Alicja Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hahaha no to sie ciesze ;)i my też :wink: :lol: :lol: :lol: wiesz ze jeszcze 84 czekaja ;) :o moja skrzynka tego nie przetrzyma :roll: :-? 8) Quote
dbsst Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hahaha no to sie ciesze ;)i my też :wink: :lol: :lol: :lol: wiesz ze jeszcze 84 czekaja ;) :o moja skrzynka tego nie przetrzyma :roll: :-? 8) spoko spoko bede na raty do konca roku slac ;) HAniu tyle maili mam dla Ali :D Quote
Alicja Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hahaha no to sie ciesze ;)i my też :wink: :lol: :lol: :lol: wiesz ze jeszcze 84 czekaja ;) :o moja skrzynka tego nie przetrzyma :roll: :-? 8) spoko spoko bede na raty do konca roku slac ;) HAniu tyle maili mam dla Ali :D :roll: uffff a już się bałam że na raz 8) :lol: :lol: :lol: czyli wypada po ok 40 na miesiąc :lol: Quote
Hanna R. Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 dbsst napisał(a): HAniu tyle maili mam dla Ali :D Matko :o A co w tych mailach jest ? Quote
Alicja Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 HankaRupczewska napisał(a):dbsst napisał(a): HAniu tyle maili mam dla Ali :D Matko :o A co w tych mailach jest ? 8) najróżniejsze rzeczy :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Dzięki za konkret :grab: Ala wiesz, ogladałam dzisiaj taką obrożę dla Gezka jaka ma Ozinek. Ale nijak nie moge dopasować wymiaru. Łańcuszkowa Gezka ma 50 cm. A tamta jakaś taka pokręcona... Ale chyba i tak ja kupię. Quote
PIKA Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Dzięki za konkret . Oj Hania, pewnie se jakieś świńskie zdjęcia wysyłaja :lol: [quote name='HankaRupczewska'] Ala wiesz, ogladałam dzisiaj taką obrożę dla Gezka jaka ma Ozinek. Ale nijak nie moge dopasować wymiaru. Łańcuszkowa Gezka ma 50 cm. A tamta jakaś taka pokręcona... Ale chyba i tak ja kupię. a co to znaczy? :lol: Quote
Alicja Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='HankaRupczewska'] Dzięki za konkret . Oj Hania, pewnie se jakieś świńskie zdjęcia wysyłaja :lol: [quote name='HankaRupczewska'] Ala wiesz, ogladałam dzisiaj taką obrożę dla Gezka jaka ma Ozinek. Ale nijak nie moge dopasować wymiaru. Łańcuszkowa Gezka ma 50 cm. A tamta jakaś taka pokręcona... Ale chyba i tak ja kupię. a co to znaczy? :lol:żadnych świństwów nie wysyłają 8) , Ozzulcowy Rolex ma w obwodzie 62 cm :wink: Quote
Teklunia Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] uwielbiam takie pozycje, kiedy zapomina sie o tylnich nozkach i gdzies sie one placza z tylu :) aha - czy on Wam wlasnie podjada buciki? ;) Quote
Alicja Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 i nici z wstawiania fotek bo mi znowu Image robi :evil: Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): Matko :o A co w tych mailach jest ? 8) najróżniejsze rzeczy :lol: :lol: :lol: hahaha faktycznie konkretna odp :) Quote
Alicja Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 [quote name='Teklunia'][quote name='Alicjarydzewska'] uwielbiam takie pozycje, kiedy zapomina sie o tylnich nozkach i gdzies sie one placza z tylu :) aha - czy on Wam wlasnie podjada buciki? ;) :oops: kapciuszek TZta :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): Matko :o A co w tych mailach jest ? 8) najróżniejsze rzeczy :lol: :lol: :lol: hahaha faktycznie konkretna odp :) :o no jak nie jak tak , przecież bardzo konkretnie odpoeiedziałam :-? 8) Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): Matko :o A co w tych mailach jest ? 8) najróżniejsze rzeczy :lol: :lol: :lol: hahaha faktycznie konkretna odp :) :o no jak nie jak tak , przecież bardzo konkretnie odpoeiedziałam :-? 8) wrecz super extra konkretnie ;) czy Ty widzisz o jak wczesnej porze do Ciebie zaitalam 8) Quote
Alicja Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): Matko :o A co w tych mailach jest ? 8) najróżniejsze rzeczy :lol: :lol: :lol: hahaha faktycznie konkretna odp :) :o no jak nie jak tak , przecież bardzo konkretnie odpoeiedziałam :-? 8) wrecz super extra konkretnie ;) czy Ty widzisz o jak wczesnej porze do Ciebie zaitalam 8)no zdziwiłam się leciutko , ale siedzę cichutko co by nie przepłoszyć . :wink: A dzisiaj miałam fajne zdarzenie : wracam do domku , wchodze do przedpokoju i widzę w lustrze Ozzulca jak się czai za fotelami i nie przychodzi , az tu naraz nad głowa COŚ mi przelatuje :o .Sikorka , nie wiem jak wpadła przez uchylone okno , próbowała wylecieć a Astman , groźny morderca ukrył się za potworem za fotelami .Sikor sie wystraszył i wrąbał do okna wiec ja szybciutko w ręcznik ptaszka i na balkonik .Sikor usiadł na choince a za chwilę poleciał . :lol: Ozzy do kuchni za żadne skarby nie chce wejść :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no zdziwiłam się leciutko , ale siedzę cichutko co by nie przepłoszyć . :wink: A dzisiaj miałam fajne zdarzenie : wracam do domku , wchodze do przedpokoju i widzę w lustrze Ozzulca jak się czai za fotelami i nie przychodzi , az tu naraz nad głowa COŚ mi przelatuje :o .Sikorka , nie wiem jak wpadła przez uchylone okno , próbowała wylecieć a Astman , groźny morderca ukrył się za potworem za fotelami .Sikor sie wystraszył i wrąbał do okna wiec ja szybciutko w ręcznik ptaszka i na balkonik .Sikor usiadł na choince a za chwilę poleciał . :lol: Ozzy do kuchni za żadne skarby nie chce wejść :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: haaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhahaahhahahahaahaha nie moge nie ma jak pies morderca rasy Astman na nich zawsze mozna polegac hahahhahaha Quote
Alicja Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no zdziwiłam się leciutko , ale siedzę cichutko co by nie przepłoszyć . :wink: A dzisiaj miałam fajne zdarzenie : wracam do domku , wchodze do przedpokoju i widzę w lustrze Ozzulca jak się czai za fotelami i nie przychodzi , az tu naraz nad głowa COŚ mi przelatuje :o .Sikorka , nie wiem jak wpadła przez uchylone okno , próbowała wylecieć a Astman , groźny morderca ukrył się za potworem za fotelami .Sikor sie wystraszył i wrąbał do okna wiec ja szybciutko w ręcznik ptaszka i na balkonik .Sikor usiadł na choince a za chwilę poleciał . :lol: Ozzy do kuchni za żadne skarby nie chce wejść :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: haaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhahaahhahahahaahaha nie moge nie ma jak pies morderca rasy Astman na nich zawsze mozna polegac hahahhahahanooo ma się tego groźnego psa :oops: :lol: :lol: :lol: Quote
Patka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Alu Lilith ma tak z muchami boi sie ich okropnie ostatnio zrobiła mordulczyni wrażenie ;) w mojej pracy na pani redaktor i jednym z autorów, nie mogli uwieżyć, że taki duży pies i się muchy (doslownie) boi :lol: Quote
Alicja Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 z lotu ptaka 8) wychodze :evil: leżę 8) spójrz mi prosto w oczy :wink: :wink: Quote
Alicja Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Patka napisał(a):Alu Lilith ma tak z muchami boi sie ich okropnie ostatnio zrobiła mordulczyni wrażenie ;) w mojej pracy na pani redaktor i jednym z autorów, nie mogli uwieżyć, że taki duży pies i się muchy (doslownie) boi :lol:przeciez tu już był kiedyś śmiech jak opisywałam jak Ozzy wiał przed ćmą :oops: :lol: :lol: :lol: Takie to te nasze Mordulce 8) :lol: Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='Patka']Alu Lilith ma tak z muchami boi sie ich okropnie ostatnio zrobiła mordulczyni wrażenie ;) w mojej pracy na pani redaktor i jednym z autorów, nie mogli uwieżyć, że taki duży pies i się muchy (doslownie) boi :lol: hahahaha no mowilam ze na Astmanach mordercach mozna polegac hahahahhahaa jaki rozjechany walcem pies hahaha Quote
Teklunia Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='dbsst'] jaki rozjechany walcem pies hahaha to juz wiemy, co Alicja popoludniami robi... ;) Quote
Gosiek Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] no zdziwiłam się leciutko , ale siedzę cichutko co by nie przepłoszyć . :wink: A dzisiaj miałam fajne zdarzenie : wracam do domku , wchodze do przedpokoju i widzę w lustrze Ozzulca jak się czai za fotelami i nie przychodzi , az tu naraz nad głowa COŚ mi przelatuje :o .Sikorka , nie wiem jak wpadła przez uchylone okno , próbowała wylecieć a Astman , groźny morderca ukrył się za potworem za fotelami .Sikor sie wystraszył i wrąbał do okna wiec ja szybciutko w ręcznik ptaszka i na balkonik .Sikor usiadł na choince a za chwilę poleciał . :lol: Ozzy do kuchni za żadne skarby nie chce wejść :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no ja nie mogę zaplułam monitor ze śmiechu. Alicja wspaniale potrafisz opowiadać Aaa i bardzo podoba mi sie Ozzulec z lotu ptaka 8) Quote
Alka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 hahaha , super odważny Ozzulec! :roflt: :roflt: :roflt: Gosiu, Alicja to ma gadane...przecież musi przegadać dzieciaki w przedszkolu ... :wink: Quote
Alicja Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Alka napisał(a):hahaha , super odważny Ozzulec! :roflt: :roflt: :roflt: Gosiu, Alicja to ma gadane...przecież musi przegadać dzieciaki w przedszkolu ... :wink:ale mnie przegadałyście :oops: 8) no ale jak w skrócie opisać taki obrazek :-? :lol: A sikor był śliczniasty i aż mi na chwilę zamarło serce jak ptaszysko upadło :-? , no ale ten jego wzlot był cudowny :wink: Quote
Recommended Posts