Alicja Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Tengusia'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85296[/URL] :placz: :placz: :placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:-(...taki serdelek koffany ....serducho mi[/B][B] pęka [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Bziuuuuuuuum :diabloti: przyszłam se poklikać quRRRde :diabloti: Quote
Selket Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Cześć Alu :loveu: Psysłam posklejać serducho :calus: Quote
Alicja Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Vectra']Bziuuuuuuuum :diabloti: przyszłam se poklikać quRRRde :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]klik klik :diabloti::diabloti:.....quRRRRRde ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Cześć Alu :loveu: Psysłam posklejać serducho :calus:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]kropelką posklejałaś :razz::loveu: Berczysław :loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Alicja'] [CENTER][URL="http://www.fotosik.pl"]http://images33.fotosik.pl/256/4506e2ce502353bf.jpg [/URL][/CENTER] [/quote] Sądząc po minie, Ozzy uwielbia swoją piłeczkę :)) Quote
Selket Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Cześć :loveu: NIe poxipolem :razz: Lepiej trzyma :razz: Quote
lolka75 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Czesc Ala:multi::loveu: i przylazlam drazyc....powiedz co to to czarne jest:cool3:....bo spac nie moge z ciekawosci:shake::oops: Kupilas szklo?:cool3: Quote
Fenris Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Witam się, z mem orłem na ramieniu!! ... znaczy sie zmokłą kurą, bo Toto wpadłA do miseczki z wodą i teraz się tuli, schnie i zasypia :p Quote
jonQuilla Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzień doberek Mamcia :multi::loveu: aż nie wierzę że mnie tu jeszcze dzisiaj nie było :roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Alicjo jestem zbulwersowana:obrazic:...GDZIE FOTY??????na pewno juz napstrykalas milion fot...dawaj je tuuuuuuuuuu:mad::evil_lol: Quote
Fenris Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Własnie, taka tu cisza, że aż oczy bolą! :roflt: Quote
Alicja Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Vectra']a tu cisza :hmmmm:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] fajnie ;)no nie ....tak cicho :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']Alicjo jestem zbulwersowana:obrazic:...GDZIE FOTY??????na pewno juz napstrykalas milion fot...dawaj je tuuuuuuuuuu:mad::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:milion to może bedzie jutro ;)... dziś troche innych spraw było na głowie ...a na jutro planuje ognicho se zrobić ;) i tak to dla mła fata mrugana ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='jbk']Sądząc po minie, Ozzy uwielbia swoją piłeczkę :))[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]piłki to jego największa miłość :loveu: witaj u NAS :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Cześć :loveu: NIe poxipolem :razz: Lepiej trzyma :razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a już sie bałam że butapremem :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='lolka75']Czesc Ala:multi::loveu: i przylazlam drazyc....powiedz co to to czarne jest:cool3:....bo spac nie moge z ciekawosci:shake::oops: Kupilas szklo?:cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]szczesć Loluś ...kupiłam aparacika ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Fenris']Witam się, z mem orłem na ramieniu!! ... znaczy sie zmokłą kurą, bo Toto wpadłA do miseczki z wodą i teraz się tuli, schnie i zasypia :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:byłaby zupa z Toto:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ozzulec piłkoman :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nadal i niezmiennie ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzień doberek Mamcia :multi::loveu: aż nie wierzę że mnie tu jeszcze dzisiaj nie było :roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no so Ty ...przecie byłaś ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Fenris']Własnie, taka tu cisza, że aż oczy bolą! :roflt:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dbam o Wasze oczęta ;) :eviltong: mam jeszcze fotasy stare więc za jakiś czas wrzucę ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]dbam o Wasze oczęta ;) :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]mam jeszcze fotasy stare więc za jakiś czas wrzucę ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] stare won:cool1:nowe chce,zadam,zycze sobie:cool1: Quote
Alicja Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='agbar']stare won:cool1:nowe chce,zadam,zycze sobie:cool1:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :cool1: nie ścij :roll:....... uwierz ....na pewno nie sces :razz:;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:cool1: nie ścij :roll:....... uwierz ....na pewno nie sces :razz:;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] rozumiem:cool1:domagac sie bedziesz komplementow?:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='agbar']rozumiem:cool1:domagac sie bedziesz komplementow?:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak tak ....jak zwykle mnie rozszyfrowałaś :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Cześć :multi: :multi: Jakie śliczne fotaski :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Selket']Cześć :multi: :multi: Jakie śliczne fotaski :loveu: :loveu:[/quote] :hmmmm: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Witam i melduje, że zaległości fotkowe nadrobiłam ;) troche tego było :razz: ;) Quote
Recommended Posts