Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj ciocia Jola , ale nakrzyczałaś na Ozzulca :-? , czekaj bo wujkowi Darkowi sie poskarży jak przyjedzie do Rybnika :wink:
Joluś dziękuję za zyczonka

A wracając do Ozzulca to na spacerku było OK , jak wrócilismy to zjadł ryż z filecikiem z kurczaczka i leży teraz przy biurku :wink: .Chciał się bawić ale akurat podjadł wiec nici z zabawy :-?

Posted

A Ty myslisz, ze wujek Darek to Ozzukcowi za te numery nie wtrabi???taka biala (albo czarna???) palka po pupie mu wystrzela!!!! p.s. Darek - moj TZ to ... gliniarz - przepraszam ...
A ciocia Jola to za lapy bedzi etrzymala, zeby sie ten bezowiec nie wyrywal - astman jeden, co dal sie zdominowac... yorkowi. Ale - ciiiicho - sza!!!! Nic wiecej nie powiem - bo to w sumie towarzyski chlopak!!!!

Posted

sota36 napisał(a):
A Ty myslisz, ze wujek Darek to Ozzukcowi za te numery nie wtrabi???taka biala (albo czarna???) palka po pupie mu wystrzela!!!! p.s. Darek - moj TZ to ... gliniarz - przepraszam ...
A ciocia Jola to za lapy bedzi etrzymala, zeby sie ten bezowiec nie wyrywal - astman jeden, co dal sie zdominowac... yorkowi. Ale - ciiiicho - sza!!!! Nic wiecej nie powiem - bo to w sumie towarzyski chlopak!!!!
osz wy a mnie o przemoc w rodzinie posądzą :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

A wracając do Ozzulca to na spacerku było OK , jak wrócilismy to zjadł ryż z filecikiem z kurczaczka i leży teraz przy biurku :wink: .Chciał się bawić ale akurat podjadł wiec nici z zabawy :-?

Alusiu, właśnie wróciłam do domu i szybko zaglądam co z Ozzulcem, ale widzę, że na szczęście OK :D Bardzo się cieszę!!! Wiesz, że to ciekawe bo wiadomo, że po jedzeniu pies nie powinien szaleć, a mój Bajan właśnie wtedy do zabawy najbardziej skory :wink: Widzę, że Ozzi tak samo! :lol:

Posted

czyżby Pańcia otworzyła barek ?

Ozzy, może coś dostaniemy

Ozzy, widzisz cos , bo ja nic :wink:

lece z drugiej strony, może lepiej dojrze

mniam, mniam...już nam ślinka cieknie

Posted

A po co Ozzy ma slupka robic? :lol: I tak widzi, ze wszystkie flaszki :evilbat:
Ale mnie Tuffi ubawił :lol: :lol:

A Pani Ozulcowa to widze grudniowego Mojego Psa kupila 8)
Ala kup jeszcze Przyjaciela Psa kalendarz dają :lol:

Posted

Siostra napisał(a):
PIKA napisał(a):

Owszem, ale bez bokserów - nie wiem skąd to niedopatrzenie ( karygodne swoją drogą :wink:
Właśnie mam i jestem szczerze zawiedziona ,że nie ma bąkersów w kalendarzu :-? :wink: ale mam inny kalendarz i tam jest chociaż Aścik :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
A po co Ozzy ma slupka robic? :lol: I tak widzi, ze wszystkie flaszki :evilbat:
Ale mnie Tuffi ubawił :lol: :lol:

A Pani Ozulcowa to widze grudniowego Mojego Psa kupila 8)
PIKA chłopaki lukali na ciasteczka a nie na flaszki :evil: :wink:

Posted

Alka napisał(a):
hej Tuffcio pobawimy sie ?

no chodz , dam ci mojego smerfa

no dobra, schodze

kto pierwszy skoczy z kanapy

no ladnie, ladnie... chustke tez Tuffi biednemu Ozzulcowi zabral :nono:

Posted

Ale extra :o
Masa zdjęć przedstawiajacych rzecz rzadko spotykaną - przyjaźń ASTa z Yorkiem :wink: :lol: :lol:

Bardzo podobają mi się i zdjecia i opisy - wspaniale się bawię 8)
A chłopaki super ze sobą wyglądają i koniecznie muszę to kiedyś na żywo zobaczyć
:lol:

Posted

O Rany Ewelinko ale niespodzianka :calus: dziękuję
Teraz muszę pomysleć jak zamontować :oops: ten śliczny banerek

Gosiu , wszystko między chłopcami jest OK dopuki sieTufficzka na ręce nie weźmie , wtedy to sie z niego robi prawdziwy Pitbull :wink: :lol: :lol: , a Ozzy pozwala mu wszystko ruszyć , posmakować , nawet widziałaś do wyrka Tuffis moze mu wejść 8) .Kochane te Nasze chłopaki :D

Posted

Cimi napisał(a):
Alka napisał(a):

A jaki Tuffi ładnie prosi, a Ozzy chyba leTko zdziwiony :lol:
Ozzy liczy na ,,drapane'' bo wie że nie może dostać słodyczy 8)

Posted

Alka napisał(a):
no dobra, schodze

kto pierwszy skoczy z kanapy
Ależ ten Ozzy podstępny! :o Najpierw udawał, że chce się bawić, a jak Tufika niewystarczająco to zachęciło, to go bezpardonowo wyszturchał nosem z fotela, tylko po to, żeby swoje doopsko na nim ułożyć! To się nazywa gościnność! :evilbat: