Alicja Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Oj ciocia Jola , ale nakrzyczałaś na Ozzulca :-? , czekaj bo wujkowi Darkowi sie poskarży jak przyjedzie do Rybnika :wink: Joluś dziękuję za zyczonka A wracając do Ozzulca to na spacerku było OK , jak wrócilismy to zjadł ryż z filecikiem z kurczaczka i leży teraz przy biurku :wink: .Chciał się bawić ale akurat podjadł wiec nici z zabawy :-? Quote
sota36 Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 A Ty myslisz, ze wujek Darek to Ozzukcowi za te numery nie wtrabi???taka biala (albo czarna???) palka po pupie mu wystrzela!!!! p.s. Darek - moj TZ to ... gliniarz - przepraszam ... A ciocia Jola to za lapy bedzi etrzymala, zeby sie ten bezowiec nie wyrywal - astman jeden, co dal sie zdominowac... yorkowi. Ale - ciiiicho - sza!!!! Nic wiecej nie powiem - bo to w sumie towarzyski chlopak!!!! Quote
Alicja Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 sota36 napisał(a):A Ty myslisz, ze wujek Darek to Ozzukcowi za te numery nie wtrabi???taka biala (albo czarna???) palka po pupie mu wystrzela!!!! p.s. Darek - moj TZ to ... gliniarz - przepraszam ... A ciocia Jola to za lapy bedzi etrzymala, zeby sie ten bezowiec nie wyrywal - astman jeden, co dal sie zdominowac... yorkowi. Ale - ciiiicho - sza!!!! Nic wiecej nie powiem - bo to w sumie towarzyski chlopak!!!!osz wy a mnie o przemoc w rodzinie posądzą :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): A wracając do Ozzulca to na spacerku było OK , jak wrócilismy to zjadł ryż z filecikiem z kurczaczka i leży teraz przy biurku :wink: .Chciał się bawić ale akurat podjadł wiec nici z zabawy :-? Alusiu, właśnie wróciłam do domu i szybko zaglądam co z Ozzulcem, ale widzę, że na szczęście OK :D Bardzo się cieszę!!! Wiesz, że to ciekawe bo wiadomo, że po jedzeniu pies nie powinien szaleć, a mój Bajan właśnie wtedy do zabawy najbardziej skory :wink: Widzę, że Ozzi tak samo! :lol: Quote
Alicja Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Małgosiu , moje psiury wszystkie tak robiły , że chciały sie bawić po jedzeniu 8) Quote
asher Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):York konsumujący astmana :o :shock: Quote
daga10011 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Super ze Ozzulec lepiej sie czuje :P .a z Tuffim to juz normalnie jak rodzina-nawet kuchnie pladruja razem :o Quote
Alka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 czyżby Pańcia otworzyła barek ? Ozzy, może coś dostaniemy Ozzy, widzisz cos , bo ja nic :wink: lece z drugiej strony, może lepiej dojrze mniam, mniam...już nam ślinka cieknie Quote
Teklunia Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 a ja bym chciala zobaczyc jak Ozzulec robi takiego slupka, jak Tuffik... :oops: :o Quote
PIKA Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 A po co Ozzy ma slupka robic? :lol: I tak widzi, ze wszystkie flaszki :evilbat: Ale mnie Tuffi ubawił :lol: :lol: A Pani Ozulcowa to widze grudniowego Mojego Psa kupila 8) Ala kup jeszcze Przyjaciela Psa kalendarz dają :lol: Quote
Siostra Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 PIKA napisał(a): Ala kup jeszcze Przyjaciela Psa kalendarz dają :lol: Owszem, ale bez bokserów - nie wiem skąd to niedopatrzenie ( karygodne swoją drogą :wink: Quote
Alicja Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Siostra napisał(a):PIKA napisał(a): Ala kup jeszcze Przyjaciela Psa kalendarz dają :lol: Owszem, ale bez bokserów - nie wiem skąd to niedopatrzenie ( karygodne swoją drogą :wink:Właśnie mam i jestem szczerze zawiedziona ,że nie ma bąkersów w kalendarzu :-? :wink: ale mam inny kalendarz i tam jest chociaż Aścik :lol: Quote
Alicja Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 PIKA napisał(a):A po co Ozzy ma slupka robic? :lol: I tak widzi, ze wszystkie flaszki :evilbat: Ale mnie Tuffi ubawił :lol: :lol: A Pani Ozulcowa to widze grudniowego Mojego Psa kupila 8) Ala kup jeszcze Przyjaciela Psa kalendarz dają :lol:PIKA chłopaki lukali na ciasteczka a nie na flaszki :evil: :wink: Quote
Alka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 hej Tuffcio pobawimy sie ? no chodz , dam ci mojego smerfa no dobra, schodze kto pierwszy skoczy z kanapy prosze, weż smerfika Quote
Hanna R. Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Heh! Aluś, toz to PIES MORDERCA :evilbat: Quote
Teklunia Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Alka napisał(a):hej Tuffcio pobawimy sie ? no chodz , dam ci mojego smerfa no dobra, schodze kto pierwszy skoczy z kanapy no ladnie, ladnie... chustke tez Tuffi biednemu Ozzulcowi zabral :nono: Quote
Gosiek Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Ale extra :o Masa zdjęć przedstawiajacych rzecz rzadko spotykaną - przyjaźń ASTa z Yorkiem :wink: :lol: :lol: Bardzo podobają mi się i zdjecia i opisy - wspaniale się bawię 8) A chłopaki super ze sobą wyglądają i koniecznie muszę to kiedyś na żywo zobaczyć :lol: Quote
Alicja Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 O Rany Ewelinko ale niespodzianka :calus: dziękuję Teraz muszę pomysleć jak zamontować :oops: ten śliczny banerek Gosiu , wszystko między chłopcami jest OK dopuki sieTufficzka na ręce nie weźmie , wtedy to sie z niego robi prawdziwy Pitbull :wink: :lol: :lol: , a Ozzy pozwala mu wszystko ruszyć , posmakować , nawet widziałaś do wyrka Tuffis moze mu wejść 8) .Kochane te Nasze chłopaki :D Quote
Cimi Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Alka napisał(a): A jaki Tuffi ładnie prosi, a Ozzy chyba leTko zdziwiony :lol: Quote
Alicja Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Cimi napisał(a):Alka napisał(a): A jaki Tuffi ładnie prosi, a Ozzy chyba leTko zdziwiony :lol:Ozzy liczy na ,,drapane'' bo wie że nie może dostać słodyczy 8) Quote
asher Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Alka napisał(a):no dobra, schodze kto pierwszy skoczy z kanapy Ależ ten Ozzy podstępny! :o Najpierw udawał, że chce się bawić, a jak Tufika niewystarczająco to zachęciło, to go bezpardonowo wyszturchał nosem z fotela, tylko po to, żeby swoje doopsko na nim ułożyć! To się nazywa gościnność! :evilbat: Quote
Recommended Posts