Alicja Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='lolka75']oooo Alcia, juz dawno mialam zapytac o piosenke o pieskach malych dwoch. Znam zwrotke co chcialy przejsc przez rzeczke, znam o biedronce co miala male kropki, znam ze pieski wrocily do domku i ze smacznie spia.....ale za cholere nie moge sobie przypomniec zwrotki ktora sie konczy takimi wersami: ..... i znalazly cos, taka duza biala kosc. pomoz silo fachowa:modla:, bo Eryk uwielbia ta piosenke i sobie ja spiewamy jak jedziemy autem:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Loluś For You [url=http://www.pruszkow11.przedszkola.org/piosenki_dla_dzieci/3]PIOSENKI DLA DZIECI - Pieski małe dwa[/url][/B][/COLOR][/FONT] [B]Pieski małe dwa[/B] Pieski małe dwa, chciały przejść się chwilkę, Nie wiedziały jak, biegły przeszło milkę I znalazły coś - taką dużą białą kość. Si bon, si bon, la, la, la, la, la. Pieski małe dwa, poszły raz na łąkę, Zobaczyły tam czerwoną biedronkę, A biedronka ta, dużo czarnych kropek ma. Si bon .......... Pieski małe dwa, chciały przejść przez rzeczkę, Nie wiedziały jak, znalazły kładeczkę, I choć była zła, po niej przeszły pieski dwa. Si bon ............ Pieski małe dwa wróciły do domu, O wycieczce swej nie rzekły nikomu, Weszły w budę swą, teraz sobie smacznie śpią. Si bon ... Quote
jonQuilla Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzień dobrerek :multi::multi::loveu: ja tylko na chwileczkę i pędzę dalej :) :cool3: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
lolka75 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Loluś For You[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL="http://www.pruszkow11.przedszkola.org/piosenki_dla_dzieci/3"]PIOSENKI DLA DZIECI - Pieski małe dwa[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [B]Pieski małe dwa[/B] [COLOR=darkorchid] [/COLOR] [COLOR=darkorchid]Pieski małe dwa, chciały przejść się chwilkę,[/COLOR] [COLOR=darkorchid]Nie wiedziały jak, biegły przeszło milkę[/COLOR] [COLOR=darkorchid]I znalazły coś - taką dużą białą kość.[/COLOR] Si bon, si bon, la, la, la, la, la. Pieski małe dwa, poszły raz na łąkę, Zobaczyły tam czerwoną biedronkę, A biedronka ta, dużo czarnych kropek ma. Si bon .......... Pieski małe dwa, chciały przejść przez rzeczkę, Nie wiedziały jak, znalazły kładeczkę, I choć była zła, po niej przeszły pieski dwa. Si bon ............ Pieski małe dwa wróciły do domu, O wycieczce swej nie rzekły nikomu, Weszły w budę swą, teraz sobie smacznie śpią. Si bon ...[/quote] o wlasnie ta zwrotka:multi: Alcia jestes moja bohaterka:loveu::multi: dziekuje sloneczko[img]http://www.pic4ever.com/images/loveshower.gif[/img] Quote
jbk Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Witaski Alu :) Melduję, że też wstałam przed dziesiątą (oczywiście dosypiałam po spacerze o szóstej), deszczu nas nie ma, bo okien nie myłam, piwko wczoraj było smaczne, a zamiast herbatnika poproszę kanapkę z serkiem. O. Quote
lolka75 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 acha....my zamiast "pieki [B]male[/B] dwa" spiewamy "pieski [B]biale[/B] dwa" :loveu: Quote
jbk Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='lolka75']acha....my zamiast "pieki [B]male[/B] dwa" spiewamy "pieski [B]biale[/B] dwa" :loveu:[/quote] Loluś, dla białasków musimy jeszcze zwrotkę o brudzeniu się okropnym dorobić;) Quote
asher Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Doczytałam czemu chcesz wyciachać Ozulcowi jajka ;) Mam ndzieję, że problem Ozziego polega tylko a tym, że sobie interes zanadto wyziębił i jakiś stan zapalny, łatwy do opanowania, się wdał :kciuki: A mzykoteraoii nie doświadczyłam, filmy mi na złomie moim nie chodzą :placz: Poproszę o streszczenie :evil_lol: Quote
Selket Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Alu:placz::placz: Powiedz, że Twoje rogaliki się smaruje nadzieniem:placz::placz: przed zawinięciem:placz::placz: prawda???:placz::placz: Quote
Alicja Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Selket']Alu:placz::placz: Powiedz, że Twoje rogaliki się smaruje nadzieniem:placz::placz: przed zawinięciem:placz::placz: prawda???:placz::placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] wkłada się łyżeczką :pna końcu trójkącika ;)..znaczy tam podstawa trójkąta[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='asher']Doczytałam czemu chcesz wyciachać Ozulcowi jajka ;) Mam ndzieję, że problem Ozziego polega tylko a tym, że sobie interes zanadto wyziębił i jakiś stan zapalny, łatwy do opanowania, się wdał :kciuki: A mzykoteraoii nie doświadczyłam, filmy mi na złomie moim nie chodzą :placz: Poproszę o streszczenie :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Asherku to już 2 gi raz ... kurde sama nie wiem ...musze to jeszcze pokonsultować :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]wkłada się łyżeczką :pna końcu trójkącika ;)..znaczy tam podstawa trójkąta[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A ja tak ładnie smaruję cały trójkącik poza jego brzegami:placz: Żeby na całym nadzienie i na podstawie kładę jeszcze taką bubę gratis:placz: Quote
aga1215 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Aluś - czy już może zapodałaś przepis na te rogaliki? :oops: Quote
Alicja Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='aga1215']Aluś - czy już może zapodałaś przepis na te rogaliki? :oops:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B][url]http://www.dogomania.pl/forum/1312012-post494.html[/url] Aguś tutaj ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Bullila.nl']Ja tu z kawka z rana przypelzlam:kaffee_2::facelick: Doberek:multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bereczek :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzień dobrerek :multi::loveu: ja tylko na chwileczkę i pędzę dalej :) :cool3: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=Red] pomału Córcia Urodzinkowa :multi::loveu: [/COLOR][/FONT][/B] [quote name='lolka75']o wlasnie ta zwrotka:multi: Alcia jestes moja bohaterka:loveu::multi: dziekuje sloneczko[IMG]http://www.pic4ever.com/images/loveshower.gif[/IMG][/quote] [quote name='lolka75']acha....my zamiast "pieki [B]male[/B] dwa" spiewamy "pieski [B]biale[/B] dwa" :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no proszę jaka inwencja twórcza :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Witaski Alu :) Melduję, że też wstałam przed dziesiątą (oczywiście dosypiałam po spacerze o szóstej), deszczu nas nie ma, bo okien nie myłam, piwko wczoraj było smaczne, a zamiast herbatnika poproszę kanapkę z serkiem. O.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] kanapeczki niet ...ale są leniwe z serkiem i mleczko :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 znalazlam chwilke wiec przyszlam sie przywitac :hand: i lecem dalej :scared: Quote
Alicja Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Tengusia']znalazlam chwilke wiec przyszlam sie przywitac :hand: i lecem dalej :scared:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witanko :multi::multi: a ja się dzis uskuteczniałam roboczo ....wypucowałam kuchnię (została mi komoda i stół) ... i duży pokój ... została mi generalka + okno u Qby :p stwierdziłam że jak ma boleć to niech wiem z czego :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Basia&Safi Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [B][I]Ooo :) to gratulacjie :) jak ja pomysle o tym co ja mam w domku do roboty to odrazu mi sie nie chce hehe a tu jeszcze dwa małe potwory wszedzie ich pełno :mad::mad::loveu: [/I][/B] Quote
Selket Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Alu, podziwiam Twoją zdolność organizacyjną:loveu: U mnie to wychodzi:shake: Quote
Alicja Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Basia&Safi'][B][I]Ooo :) to gratulacjie :) jak ja pomysle o tym co ja mam w domku do roboty to odrazu mi sie nie chce hehe a tu jeszcze dwa małe potwory wszedzie ich pełno :mad::mad::loveu: [/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dasz radę ;) [/B][/COLOR][/FONT][quote name='Selket']Alu, podziwiam Twoją zdolność organizacyjną:loveu: U mnie to wychodzi:shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Karoluś , wystarczy ustalić sobie front robót ...co po kolei i jeszcze kiedy można strzelić sobie kaff i przerwę na kompka :evil_lol: i klikanko na GG ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Karoluś , wystarczy ustalić sobie front robót ...co po kolei i jeszcze kiedy można strzelić sobie kaff i przerwę na kompka :evil_lol: i klikanko na GG ;)[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Właśnie tak robiłam, ale zawsze mi wychodzi jakiś poślizg:shake: Dzisiaj miałam zzrobić to, i to, i to, i to....I stanęłam na począteku pierwszego "to". Mnie to śmierć zastanie zanim cokolwiek zrobię:shake: Ale przynajmniej rogoaliczk z podwójnej porcji robiłam tylko 2,5h bo mi Ksysio pomagał :grins: U mnie to chyba najdłuższa jet ta przerwa na kompka, czasem się nie kończy:evil_lol::evil_lol: Quote
rwpb Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Co masz zrobić dzisiaj - zrób jutro :multi: Co masz zrobić jutro - nie rób wcale :evil_lol: Jak naleśniki? Quote
SZPiLKA23 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Normalnie padam na ryjek Witakiiiiiiiii Quote
Alicja Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='Selket']Właśnie tak robiłam, ale zawsze mi wychodzi jakiś poślizg:shake: Dzisiaj miałam zzrobić to, i to, i to, i to....I stanęłam na począteku pierwszego "to". Mnie to śmierć zastanie zanim cokolwiek zrobię:shake: Ale przynajmniej rogoaliczk z podwójnej porcji robiłam tylko 2,5h bo mi Ksysio pomagał :grins: U mnie to chyba najdłuższa jet ta przerwa na kompka, czasem się nie kończy:evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaaa bo Pan Ksyś cię rozbestwił :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='rwpb']Co masz zrobić dzisiaj - zrób jutro :multi: Co masz zrobić jutro - nie rób wcale :evil_lol: Jak naleśniki?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] czasem i ja tak mam ;) wczoraj miałam leniwce :p a twoje placuszki wyszły pyszne :multi: były i na słodko :p [/B][/COLOR][/FONT][quote name='SZPiLKA23']Normalnie padam na ryjek Witakiiiiiiiii[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] powstań z ryjka ;) Dziś wstaliśmy o 9 :roll:...na podwórku chłodno , wietrznie ale sucho [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Matusz Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] Dziś wstaliśmy o 9 :roll:...na podwórku chłodno , wietrznie ale sucho [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Navy][B]to tak jak ja babi :eviltong: u nas na dworze to samo...:cool3:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]to tak jak ja babi :eviltong: u nas na dworze to samo...:cool3:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol: rodzinnie [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts