Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]mi cierpliwości brak :cool1: a poza tym nie nawidzę fryzur typu kokocik :roll: czyli napuszone panie z dwiema głowami :roll: sorka tak odbieram większość fryzur ... moja też się wielu nie podoba ale to mi akurat wali :cool1::eviltong: zawsze robiłam po swojemu ...troszkę mnie hamuje to że pracuję w instytucji takowej że MUSZE sie prezentować :roll:...ale Loluś najważniejsze byś ty się dobrze czuła w takiej a nie innej fryzurce ;)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Heyka :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]najważniejsza jest samoakceptacja :p[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

Kurde, to dopasowywanie się do pracy to mnie drażni, kto powiedział, że w biurze rachunkowym ja sobie nie mogę wyglądać, jak chcę? Czemu klienci nie oceniają mnie po mojej pracy, tylko fryzurze? Czemu nie wzbudzałaby zaufania łysa nauczycielka???

Posted

[quote name='lolka75']ja tak nienawidze fryzjera ze ostatnio zastanawiam sie na maszynka TZta:roll:. Objechalabym caly leb i z glowy fryzjer:evil_lol:..doslownie i w przenosni:evil_lol:.
Tylko ze grubemy goopio tak...bede wyglada jak ksiezyc w pelni:roll:. Bo jakies 40 kilo temu to nie zastanawialabym sie:shake:
Czesc Alusia:loveu::multi:
lepij Ci choc troszke?:roll:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
mi cierpliwości brak :cool1: a poza tym nie nawidzę fryzur typu kokocik :roll: czyli napuszone panie z dwiema głowami :roll: sorka tak odbieram większość fryzur ... moja też się wielu nie podoba ale to mi akurat wali :cool1::eviltong: zawsze robiłam po swojemu ...troszkę mnie hamuje to że pracuję w instytucji takowej że MUSZE sie prezentować :roll:...ale Loluś najważniejsze byś ty się dobrze czuła w takiej a nie innej fryzurce ;)

Heyka :loveu::loveu::loveu:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='jbk']A może łysa głowa odwróciłaby uwagę od kilogramów?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]najważniejsza jest samoakceptacja :p[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT]

Posted

Jak byłam młodsza, to uwielbiałam wszelkie loczki, koczki i długie włosy.

Teraz, gdy ciągle brakuje mi czasu, wolę krótkie "chłopięce" fryzurki. Takie, co to umyc, wysuszyc i można iść do pracy. Owszem, 3 razy w roku robię baleyage i nawet dobrze się z tym czuję, taka kobieca...;)

Pzdr.

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zgadzam sie....trzeba siebie polubić i tyle w tej kwestii;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to jest najważniejsze :cool2:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='Asiaczek']Jak byłam młodsza, to uwielbiałam wszelkie loczki, koczki i długie włosy.

Teraz, gdy ciągle brakuje mi czasu, wolę krótkie "chłopięce" fryzurki. Takie, co to umyc, wysuszyc i można iść do pracy. Owszem, 3 razy w roku robię baleyage i nawet dobrze się z tym czuję, taka kobieca...;)

Pzdr.[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja też lubię kolorki :p...i własnie fryzurki typu wkładam palce we włosy i jest na głowie porzadek :p gdybym miała stać godzinami i kombinować z lokówką czy innym ustrojstwem i układać włosek za włoskiem to byłaby masakra :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[I][B]Dobryyyyyyyyyy :loveu:[/B][/I]
[I][B]A ja mam kłaki ktore mają naturalny skret :placz::placz: i zeby nie wygladac jak baranek musze je traktowac prostownicą i w zasadzie im krótsze tym bardziej lokowane :placz:.........na łyso siem nie ciachnem bo mam łokropny kształt łebka :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

[I][B]buzioleeeeeeee........jakas poprawa w bolesciach jest???[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]Dobryyyyyyyyyy :loveu:[/B][/I]
[I][B]A ja mam kłaki ktore mają naturalny skret :placz::placz: i zeby nie wygladac jak baranek musze je traktowac prostownicą i w zasadzie im krótsze tym bardziej lokowane :placz:.........na łyso siem nie ciachnem bo mam łokropny kształt łebka :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

[I][B]buzioleeeeeeee........jakas poprawa w bolesciach jest???[/B][/I][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie żartuj że masz skręcone ...no jo tysz tak mom .... i szlag mnie trafia bo żeby jeszcze kreciły się w tą w którą ja chcę :mad:... a twoje fryzurki się mnie bardzo podobją :p

taaaa poprawa jest ..... do bolacych pleców i ręki doszła boląca od zastrzyków dupa :angryy:.... szyja już troszkę lepiej :razz::razz:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='Bullila.nl']:ices_bla:...
buziaki w buzinke:p[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B] noooooo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[I][B]No niestety poskrecany mam ten łeb mój :placz: wiec muszę nad nim pracowac ....najgorzej jak jest wilgotnooo....wtedy cala moja misterna robota w prostowaniu bierze w łeb :placz:[/B][/I]

[I][B]Oj bidny doopalonek ...byleby te inksze bolesci przestały dokuczac to ta doopcia jakos przeczimiesz :loveu::loveu::loveu:[/B][/I]

Posted

Ja też mam kręcone, ale jakbym miała nad nimi siedzieć z prostownicą, to by mnie szlag trafił. Myję, czeszę, zapominam ;) A jak wyjątkowo źle się ułożą, to spinam w kucyk i mam gdzieś ;)

Cześć Alusia, pijemy velvecika? Już mam na stole cieplutkiego :)

Posted

[quote name='jbk']Ja też mam kręcone, ale jakbym miała nad nimi siedzieć z prostownicą, to by mnie szlag trafił. Myję, czeszę, zapominam ;) A jak wyjątkowo źle się ułożą, to spinam w kucyk i mam gdzieś ;)

Cześć Alusia, pijemy velvecika? Już mam na stole cieplutkiego :)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to tak ja ja :p

Piję Tchibo parzone :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]to tak ja ja :p[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Piję Tchibo parzone :multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

A dlaczego parzone? Głodna jesteś??

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A moje hery to sa jedy6ne: filcują sie jak diabli:evil_lol:

cześć Aluś:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
cześć :multi::loveu:

a na polencju zimno i mokro :placz::placz:

[/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=Red][B]KTO MOŻE JESZCZE POMÓC .....

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f938/cieple-zimowe-kubraki-dla-psow-bezdomnych-ktos-jeszcze-chetny-126514/[/url]

[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='Izabela124.']Wiatnko i dziś
Kiedy będą nowe fotki?[/quote]
odkąd choruję ..nie mam żadnych fotasków :shake:....może dziś coś się uda [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
odkąd choruję ..nie mam żadnych fotasków :shake:....może dziś coś się uda [/B][/COLOR][/FONT][/quote]Oj nie wiedziałam, ze chora jesteś, nie dałam rady wszystkiego nadrobic
To zdrówka życzę:calus:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Heyka Pati , Karolcia i Izunia :multi::loveu::loveu::loveu:

Tak na szybko Moja gałązka świąteczna :multi:

[/B][/COLOR][/FONT][CENTER][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/306/679b99dc6fc5f130.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images44.fotosik.pl/41/6de3ff1b80067df6.jpg[/IMG][/URL]
[/CENTER]