asher Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 A moja mordulcowa Sabina biedną jaskółke zeżreć chciała :-? I pewne by zeżarła, gdyby mogła... :-? Quote
Alicja Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 asher napisał(a):A moja mordulcowa Sabina biedną jaskółke zeżreć chciała :-? I pewne by zeżarła, gdyby mogła... :-?Ozzulec pewnie mało zawału nie dostał 8) :lol: Quote
asher Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Alu, teraz musisz wynagrodzić Ozzemu to straszne porzezycie na które go lekkomyślnie naraziłaś :lol: Wyciągaj zapasy z lodówki i najlepszą zastawę :lol: Quote
Alicja Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 asher napisał(a):Alu, teraz musisz wynagrodzić Ozzemu to straszne porzezycie na które go lekkomyślnie naraziłaś :lol: Wyciągaj zapasy z lodówki i najlepszą zastawę :lol: :oops: ta jeszcze co , już i tak wsuwał przed chwilą boczek .A poza tym wmłócił 3 żwaczki :wink: na poprawienie humoru :wink: i zapachu w domku :lol: Quote
PIKA Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Nie moge Ala, :lol: Ozzulec się sikorowego desanta wystraszył? :lol: [quote name='Alicjarydzewska']z lotu ptaka 8) Sikor mu fotke strzelił? :lol: Quote
PIKA Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='Teklunia'][quote name='dbsst'] jaki rozjechany walcem pies hahaha to juz wiemy, co Alicja popoludniami robi... ;) :o walcem jeżdzi ? :o Quote
asher Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska']z lotu ptaka 8) Sikor mu fotke strzelił? :lol: :roflt: Posikalam się :lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 PIKA napisał(a): Teklunia napisał(a): dbsst napisał(a):jaki rozjechany walcem pies hahaha to juz wiemy, co Alicja popoludniami robi... :o walcem jeżdzi ? :o no na to wyglada... ;) Quote
Alicja Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 [quote name='asher'][quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska']z lotu ptaka 8) Sikor mu fotke strzelił? :lol: :roflt: Posikalam się :lol: :lol: :lol:posikanych gaciów nie piore :-? 8) Noooo sikor , a co nie pamiętacie zamierzchłych czasów kiedy to pan fotograf mówił : dzieci patrzcie zaraz stąd wyleci ptaszek :wink: :lol: Quote
Teklunia Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 dbsst napisał(a): Patka napisał(a):Alu Lilith ma tak z muchami boi sie ich okropnie ostatnio zrobiła mordulczyni wrażenie w mojej pracy na pani redaktor i jednym z autorów, nie mogli uwieżyć, że taki duży pies i się muchy (doslownie) boi hahahaha no mowilam ze na Astmanach mordercach mozna polegac hahahahhahaa trzeba przeprowadzic kampanie spoleczna uswiadamiajaca ludziom, ze prawdziwe zagrozenie tkwi w muchach, cmach, sikorkach i innych stworzeniach latajacych... ;) juz widze naglowki w gazetach "Cmy mordercy..." :evilbat: ;) Quote
Alicja Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Gabryjella napisał(a):Ja się nie dziwię, że Ozzy się przed sikorką chował w końcu ptasia grypa szaleje :roll: a swoją drogą te rybnickie sikorki dziwne, żeby atakować małe bezbronne amstaffki :shake: :lol: :lol: :lol:no chociaż ty wzięłaś w obronę bezbronnego Ozzulca , w domu też mu dokuczają :-? , obciach w pełnym zakresie :roll: . Ale już wiem że ta sikora wlazła kuchennym oknem / uchylonym na skos :-? /no i gdzieniegdzie zostawiła ślady bytowania :oops: :-? A co do ptasiej grypy to Ozzy uświadomiony , więc bardzo prawdopodobne że chciał się uchronić :wink: Quote
Alicja Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Teklunia napisał(a):dbsst napisał(a): Patka napisał(a):Alu Lilith ma tak z muchami boi sie ich okropnie ostatnio zrobiła mordulczyni wrażenie w mojej pracy na pani redaktor i jednym z autorów, nie mogli uwieżyć, że taki duży pies i się muchy (doslownie) boi hahahaha no mowilam ze na Astmanach mordercach mozna polegac hahahahhahaa trzeba przeprowadzic kampanie spoleczna uswiadamiajaca ludziom, ze prawdziwe zagrozenie tkwi w muchach, cmach, sikorkach i innych stworzeniach latajacych... ;) juz widze naglowki w gazetach "Cmy mordercy..." :evilbat: ;)o o o słuszny postulat , podpisuję sie pod nim obiema ręcyma :wink: 8) Quote
Weron_ciau Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 czy mogę prośic o nowe fotki Ozzusia :angel: Quote
Gosiek Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='asher'][quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska']z lotu ptaka 8) Sikor mu fotke strzelił? :lol: :roflt: Posikalam się :lol: :lol: :lol: O rany... ale macie pomysły. Przecież trzeba myśleć i o innych :evil: a moze ktoś akurat kolacje przy kompie spożywa? I co? I zapluty monitor trzeba czyscić? Oj nieladnie :evil: :wink: :lol: :lol: :lol: A mój Axio kiedyś upolował wróbelka i lekko go uszkodził :oops: :-? Quote
Agga Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Hahah widać Ozzy ma dobre i sprawne stawy ze sie tak wygina 8) Quote
agabass Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Patka']Alu Lilith ma tak z muchami boi sie ich okropnie ostatnio zrobiła mordulczyni wrażenie ;) w mojej pracy na pani redaktor i jednym z autorów, nie mogli uwieżyć, że taki duży pies i się muchy (doslownie) boi :lol: hahahaha no mowilam ze na Astmanach mordercach mozna polegac hahahahhahaa jaki rozjechany walcem pies hahaha Ozz chyba po meczyku trzasnał półtora litra Quote
Maga100 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 o boziu, ale bredzicie :lol: :lol: Fota strzelona przez sikora jest the best 8) :lol: :lol: A mój odważny Leon boi sie ludzi z parasolami :-? Quote
Alka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='Gabryjella'][quote name='Gosiek'] A mój Axio kiedyś upolował wróbelka i lekko go uszkodził :oops: :-? [size=9]moja Romci jak była malutka upolowała jaszczurke... no to bedziemy się licytować...Mini przytachała w paszczy lisa z lasu, chciała pańci kołnierzyk sprezentować , tylko ,że zaraz galopem do weta pojechała na zastrzyk... :wink: :D a Tuffi u mojej siostry znalazł na balkonie ptaszka (nieżywego) i przywlókł do sypialni na łożko gdzie tylko pióra latały... :wink: :D Quote
Majka_Gizmo Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Hahahah hahaha ale się uśmiałam z tej historii zawiłej.Wyszło mi na to,że sikor z ptasią grypą robił zdjęcie "ofiarze" swojej :o Zapewne był to szpieg 8) No tak, a Alicja walcem jeździ tak jak w tym kawale: -Jasiu, gdzie Twój tata? -Nie żyje -Oj biedny Jasiu-jak to się stało? -Walec go przejechał -A mamusia?Masz mamusię? -Też ją walec przejechał -Oj Jasiu, Jasiu i co Ty teraz będziesz robił? -Dalej walcem będę jeździł! No nie dziwię się,że Ozulec wypad z kumplami zrobił na mecz i nawet do łóżka dowlec się nie zdołał :lol: Hahahah :wink: :D Pozdrówka :lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 :o wpada człowiek z pracy do kompa i własnego topiku nie poznaje :o :o :roll: i to tylko po jednowieczornym przymulaniu kompa / zresztą dziś też nie lepiej :evil: , albo mój komp do d**y albo net zawalony :-? /Majka kawał fajny :lol: :lol: :lol: . No i śmieją się z mojego mordercy :roll: z pańciem 8) walki psów 8) Mordulec :lol: Quote
Recommended Posts