asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Hahaha, ja mogę zrobić sałatkę śledziową i ciasto :lol: Drinków mi mieszac nie trzeba, bo ja prosta dziewczyna i piwo spożywam :wink: Tylko chciałabym sie jeszcze dowiedzieć, czy ta impreza to na serio, czy z przymrużeniem oka? Bo mnie, tak jak Madze się wydaje, że hanai to tylko tak sobie gada :evil: A szkoda :( I jeśli na serio, to może ustalmy gdzie i kiedy :lol: Jeśłi w piatek, albo sobotę, to może być u mnie. Mam spore mieszkanie. Ale niestety zapraszam bez piesów :( Quote
Maga100 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 ja jako organizator przewodni samozwańczy ogłaszam, że forty Bema godz 13.00 8) [size=2]0a w ogóle podam gg 7140982[/size] a gdzie gospodyni tego topicu :-? Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Maga, to na frtach będziemy imprezować? :o Piknik? :o :lol: Quote
Alka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Byłoby świetnie ...ale na razie chyba nierealne.Dziewczyny, strasznie Was polubiłam :buzi: [img]http://img190.imageshack.us/img190/7008/0177cn.gif[/img] Zaplanowałyśmy z Alicją mały wypad w niedzielę, nawet aparcik na tę okoliczność pożyczamy. No ale niech się Alicja wypowie.Cosik mi się wydaje, że Ala juz chrapie :evil: :wink: :D Quote
Maga100 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='asher']Drinków mi mieszac nie trzeba, bo ja prosta dziewczyna i piwo spożywam :wink: [/quote] to tak jak ja :angel: :angel: Quote
Hanna R. Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='asher']Hahaha, ja mogę zrobić sałatkę śledziową i ciasto :lol:[/quote] Asia ? Ale nie zapomnisz dodać do sałatki śledziowej śledzi ? A do ciasta mąki ??? :lol: Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='asher']Hahaha, ja mogę zrobić sałatkę śledziową i ciasto :lol:[/quote] Asia ? Ale nie zapomnisz dodać do sałatki śledziowej śledzi ? A do ciasta mąki ??? :lol:[/quote] :eviltong: Nie dość, że okrutna, to jeszcze złośliwa :cry: Quote
Teklunia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Alka']Cosik mi się wydaje, że Ala juz chrapie[/quote] a jutro sie obudzi z poteznym bolem glowy po tej popijawie co tu dzisiaj byla :lol: ;) Quote
Maga100 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='asher']Maga, to na frtach będziemy imprezować? :o Piknik? :o :lol:[/quote] to nie byłoby takie złe :lol: nie, tam bedzie baza 8) Quote
Ka-ka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 no co Ty, [b]Hanka[/b], talentów kulinarnych asher się czepiasz....a własnie, [b]Asiu[/b], jak tam ostatnio ciato się udało???? 8) eeee....bo ja czuję, że będzie, jak to często bywa-HURA HURA ....a potem nici :-? :placz: piknik?????? no co Wy....to ja moze nawiot zabiorę....i menażkę, co??? bo jak nie bedziemy w stanie wracać do domu równym koriem, to zawsze bedzie, gdzie przenocować :lol: Quote
Maga100 Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Ka-ka']bo jak nie bedziemy w stanie wracać do domu [b]równym koriem[/b], [/quote] czym równym? :o Quote
Ka-ka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Ka-ka']bo jak nie bedziemy w stanie wracać do domu [b]równym koriem[/b], [/quote] czym równym? :o[/quote] :oops: o kurde....a to dopiero południe :lol: równym KROKIEM, krokiem miało być 8) Quote
Alicja Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Nie no was już nawet u Ozzyego w galerii zostawić nie można 8) Warszawka , piknik super sprawa ale niestety teraz nie dam rady :( .Trochę sprawy rodzinne / mama po zabiegu usuwania zaćmy właśnie chyba dziś ze szpitala wyjdzie / i taki zaplanowany wyjazd na mały rekonesans , Ale jeśli jeszcze kiedyś będzie mozna to chętnie skorzystam z możliwosci spotkania się z wami / i noclegu , bo ta moja baza podwarszawska trochę daleko od miasta :-? / [img]http://img470.imageshack.us/img470/6545/gramy9oz.jpg[/img] gramy 8) [img]http://img470.imageshack.us/img470/9172/noide6cy.jpg[/img] no idę :-? [img]http://img470.imageshack.us/img470/5407/api7ln.jpg[/img] łapię :wink: Quote
PIKA Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Ka-ka'] .to ja moze [b]nawiot[/b] zabiorę :[/quote] a co to ten nawiot? :oops: A ja informuję, ze mam wolny caaaały pokój z dwuosobowym łózkiem także Hanie, Ale i reszta przybywajcie 8) Quote
Alka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 No, Alicja , następndj okazji już nie przepuścimy. :wink: :D Dziewczyny są tak gościnne , zorganizowane i wogóle... fajnie by było je i ich pieski zobaczyć w realu... :D :D :D Quote
anetta Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 A co tu sie wyrabia? 8) Naprawde chcecie mala imprezke zrobic? :fadein: Quote
Gosiek Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 hahaha chciały ale nie mogą :wink: a wogóle to jakieś straszne literówki się tu dziewczynom przytrafiają :evilbat: :lol: :lol: [img]http://img470.imageshack.us/img470/9172/noide6cy.jpg[/img] wygląda na to ze Ozzulec coś wszamał z plecaczka :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='PIKA']... A ja informuję, ze mam wolny caaaały pokój z [b]dwuosobowym łózkiem[/b] także Hanie, Ale i reszta przybywajcie 8)[/quote] ...i malutką sunią, która wiele miejsca nie zajmuje :lol:, a poza tym "niektórych" gości goni jak namolne psy! [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/big/img/008.gif[/img] Quote
Alicja Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 [quote name='Teklunia'][quote name='Alka']Cosik mi się wydaje, że Ala juz chrapie[/quote] a jutro sie obudzi z poteznym bolem glowy po tej popijawie co tu dzisiaj byla :lol: ;)[/quote]Ala wstawała ciemnym rankiem i pędziła na 6.00 do pracki :roll: Ala , jak tylko się drugi raz zgodzą to koniecznie jedziemy 8) Quote
asher Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='PIKA']A ja informuję, ze mam wolny caaaały pokój z dwuosobowym łózkiem także Hanie, Ale i reszta przybywajcie 8)[/quote]Hahaha,zaraz się o nie pobijemy :lol: Dziewczyny, musicie przyjechac na co najmniej trzy noce, żeby u każdej z nas móc zanocować :cunao: Quote
Alicja Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 [quote name='asher'][quote name='PIKA']A ja informuję, ze mam wolny caaaały pokój z dwuosobowym łózkiem także Hanie, Ale i reszta przybywajcie 8)[/quote]Hahaha,zaraz się o nie pobijemy :lol: Dziewczyny, musicie przyjechac na co najmniej trzy noce, żeby u każdej z nas móc zanocować :cunao:[/quote]hmmm ewentualnie możemy pielgrzymować po nocy :wink: Quote
dbsst Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 nie nie nie nie czytam tego :evil: slodziaki zdjeciaki :D Quote
asiunia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Hej!! Super! :angel: Więcej mordercy z przekąską :angel: Quote
daga10011 Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 wlasnie,popieram wiecej fotek :P ...i mniej gadania o jakis mini zlotach,spotkankach :evilbat: :lol: ...u mnie tez goscinny stoi pusty :wink: 8) :lol: Quote
Recommended Posts