Alicja Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='anitaaa i bartis'][FONT=Comic Sans MS]Witamy ślicznego Ozzulka i jego pańcię :multi::loveu:[/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: witaj :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ZASYPAŁO Nas na biało :diabloti::placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k055.gif[/IMG] [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k055.gif[/IMG] [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k055.gif[/IMG] Cześć zasypana Ala :multi::loveu: Melduję, że u mnie śnieg nie pada :shake: ale jakoś tako na tym dworze jest :roll: może się później bardziej wyklaruje i jakieś słoneczko wyjdzie :razz: Quote
jbk Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Witanko Alusia :) Trzynastego w piątek powinno być szczęśliwe, czyż nie? Quote
agbar Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Trzyyyyyyynastego nawet w grudniu jest wiosnaaaaaa,trzynaaaaastego kazda droga jest prostaaaaaa:roll::evil_lol: Czesc Alunia:multi::loveu: Quote
Alicja Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='agbar']Trzyyyyyyynastego nawet w grudniu jest wiosnaaaaaa,trzynaaaaastego kazda droga jest prostaaaaaa:roll::evil_lol: Czesc Alunia:multi::loveu:[/quote] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]Trzynastego Wszystko zdarzyć się może :siara: Trzynastego Świat w różowym kolorze :siara: Trzynastego Nie smucą mnie łzy :siara: Trzynastego Piękniejsze mam sny :siara:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Siemak Łozzzulki ;][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]siemanko Szpilkowe :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Witanko Alusia :) Trzynastego w piątek powinno być szczęśliwe, czyż nie?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]musowo[/B][/COLOR][/FONT] :cool2: Quote
Alicja Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='Iv_'][IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k055.gif[/IMG] [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k055.gif[/IMG] [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k055.gif[/IMG] Cześć zasypana Ala :multi::loveu: Melduję, że u mnie śnieg nie pada :shake: ale jakoś tako na tym dworze jest :roll: może się później bardziej wyklaruje i jakieś słoneczko wyjdzie :razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a u nas sypie sypie sypie sypie i :placz::placz::placz: sypie śniegiem :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
SZPiLKA23 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 U nas słonko;] za chwile idziemy z Rajsonem na spacerniak;] Quote
Tengusia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 cze All :multi: u nas tez to biale, paskudne cus z nieba lecialo :angryy: naszczescie juz nie leci :mad: no i gdzie ta wiosna no gdzie :placz: Quote
Alicja Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='SZPiLKA23']U nas słonko;] za chwile idziemy z Rajsonem na spacerniak;][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a u nas zachmurzone i wcale mi się to nie podoba :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='Tengusia']cze All :multi: u nas tez to biale, paskudne cus z nieba lecialo :angryy: naszczescie juz nie leci :mad: no i gdzie ta wiosna no gdzie :placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ni ma wiosny :placz::placz::placz: cze Tengusiu :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]noooo zimno :roll:...siemka :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asiaczek Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Możecie dalej tak sobie pośpiewac, to może wtedy ten snieg i zima pójda sobie precz... Pzdr. Quote
Alicja Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='Asiaczek']Możecie dalej tak sobie pośpiewac, to może wtedy ten snieg i zima pójda sobie precz... Pzdr.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj niech se idzie precz ...niech idzie ....[/B][/COLOR][/FONT];) Quote
apple Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]noooo zimno :roll:...siemka :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]zimno , mokro i w ogóle do d...:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 hej! :loveu: fotek ni widu, ni słychu... :mad: co to ma znaczyć? :mad: a co tam u was? jak tam dzieciaki? :lol: Quote
Bullila.nl Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=red][B][FONT=Arial]Trzynastego Wszystko zdarzyć się może :siara:[/FONT][/B][/COLOR] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Trzynastego Świat w różowym kolorze :siara:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Trzynastego Nie smucą mnie łzy :siara:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Trzynastego Piękniejsze mam sny :siara:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] no prosze jak pieknie:evil_lol: Witaski nocne;) Quote
e.v.a Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 ALu nie śpij.... szkoda dnia :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czesc czołem :loveu: za oknem słońce, gołębie gruchają, przyroda budzi się do życia na samochodach szron ... znowu qr... trzeba bedzie skrobac:angryy: Quote
jbk Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='evaxon']ALu nie śpij.... szkoda dnia :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czesc czołem :loveu: za oknem słońce, gołębie gruchają, przyroda budzi się do życia na samochodach szron ... znowu qr... trzeba bedzie skrobac:angryy:[/quote] Przyroda to się obudziła trzy godziny temu ;) Quote
e.v.a Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='jbk']Przyroda to się obudziła trzy godziny temu ;)[/quote] gadasz głupoty :eviltong: Quote
jbk Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='evaxon']gadasz głupoty :eviltong:[/quote] Sama widziałam! :obrazic: Quote
Iv_ Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Cześć Alutka :multi::loveu: Melduję, że u mnie pochmurno tak jakoś :roll: i słonka brak :roll: ale może później pogoda się zdecyduje na coś ładniejszego ;) mam w planach dziś sprzątanie - niestety :roll:, ale za to jutro jakiś spacer w poszukiwaniu oznak wiosny :cool1: :razz: Quote
Alicja Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]zimno , mokro i w ogóle do d...:roll: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]noooo i 2 na minusie było :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='NUTELLASTELLA']hej! :loveu: fotek ni widu, ni słychu... :mad: co to ma znaczyć? :mad: a co tam u was? jak tam dzieciaki? :lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] są kilka stronek wstecz....:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts