Alicja Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='niki_ill']Hej Witam w pierwszy dzien weekendu :) Kawka i Gripex dla mnie ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o dżisys... kaffusia to rozumię ale Gripex to z jakiej okazji :razz::razz: może podam herbatkę z soczkiem malinowym i cytrynką ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [I][B]siemanko:loveu:[/B][/I] [I][B]słoneczne buziaczki przesyłam :loveu::loveu:[/B][/I] [B][/B] [B][I]gripexx..pewnie tak profilaktycznie przed świnską grypą :evil_lol:[/I][/B] Quote
mar....ka Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Alu dzisiaj myłas okno, widzę że poważnie podchodzisz do święta pracy:evil_lol: Quote
Vectra Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tam będziesz męczyć małe pieski :diabloti: ja zrobiłam pizzę i umyłam okno u Kuby bo już widać nic przez nie nie było :diabloti:, teraz TZ wiesza rolety :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] wstawiam do pieca właśnie lazanie z biedronki :cool3: potem będę piec Twoje rogaliki na szoł :p Quote
Alicja Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]siemanko:loveu:[/B][/I] [I][B]słoneczne buziaczki przesyłam :loveu::loveu:[/B][/I] [B][I]gripexx..pewnie tak profilaktycznie przed świnską grypą :evil_lol:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaaa no widzisz na to nie wpadłam :evil_lol: Buziolki :loveu: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='majoka']Alu dzisiaj myłas okno, widzę że poważnie podchodzisz do święta pracy:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo ja taka patriotka jestem :grins:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']wstawiam do pieca właśnie lazanie z biedronki :cool3: potem będę piec Twoje rogaliki na szoł :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] dawa znaka jak ta lazania bo nie wiem czy kupować :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Cześć Alusia ;) Podziel się pizzunią :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] pizza pożarta przez męskie plemiono :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 lazania całkiem dobra :) ino trza dodać serka na wierzch , bo dali mało ;) robie rogale :cooldevi: Quote
lolka75 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Czesc Alusia:loveu: jak sie ma moj piekny mordulec:loveu:? Quote
Alicja Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='Vectra']lazania całkiem dobra :) ino trza dodać serka na wierzch , bo dali mało ;) robie rogale :cooldevi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no to przynajmniej wiem co kupić ;) mmmm rogaliczki powiadasz podeślij ;) .... ja dziś pizze z podwójnej porcji robiłam :razz: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='lolka75']Czesc Alusia:loveu: jak sie ma moj piekny mordulec:loveu:?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] mordulec żyje;), ma sie dobrze:loveu: ...tylko ja nie ...bo Ozzy zmienia sierściucha ....i się sypie :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] mordulec żyje;), ma sie dobrze:loveu: ...tylko ja nie ...bo Ozzy zmienia sierściucha ....i się sypie :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] u mnie Maxina sie sypie:mad:....chcesz sie zamienic:diabloti:? Quote
Alicja Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='lolka75']u mnie Maxina sie sypie:mad:....chcesz sie zamienic:diabloti:?[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=Red]chętnie :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
lolka75 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial][COLOR=Red]chętnie :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] zartujesz Alutka..... ja kudly mam wszedzie..... WSZEDZIE:oops::evil_lol:..... kazde jedzenie, kazde picie..... a filtr od suszarki do prania tak sie zapycha ze suszarka staje w polowie pracy:mad: Quote
Alicja Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='lolka75']zartujesz Alutka..... ja kudly mam wszedzie..... WSZEDZIE:oops::evil_lol:..... kazde jedzenie, kazde picie..... a filtr od suszarki do prania tak sie zapycha ze suszarka staje w polowie pracy:mad:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Ozzutek się sypie jak ak jak ...nie wiem jak ...to są takie krótkie szpileczki ...beżowe :diabloti:....co rok o takiej porze tak ma :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Kama moja spanielka jak sie sypała to nie było tyle kłopotu z nią :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
anetta Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Byliście w moim ulubionym miejscu nad wodą :multi::multi::loveu: Aaaa, rewela :loveu::loveu::loveu: [url]http://images8.fotosik.pl/21/a9a5a327a5d13758.jpg[/url] Żaba ze świecącym zębem wymiata :megagrin: Quote
fioneczka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 zmiana siersci ... masakra ... biedna cioteczka Alicja :buzi: teraz nie mam tego problemu bo ta moja hienka to łysa prawie ale jak rotkę miałam ... brrrr jak se przypomnę nawet jak się puszkę z pasztetem otwierało to tam sierść Sarusi była :evil_lol: jeszcze takie pytanko mam czy imię dla Ozulka wymyślił synuś :cool3: bo jak zdjęcia oglądałam to mam pewne podejrzenia :evil_lol: Quote
Tengusia Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [CENTER][B]witajta Ozzulkowa rodzinko :grins:[/B] [B]do Mosii jade pozniej wiec posiedze sobie teraz tu troszeczke i sie ponudze :diabloti:[/B][/CENTER] Quote
agaciaaa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Hej Alu :multi: Moja Sara też teraz sypie sie tragicznie :shake: gdzie nie spojrze tam psie kudły :roll: :evil_lol: [url]http://images8.fotosik.pl/21/a9a5a327a5d13758.jpg[/url] suuuuper jest ta fota :loveu: Quote
Izabela124. Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Witanko Alu :multi: Widziałam śliczne kwiatki, żaby, muchy, motyle, Ozziego no i ludków hyhy Pozdrowionka Quote
fioneczka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 się tak tu wetnę nie w temacie :oops: zapraszam na bazarek cioteczki odwiedzające wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/chris-rea-dla-koneserow-na-hotelik-dla-astkow-rokiego-hektora-do-8-maja-136936/[/URL] Quote
Alicja Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 [quote name='anetta']Byliście w moim ulubionym miejscu nad wodą :multi::multi::loveu: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nooo miejsce jest REWELACYJNE:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Aaaa, rewela :loveu::loveu::loveu: [URL]http://images8.fotosik.pl/21/a9a5a327a5d13758.jpg[/URL] Żaba ze świecącym zębem wymiata :megagrin:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ruski kniaź :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Cześć Alusia :loveu: Miłego dnia ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] wzajemnie Selkeciku :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='fioneczka']zmiana siersci ... masakra ... biedna cioteczka Alicja :buzi: teraz nie mam tego problemu bo ta moja hienka to łysa prawie ale jak rotkę miałam ... brrrr jak se przypomnę nawet jak się puszkę z pasztetem otwierało to tam sierść Sarusi była :evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:u nas to samo z piwem w puszce ;) otwierasz ...a tam Ozzulka włos :grins:[/B][/COLOR][/FONT] jeszcze takie pytanko mam czy imię dla Ozulka wymyślił synuś :cool3: bo jak zdjęcia oglądałam to mam pewne podejrzenia :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:....to ja nadałam imionko :grins:;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 [quote name='Tengusia'][CENTER][B]witajta Ozzulkowa rodzinko :grins:[/B] [B]do Mosii jade pozniej wiec posiedze sobie teraz tu troszeczke i sie ponudze :diabloti:[/B][/CENTER] [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Oj bidulko to się nanudziłaś :razz::razz:....ale jak fajnie będzie jak wrócisz pełna wrażeń :multi: i z fotkami ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agaciaaa']Hej Alu :multi: Moja Sara też teraz sypie sie tragicznie :shake: gdzie nie spojrze tam psie kudły :roll: :evil_lol: [URL]http://images8.fotosik.pl/21/a9a5a327a5d13758.jpg[/URL] suuuuper jest ta fota :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] hey hey :multi::multi: kurde u nas czysty horror ... ogole gadzine ...wydepiluje :grins:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Izabela124.']Witanko Alu :multi: Widziałam śliczne kwiatki, żaby, muchy, motyle, Ozziego no i ludków hyhy Pozdrowionka[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Czyli zaliczyłaś ...Z kamerą wśród zwierząt ;):multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 [quote name='fioneczka']się tak tu wetnę nie w temacie :oops: zapraszam na bazarek cioteczki odwiedzające wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/chris-rea-dla-koneserow-na-hotelik-dla-astkow-rokiego-hektora-do-8-maja-136936/[/URL][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wcinaj się Cioteczko jak najbardziej :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [url]http://images6.fotosik.pl/461/785fc53786cb4485.jpg[/url] prawie jak ze zlotym zebem:evil_lol: Ozzulek z nowa pileczka mega szczesliwy:loveu: Quote
Recommended Posts