Alicja Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='AlKil']nie zdążyłam........:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a ....to trzeba o 5.15 wstawać ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='Asiaczek']Witam, witam w piątkowy raneczek. Już za pare godzin - weekend. Czy to w TEN weekend jest zmiana czasu czy w nastepny...? Pzdr.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witam . Ja też jestem szczęśliwa że już wolne :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :hmmmm: chyba nie ....tak myślę , bo też się zastanawiałam dziś w pracy :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='jbk']A w ogóle to witaski Alu :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a wogóle witaski :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='teqquila'][B]Siemanko ALu tom znow ja :) mam troche czasu to wpadłam :diabloti:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]SIE manko ;) Tyśkowa :multi: coś ty taka ostatnio zapracowana :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='Bullila.nl']Doberek Alla;) Slonce pieknie swieci:multi:,jade dzis z piesami do lasu:multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] u nas też dziś nie pada i czasem widać błękitne niebo za chmurkami :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszedł etetowy pilnowacz........popilnować ci czegoś:razz::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:moja ty pilnowaczko :calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='agnethka']dzień dobry i do widzenia za 3 dni...jadem do skoły :placz: Lila daj słońca, bo u nas piździ gorzej niż w kieleckim na dworcu...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ooo Agnieszek jedzie się uczyć ;) baw się dobrze :cool2:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Mamcia :multi::multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] cześć Córcia :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='rufusowa']cześć Alutku :loveu: napisałam do Cię na gygy :p przy tej focie się rozmarzyłam: [URL]http://images41.fotosik.pl/20/bc65ccb114524985.jpg[/URL] :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Rufusikowa :multi::loveu: wysłałam przesyłkę ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='Tengusia']cze All :hand: u mnie sa fotaski z naszego spotkania, chodz szybciutko zobaczyc [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/flying.gif[/IMG][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: poleciałam .....fotasy są super :multi: kocham miny i pozy tych jełopków :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
rufusowa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]cze Rufusikowa :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]wysłałam przesyłkę ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] dziękuję Kochana [img]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-430.gif[/img] :loveu: Quote
malawaszka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='jbk'][SIZE=3][SIZE=4]Alicja![/SIZE] Dlaczego mi nie powiedziałaś, że miałaś Samoyedkę? Co się z nią stało??[/SIZE][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahaha ja to tez niedawno odkryłam Quote
jbk Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='malawaszka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahaha ja to tez niedawno odkryłam[/quote] A odkryłaś, na której stronie jest historia przejęcia konta? Quote
apple Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam popołudniową porą na kawunię z tobą:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 No właśnie, ja też przyszłam, zanim będę z pracy wychodzić ;) Quote
apple Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='jbk']No właśnie, ja też przyszłam, zanim będę z pracy wychodzić ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty mnie nie denerwuj......ja dopiero przyszłam a ghdzie tam jeszcze do 7:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ty mnie nie denerwuj......ja dopiero przyszłam a ghdzie tam jeszcze do 7:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To może pocieszy Cię myśl, że ja i jutro i pojutrze też będę w pracy?? Quote
lolka75 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='jbk']A odkryłaś, na której stronie jest historia przejęcia konta?[/quote] ja tez kiedys na Ale napadlam ze miala samojedke i nie powiedziala:evil_lol:. A zanim sie wyjasnilo to tak jakos strasznie to przezywalam:evil_lol:. I co z tym przejeciem konta? Alusia...widziala Ozulka jesiennego:loveu:, przepiekny, taki nastrojowy:loveu:. I teraz jeszcze powinnas zrobic sesje jak Ozulek sobie lezy w fotelu, na stole swieczki, a on lekko przysypiajacy:loveu:. Tak mi sie cos wyobrazilo jak ogladalam foteczki:roll: Quote
Rinuś Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przyszłam popołudniową porą na kawunię z tobą:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][I] Tobą :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/I][/B] [B][/B] [B][I]Cześć Aluś ma :loveu:[/I][/B] Quote
jbk Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='lolka75']ja tez kiedys na Ale napadlam ze miala samojedke i nie powiedziala:evil_lol:. A zanim sie wyjasnilo to tak jakos strasznie to przezywalam:evil_lol:. I co z tym przejeciem konta? Alusia...widziala Ozulka jesiennego:loveu:, przepiekny, taki nastrojowy:loveu:. I teraz jeszcze powinnas zrobic sesje jak Ozulek sobie lezy w fotelu, na stole swieczki, a on lekko przysypiajacy:loveu:. Tak mi sie cos wyobrazilo jak ogladalam foteczki:roll:[/quote] Ala mówi, że tłumaczyła wcześniej, ale przeczytać 4 tys. stron?? Hm. Jak będę na chorobowym leżeć ;P Quote
Alicja Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 :crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye:gaduły :evil_lol: w skrócie to było tak .... logowałam się na dogo jako nowicjusz w sferze internetu :roll: koleżanka kierowała mną przez telefon ...i jako login kazała mi wpisać imię i nazwisko ... nabilam sbie tak jakieś 240 postów alepostanowilam poprosić o zmianę na samo imię ...zmieniono mi ale .... no własnie ...zabrano posty ... moje a dostałam konto po jakieś Alicji z 24 postami i krótkim żywotem na dogo ...posiadaczką właśnie tej samoyedki ...pisalam do dziewczyny na maila kilkakrotnie że otrzymałam jej konto ale cisza... widać Administratorzy byli świadomi że laska z dogo nie chce mieć już do czynienia...no i tym sposobem zostałam Alicją bez swoich postów ...znaczy na minusie jakieś 216 pościków w temacie boxim i aścikowym ...no i potem znów poprosiłam o swoje konto licząc na powrót do starego image ...niestety ... no to se znów zmieniłam na Alicja :roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [B][I]Hahaha jaka akcja :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
apple Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I] Tobą :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/I][/B] [B][I]Cześć Aluś ma :loveu:[/I][/B][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty nie bądź taka do przodu bo Cię z tylu zabraknie:mad::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jakas taka niezdecydowana jesteś Alusiu:roll::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts