Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']No to fajnie ze mozna tak z psem sobie odpoczac jak jest grzeczny i nie ploszy[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Ozzy jest grzeczny , ale też w takim miejscu prowadzimy go na smyczy [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='halgre58'][B]Witam w deszczową niedzielę ... [IMG]http://i29.tinypic.com/15frmyq.gif[/IMG][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]jaki masz gustowny parasolek :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Izabela124.']Również się witam:p[/quote]
witaj Izuś :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']Witaj :loveu:
Pad, nareszcie pada :multi: Można oddychać! :multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale wcale nie musiało padać w weekend jak pan C. nas mógł zabrać gdzieś na wycieczkę :placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='karolina1']Witamy się :loveu: ale wczoraj burzyło o szok aż zasnąć się nie dało :shake:[/quote]
u nas dziennie burza , deszcz , grad .... prawdziwe lato :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Red][B]WITAM :loveu::loveu::loveu:po ciezkich bojach weszłam do blogaska :cool1:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']Tak ciezkie teraz te boje..[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziś odrobinę lepiej :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='anetta']Hej, hej, hej!
:loveu:

Widziałam Ozzulca i widoczek bez kominów :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziś wam zaaplikuję kominy :evil_lol:bo wczorajsze foty Ozzulca nie wyszly :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Izabela124.']Wkurza mnie dogo, bo juz od kilku dni nie mogę wejść, teraz jakimś cudem udało mi się:roll:[/quote]
oj masakrycznie ale ponoć idzie ku lepszemu ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Rinuś'][I][B]Weszłam na dogo i przyszłam się przywitać i oznajmić, że ide zaraz do pracy:placz:[/B][/I][/quote]

:glaszcze:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć Mamciu :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć Córciu :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='halgre58'][B]Oznajmiam, że weszłam na dogo [IMG]http://i26.tinypic.com/c6s9k.jpg[/IMG][/B]

[B]I witam się :multi:[/B][/quote]
No GRATULACJE :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Red][B]KATOWICZANIE i mieszkańcy Ślaska [ Ruda Ślaska , Gliwice , Chorzów ...nie wiem kto jeszcze tam blisko ]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f96/chorzow-katowice-ukradziono-rokiego-142374/#post12649515[/URL]

POMOCY !!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[/CENTER]

Posted

[quote name='sota36']Przyjelam! Sie rozgladac bedziem za Rokim! Oby si eszybko zanlazl![/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dzięki Joluś :calus:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='sota36']Alus - dawaj tez ludziom z Siemianowic i Swietochlowic to ogloszenie![/quote]
daje na wsie śląskie bo kurde mało znam :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']Wlazlam tadam!!!!:evil_lol:[/quote]
widzem :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']To dobrze:diabloti:tzn.ze oczka dzialaja:evil_lol:Plesnia nie zarosly:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]szczoteczką i sprayem na plesnie ogarnęłam :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]cześć :loveu::diabloti:
[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]czesć Wnuś :loveu::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']Narobilas smaka kawusia i ciachem:mad::diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no i mam tera pypcia na języku ....bo masz zachciankę :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no i mam tera pypcia na języku ....bo masz zachciankę :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

ciesz sie ze myszy nie masz:grins: