Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][SIZE=3][COLOR=Red][B][FONT=Arial][COLOR=Blue]Bazarek na ASTy pod opieką ProAnimals[/COLOR]

[URL]http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_8811a.jpg[/URL][/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/quote]

basenji mało astowate :hmmmm:

Czesc ;)

Posted

[SIZE=3][COLOR=Red][B][FONT=Arial][COLOR=Blue]Bazarek na ASTy pod opieką ProAnimals[/COLOR]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/proanimals-zaprasza-na-bazarek-na-ratowanie-astkow-do-5-lipca-do22-00-a-140953/[/url][/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='*zaba*']No wlasnie bede musiala wyrobic nowy,ale to podobno 4 tygodnie... :razz:
Mieszkam w Danii,ale czasami latam ze Szwecjii - duzo taniej :diabloti:
Co roku wakacje w Polsce,jakos nie ciagnie mnie nigdzie indziej ..:p

A Wy,gdzie sie urlopujecie??[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]póki co planów urlopowych brak ;) ale coś się wymyśli ....ale jakby nawet to w Polsce ...nie ciągnie w ciepłe kraje :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='SZPiLKA23']basenji mało astowate :hmmmm:

Czesc ;)[/quote]

[COLOR=Red][B]
Cześć [FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
lineczka nie weszła :evil_lol:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/proanimals-zaprasza-na-bazarek-na-ratowanie-astkow-do-5-lipca-do22-00-a-140953/[/URL][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='SZPiLKA23']ooo jaki przydatny bazarek;) musze kupic nowy tel bezprzewodowy bo nasz Raaja podgryzła :D tylko TZ musi zatwierdzić[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B] kurde ...mój jakoś ostatnio nie chce akceptować moich zakupów :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Bullila.nl']A ja to noca....cichaczem na fotki....a tu ni ma:mad::eviltong:
Bry wieczor All:multi:[/quote]
jak ni ma :razz::razz: 15 sztuk psich i 2 przyrodnicze wczoraj dałam :razz:

Berek :multi: ale znów deszczowy :placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Jak dawno mnie tu nie było:oops: Witam słonecznie:lol:

[URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/297707/00000003.JPG[/URL]

A Ozzi nic się nie zmienił :loveu:

Posted

[B][FONT=Georgia]Cześć ... :hand::hand::hand:[/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia]To ja ... :sg168:[/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia]Czy Ozziemu nic się nie stało ? Bo nie dojechał wczoraj do nas ...:shake:[/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia]A tak czekaliśmy ...[/FONT][/B]:grin::grin::grin:

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]jak ni ma :razz::razz: 15 sztuk psich i 2 przyrodnicze wczoraj dałam :razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Berek :multi: ale znów deszczowy :placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
przeoczylam:oops::roll:....ale co slepy nie zobaczy to zmysli:evil_lol:

[url]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/297707/00000006.JPG[/url]

az Ozzy wydachowal:diabloti:

Witaski:multi:

Posted

[quote name='Pestka']Witam wpadłam się przywitac bo jakoś dawno mnie nie było chyba....[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='aga1215']Jak dawno mnie tu nie było:oops: Witam słonecznie:lol:

[URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/297707/00000003.JPG[/URL]

A Ozzi nic się nie zmienił :loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]jemu to już nie grozi ;) chyba że go przefarbuję to image zmieni :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='halgre58'][B][FONT=Georgia]Cześć ... :hand::hand::hand:[/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia]To ja ... :sg168:[/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia]Czy Ozziemu nic się nie stało ? Bo nie dojechał wczoraj do nas ...:shake:[/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia]A tak czekaliśmy ...[/FONT][/B]:grin::grin::grin:[/quote]

kółeczko od walizki odpadło :razz: i wrócił :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Bullila.nl']przeoczylam:oops::roll:....ale co slepy nie zobaczy to zmysli:evil_lol:

[URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/297707/00000006.JPG[/URL]

az Ozzy wydachowal:diabloti:

Witaski:multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]musze mu AC opłacić ...a często dachuje :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Witam z pracy :)A właśnie ja mam takie skojarzenia ze śląskiem...że tam jest tak szaro...wiem, że mylne pojęcia...w sumie nigdy tam nie byłam,ale Śląsk to tylko mi się koajrzy z dymem i kominami :)

Posted

[quote name='Medorowa']Witaj Alu w ten pochmurny dzionek:p[/quote]
witanko Madzik :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Rinuś']Witam z pracy :)A właśnie ja mam takie skojarzenia ze śląskiem...że tam jest tak szaro...wiem, że mylne pojęcia...w sumie nigdy tam nie byłam,ale Śląsk to tylko mi się koajrzy z dymem i kominami :)[/quote]
a widzisz :p gdybyś popatrzała w galeriach śląskich psów to zobaczyłabyś jaki Śląsk jest piękny kolorowy ... nawet swego czasu ktoś chciał Klockowej udowodnić że u nas nie ma białego śniegu :diabloti:....a takowy jest :p...a trawka na Bezludziu długo taka piękna jest , bo to pod lasem :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Aga&Ganja']Helooł! (Mariolka) :evil_lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj chyba był kabareton ;) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

boszzz jak to się człek o sobie może dowiedzieć o sobie na dogo :question: wychodzi, że jako córka nauczycielki i wykładowcy to totalny ze mnie degenerat i to tak, że nic tylko sobie w łeb palnąć :eek2: w dodatku same kominy dookoła :flaming:

:shithappens: :roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']boszzz jak to się człek o sobie może dowiedzieć o sobie na dogo :question: wychodzi, że jako córka nauczycielki i wykładowcy to totalny ze mnie degenerat i to tak, że nic tylko sobie w łeb palnąć :eek2: w dodatku same kominy dookoła :flaming:

:shithappens: :roflt:[/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=Red]no widzisz ...i że jak Ci dziecko na główkę spadnie ze stołu to zdolne i jak pije ocet to jajcarsko ...i moze sie oblewać gorącą herbatą bo wtedy będzie cool :razz::razz:...musze Qbie powiedzieć że nic to ....że w szkole był oki i zawsze miał dobrą obinię ...jest degeneratem i sqr****:diabloti: bo ma matkę nauczycielkę ...w razie czego Waszeczko podasz mu ręką ...ta sama niedola wszakże was czeka :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no i jeszcze to że mieszkamy wsród kominów , hałd ...a to co na fotach ......to fototapeta , fotomontaż i fotoszop :p[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']Ooo Alu to musisz mnie zaprosić to przyjadę zobaczyć :) A może przy okazji Twój znajomy zrobiłby mi tatuaż :)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]tattoo to robi Pawcio od Klocusiowej ;)...ja to bym Cię zaprosiła tylko się obawiam , ze jako nauczycielka mogłabym źle wpłynąć na twą osobowość :razz::razz:

ale tak serio to jak kiedyś byś była tak daleko to czemu nie ;)[ wprawdzie ciasno u mnie ale niejedna osoba do mnie była zaproszona i miło spedziła czas ][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

No to pięknie.. :roll: To ja też należę do grona degeneratów :multi: Mam mamę nauczycielkę - bosssskooo :loveu::evil_lol:
Tylko kominów i fałd ni ma :-(