Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basia&Safi']mojej przyszłej szwagierce :)Pan kazał sciagac meble z autka takie w kartonach na czesci porozkładane chyba z 20 paczek :diabloti: ojj jak sie moj dawid :diabloti::angryy: a koles nic :shake: no to dawid powoli chyba z godzine to sciagał :lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]padłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Asiaczek']W moim przypadku, na początku to nigdy nikt nie dzwonił i nie potwierdzał/umawiał godziny dostawy, mimo, iż "od zawsze" prosze o dostawę PO godz. 17.00. Dopiero ostatnio jest jakis nowy facio, który dzwoni i potwierdza.
Postęp, prawda?

Pzdr.[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cywilizacja ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Aga&Ganja']hej, hej, hej! :multi: no co tam? co się nie odzywasz? :mad:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
o krzyczeć będzie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='ice_t']a z drugiej strony czy ja wiem , żeby się potem Psinki niestrawności nie nabawiły :evil_lol::evil_lol:[/quote]
no mógłby gostek byc niestrawny :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Iv_']Cześć Alutka :loveu:
przyszłam na kaff, bo mnie głowa boli, a Cia nie ma :niewiem:
będę musiała sama sobie zrobić :cool3:[/quote]
[quote name='Iv_']przy okazji zrobiłam i dla Ciebie......:evil_lol:

[URL="http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://aliner.blox.pl/resource/kawa.JPG&imgrefurl=http://aliner.blox.pl/html/1310721,262146,14,15.html%3F11,2007&usg=__FRyGNV52ZGox-Hp0J5Hig1fDxeA=&h=389&w=519&sz=36&hl=pl&start=10&tbnid=zFbUOmj3Kg9blM:&tbnh=98&tbnw=131&prev=/images%3Fq%3Dkawa%26gbv%3D2%26hl%3Dpl"][IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:zFbUOmj3Kg9blM:http://aliner.blox.pl/resource/kawa.JPG[/IMG][/URL][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::loveu:miodzio
nie było mnie bom w pracy siedziała a teraz smaże placuszki ziemniaczane :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='SZPiLKA23']Kto ma wiosne:mad:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:na mnie ne patrz ...ja nie mam :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Dzień dobry Alusia :))

Co do dostaw różnych - ja to mam szczęście, tak mnie pan dobrze zapamiętał, że jak mi przywiózł karmę do domu i nikogo nie zastał, to przyjechał do mnie do biura mi dać - pamiętał, gdzie pracuję! :) Oczywiście nie wzięłam, bo nie poniosę w rękach do domu piętnastu kilogramów, więc odesłałam go z powrotem do domu, gdzie w międzyczasie się młody pojawił ;) Pan nawet nie mrugnął okiem, jak następnym razem była taka sama sytuacja ;) Uśmiech na buzi i aż miło się współpracuje z takimi ludźmi :)

Posted

[quote name='Iv_']ja :shake:[/quote]
u nas piździ jak w kieleckim na dworcu :cool1:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='an1a']Zawsze wiem gdzie przyjść, ewentualnie brutalnie się wprosić :evil_lol: Poproszę o placuszka :eating:[/quote]
a proszę , proszę :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='bonsai_88']Ja mam wiosnę, ja :multi::loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]skąd masz ??:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='bonsai_88']A mi nie odpisała :placz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]placuszki smażyłam :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jbk']Dzień dobry Alusia :))

Co do dostaw różnych - ja to mam szczęście, tak mnie pan dobrze zapamiętał, że jak mi przywiózł karmę do domu i nikogo nie zastał, to przyjechał do mnie do biura mi dać - pamiętał, gdzie pracuję! :) Oczywiście nie wzięłam, bo nie poniosę w rękach do domu piętnastu kilogramów, więc odesłałam go z powrotem do domu, gdzie w międzyczasie się młody pojawił ;) Pan nawet nie mrugnął okiem, jak następnym razem była taka sama sytuacja ;) Uśmiech na buzi i aż miło się współpracuje z takimi ludźmi :)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to miałaś szczęście :razz:...ja z tym żartownisiem z UPS załatwiłam tak że następnym razem zostawiał u koleżanki ...nie ma zmiłuj ...też na 4tym piętrze :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]o krzyczeć będzie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

no bo jak to tak można nie odwiedzić, no! :mad:
no dobra, wybaczam! :cool3:

jak tam zdrówko? ;)

Posted

Cześć :multi:
Ja szczęśliwie nie mam problemów z zamówieniem, kurierzy przywożą a jak mnie nie ma to dzwonią. Każę im zostawić w ogródku, za takim murkiem. Ale to wyjątkowa sytuacja się raz zdarzyła ;) Natomiast karmę zamawiam w jednej hurtowni i jestem z nich bardzo zadowolona. Nie wiem o ile jest taniej, ale obsługa cudna :loveu: Kiedyś pan napisał do mnie meila, że nie mają karmy i czy chcę inną o podbnym składzie, tylko droższą a oni dopłacą. BYłam na zajęciach więc nie wiedziałam, że jest meil. o 10 dzwonił pan, żeby się dowiedzieć o tą karmę. Na drugi dzień dostałam kurierem tą drugą karmę i puszkę jedzonka gratis :loveu:

Posted

[quote name='Aga&Ganja']no bo jak to tak można nie odwiedzić, no! :mad:
no dobra, wybaczam! :cool3:

jak tam zdrówko? ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]jeszcze żyję ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agaciaaa']Bry wieczór :multi:

[URL]http://images6.fotosik.pl/442/83fb0e6c71c0b988.jpg[/URL] suuuuper :mdleje:

I dzięcioł też superowy :loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bry :multi::multi:

cieszkam że się podobają bo sama jestem z nich zadowolona ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Basia&Safi'][I][B]taaaa wszyscy maja wiosne :roll: tylko ja mam katar i obolała doopke :angryy:[/B][/I][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie martwiaj ... ja mam dalej bolawe pleca :cool1:...a z tą wiosną to chyba ściema ;)....ale ma podobno być od wtorku :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]A poza tym coś zaczęło pylić , bo kicham i zapuchły mi węzły chłonne[/B][/COLOR][/FONT] :diabloti:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dobry wieczór mamcia :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:loveu::loveu::loveu:córcia [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']Cześć :multi:
Ja szczęśliwie nie mam problemów z zamówieniem, kurierzy przywożą a jak mnie nie ma to dzwonią. Każę im zostawić w ogródku, za takim murkiem. Ale to wyjątkowa sytuacja się raz zdarzyła ;) Natomiast karmę zamawiam w jednej hurtowni i jestem z nich bardzo zadowolona. Nie wiem o ile jest taniej, ale obsługa cudna :loveu: Kiedyś pan napisał do mnie meila, że nie mają karmy i czy chcę inną o podbnym składzie, tylko droższą a oni dopłacą. BYłam na zajęciach więc nie wiedziałam, że jest meil. o 10 dzwonił pan, żeby się dowiedzieć o tą karmę. Na drugi dzień dostałam kurierem tą drugą karmę i puszkę jedzonka gratis :loveu:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]

szczęściara ;)...ja nie mam ogródka :placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='bonsai_88']W takim razie do łóżeczka marsz i naprawiać węzły chłonne :mad:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dopsz.... już maszeruję :grins: Dobrej nocki :hand:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[B][FONT=Arial][COLOR=red]szczęściara ;)...ja nie mam ogródka :placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Selketowa udostępni Ci ogródek na przesyłki :evil_lol: :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='Aga&Ganja']co mam przez to zrozumieć? :roll:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no Ozzy mnie nie zagryzł , TZ nie zamordował , dzieci w pracy nie wykończyły ...dobrze jest :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='ice_t']Doberek, rano o 7 miałam za oknem wiosnę, a teraz mam już jesień:mad:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]o mnie o 7 byla jesień , teraz póki co wiosna ;) ...ale podobno od wtorku już wiosna :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agaciaaa']Dobranoc :hand:[/quote]
bereczek :hand:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Iv_']Selketowa udostępni Ci ogródek na przesyłki :evil_lol: :evil_lol: ;)[/quote]
oooo jak miło :loveu::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']Cześć Alutka :loveu:
Mam już teraz słonko, po rannym padaniu deszczu :cool3: robi się całkiem wiosennie :multi:[/quote]
u nas i słonko i chmurki i wietrzyk ale cieplej :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]u nas i słonko i chmurki i wietrzyk ale cieplej :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

wiosna idzie wiosna :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Tengusia']wiosna idzie wiosna :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/quote]
drepcze szybciutko :multi::multi::multi:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/mega-bazar-ksiazki-figurki-telefon-swieczki-itp-do-12-04-a-134534/[/url]
[SIZE=5]
[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B][SIZE=5]ZAPRASZAMY :multi:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]