Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Maga100 napisał(a):
Oj a wtedy to jak ruszą nasze galerie 8) :lol:

wtedy to bedziesz ubolewać, że nie było cię stać na ten lepszy aparat, będziesz żałować, że nie mogłaś wydac więcej pieniędzy, a nastepnie będziesz się załamaywać co drugim swoim zdjęciem i 3/4 zdjęć kasować :evilbat: :lol:
:lol: :lol: na pożyczonym już też tak robiłam / jeny nie załamuj mnie :-? naprawde za duzo nie mogę dać :( , narazie przeglądam oferty i błądzę :wink: /

Wiesz Ala, że w tym wszystkim to jest dużo racji jak się już ma aparat :-? , ale powiedzmy, że się go miało i teraz nie ma :wink: ...to chętnie by się miało ten co się miało i już go nie ma :lol: :lol: :lol: :wink: Riozumiesz?... :wink: A ja miałam taki:

i mimo, że chciałabym lepszy...to mi tamtego też brakuje :evilbat: :wink:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Maga100 napisał(a):
Oj a wtedy to jak ruszą nasze galerie 8) :lol:

wtedy to bedziesz ubolewać, że nie było cię stać na ten lepszy aparat, będziesz żałować, że nie mogłaś wydac więcej pieniędzy, a nastepnie będziesz się załamaywać co drugim swoim zdjęciem i 3/4 zdjęć kasować :evilbat: :lol:
:lol: :lol: na pożyczonym już też tak robiłam / jeny nie załamuj mnie :-? naprawde za duzo nie mogę dać :( , narazie przeglądam oferty i błądzę :wink: /

Wiesz Ala, że w tym wszystkim to jest dużo racji jak się już ma aparat :-? , ale powiedzmy, że się go miało i teraz nie ma :wink: ...to chętnie by się miało ten co się miało i już go nie ma :lol: :lol: :lol: :wink: Riozumiesz?... :wink: A ja miałam taki:

i mimo, że chciałabym lepszy...to mi tamtego też brakuje :evilbat: :wink:
oj chciało by się chciało :-? , rozumię twoją tęsknotę :-?

Maga , robię porządki w folderze z fotami , jak już wszystkie nudy wrzucę to chyba zniknę dopóki nie kupię :(

Posted

anetta napisał(a):
:angel: :angel:

Strasznie mi sie podoba jego lancuszek/obrozka cholera wie jak to nazwac :lol: :lol: 8)
to jest :wink: ROLEX :lol: :lol: :lol:

AHA! 8) A gdzie zlote lancuchy z krzyzami? :P i sygnety na....pazurkach? :lol: :lol: :lol:

Posted

anetta napisał(a):
anetta napisał(a):
:angel: :angel:

Strasznie mi sie podoba jego lancuszek/obrozka cholera wie jak to nazwac :lol: :lol: 8)
to jest :wink: ROLEX :lol: :lol: :lol:

AHA! 8) A gdzie zlote lancuchy z krzyzami? :P i sygnety na....pazurkach? :lol: :lol: :lol:
w sejfie 8) :wink:

Guest bernulka
Posted

a widze że na piłce autografy :lol: :lol: :lol: czyżby Realu Madryt? :lol: :lol: :lol: :lol:

paździoszki

Posted

bernulka napisał(a):
a widze że na piłce autografy :lol: :lol: :lol: czyżby Realu Madryt? :lol: :lol: :lol: :lol:

paździoszki
no możliwe 8) , choć na klubach się nie znam :oops: :lol: :lol: :lol: