Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem zwrócona światu po leczeniu kanałowym :oops: nic nie bolało ale teraz boli :-( i ogólnie klapa na całej linii.........:-(

Wracam wstecz popatrzeć na kociamberki to mi się troszkę humor polepszy :evil_lol:

Posted

[quote name='Pandisia']Jestem zwrócona światu po leczeniu kanałowym :oops: nic nie bolało ale teraz boli :-( i ogólnie klapa na całej linii.........:-(

Wracam wstecz popatrzeć na kociamberki to mi się troszkę humor polepszy :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]buuuu...żal mi Ciebie :glaszcze:..ić do kotecków ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Rinuś'][B][I]Cześc Alu :loveu: powiedz lepiej co tam u TZta bo ja tu żadnych info o nim nie widzę :razz:[/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaa TZ vel Pan C. siedzi w fotelu dzierżąc w dłoni DCD :p... ale za jakieś kilkanaście minut otrzyma w dłonie swoje kule :grins: i będzie się bajukal z 4 piętra w dół na parking ..... :multi:z racji tego że może już zginać kolanko na 40 stopni tomoże jeździć autkiem :pi zawiezie nas czyli siebie , Mnie i Ozzulka na Bezludzie [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Fenris'][URL]http://images34.fotosik.pl/342/5b7dd2b9924827f2.jpg[/URL]
Jaki dżolero :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witam Z RANA :evil_lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaa z rana ...witaj :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Vectra']To co wieczorem , przy "jajku" :diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to przy ''jajku'' ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Bullila.nl']ja tu albo w szatanskiej..cos czytalam ze przy ''kokosie'':siara:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale jajecznym :eviltong:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='Rinuś'][B][I]eee na co się umawiata?:diabloti:[/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]na ''jojko'' :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Odchamiłam Qby pokój , umyłam okno , mebelki itd itd itd ....podobno jutro lub pojutrze wraca :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B];)[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]aaaa TZ vel Pan C. siedzi w fotelu dzierżąc w dłoni DCD :p... ale za jakieś kilkanaście minut otrzyma w dłonie swoje kule :grins: i będzie się bajukal z 4 piętra w dół na parking ..... :multi:z racji tego że może już zginać kolanko na 40 stopni tomoże jeździć autkiem :pi zawiezie nas czyli siebie , Mnie i Ozzulka na Bezludzie [/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]
[I][B]aaaa biednego TZta będzie maltretowała :evil_lol: zapewne tylko czekałaś aż będzie mógł zgiąć to kolanko :diabloti: trzeba na prawko się udać :diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaaaaa...nie ciachnięta :shake:...za stara :cool1:i kaszlala jak miała iść na stół [/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT][/quote]
achaaa
no to moze i dobrze :roll:

cze Alka:multi:

Posted

[URL]http://images31.fotosik.pl/348/3f4e691c5d5d066b.jpg[/URL]
To zdjecie mnie rozwaliło! :diabloti: Świetne jest!

Widzę, że juz nauczyłaś się aparatu, bo zdjęcia robisz poprostu cudne! :loveu:

Pozdrawiam! ;)

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]aaaa biednego TZta będzie maltretowała :evil_lol: zapewne tylko czekałaś aż będzie mógł zgiąć to kolanko :diabloti: trzeba na prawko się udać :diabloti:[/B][/I][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]przyjemność mu zrobię , ze go zaproszę na wypad :p
a PJ ...żałuję , ze nie mam
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='evaxon']achaaa
no to moze i dobrze :roll:

cze Alka:multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Effka :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Szarik'][URL]http://images31.fotosik.pl/348/3f4e691c5d5d066b.jpg[/URL]
To zdjecie mnie rozwaliło! :diabloti: Świetne jest!

Widzę, że juz nauczyłaś się aparatu, bo zdjęcia robisz poprostu cudne! :loveu:

Pozdrawiam! ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj jeszcze się nie naumialam , ale cieszy mnie ze sie podobają fotaski :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Bullila.nl']No i co???:cool3:

:bigcool::bigcool::bigcool::B-fly::bigcool::bigcool::bigcool:

:diabloti:
Chodzmy do Vectry....[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Bullila.nl']no bawmy Sie:multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no cho się bawić [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-214.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]a Vectra to domowe przedszkole otwiera czy jak ? :diabloti:[/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no so ....Bulitkowa chciała się pobawić :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no so ....Bulitkowa chciała się pobawić :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][I]Cofamy się w rozwoju czy jak ? :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Cofamy się w rozwoju czy jak ? :diabloti:[/I][/B][/quote]

[quote name='Rinuś'][B][I]oł maj gad...znowu użyłam tego słowa " czy jak" :shake:[/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]eeeee no to zapytaj Bulitkowej , bo ja się uskuteczniam zawodowo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....
czy jak :hmmmm:.................[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]...................:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]eeeee no to zapytaj Bulitkowej , bo ja się uskuteczniam zawodowo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]czy jak :hmmmm:.................[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=red][B]:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=red][B]...................:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][I]ja też się uskutecznieam zawodowo :evil_lol: ale codziennie coraz bardziej naćpana chodze do pracy :evil_lol: [/I][/B]
[B][I]wczoraj to nie wiedziałam co gdzie jak w komputerze :evil_lol:[/I][/B]
[B][I]czy jak ?:eviltong:[/I][/B]

Posted

u mnie gorzej z tą herbatka :shake: mam jej tu w robocie pod dostatkiem ale....cukru brak, a że słodzę tylko ja i to ilości duże, to jak se nie kupie to nie będzie:evil_lol: a że zapominam.........:placz: