Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']
:razz::razz:nie odpad ino Denatkę :loveu::loveu:

Denatka to była jak zrobiła...pffffffff.......Tera to juz jest odpad:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='BoJa']Denatka to była jak zrobiła...pffffffff.......Tera to juz jest odpad:lol::lol::lol:

jak zrobiła pfffffffff.....to jeszcze była w stanie śmierci klinicznej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...potem to już denatka ....:cool1:

[quote name='Kiłi']A Ozzul zepsiuł piłke:placz::placz:

http://images32.fotosik.pl/265/fa6e1cec74c7a910.jpg
Ostatnia rzecz jaką widziała piłka:shake:

no zepsuł .....kolejną :cool1:

ale już mamy kupioną nową :multi::multi::multi:tym razem z oczojebnym żółtym na białym tle :evil_lol::evil_lol:

:diabloti:

[quote name='evaxon']http://images34.fotosik.pl/266/60b9d2b81ec22a39.jpg
łał Ozzy ale masz fajna okrągłą piłe:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cze Alluuu widziałam kwiotki i roboczki i Łozulka:loveu:

:multi::multi:cieszkam że widziałaś :loveu:

Posted

a taka okrągła kiedyś była ta piłeczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Mamusi :loveu::loveu::loveu:

i coś na osłodę ;)

Koffam Cię Mamcia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']a taka okrągła kiedyś była ta piłeczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Mamusi :loveu::loveu::loveu:

i coś na osłodę ;)

Koffam Cię Mamcia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:loveu::loveu::loveu:Dziękuję Córcia:multi::loveu::calus:

[quote name='Izabela124.']Witanko Aluś
wSIO nadrobiłam, czyli ponad 30 stron, całuski przesyłam:loveu:

witanko :multi::loveu:
wytrwała jesteś ;)

[quote name='Kiłi']To czekam na foty nowej oczojebnej piłki Ozzowatego stfora:cool1::razz:

będą fotki dopiero jak pojedziemy na Bezludzie :cool1:czyli najwcześniej w niedziele :-(

Posted

[quote name='Selket']Jestem :multi: :multi: :multi:
Ozzulek cudowny :loveu: Tęsknię za jego mokrym ozorkiem :oops:

:multi::multi:zapakuję i poślę Ozzulka na wakacje do Was ;)...

Posted

To jak już tak rozsyłasz, to my z Żabą chętnie przyjmiemy rozbrykanego kawalera ;) Boski fefloczy pysiorek :evil_lol: i ta piła spsuta ... :p

Posted

[quote name='Fenris']To jak już tak rozsyłasz, to my z Żabą chętnie przyjmiemy rozbrykanego kawalera ;) Boski fefloczy pysiorek :evil_lol: i ta piła spsuta ... :p

:razz::razz: mogę posłać ....to zaraz .....już mu plecak zapakuję , a że Żaba to płcia najpsiękniejsza to Ozzy dżentelmen ;)miły będzie :p

a już sie zastanawiałam ...czy Bazarka z Denatkami nie zrobić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A teraz pomykam spaciu :hand:

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz: mogę posłać ....to zaraz .....już mu plecak zapakuję , a że Żaba to płcia najpsiękniejsza to Ozzy dżentelmen ;)miły będzie :p

a już sie zastanawiałam ...czy Bazarka z Denatkami nie zrobić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A teraz pomykam spaciu :hand:

Ja niewiem tylko, czy by mu sił starczyło ;) Nie chciałbym flaczka oddawać ;) "Bo siem zamenczył ..." :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Fenris']Ja niewiem tylko, czy by mu sił starczyło ;) Nie chciałbym flaczka oddawać ;) "Bo siem zamenczył ..." :diabloti::diabloti::diabloti:

:hmmmm: powiadasz że mógłby się zmęczyć .....a tam ....dla zdrowotności może :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple']Witaj Aluniu:loveu: Wstawaj, zrób sobie kaffcie i zasiądź z nami przed kompem za oknem wiosna aż żyć się chce- Muuuuuuuaaaa

jestem ....mam kaff ........suoneczko , ciepełko

Posted

[quote name='Alicja']
jestem ....mam kaff ........suoneczko , ciepełko Ależ pięknie dzisiaj:loveu:, tak tęskniłam za taka pogodą, czy weekend nie mógł taki być?:roll:

Posted

.ufffffffffff
dopełzłam do końca............ na szczęście były fotki!!!:multi:

brudaska co to nie pozwolili mu się wykąpać w wodzie tylko go na sznurku prowadzili:mad::mad::mad:

i szereg innych...............:razz::razz:

Posted

[quote name='apple']Ależ pięknie dzisiaj:loveu:, tak tęskniłam za taka pogodą, czy weekend nie mógł taki być?:roll:

nie mógł :angryy: TZ miał wolne :diabloti:

[quote name='agbar']Dzien dobry:loveu:
blagam...:modla:..KAWYYYYY:roll:

berek :multi::loveu:

Posted

[quote name='BeaC'].ufffffffffff
dopełzłam do końca............ na szczęście były fotki!!!:multi:

brudaska co to nie pozwolili mu się wykąpać w wodzie tylko go na sznurku prowadzili:mad::mad::mad:

i szereg innych...............:razz::razz:

widziałaś jaka TA woda :cool1:....TZ o mało Co nie został wciągnięty :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='pędzelopka']Witamy się pięknie w letni dzionek!
Wpadłam na kawkę:eviltong:
Kawkę już mam tylko przydałoby się to ciasteczko:cool3:

:hmmmm: ciasteczko powiadasz ......to ja skoczę do Klockowej po sernik na zimno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

voile