawaj tez ludziom z Siemianowic i Swietochlowic to ogloszenie![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] daje na wsie śląskie bo kurde mało znam :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']Wlazlam tadam!!!!:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] widzem :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 To dobrze:diabloti:tzn.ze oczka dzialaja:evil_lol:Plesnia nie zarosly:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='agbar']To dobrze:diabloti:tzn.ze oczka dzialaja:evil_lol:Plesnia nie zarosly:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]szczoteczką i sprayem na plesnie ogarnęłam :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Matusz Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [COLOR=Navy][B]cześć :loveu::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]cześć :loveu::diabloti: [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]czesć Wnuś :loveu::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Narobilas smaka kawusia i ciachem:mad::diabloti: Quote
Alicja Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='agbar']Narobilas smaka kawusia i ciachem:mad::diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no i mam tera pypcia na języku ....bo masz zachciankę :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no i mam tera pypcia na języku ....bo masz zachciankę :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ciesz sie ze myszy nie masz:grins: Quote
Recommended Posts