Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='niki_ill']Hej

Witam w pierwszy dzien weekendu :) Kawka i Gripex dla mnie ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]o dżisys... kaffusia to rozumię ale Gripex to z jakiej okazji :razz::razz: może podam herbatkę z soczkiem malinowym i cytrynką ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[I][B]siemanko:loveu:[/B][/I]
[I][B]słoneczne buziaczki przesyłam :loveu::loveu:[/B][/I]
[B][/B]
[B][I]gripexx..pewnie tak profilaktycznie przed świnską grypą :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tam będziesz męczyć małe pieski :diabloti:
ja zrobiłam pizzę i umyłam okno u Kuby bo już widać nic przez nie nie było :diabloti:, teraz TZ wiesza rolety :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
wstawiam do pieca właśnie lazanie z biedronki :cool3:
potem będę piec Twoje rogaliki na szoł :p

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]siemanko:loveu:[/B][/I]
[I][B]słoneczne buziaczki przesyłam :loveu::loveu:[/B][/I]

[B][I]gripexx..pewnie tak profilaktycznie przed świnską grypą :evil_lol:[/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaaa no widzisz na to nie wpadłam :evil_lol:

Buziolki :loveu:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='majoka']Alu dzisiaj myłas okno, widzę że poważnie podchodzisz do święta pracy:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo ja taka patriotka jestem :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Vectra']wstawiam do pieca właśnie lazanie z biedronki :cool3:
potem będę piec Twoje rogaliki na szoł :p[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
dawa znaka jak ta lazania bo nie wiem czy kupować :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']Cześć Alusia ;)

Podziel się pizzunią :loveu:[/quote]

pizza pożarta przez męskie plemiono :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']lazania całkiem dobra :) ino trza dodać serka na wierzch , bo dali mało ;)
robie rogale :cooldevi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B] no to przynajmniej wiem co kupić ;)

mmmm rogaliczki powiadasz podeślij ;) .... ja dziś pizze z podwójnej porcji robiłam :razz:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']Czesc Alusia:loveu:
jak sie ma moj piekny mordulec:loveu:?[/quote]
mordulec żyje;), ma sie dobrze:loveu: ...tylko ja nie ...bo Ozzy zmienia sierściucha ....i się sypie :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
mordulec żyje;), ma sie dobrze:loveu: ...tylko ja nie ...bo Ozzy zmienia sierściucha ....i się sypie :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

u mnie Maxina sie sypie:mad:....chcesz sie zamienic:diabloti:?

Posted

[quote name='lolka75']u mnie Maxina sie sypie:mad:....chcesz sie zamienic:diabloti:?[/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=Red]chętnie :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Alicja'][B][FONT=Arial][COLOR=Red]chętnie :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

zartujesz Alutka..... ja kudly mam wszedzie..... WSZEDZIE:oops::evil_lol:..... kazde jedzenie, kazde picie.....
a filtr od suszarki do prania tak sie zapycha ze suszarka staje w polowie pracy:mad:

Posted

[quote name='lolka75']zartujesz Alutka..... ja kudly mam wszedzie..... WSZEDZIE:oops::evil_lol:..... kazde jedzenie, kazde picie.....
a filtr od suszarki do prania tak sie zapycha ze suszarka staje w polowie pracy:mad:[/quote]
Ozzutek się sypie jak ak jak ...nie wiem jak ...to są takie krótkie szpileczki ...beżowe :diabloti:....co rok o takiej porze tak ma :roll:[/B][/COLOR][/FONT]
Kama moja spanielka jak sie sypała to nie było tyle kłopotu z nią :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Byliście w moim ulubionym miejscu nad wodą :multi::multi::loveu:

Aaaa, rewela :loveu::loveu::loveu:
[url]http://images8.fotosik.pl/21/a9a5a327a5d13758.jpg[/url]

Żaba ze świecącym zębem wymiata :megagrin:

Posted

zmiana siersci ... masakra ... biedna cioteczka Alicja :buzi:

teraz nie mam tego problemu bo ta moja hienka to łysa prawie ale jak rotkę miałam ... brrrr jak se przypomnę
nawet jak się puszkę z pasztetem otwierało to tam sierść Sarusi była :evil_lol:

jeszcze takie pytanko mam czy imię dla Ozulka wymyślił synuś :cool3:
bo jak zdjęcia oglądałam to mam pewne podejrzenia :evil_lol:

Posted

Hej Alu :multi: Moja Sara też teraz sypie sie tragicznie :shake: gdzie nie spojrze tam psie kudły :roll: :evil_lol:

[url]http://images8.fotosik.pl/21/a9a5a327a5d13758.jpg[/url] suuuuper jest ta fota :loveu:

Posted

się tak tu wetnę nie w temacie :oops:

zapraszam na bazarek cioteczki odwiedzające wątek
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/chris-rea-dla-koneserow-na-hotelik-dla-astkow-rokiego-hektora-do-8-maja-136936/[/URL]

Posted

[quote name='anetta']Byliście w moim ulubionym miejscu nad wodą :multi::multi::loveu:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nooo miejsce jest REWELACYJNE:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Aaaa, rewela :loveu::loveu::loveu:
[URL]http://images8.fotosik.pl/21/a9a5a327a5d13758.jpg[/URL]

Żaba ze świecącym zębem wymiata :megagrin:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ruski kniaź :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']Cześć Alusia :loveu:

Miłego dnia ;)[/quote]
wzajemnie Selkeciku :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='fioneczka']zmiana siersci ... masakra ... biedna cioteczka Alicja :buzi:

teraz nie mam tego problemu bo ta moja hienka to łysa prawie ale jak rotkę miałam ... brrrr jak se przypomnę
nawet jak się puszkę z pasztetem otwierało to tam sierść Sarusi była :evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:u nas to samo z piwem w puszce ;) otwierasz ...a tam Ozzulka włos :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

jeszcze takie pytanko mam czy imię dla Ozulka wymyślił synuś :cool3:
bo jak zdjęcia oglądałam to mam pewne podejrzenia :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:....to ja nadałam imionko :grins:;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia'][CENTER][B]witajta Ozzulkowa rodzinko :grins:[/B]

[B]do Mosii jade pozniej wiec posiedze sobie teraz tu troszeczke i sie ponudze :diabloti:[/B][/CENTER]
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Oj bidulko to się nanudziłaś :razz::razz:....ale jak fajnie będzie jak wrócisz pełna wrażeń :multi: i z fotkami ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agaciaaa']Hej Alu :multi: Moja Sara też teraz sypie sie tragicznie :shake: gdzie nie spojrze tam psie kudły :roll: :evil_lol:

[URL]http://images8.fotosik.pl/21/a9a5a327a5d13758.jpg[/URL] suuuuper jest ta fota :loveu:[/quote]
hey hey :multi::multi:

kurde u nas czysty horror ... ogole gadzine ...wydepiluje :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Izabela124.']Witanko Alu :multi:

Widziałam śliczne kwiatki, żaby, muchy, motyle, Ozziego no i ludków hyhy Pozdrowionka[/quote]
Czyli zaliczyłaś ...Z kamerą wśród zwierząt ;):multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='fioneczka']się tak tu wetnę nie w temacie :oops:

zapraszam na bazarek cioteczki odwiedzające wątek
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/chris-rea-dla-koneserow-na-hotelik-dla-astkow-rokiego-hektora-do-8-maja-136936/[/URL][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wcinaj się Cioteczko jak najbardziej :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]