SZPiLKA23 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Co jest grane z ta porabana pogoda! Ja uwazam ze to wszystko przez pogodynki i pogodynkow! Zwolnic! Psiarze maja zapowiadać pogode taka jaka odpowiada ich psom! Quote
apple Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]cześć i czołem...kluski z rosołem:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Cześć Alu :multi: Wyjrzałam przed chwilą przez okno, a tam..... śniegowo-deszczowe coś pada z nieba :placz::placz: Quote
Iv_ Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 :roll: u mnie pochmurno i nijako, aż mi się gadać nie chce :shake: Czeeee Alicea :multi::loveu: Biedny ten Czwartuś :shake:, taki fajny młody psiaczek, a już mu się choróbsko przyplątało :mad: Quote
Iv_ Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 poszłam se na Administrację :roll: napisałam posta tam gdzie Ala se pisała to i owo :cool1: i ...............hmmmmmm :roll: nici z mojego pisania wyszły, bo posta niet :shake: nie przeszedł moderacji :mdleje: :roll: Quote
Alicja Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='Iv_']poszłam se na Administrację :roll: napisałam posta tam gdzie Ala se pisała to i owo :cool1: i ...............hmmmmmm :roll: nici z mojego pisania wyszły, bo posta niet :shake: nie przeszedł moderacji :mdleje: :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]na moderację się czeka czasem kilka dni ...bagatelka :diabloti: ale moje już nie przechodzą :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='Iv_']:roll: u mnie pochmurno i nijako, aż mi się gadać nie chce :shake: Czeeee Alicea :multi::loveu: Biedny ten Czwartuś :shake:, taki fajny młody psiaczek, a już mu się choróbsko przyplątało :mad:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no żal mi Czwartusia , bo to naprawdę słodki psiaczek i fantastyczni właściciele [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='agaciaaa']Cześć Alu :multi: Wyjrzałam przed chwilą przez okno, a tam..... śniegowo-deszczowe coś pada z nieba :placz::placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć Agatko :multi::multi: u nas zimno , mokro i wietrzysko zawiewa :placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Co jest grane z ta porabana pogoda! Ja uwazam ze to wszystko przez pogodynki i pogodynkow! Zwolnic! Psiarze maja zapowiadać pogode taka jaka odpowiada ich psom![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] pogoda masakryczna :shake: Ozzy uwalony wraca ...na dodatek rozwalił se pazura ...jutro pokaże na focie :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='Asiaczek']A u nas, póki co, tylko deszcz... Pzdr.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] u nas też mokro ...ogólne paskudnie :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='Iv_']:hmmmm: tu też cisza :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B];)............................... zobaczcie jak popisał się nasz pan prezydent :cool1: [URL="http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6394652,Ile_zarabiamy_zdaniem_prezydenta_Kaczynskiego.html"]ile zarabiamy [/URL][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]cześć i czołem...kluski z rosołem:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] wolę makaron nitki :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B];)...............................[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]zobaczcie jak popisał się nasz pan prezydent :cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL="http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6394652,Ile_zarabiamy_zdaniem_prezydenta_Kaczynskiego.html"]ile zarabiamy [/URL][/COLOR][/FONT][/B][/quote] hmmmmm ja czasem mam wrażenie, że.............on nie na tym świecie żyje :p Quote
Alicja Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='Iv_']hmmmmm ja czasem mam wrażenie, że.............on nie na tym świecie żyje :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:nie tylko On :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: miłego dnia :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
ice_t Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B];)...............................[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]zobaczcie jak popisał się nasz pan prezydent :cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL="http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6394652,Ile_zarabiamy_zdaniem_prezydenta_Kaczynskiego.html"]ile zarabiamy [/URL][/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nie wiem gdzie ten gośc żyje bo na pewno nie w polskich realiach. może to jakis kosmita Quote
Iv_ Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Cześć Alutka :multi: :loveu: a Ty pewnie w pracy :crazyeye: ale u mnie wieje wiatr brrrrrrrrrrrrr :roll: Quote
Asiaczek Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B];)............................... zobaczcie jak popisał się nasz pan prezydent :cool1: [URL="http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6394652,Ile_zarabiamy_zdaniem_prezydenta_Kaczynskiego.html"]ile zarabiamy [/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] On jest nie z tej bajki, co my...chyba rzeczywiście kosmita... Pzdr. Quote
Alicja Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='agbar']Dzien dobry bardzo:multi:[/quote] :multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:bry...jeszcze żyję :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='Iv_']Cześć Alutka :multi: :loveu: a Ty pewnie w pracy :crazyeye: ale u mnie wieje wiatr brrrrrrrrrrrrr :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja jak wyszłam o 5.50 tak teraz wrócilam :cool1: Cześć Iv :multi::loveu: Gwiazdorko ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='Asiaczek']On jest nie z tej bajki, co my...chyba rzeczywiście kosmita... Pzdr.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no ...pomijając wyglad to rozumowanie ma z kosmosu :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
emdziolek Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]Pfiiii i on sie uważa za prezydenta.. nie wie nawet ile przecietny, pracujący człowiek zarabia... To że on dostaje kokosy za siedzenie i pierdzenei w stołek nie znaczy ze cała polska tak ma...:roll: 3,2 tys zł...... żeby tyle każdy zarabiał to nie było by głodu, bezdomnych ludzi itd..... Witaj niezastąpiona Alu:loveu:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts