SZPiLKA23 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Alicja'][SIZE=3][COLOR=Red][B][FONT=Arial][COLOR=Blue]Bazarek na ASTy pod opieką ProAnimals[/COLOR] [URL]http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_8811a.jpg[/URL][/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/quote] basenji mało astowate :hmmmm: Czesc ;) Quote
Alicja Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [SIZE=3][COLOR=Red][B][FONT=Arial][COLOR=Blue]Bazarek na ASTy pod opieką ProAnimals[/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/proanimals-zaprasza-na-bazarek-na-ratowanie-astkow-do-5-lipca-do22-00-a-140953/[/url][/FONT][/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Alicja Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='*zaba*']No wlasnie bede musiala wyrobic nowy,ale to podobno 4 tygodnie... :razz: Mieszkam w Danii,ale czasami latam ze Szwecjii - duzo taniej :diabloti: Co roku wakacje w Polsce,jakos nie ciagnie mnie nigdzie indziej ..:p A Wy,gdzie sie urlopujecie??[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]póki co planów urlopowych brak ;) ale coś się wymyśli ....ale jakby nawet to w Polsce ...nie ciągnie w ciepłe kraje :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='SZPiLKA23']basenji mało astowate :hmmmm: Czesc ;)[/quote] [COLOR=Red][B] Cześć [FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: lineczka nie weszła :evil_lol: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/proanimals-zaprasza-na-bazarek-na-ratowanie-astkow-do-5-lipca-do22-00-a-140953/[/URL][/B][/COLOR][/FONT] Quote
SZPiLKA23 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 ooo jaki przydatny bazarek;) musze kupic nowy tel bezprzewodowy bo nasz Raaja podgryzła :D tylko TZ musi zatwierdzić Quote
Alicja Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='SZPiLKA23']ooo jaki przydatny bazarek;) musze kupic nowy tel bezprzewodowy bo nasz Raaja podgryzła :D tylko TZ musi zatwierdzić[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] kurde ...mój jakoś ostatnio nie chce akceptować moich zakupów :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 A ja to noca....cichaczem na fotki....a tu ni ma:mad::eviltong: Bry wieczor All:multi: Quote
Alicja Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Bullila.nl']A ja to noca....cichaczem na fotki....a tu ni ma:mad::eviltong: Bry wieczor All:multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] jak ni ma :razz::razz: 15 sztuk psich i 2 przyrodnicze wczoraj dałam :razz: Berek :multi: ale znów deszczowy :placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pestka Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Witam wpadłam się przywitac bo jakoś dawno mnie nie było chyba.... Quote
aga1215 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Jak dawno mnie tu nie było:oops: Witam słonecznie:lol: [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/297707/00000003.JPG[/URL] A Ozzi nic się nie zmienił :loveu: Quote
halgre Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [B][FONT=Georgia]Cześć ... :hand::hand::hand:[/FONT][/B] [B][FONT=Georgia]To ja ... :sg168:[/FONT][/B] [B][FONT=Georgia]Czy Ozziemu nic się nie stało ? Bo nie dojechał wczoraj do nas ...:shake:[/FONT][/B] [B][FONT=Georgia]A tak czekaliśmy ...[/FONT][/B]:grin::grin::grin: Quote
Bullila.nl Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]jak ni ma :razz::razz: 15 sztuk psich i 2 przyrodnicze wczoraj dałam :razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Berek :multi: ale znów deszczowy :placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] przeoczylam:oops::roll:....ale co slepy nie zobaczy to zmysli:evil_lol: [url]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/297707/00000006.JPG[/url] az Ozzy wydachowal:diabloti: Witaski:multi: Quote
Alicja Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Pestka']Witam wpadłam się przywitac bo jakoś dawno mnie nie było chyba....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='aga1215']Jak dawno mnie tu nie było:oops: Witam słonecznie:lol: [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/297707/00000003.JPG[/URL] A Ozzi nic się nie zmienił :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jemu to już nie grozi ;) chyba że go przefarbuję to image zmieni :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='halgre58'][B][FONT=Georgia]Cześć ... :hand::hand::hand:[/FONT][/B] [B][FONT=Georgia]To ja ... :sg168:[/FONT][/B] [B][FONT=Georgia]Czy Ozziemu nic się nie stało ? Bo nie dojechał wczoraj do nas ...:shake:[/FONT][/B] [B][FONT=Georgia]A tak czekaliśmy ...[/FONT][/B]:grin::grin::grin:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] kółeczko od walizki odpadło :razz: i wrócił :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Bullila.nl']przeoczylam:oops::roll:....ale co slepy nie zobaczy to zmysli:evil_lol: [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/297707/00000006.JPG[/URL] az Ozzy wydachowal:diabloti: Witaski:multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]musze mu AC opłacić ...a często dachuje :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Witam z pracy :)A właśnie ja mam takie skojarzenia ze śląskiem...że tam jest tak szaro...wiem, że mylne pojęcia...w sumie nigdy tam nie byłam,ale Śląsk to tylko mi się koajrzy z dymem i kominami :) Quote
Alicja Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Medorowa']Witaj Alu w ten pochmurny dzionek:p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] witanko Madzik :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś']Witam z pracy :)A właśnie ja mam takie skojarzenia ze śląskiem...że tam jest tak szaro...wiem, że mylne pojęcia...w sumie nigdy tam nie byłam,ale Śląsk to tylko mi się koajrzy z dymem i kominami :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a widzisz :p gdybyś popatrzała w galeriach śląskich psów to zobaczyłabyś jaki Śląsk jest piękny kolorowy ... nawet swego czasu ktoś chciał Klockowej udowodnić że u nas nie ma białego śniegu :diabloti:....a takowy jest :p...a trawka na Bezludziu długo taka piękna jest , bo to pod lasem :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Aga&Ganja']Helooł! (Mariolka) :evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj chyba był kabareton ;) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 boszzz jak to się człek o sobie może dowiedzieć o sobie na dogo :question: wychodzi, że jako córka nauczycielki i wykładowcy to totalny ze mnie degenerat i to tak, że nic tylko sobie w łeb palnąć :eek2: w dodatku same kominy dookoła :flaming: :shithappens: :roflt: Quote
Alicja Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='malawaszka']boszzz jak to się człek o sobie może dowiedzieć o sobie na dogo :question: wychodzi, że jako córka nauczycielki i wykładowcy to totalny ze mnie degenerat i to tak, że nic tylko sobie w łeb palnąć :eek2: w dodatku same kominy dookoła :flaming: :shithappens: :roflt:[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=Red]no widzisz ...i że jak Ci dziecko na główkę spadnie ze stołu to zdolne i jak pije ocet to jajcarsko ...i moze sie oblewać gorącą herbatą bo wtedy będzie cool :razz::razz:...musze Qbie powiedzieć że nic to ....że w szkole był oki i zawsze miał dobrą obinię ...jest degeneratem i sqr****:diabloti: bo ma matkę nauczycielkę ...w razie czego Waszeczko podasz mu ręką ...ta sama niedola wszakże was czeka :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no i jeszcze to że mieszkamy wsród kominów , hałd ...a to co na fotach ......to fototapeta , fotomontaż i fotoszop :p[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Ooo Alu to musisz mnie zaprosić to przyjadę zobaczyć :) A może przy okazji Twój znajomy zrobiłby mi tatuaż :) Quote
*zaba* Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 :mad: :mad: :mad: :mad: te pieprz .. skaczace posty!!!!! Quote
Alicja Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Rinuś']Ooo Alu to musisz mnie zaprosić to przyjadę zobaczyć :) A może przy okazji Twój znajomy zrobiłby mi tatuaż :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tattoo to robi Pawcio od Klocusiowej ;)...ja to bym Cię zaprosiła tylko się obawiam , ze jako nauczycielka mogłabym źle wpłynąć na twą osobowość :razz::razz: ale tak serio to jak kiedyś byś była tak daleko to czemu nie ;)[ wprawdzie ciasno u mnie ale niejedna osoba do mnie była zaproszona i miło spedziła czas ][/B][/COLOR][/FONT] Quote
an1a Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 No to pięknie.. :roll: To ja też należę do grona degeneratów :multi: Mam mamę nauczycielkę - bosssskooo :loveu::evil_lol: Tylko kominów i fałd ni ma :-( Quote
*zaba* Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Kurde,nie wiedzialam,ze tu takie sa znajomosci na dogo i dziarke zrobilam sobie tutaj ...:razz: Quote
Recommended Posts