Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:roll: u mnie pochmurno i nijako, aż mi się gadać nie chce :shake:

Czeeee Alicea :multi::loveu:

Biedny ten Czwartuś :shake:, taki fajny młody psiaczek, a już mu się choróbsko przyplątało :mad:

Posted

poszłam se na Administrację :roll: napisałam posta tam gdzie Ala se pisała to i owo :cool1: i ...............hmmmmmm :roll: nici z mojego pisania wyszły, bo posta niet :shake: nie przeszedł moderacji :mdleje: :roll:

Posted

[quote name='Iv_']poszłam se na Administrację :roll: napisałam posta tam gdzie Ala se pisała to i owo :cool1: i ...............hmmmmmm :roll: nici z mojego pisania wyszły, bo posta niet :shake: nie przeszedł moderacji :mdleje: :roll:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]na moderację się czeka czasem kilka dni ...bagatelka :diabloti: ale moje już nie przechodzą :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']:roll: u mnie pochmurno i nijako, aż mi się gadać nie chce :shake:

Czeeee Alicea :multi::loveu:

Biedny ten Czwartuś :shake:, taki fajny młody psiaczek, a już mu się choróbsko przyplątało :mad:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no żal mi Czwartusia , bo to naprawdę słodki psiaczek i fantastyczni właściciele [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agaciaaa']Cześć Alu :multi:

Wyjrzałam przed chwilą przez okno, a tam..... śniegowo-deszczowe coś pada z nieba :placz::placz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć Agatko :multi::multi:
u nas zimno , mokro i wietrzysko zawiewa :placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Co jest grane z ta porabana pogoda! Ja uwazam ze to wszystko przez pogodynki i pogodynkow! Zwolnic! Psiarze maja zapowiadać pogode taka jaka odpowiada ich psom![/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
pogoda masakryczna :shake: Ozzy uwalony wraca ...na dodatek rozwalił se pazura ...jutro pokaże na focie :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Asiaczek']A u nas, póki co, tylko deszcz...

Pzdr.[/quote]
u nas też mokro ...ogólne paskudnie :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']:hmmmm: tu też cisza :roll:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B];)...............................

zobaczcie jak popisał się nasz pan prezydent :cool1:
[URL="http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6394652,Ile_zarabiamy_zdaniem_prezydenta_Kaczynskiego.html"]ile zarabiamy [/URL][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]cześć i czołem...kluski z rosołem:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
wolę makaron nitki :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B];)...............................[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]zobaczcie jak popisał się nasz pan prezydent :cool1:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=red][URL="http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6394652,Ile_zarabiamy_zdaniem_prezydenta_Kaczynskiego.html"]ile zarabiamy [/URL][/COLOR][/FONT][/B][/quote]

hmmmmm ja czasem mam wrażenie, że.............on nie na tym świecie żyje :p

Posted

[quote name='Iv_']hmmmmm ja czasem mam wrażenie, że.............on nie na tym świecie żyje :p[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:nie tylko On :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B];)...............................[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]zobaczcie jak popisał się nasz pan prezydent :cool1:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=red][URL="http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6394652,Ile_zarabiamy_zdaniem_prezydenta_Kaczynskiego.html"]ile zarabiamy [/URL][/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Nie wiem gdzie ten gośc żyje bo na pewno nie w polskich realiach. może to jakis kosmita

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B];)...............................

zobaczcie jak popisał się nasz pan prezydent :cool1:
[URL="http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6394652,Ile_zarabiamy_zdaniem_prezydenta_Kaczynskiego.html"]ile zarabiamy [/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote]
On jest nie z tej bajki, co my...chyba rzeczywiście kosmita...

Pzdr.

Posted

[quote name='Iv_']Cześć Alutka :multi: :loveu:
a Ty pewnie w pracy :crazyeye:
ale u mnie wieje wiatr brrrrrrrrrrrrr :roll:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja jak wyszłam o 5.50 tak teraz wrócilam :cool1:

Cześć Iv :multi::loveu: Gwiazdorko ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Asiaczek']On jest nie z tej bajki, co my...chyba rzeczywiście kosmita...

Pzdr.[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no ...pomijając wyglad to rozumowanie ma z kosmosu :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]Pfiiii i on sie uważa za prezydenta.. nie wie nawet ile przecietny, pracujący człowiek zarabia... To że on dostaje kokosy za siedzenie i pierdzenei w stołek nie znaczy ze cała polska tak ma...:roll:
3,2 tys zł...... żeby tyle każdy zarabiał to nie było by głodu, bezdomnych ludzi itd.....

Witaj niezastąpiona Alu:loveu:[/B][/COLOR]