Alicja Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='BoJa']Widziałam Ozzulca utylizującego odpad:p:lol::lol: :razz::razz:nie odpad ino Denatkę :loveu::loveu: Quote
BoJa2 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Alicja'] :razz::razz:nie odpad ino Denatkę :loveu::loveu: Denatka to była jak zrobiła...pffffffff.......Tera to juz jest odpad:lol::lol::lol: Quote
Kiłi Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 A Ozzul zepsiuł piłke:placz::placz: http://images32.fotosik.pl/265/fa6e1cec74c7a910.jpg Ostatnia rzecz jaką widziała piłka:shake: :diabloti: Quote
e.v.a Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 http://images34.fotosik.pl/266/60b9d2b81ec22a39.jpg łał Ozzy ale masz fajna okrągłą piłe:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Alluuu widziałam kwiotki i roboczki i Łozulka:loveu: Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='BoJa']Denatka to była jak zrobiła...pffffffff.......Tera to juz jest odpad:lol::lol::lol: jak zrobiła pfffffffff.....to jeszcze była w stanie śmierci klinicznej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...potem to już denatka ....:cool1: [quote name='Kiłi']A Ozzul zepsiuł piłke:placz::placz: http://images32.fotosik.pl/265/fa6e1cec74c7a910.jpg Ostatnia rzecz jaką widziała piłka:shake: no zepsuł .....kolejną :cool1: ale już mamy kupioną nową :multi::multi::multi:tym razem z oczojebnym żółtym na białym tle :evil_lol::evil_lol: :diabloti: [quote name='evaxon']http://images34.fotosik.pl/266/60b9d2b81ec22a39.jpg łał Ozzy ale masz fajna okrągłą piłe:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Alluuu widziałam kwiotki i roboczki i Łozulka:loveu: :multi::multi:cieszkam że widziałaś :loveu: Quote
jonQuilla Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 a taka okrągła kiedyś była ta piłeczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Mamusi :loveu::loveu::loveu: i coś na osłodę ;) Koffam Cię Mamcia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Witanko Aluś wSIO nadrobiłam, czyli ponad 30 stron, całuski przesyłam:loveu: Quote
Kiłi Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 To czekam na foty nowej oczojebnej piłki Ozzowatego stfora:cool1::razz: Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='jonQuilla']a taka okrągła kiedyś była ta piłeczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Mamusi :loveu::loveu::loveu: i coś na osłodę ;) Koffam Cię Mamcia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:Dziękuję Córcia:multi::loveu::calus: [quote name='Izabela124.']Witanko Aluś wSIO nadrobiłam, czyli ponad 30 stron, całuski przesyłam:loveu: witanko :multi::loveu: wytrwała jesteś ;) [quote name='Kiłi']To czekam na foty nowej oczojebnej piłki Ozzowatego stfora:cool1::razz: będą fotki dopiero jak pojedziemy na Bezludzie :cool1:czyli najwcześniej w niedziele :-( Quote
Selket Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Jestem :multi: :multi: :multi: Ozzulek cudowny :loveu: Tęsknię za jego mokrym ozorkiem :oops: Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Selket']Jestem :multi: :multi: :multi: Ozzulek cudowny :loveu: Tęsknię za jego mokrym ozorkiem :oops: :multi::multi:zapakuję i poślę Ozzulka na wakacje do Was ;)... Quote
Fenris Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 To jak już tak rozsyłasz, to my z Żabą chętnie przyjmiemy rozbrykanego kawalera ;) Boski fefloczy pysiorek :evil_lol: i ta piła spsuta ... :p Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Fenris']To jak już tak rozsyłasz, to my z Żabą chętnie przyjmiemy rozbrykanego kawalera ;) Boski fefloczy pysiorek :evil_lol: i ta piła spsuta ... :p :razz::razz: mogę posłać ....to zaraz .....już mu plecak zapakuję , a że Żaba to płcia najpsiękniejsza to Ozzy dżentelmen ;)miły będzie :p a już sie zastanawiałam ...czy Bazarka z Denatkami nie zrobić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A teraz pomykam spaciu :hand: Quote
Selket Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Będę mieć Ozzulka na wakcje :multi: Ciekawe po ilu godzinach przyjedziesz go odebrac ;) Dobranco :sleep2: Quote
Fenris Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz: mogę posłać ....to zaraz .....już mu plecak zapakuję , a że Żaba to płcia najpsiękniejsza to Ozzy dżentelmen ;)miły będzie :p a już sie zastanawiałam ...czy Bazarka z Denatkami nie zrobić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A teraz pomykam spaciu :hand: Ja niewiem tylko, czy by mu sił starczyło ;) Nie chciałbym flaczka oddawać ;) "Bo siem zamenczył ..." :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Witaj Aluniu:loveu: Wstawaj, zrób sobie kaffcie i zasiądź z nami przed kompem za oknem wiosna aż żyć się chce- Muuuuuuuaaaa Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Fenris']Ja niewiem tylko, czy by mu sił starczyło ;) Nie chciałbym flaczka oddawać ;) "Bo siem zamenczył ..." :diabloti::diabloti::diabloti: :hmmmm: powiadasz że mógłby się zmęczyć .....a tam ....dla zdrowotności może :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']Witaj Aluniu:loveu: Wstawaj, zrób sobie kaffcie i zasiądź z nami przed kompem za oknem wiosna aż żyć się chce- Muuuuuuuaaaa jestem ....mam kaff ........suoneczko , ciepełko Quote
apple Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Alicja'] jestem ....mam kaff ........suoneczko , ciepełko Ależ pięknie dzisiaj:loveu:, tak tęskniłam za taka pogodą, czy weekend nie mógł taki być?:roll: Quote
agbar Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Dzien dobry:loveu: blagam...:modla:..KAWYYYYY:roll: Quote
BeaC Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 .ufffffffffff dopełzłam do końca............ na szczęście były fotki!!!:multi: brudaska co to nie pozwolili mu się wykąpać w wodzie tylko go na sznurku prowadzili:mad::mad::mad: i szereg innych...............:razz::razz: Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='apple']Ależ pięknie dzisiaj:loveu:, tak tęskniłam za taka pogodą, czy weekend nie mógł taki być?:roll: nie mógł :angryy: TZ miał wolne :diabloti: [quote name='agbar']Dzien dobry:loveu: blagam...:modla:..KAWYYYYY:roll: berek :multi::loveu: Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='BeaC'].ufffffffffff dopełzłam do końca............ na szczęście były fotki!!!:multi: brudaska co to nie pozwolili mu się wykąpać w wodzie tylko go na sznurku prowadzili:mad::mad::mad: i szereg innych...............:razz::razz: widziałaś jaka TA woda :cool1:....TZ o mało Co nie został wciągnięty :diabloti::evil_lol: Quote
pędzelopka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Witamy się pięknie w letni dzionek! Wpadłam na kawkę:eviltong: Kawkę już mam tylko przydałoby się to ciasteczko:cool3: Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='pędzelopka']Witamy się pięknie w letni dzionek! Wpadłam na kawkę:eviltong: Kawkę już mam tylko przydałoby się to ciasteczko:cool3: :hmmmm: ciasteczko powiadasz ......to ja skoczę do Klockowej po sernik na zimno :evil_lol::evil_lol::evil_lol: voile Quote
jonQuilla Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 a tu jakieś maga częstowanie ciastem od rana? załapię się? ;) :eviltong: cześć :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts