Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lucy* napisał(a):
Rany ... jakim on jest kochanym cielaczkiem :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: !!!
no a najlepsze jak ci się taki cielaczek 8) w łóżku uwali na nogi :oops: :lol: :lol: :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
chyba pośpię 8)

Ojejciu, jejciu jak smaczenie śpi, awy go budzicie :evil: ;). O nie ładnie, nie ładnie ;) W nochalek :calus:

Posted

Lucy* napisał(a):
Rany ... jakim on jest kochanym cielaczkiem :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: !!!
no a najlepsze jak ci się taki cielaczek 8) w łóżku uwali na nogi :oops: :lol: :lol: :lol:

No to wtedy nogi w górę raz.. dwa... trzy.. trenujesz ponoszenie ciężarów.. a jak se mięśnie brzucha wzmocnisz 8) :lol:

Posted

Lucy* napisał(a):
Lucy* napisał(a):

No to wtedy nogi w górę raz.. dwa... trzy.. trenujesz ponoszenie ciężarów.. a jak se mięśnie brzucha wzmocnisz 8) :lol:
:lol: :lol: :lol: a wiesz że o tym nie pomyślałam :hmmmm:

Posted

Patka napisał(a):
Oj w Ws takzę spiaco dostosowany do pogody program Ozzego :wink:
8) jakoś tak wyszło :wink: , ale Ozzy po spacerku zaraz walnął sie na swój sławny fotel i chrapie :wink:

Guest bernulka
Posted

A u nas galeria :wink:

zapomniałem co chciałem :-?

chyba pośpię 8)

obudzili :evil:

:wink:

JejQ jaki on jest kochany :angel: :iloveyou: Takkk baardzo mi sie podoba :iloveyou: A wagary... chetnie bym zrobiła-ale za dużo nie usprawiedliwionych godzin bedzie i nie bede miała paska :P Chyba ze mi pani napisze :evilbat:

paździoszki

Posted

Bernulka , do marca jeszcze trochę czasu :wink:

A mój słodziak chyba nie lubi zimy :evil: , bo jakiś leniwy dzisiaj / biomed dziś niekorzystny :-? /.Na jego zachowanie też wpłynał .
Na spacerku pięknie przychodził na zawołanie ale jak wychodziliśmy na ulicę i TZ chciał gadzine zapiąć to cholernik nawiewa mu , musiałam go wabić na ciacho :evil: a chwilę wcześniej powtarzalismy całe PT i przychodził na komendę , uparciuch jeden :-?

Posted

Teklunia napisał(a):
chyba pośpię 8)

matkooo, co za cudo przekochane :)
buzi buzi Ozzusiu...
Ozzamber przesyła całuska :wink:

o kurcze :)
tak to mniedawno nikt nie wycalowal :lol:

Posted

O mój cudny Ozzamber !!!! - Ciebie tez bardzo chcemy poczęstować... Bardzo prosimy o wyrozumiałość poledwica wołowa została własnie zjedzona. Dysponujemy tym samym, co u Piki :oops:

Posted

Madziu , Ozzy jest Amstaffem , ale fakt że umaszczenie ma trochę nietypowe , no i niekopiowane uszka , przez co bardzo różni się od innych ASTów .Byłam przeciwna kopiowaniu ucha , zresztą podobno zakazane/ :evilbat: / a na wystawie na 35 AStów 5-6 miało ucho naturalne a reszta kopiowane/

Haniu dziękujemy za schabik 8)
Lucy* ja mam dziennie kilka takich poslizgowych :wink: :lol: :lol: :lol:
Jackx naprawdę warto tak wychować psa , to ma być towarzysz a nie postrach :wink:
A wszystkim posyłamy wirtualne pozdrowionka 8)