Tepes Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [COLOR=blue]DObry:multi:[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Co tam u Ozziego?/:)[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Przydały by się znwó jakieś fotki:D[/COLOR] [COLOR=#0000ff]W sumie chwilkę mam czasu bo siedze na NUDNEJ infie:evil_lol:[/COLOR] [COLOR=#0000ff]pozdrawiamy:)[/COLOR] Quote
jbk Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Witanko poniedziałkowe ;) Kawa się wprawdzie skończyła, ale wysłałam mamę do sklepu i zaraz będziem pić ;)) Quote
clockwork Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [CENTER][FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=Blue][B]TADAM [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-641.gif[/IMG] [LEFT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]teee... wstałam... zostaw te szkodniki i choo na kaf :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [/LEFT] [/CENTER] Quote
ATLANTYDA Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-421.gif[/IMG]Bry Foteczki oglądnięte, mogę iść spać bo w przeciwieństwie do nie których właśnie przyszłam z pracy :razz:. [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-413.gif[/IMG] Quote
jonQuilla Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam :multi::multi::loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Rinuś Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [I][B]Doberek :loveu: jessso Alu jak Ty wcześnie wstajesz :shake:[/B][/I] Quote
jbk Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Doberek :loveu: jessso Alu jak Ty wcześnie wstajesz :shake:[/B][/I][/quote] Kto rano wstaje....... ten chodzi NIEWYSPANY :diabloti: Quote
lolka75 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 przyszlam zyczyc milego dnia i zeby stonka nie dokuczala:shake: Witaski Alunia:loveu: Quote
AlKil Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Dzień dobry, żyję, nie mam czasu, nie nadrabiam....:placz: Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='Asiaczek']To nie jest Szczęśliwy Pies.... To jest Smutny Pies... [URL]http://images32.fotosik.pl/369/7910d17a5da677f0.jpg[/URL] Witajcie! Pzdr.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zgadłaś .... została mu tylko mała piłka :cool1:i posmutniał Witaneczko :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']Ala czego ty w srodku nocy wstajesz jak siakis wampir?:grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]sprawdzone ...mam cienia :grins: ... [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]DObry:multi:[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Co tam u Ozziego?/:)[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Przydały by się znwó jakieś fotki:D[/COLOR] [COLOR=#0000ff]W sumie chwilkę mam czasu bo siedze na NUDNEJ infie:evil_lol:[/COLOR] [COLOR=#0000ff]pozdrawiamy:)[/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]fotów mamy multum ...będą ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Witanko poniedziałkowe ;) Kawa się wprawdzie skończyła, ale wysłałam mamę do sklepu i zaraz będziem pić ;))[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] kochana o tej porze to ja przy 2giej siedziałam ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='clockwork'][CENTER][FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=Blue][B]TADAM [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-641.gif[/IMG] [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-421.gif[/IMG] [LEFT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]teee... wstałam... zostaw te szkodniki i choo na kaf :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [/LEFT] [/CENTER] [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no przeca zostawiłam :diabloti:....a kaff już My wypiły ;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='ATLANTYDA'][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-421.gif[/IMG]Bry Foteczki oglądnięte, mogę iść spać bo w przeciwieństwie do nie których właśnie przyszłam z pracy :razz:. [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-413.gif[/IMG][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no paczaj ....rozminęłyśmy się :razz:... wyszłam z domku 5.50 [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam :multi::multi::loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no Kwiatkowa córeczka ....jak ta Calineczka :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Doberek :loveu: jessso Alu jak Ty wcześnie wstajesz :shake:[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]muszę :placz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Kto rano wstaje....... ten chodzi NIEWYSPANY :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ten leje .....:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='lolka75']przyszlam zyczyc milego dnia i zeby stonka nie dokuczala:shake: Witaski Alunia:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] wróciłam już Loluś :loveu:...dziś dało się przeżyć ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='AlKil']Dzień dobry, żyję, nie mam czasu, nie nadrabiam....:placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oć utulkam :calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 odhaczam się , z kawą ma się rozumieć i podążam do łóżka , gdyż wstałam dziś bladym świtem :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='Vectra']odhaczam się , z kawą ma się rozumieć i podążam do łóżka , gdyż wstałam dziś bladym świtem :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zjadłam obiad , kończę 3 cią kaff i podążam na psacerek z TZtem i Ozzym po autko do garażu ....pojechało podładować sobie akumulatorek ....ja wstałam czarną nocką :placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A to ja przyszlam:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A to ja przyszlam:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: Dżapko u mła :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: Dżapko u mła :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bossszz tak się cieszysz jakbym pierwszy raz przyszla:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bossszz tak się cieszysz jakbym pierwszy raz przyszla:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:obrazic: dawno ciem nie było ...tom się uradowała :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 witamy :lol: śliczny uśmiechnięty Ozzy :loveu:[URL]http://images39.fotosik.pl/15/66ae36a499c45ade.jpg[/URL] Quote
apple Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:obrazic: dawno ciem nie było ...tom się uradowała :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjjj no nie fochaj:loveu: No jak dawno - dopiero com w piatek byłam ostatni raz:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']witamy :lol: śliczny uśmiechnięty Ozzy :loveu:[URL]http://images39.fotosik.pl/15/66ae36a499c45ade.jpg[/URL][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witamy :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjjj no nie fochaj:loveu: No jak dawno - dopiero com w piatek byłam ostatni raz:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]piątek był bardzoooooooooooooo dawno :roll:...piątek jest fajny :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Doberek !!!! po 48godzinach wycietych z zyciorysu wracam do .....łozka hihihihh buziowanko koffana..... jesooo w piatek poszylam ulubiona pilke zuzola bo zwloki totalne byly a una nie kce innejjjj.......echhh...... Quote
Kiłi Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Widziałam foty mojego ukochanego psia mordercy:loveu::loveu: (niestety tylko część bo łącze mi się psuje:shake:) Mizianko dla psa z najszerszym uśmiechem na świecie:razz::evil_lol::loveu: Quote
apple Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]piątek był bardzoooooooooooooo dawno :roll:...piątek jest fajny :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nooooo dobra niech ci będzie dano mnie nie było ale już jestem i możesz cieszkać dalej. Nieeee:shake: piatek nie jest fajny:shake: Piatek jest zaje2bisty:multi::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='zuzolandia']Doberek !!!! po 48godzinach wycietych z zyciorysu wracam do .....łozka hihihihh [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: współczuwam ......a miałaś Geriatryków :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] buziowanko koffana..... jesooo w piatek poszylam ulubiona pilke zuzola bo zwloki totalne byly a una nie kce innejjjj.......echhh......[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wow ...bidno Zuzolka :razz::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Kiłi']Widziałam foty mojego ukochanego psia mordercy:loveu::loveu: (niestety tylko część bo łącze mi się psuje:shake:) Mizianko dla psa z najszerszym uśmiechem na świecie:razz::evil_lol::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to mamy coś wspólnego .... bo mnie dziś też wywaliło z neta :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nooooo dobra niech ci będzie dano mnie nie było ale już jestem i możesz cieszkać dalej. Nieeee:shake: piatek nie jest fajny:shake: Piatek jest zaje2bisty:multi::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie wiem jaki będzie ten piątek bo jadę na wycieczkę z koleżankami z pracy :diabloti: do Kudowy Zdrój :roll:....same miasta Zdrojowe coś ostatnio zwiedzam ;):placz: ..... wyjeżdżam o 14.30 i wrócę dopiero w niedzielkę wieczorem :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie wiem jaki będzie ten piątek bo jadę na wycieczkę z koleżankami z pracy :diabloti: do Kudowy Zdrój :roll:....same miasta Zdrojowe coś ostatnio zwiedzam ;):placz: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ..... wyjeżdżam o 14.30 i wrócę dopiero w niedzielkę wieczorem :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]koleżanki z pracy......wycieczka do zdrojów........hmmmmm moze być ciekawie:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tylko się nie opij jakiejś solanki czy cóś[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][B][COLOR=Green]:evil_lol:[/COLOR][/B][/FONT] Quote
Recommended Posts