Alicja Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='rwpb']Cytowanie multi chyba będzie tylko dla VIPów :cool3: A co do księżniczki, to w sumie pół królestwa by się przydało :cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no tak ...plebs niech sobie radzi :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='evaxon'][CENTER]:sadCyber: [/CENTER] [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Effuś nie fochaj ......nie było serniczka :glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']Normalnie chyba im zapłacę, żeby multi mieć, bo kurka wodna, OKROPNIE go brak.....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a ja IM nie zapłacę :shake: będę po kolei kazdemu odpowiadać a co :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='AlKil']Kolejna rewolucja na dogo???:cool1: Witaj Alu! U nas pada.....:placz: Nie podoba mi się to wcale a wcale, bo roboty jeszcze dużo.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]u nas też :placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]NIE:diabloti: Ewuśka co sie tak smutałaś?:roll: Alunia dzieńdoberek:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doberek Apfelko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='Pandisia']Cześć :loveu: Widziałam że Vipy maja takie złote znaczki :cool3: :eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] taaaaa.... nie lubię złota ....gustuję w srebrze :roll: WITAnKO :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pandisia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] a ja IM nie zapłacę :shake: będę po kolei kazdemu odpowiadać a co :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cześć :loveu: Widziałam że Vipy maja takie złote znaczki :cool3: :eviltong: Quote
AlKil Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] taaaaa.... nie lubię złota ....gustuję w srebrze :roll: WITAnKO :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nikt się mnie nie pytał czy chcę zostać napiętnowana takim złotym znaczkiem.:cool1: Płaciłam już dawno, bo przy moim iplusie denerwowały mnie reklamy, które powodowały, że czekałam wieczność na otwarcie strony. A teraz co, mam zostać czarną owcą, bo ktoś mnie nazwał vipem????:placz::placz::placz: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='AlKil']Nikt się mnie nie pytał czy chcę zostać napiętnowana takim złotym znaczkiem.:cool1: Płaciłam już dawno, bo przy moim iplusie denerwowały mnie reklamy, które powodowały, że czekałam wieczność na otwarcie strony. A teraz co, mam zostać czarną owcą, bo ktoś mnie nazwał vipem????:placz::placz::placz:[/quote] Ale nie masz nic, żadnego znaczka...... :razz: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]taaaaa.... nie lubię złota ....gustuję w srebrze :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]WITAnKO :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ha! Masz rację! Ja też wolę srebro! Jak zrobią srebrne znaczki, to zapłacę :diabloti: Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='AlKil']Nikt się mnie nie pytał czy chcę zostać napiętnowana takim złotym znaczkiem.:cool1: Płaciłam już dawno, bo przy moim iplusie denerwowały mnie reklamy, które powodowały, że czekałam wieczność na otwarcie strony. A teraz co, mam zostać czarną owcą, bo ktoś mnie nazwał vipem????:placz::placz::placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie masz znaczka a tak na serio to szybciej ci teraz chodzi dogo ?? Ale tam na serio serio to ja za złotem nie przepadam , nie rajcuje mnie to ... podoba mi się za to bardzo bardzo srebro robione na stare , oksydowane ...raczej ciężka biżuteria jak to zwą artystyczna [/B][/COLOR][/FONT] Quote
AlKil Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']Ale nie masz nic, żadnego znaczka...... :razz:[/quote] A bo właśnie je wcięło!!!!!! Widocznie po protestach vipowców, którzy nie chcą być wyzywani od vipowców. Jak mnie Tigerkowa vipem nazwała to kompletnie nie wiedziałam o co chodzi, dopiero po lekturze w innych galeriach zauważyłam, że mnie oznakowano...:evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie masz znaczka a tak na serio to szybciej ci teraz chodzi dogo ?? Ale tam na serio serio to ja za złotem nie przepadam , nie rajcuje mnie to ... podoba mi się za to bardzo bardzo srebro robione na stare , oksydowane ...raczej ciężka biżuteria jak to zwą artystyczna [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Chodzi mi o wieeele lepiej, wtedy w ogóle nie mogłam niektórych galerii oglądać, bo czekałam średnio 15 minut jak mi się np. TWOJA otworzyła...:evil_lol: Mnie złoto nie rajcuje, choć posiadam go trochę, A wszystko to przez jakąś kłotnię z Tz-em, jakieś 15 lat temu, gdy on bez opamiętania kupował sobie sprzęt wędkarski. Zażądałam równouprawnienia w wydatkach i palnęłam sobie " a może ja chcę zbierać złoto", tak na rympał z braku pomysłu. No i Tz-owi tak się to wbiło do głowy, że od tej pory na każdą rocznicę coś dostaję ...:evil_lol: Na moje delikatne sugestie nie reaguje.........:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='AlKil']A bo właśnie je wcięło!!!!!! Widocznie po protestach vipowców, którzy nie chcą być wyzywani od vipowców. Jak mnie Tigerkowa vipem nazwała to kompletnie nie wiedziałam o co chodzi, dopiero po lekturze w innych galeriach zauważyłam, że mnie oznakowano...:evil_lol: :roflt: Chodzi mi o wieeele lepiej, wtedy w ogóle nie mogłam niektórych galerii oglądać, bo czekałam średnio 15 minut jak mi się np. TWOJA otworzyła...:evil_lol: :oops::oops::oops: Mnie złoto nie rajcuje, choć posiadam go trochę, A wszystko to przez jakąś kłotnię z Tz-em, jakieś 15 lat temu, gdy on bez opamiętania kupował sobie sprzęt wędkarski. Zażądałam równouprawnienia w wydatkach i palnęłam sobie " a może ja chcę zbierać złoto", tak na rympał z braku pomysłu. No i Tz-owi tak się to wbiło do głowy, że od tej pory na każdą rocznicę coś dostaję ...:evil_lol: Na moje delikatne sugestie nie reaguje.........:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a to trzeba zasugerować dobitniej ;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Dzien dober:multi: [quote name='AlKil']Nikt się mnie nie pytał czy chcę zostać napiętnowana takim złotym znaczkiem.:cool1: Płaciłam już dawno, bo przy moim iplusie denerwowały mnie reklamy, które powodowały, że czekałam wieczność na otwarcie strony. A teraz co, mam zostać czarną owcą, bo ktoś mnie nazwał vipem????:placz::placz::placz:[/quote] Mnie sie tez ten znaczek nie widzi:cool1:nie chce byc owca ani czarna ani nawet biala ani nawet w paski:roll: Quote
AlKil Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] a to trzeba zasugerować dobitniej ;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] próbuję..............:p [quote name='agbar']Dzien dober:multi: Mnie sie tez ten znaczek nie widzi:cool1:nie chce byc owca ani czarna ani nawet biala ani nawet w paski:roll:[/quote] No już nie jesteś, przynajmniej ja znaczków nie widzę. Ale przynajmniej ruszyłaś w kąciku....:cool3::evil_lol: Quote
rufusowa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='AlKil']A bo właśnie je wcięło!!!!!! Widocznie po protestach vipowców, którzy nie chcą być wyzywani od vipowców. Jak mnie Tigerkowa vipem nazwała to kompletnie nie wiedziałam o co chodzi, dopiero po lekturze w innych galeriach zauważyłam, że mnie oznakowano...:evil_lol: Chodzi mi o wieeele lepiej, wtedy w ogóle nie mogłam niektórych galerii oglądać, bo czekałam średnio 15 minut jak mi się np. TWOJA otworzyła...:evil_lol: Mnie złoto nie rajcuje, choć posiadam go trochę, A wszystko to przez jakąś kłotnię z Tz-em, jakieś 15 lat temu, gdy on bez opamiętania kupował sobie sprzęt wędkarski. Zażądałam równouprawnienia w wydatkach i palnęłam sobie " a może ja chcę zbierać złoto", tak na rympał z braku pomysłu. No i Tz-owi tak się to wbiło do głowy, że od tej pory na każdą rocznicę coś dostaję ...:evil_lol: Na moje delikatne sugestie nie reaguje.........:evil_lol:[/quote] powiedz mu, ze złoto już nie modne....niech platyne kupuje :diabloti: Quote
Rinuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] taaaaa.... nie lubię złota ....gustuję w srebrze :roll: WITAnKO :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]ja też wole srebro :loveu: Witaj Aluuu:loveu:[/B][/I] [quote name='AlKil']Nikt się mnie nie pytał czy chcę zostać napiętnowana takim złotym znaczkiem.:cool1: Płaciłam już dawno, bo przy moim iplusie denerwowały mnie reklamy, które powodowały, że czekałam wieczność na otwarcie strony. A teraz co, mam zostać czarną owcą, bo ktoś mnie nazwał vipem????:placz::placz::placz:[/quote] [I][B]u mnie w pracy to się nazywa VIP-ierdalaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/I] Quote
AlKil Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='rufusowa']powiedz mu, ze złoto już nie modne....niech platyne kupuje :diabloti:[/quote] jest to jakis pomysł...;) [quote name='Rinuś'][I][B]ja też wole srebro :loveu: Witaj Aluuu:loveu:[/B][/I] [I][B]u mnie w pracy to się nazywa VIP-ierdalaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/I][/quote] Rinusiowa, to gdzie Ty pracujesz, że macie vipów?????????????:cool3: Quote
Rinuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='AlKil'] Rinusiowa, to gdzie Ty pracujesz, że macie vipów?????????????:cool3:[/quote] [B][I] W Torfarmie :razz: każdy ma swoje apteki , które u danej osoby zamawiają...te które zamawiają na większą kwotę to sa VIP-y :eviltong:[/I][/B] Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Czy to ważne, czy ktoś płaci, czy nie? Przecież to nie ma żadnego znaczenia.... [B]AlKil[/B], zasugeruj TZowi głośniej, że złoto jest również białe ;) A srebro taniej wychodzi, więc będzie mógł kupić więcej ;) Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [SIZE=3][SIZE=4]Alicja![/SIZE] Dlaczego mi nie powiedziałaś, że miałaś Samoyedkę? Co się z nią stało??[/SIZE] Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='jbk'][SIZE=3][SIZE=4]Alicja![/SIZE] Dlaczego mi nie powiedziałaś, że miałaś Samoyedkę? Co się z nią stało??[/SIZE][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kolejna nie miałam SAMOYEDKI mam konto po Alicji która miała samoyedkę ...gdzieś na początku opisywałam tą historie z moim kontem [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dziewczynki wybaczcie ze nie bede cytować każdej :loveu:ale musze obiada zrobić a dopiero wróciłam [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kolejna [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]nie miałam SAMOYEDKI mam konto po Alicji która miała samoyedkę ...gdzieś na początku opisywałam tą historie z moim kontem [/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=red][B]Dziewczynki wybaczcie ze nie bede cytować każdej :loveu:ale musze obiada zrobić a dopiero wróciłam [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie mów mi, że żeby zaspokoić ciekawość muszę przeczytać ze 4000 stron?? Oż kurde, to braknie mi tygodnia w pracy ;) Wybaczamy tylko na chwilę ;) Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dziewczynki wybaczcie ze nie bede cytować każdej :loveu:ale musze obiada zrobić a dopiero wróciłam [/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie wiem......się zastanowię czy se focha nie strzele:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts