Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asher napisał(a):
A moja mordulcowa Sabina biedną jaskółke zeżreć chciała :-? I pewne by zeżarła, gdyby mogła... :-?
Ozzulec pewnie mało zawału nie dostał 8) :lol:

Posted

Alu, teraz musisz wynagrodzić Ozzemu to straszne porzezycie na które go lekkomyślnie naraziłaś :lol: Wyciągaj zapasy z lodówki i najlepszą zastawę :lol:

Posted

asher napisał(a):
Alu, teraz musisz wynagrodzić Ozzemu to straszne porzezycie na które go lekkomyślnie naraziłaś :lol: Wyciągaj zapasy z lodówki i najlepszą zastawę :lol:
:oops: ta jeszcze co , już i tak wsuwał przed chwilą boczek .A poza tym wmłócił 3 żwaczki :wink: na poprawienie humoru :wink: i zapachu w domku :lol:

Posted

Nie moge Ala, :lol: Ozzulec się sikorowego desanta wystraszył? :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']z lotu ptaka 8)

Sikor mu fotke strzelił? :lol:

Posted

[quote name='Teklunia'][quote name='dbsst']
jaki rozjechany walcem pies hahaha
to juz wiemy, co Alicja popoludniami robi... ;)
:o walcem jeżdzi ? :o

Posted

PIKA napisał(a):

Teklunia napisał(a):

dbsst napisał(a):

to juz wiemy, co Alicja popoludniami robi...

:o walcem jeżdzi ? :o

no na to wyglada... ;)

Posted

[quote name='asher'][quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska']z lotu ptaka 8)

:roflt:
Posikalam się :lol: :lol: :lol:posikanych gaciów nie piore :-? 8)
Noooo sikor , a co nie pamiętacie zamierzchłych czasów kiedy to pan fotograf mówił : dzieci patrzcie zaraz stąd wyleci ptaszek :wink: :lol:

Posted

dbsst napisał(a):

Patka napisał(a):
Alu Lilith ma tak z muchami boi sie ich okropnie ostatnio zrobiła mordulczyni wrażenie w mojej pracy na pani redaktor i jednym z autorów, nie mogli uwieżyć, że taki duży pies i się muchy (doslownie) boi

hahahaha no mowilam ze na Astmanach mordercach mozna polegac hahahahhahaa

trzeba przeprowadzic kampanie spoleczna uswiadamiajaca ludziom, ze prawdziwe zagrozenie tkwi w muchach, cmach, sikorkach i innych stworzeniach latajacych... ;)
juz widze naglowki w gazetach "Cmy mordercy..." :evilbat: ;)

Posted

Gabryjella napisał(a):
Ja się nie dziwię, że Ozzy się przed sikorką chował w końcu ptasia grypa szaleje :roll: a swoją drogą te rybnickie sikorki dziwne, żeby atakować małe bezbronne amstaffki :shake:

:lol: :lol: :lol:
no chociaż ty wzięłaś w obronę bezbronnego Ozzulca , w domu też mu dokuczają :-? , obciach w pełnym zakresie :roll: .
Ale już wiem że ta sikora wlazła kuchennym oknem / uchylonym na skos :-? /no i gdzieniegdzie zostawiła ślady bytowania :oops: :-?
A co do ptasiej grypy to Ozzy uświadomiony , więc bardzo prawdopodobne że chciał się uchronić :wink:

Posted

Teklunia napisał(a):
dbsst napisał(a):

Patka napisał(a):
Alu Lilith ma tak z muchami boi sie ich okropnie ostatnio zrobiła mordulczyni wrażenie w mojej pracy na pani redaktor i jednym z autorów, nie mogli uwieżyć, że taki duży pies i się muchy (doslownie) boi

trzeba przeprowadzic kampanie spoleczna uswiadamiajaca ludziom, ze prawdziwe zagrozenie tkwi w muchach, cmach, sikorkach i innych stworzeniach latajacych... ;)
juz widze naglowki w gazetach "Cmy mordercy..." :evilbat: ;)
o o o słuszny postulat , podpisuję sie pod nim obiema ręcyma :wink: 8)

Posted

[quote name='asher'][quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska']z lotu ptaka 8)

:roflt:
Posikalam się :lol: :lol: :lol:
O rany... ale macie pomysły. Przecież trzeba myśleć i o innych :evil: a moze ktoś akurat kolacje przy kompie spożywa? I co?
I zapluty monitor trzeba czyscić? Oj nieladnie :evil:
:wink: :lol: :lol: :lol:

A mój Axio kiedyś upolował wróbelka i lekko go uszkodził :oops: :-?

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Patka']Alu Lilith ma tak z muchami boi sie ich okropnie ostatnio zrobiła mordulczyni wrażenie ;) w mojej pracy na pani redaktor i jednym z autorów, nie mogli uwieżyć, że taki duży pies i się muchy (doslownie) boi :lol:

Ozz chyba po meczyku trzasnał półtora litra

Posted

[quote name='Gabryjella'][quote name='Gosiek']

A mój Axio kiedyś upolował wróbelka i lekko go uszkodził :oops: :-?

[size=9]moja Romci jak była malutka upolowała jaszczurke...

no to bedziemy się licytować...Mini przytachała w paszczy lisa z lasu, chciała pańci kołnierzyk sprezentować , tylko ,że zaraz galopem do weta pojechała na zastrzyk... :wink: :D

a Tuffi u mojej siostry znalazł na balkonie ptaszka (nieżywego) i przywlókł do sypialni na łożko gdzie tylko pióra latały... :wink: :D

Posted

Hahahah hahaha ale się uśmiałam z tej historii zawiłej.Wyszło mi na to,że sikor z ptasią grypą robił zdjęcie "ofiarze" swojej :o Zapewne był to szpieg 8) No tak, a Alicja walcem jeździ tak jak w tym kawale:
-Jasiu, gdzie Twój tata?
-Nie żyje
-Oj biedny Jasiu-jak to się stało?
-Walec go przejechał
-A mamusia?Masz mamusię?
-Też ją walec przejechał
-Oj Jasiu, Jasiu i co Ty teraz będziesz robił?
-Dalej walcem będę jeździł!

No nie dziwię się,że Ozulec wypad z kumplami zrobił na mecz i nawet do łóżka dowlec się nie zdołał :lol:
Hahahah :wink: :D
Pozdrówka :lol:

Posted

:o wpada człowiek z pracy do kompa i własnego topiku nie poznaje :o :o :roll: i to tylko po jednowieczornym przymulaniu kompa / zresztą dziś też nie lepiej :evil: , albo mój komp do d**y albo net zawalony :-? /Majka kawał fajny :lol: :lol: :lol: .
No i śmieją się z mojego mordercy :roll:

z pańciem 8)

walki psów 8)

Mordulec :lol: