jbk Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]mi cierpliwości brak :cool1: a poza tym nie nawidzę fryzur typu kokocik :roll: czyli napuszone panie z dwiema głowami :roll: sorka tak odbieram większość fryzur ... moja też się wielu nie podoba ale to mi akurat wali :cool1::eviltong: zawsze robiłam po swojemu ...troszkę mnie hamuje to że pracuję w instytucji takowej że MUSZE sie prezentować :roll:...ale Loluś najważniejsze byś ty się dobrze czuła w takiej a nie innej fryzurce ;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Heyka :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=red][B]najważniejsza jest samoakceptacja :p[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Kurde, to dopasowywanie się do pracy to mnie drażni, kto powiedział, że w biurze rachunkowym ja sobie nie mogę wyglądać, jak chcę? Czemu klienci nie oceniają mnie po mojej pracy, tylko fryzurze? Czemu nie wzbudzałaby zaufania łysa nauczycielka??? Quote
Alicja Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='lolka75']ja tak nienawidze fryzjera ze ostatnio zastanawiam sie na maszynka TZta:roll:. Objechalabym caly leb i z glowy fryzjer:evil_lol:..doslownie i w przenosni:evil_lol:. Tylko ze grubemy goopio tak...bede wyglada jak ksiezyc w pelni:roll:. Bo jakies 40 kilo temu to nie zastanawialabym sie:shake: Czesc Alusia:loveu::multi: lepij Ci choc troszke?:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] mi cierpliwości brak :cool1: a poza tym nie nawidzę fryzur typu kokocik :roll: czyli napuszone panie z dwiema głowami :roll: sorka tak odbieram większość fryzur ... moja też się wielu nie podoba ale to mi akurat wali :cool1::eviltong: zawsze robiłam po swojemu ...troszkę mnie hamuje to że pracuję w instytucji takowej że MUSZE sie prezentować :roll:...ale Loluś najważniejsze byś ty się dobrze czuła w takiej a nie innej fryzurce ;) Heyka :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='jbk']A może łysa głowa odwróciłaby uwagę od kilogramów?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]najważniejsza jest samoakceptacja :p[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zgadzam sie....trzeba siebie polubić i tyle w tej kwestii;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asiaczek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Jak byłam młodsza, to uwielbiałam wszelkie loczki, koczki i długie włosy. Teraz, gdy ciągle brakuje mi czasu, wolę krótkie "chłopięce" fryzurki. Takie, co to umyc, wysuszyc i można iść do pracy. Owszem, 3 razy w roku robię baleyage i nawet dobrze się z tym czuję, taka kobieca...;) Pzdr. Quote
Alicja Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zgadzam sie....trzeba siebie polubić i tyle w tej kwestii;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to jest najważniejsze :cool2: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='Asiaczek']Jak byłam młodsza, to uwielbiałam wszelkie loczki, koczki i długie włosy. Teraz, gdy ciągle brakuje mi czasu, wolę krótkie "chłopięce" fryzurki. Takie, co to umyc, wysuszyc i można iść do pracy. Owszem, 3 razy w roku robię baleyage i nawet dobrze się z tym czuję, taka kobieca...;) Pzdr.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja też lubię kolorki :p...i własnie fryzurki typu wkładam palce we włosy i jest na głowie porzadek :p gdybym miała stać godzinami i kombinować z lokówką czy innym ustrojstwem i układać włosek za włoskiem to byłaby masakra :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [I][B]Dobryyyyyyyyyy :loveu:[/B][/I] [I][B]A ja mam kłaki ktore mają naturalny skret :placz::placz: i zeby nie wygladac jak baranek musze je traktowac prostownicą i w zasadzie im krótsze tym bardziej lokowane :placz:.........na łyso siem nie ciachnem bo mam łokropny kształt łebka :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [I][B]buzioleeeeeeee........jakas poprawa w bolesciach jest???[/B][/I] Quote
Bullila.nl Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:mad:buzinkę a nie paszczę :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :ices_bla:... buziaki w buzinke:p Quote
Alicja Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='zuzolandia'][I][B]Dobryyyyyyyyyy :loveu:[/B][/I] [I][B]A ja mam kłaki ktore mają naturalny skret :placz::placz: i zeby nie wygladac jak baranek musze je traktowac prostownicą i w zasadzie im krótsze tym bardziej lokowane :placz:.........na łyso siem nie ciachnem bo mam łokropny kształt łebka :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [I][B]buzioleeeeeeee........jakas poprawa w bolesciach jest???[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie żartuj że masz skręcone ...no jo tysz tak mom .... i szlag mnie trafia bo żeby jeszcze kreciły się w tą w którą ja chcę :mad:... a twoje fryzurki się mnie bardzo podobją :p taaaa poprawa jest ..... do bolacych pleców i ręki doszła boląca od zastrzyków dupa :angryy:.... szyja już troszkę lepiej :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='Bullila.nl']:ices_bla:... buziaki w buzinke:p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] noooooo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [I][B]No niestety poskrecany mam ten łeb mój :placz: wiec muszę nad nim pracowac ....najgorzej jak jest wilgotnooo....wtedy cala moja misterna robota w prostowaniu bierze w łeb :placz:[/B][/I] [I][B]Oj bidny doopalonek ...byleby te inksze bolesci przestały dokuczac to ta doopcia jakos przeczimiesz :loveu::loveu::loveu:[/B][/I] Quote
Alicja Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url=http://elfyourself.jibjab.com/view/mWKB0ZXo5byF/HpjzL2cZILCKggOzYj8qlPSr]ElfYourself by OfficeMax - Powered by JibJab[/url] Quote
Izabela124. Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Witam się Aluś:multi::loveu::multi: Quote
Alicja Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Izabela124.']Witam się Aluś:multi::loveu::multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witaj Izuniu :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ja też mam kręcone, ale jakbym miała nad nimi siedzieć z prostownicą, to by mnie szlag trafił. Myję, czeszę, zapominam ;) A jak wyjątkowo źle się ułożą, to spinam w kucyk i mam gdzieś ;) Cześć Alusia, pijemy velvecika? Już mam na stole cieplutkiego :) Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='jbk']Ja też mam kręcone, ale jakbym miała nad nimi siedzieć z prostownicą, to by mnie szlag trafił. Myję, czeszę, zapominam ;) A jak wyjątkowo źle się ułożą, to spinam w kucyk i mam gdzieś ;) Cześć Alusia, pijemy velvecika? Już mam na stole cieplutkiego :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to tak ja ja :p Piję Tchibo parzone :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]to tak ja ja :p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Piję Tchibo parzone :multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A dlaczego parzone? Głodna jesteś?? Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A moje hery to sa jedy6ne: filcują sie jak diabli:evil_lol: cześć Aluś:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='jbk']A dlaczego parzone? Głodna jesteś??[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]śpiąca :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A moje hery to sa jedy6ne: filcują sie jak diabli:evil_lol: cześć Aluś:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] cześć :multi::loveu: a na polencju zimno i mokro :placz::placz: [/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=Red][B]KTO MOŻE JESZCZE POMÓC ..... [url]http://www.dogomania.pl/forum/f938/cieple-zimowe-kubraki-dla-psow-bezdomnych-ktos-jeszcze-chetny-126514/[/url] [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
Izabela124. Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Wiatnko i dziś Kiedy będą nowe fotki? Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='Izabela124.']Wiatnko i dziś Kiedy będą nowe fotki?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] odkąd choruję ..nie mam żadnych fotasków :shake:....może dziś coś się uda [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] odkąd choruję ..nie mam żadnych fotasków :shake:....może dziś coś się uda [/B][/COLOR][/FONT][/quote]Oj nie wiedziałam, ze chora jesteś, nie dałam rady wszystkiego nadrobic To zdrówka życzę:calus: Quote
Selket Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Cześć:loveu::loveu::loveu: ooooooooo..............bidulka z Ciebie z tymi zastrzykai :glaszcze: Ale będzie tylko lepiej :calus: Quote
SZPiLKA23 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ajjjjjjjjjjjjj ciotka nooooo wody ognistej sie napij ;] moze pomoze, ale zaszkodzic napewno nie zaszkodzi:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Heyka Pati , Karolcia i Izunia :multi::loveu::loveu::loveu: Tak na szybko Moja gałązka świąteczna :multi: [/B][/COLOR][/FONT][CENTER][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/306/679b99dc6fc5f130.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images44.fotosik.pl/41/6de3ff1b80067df6.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER] Quote
Recommended Posts