Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lolka75']Pawcio to BARDZO MOOOONDRY CZLEK:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:grins: o tak ...potwierdzam ;)...i najulubieńsiesiejszy wujaszek Ozzulka :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']jak nic Klockowa mnie pogoni i liscia dostane z glana:placz::nerwy: za to slodzenie Pawciowi... Alunia....Ty sie nie boisz??:crazyeye:[/quote]

:loveu::loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:nio co TY ....nie bojaj ....;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:grins: o tak ...potwierdzam ;)...i najulubieńsiesiejszy wujaszek Ozzulka :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bo Ozzy sie zna na ludziach :grins: [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='lolka75']jak nic Klockowa mnie pogoni i liscia dostane z glana:placz::nerwy: za to slodzenie Pawciowi... Alunia....Ty sie nie boisz??:crazyeye:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]gupia ty moja... miło że sympatycznie o nim pisasz.. nawet jakbyś napisała że go kochosz to też bym sie nie zeźliła... bo... tyle twojego.. a i tak MÓJ CI ON:loveu::diabloti:
lubimy byc lubiani :grins:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bo Ozzy sie zna na ludziach :grins:

[COLOR=Red]potwierdzam :grins:....
[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][RIGHT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B][COLOR=Red]ma to po pańci :oops:;)[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT]
[/RIGHT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]gupia ty moja... miło że sympatycznie o nim pisasz.. nawet jakbyś napisała że go kochosz to też bym sie nie zeźliła... bo... tyle twojego.. a i tak MÓJ CI ON:loveu::diabloti:
lubimy byc lubiani :grins:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo jest za CO :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Navy][B]Hej Alutka wieczornie !!:multi::multi:

u nas zawieje i zamiecie... syberia !! :shake::shake:

od jutra na szczęście ocieplenie idzie... [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]Hej Alutka wieczornie !!:multi::multi:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=navy]u nas zawieje i zamiecie... syberia !! :shake::shake:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=navy]od jutra na szczęście ocieplenie idzie... [/COLOR][/B][/quote]

wyslijta mi ta zime.......kocham zime:placz:

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]Hej Alutka wieczornie !!:multi::multi:

u nas zawieje i zamiecie... syberia !! :shake::shake:

od jutra na szczęście ocieplenie idzie... [/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]u nas już odwilż ....

Witanko wieczorne :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='lolka75']wyslijta mi ta zime.......kocham zime:placz:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]poślę priorytetem ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo jest za CO :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zawstydałam :oops::oops:

lolcia... for you ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[IMG]http://www.teamlorenz.com/Signs/297%20zima%20bottle.JPG[/IMG]

[IMG]http://www.kapucyni.ofm.pl/tenczyn/zima6.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zawstydałam :oops::oops:

[COLOR=Red]NIE stydaj :grins:[/COLOR]

lolcia... for you ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[url]http://www.teamlorenz.com/Signs/297%20zima%20bottle.JPG[/url]

[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a szto eta ????:razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']cuuuudo:loveu:......chem zime:loveu::multi:.....ale z procentow to wole piffo:oops:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja tez ja też TYLKO[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-122.gif[/IMG][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] BEER!!!!!! :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a szto eta ????:razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:niewiem: było na googlach :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja tez ja też TYLKO[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-122.gif[/IMG][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] BEER!!!!!! :multi::multi:

[COLOR=Red]bo BEER jest najzdrowsiejszy :grins: [/COLOR]
[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:niewiem: było na googlach :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..............[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ja tez ja też TYLKO[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-122.gif[/IMG][FONT=Arial][COLOR=blue][B] BEER!!!!!! :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=blue][B]:niewiem: było na googlach :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
a w Holandii piwereczko tanie jak mineralka:loveu:

Posted

[quote name='lolka75']a w Holandii piwereczko tanie jak mineralka:loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wiem i heineken smakuje jak heineken a nie jak mocz :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']a w Holandii piwereczko tanie jak mineralka:loveu:[/quote]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wiem i heineken smakuje jak heineken a nie jak mocz :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to zamiast sera przywieź piwelko dla mła :p:multi::multi::multi:....bo ser pewno drożyzna :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]to zamiast sera przywieź piwelko dla mła :p:multi::multi::multi:....bo ser pewno drożyzna :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ser tanszy niz w Polszy:multi:...duzo rzeczy tanszych.....ostatnio w gazecie bylo ze prawie 70 % produktow kupisz taniej niz w Polsce:crazyeye:

Posted

[quote name='lolka75']no i gatunkow piffka tyle do sprobowania......
my ostatnio AMSTEL...... ale i inne warte degustacjii:cool3::loveu::oops:;)[/quote]

[quote name='lolka75']ser tanszy niz w Polszy:multi:...duzo rzeczy tanszych.....ostatnio w gazecie bylo ze prawie 70 % produktow kupisz taniej niz w Polsce:crazyeye:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]To ja dam Magdzie kasiorę i mi zrobi w Holandii zakupy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]To ja dam Magdzie kasiorę i mi zrobi w Holandii zakupy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
makaron spagetti kosztuje 19 centow, serek zolty pyszny to jakis 4,5 euro za kilo nawet, mieso tanie...za kilo mielonego, swietnej jakosci, place 2,80 euro.... naprawde jest tanio:multi:

Posted

[quote name='lolka75']makaron spagetti kosztuje 19 centow, serek zolty pyszny to jakis 4,5 euro za kilo nawet, mieso tanie...za kilo mielonego, swietnej jakosci, place 2,80 euro.... naprawde jest tanio:multi:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja już szykuję kasiore :multi::multi::multi:

albo może się do Holandii przeprowadzę :hmmmm: bo TZ to kiedyś chciał ....:roll:ino że ja nie chciałam :oops::oops:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

A ja byłam w Holandii 2 lata temu w zimę jak mrozy u nas do -30 dochodziły, a tam 8 na plusie... Tata był w delegacji i córcia mu niespodziewajkę zrobiła.

Alicjo Moja, czy Behemot-Toffik-Rudolf ma już 8 miesięcy? Mnie się wydaje, że on z czerwca, to raptem 7 zaczyna. Podpytasz Cezarego?
Moi Rodzice byli u Rudiego na imprezie sylwestrowej w połączeniu z obcinaniem szponków. Chyba się kocie zdenerwowało, bo 2 stycznia dokonał skoku na 2,5 metrową choinkę... No cóż... wiele bombek nie przetrwało... Pańcia postanowiła, że choinkę trzeba już rozebrać, drzewko zasadzić, bo sobie koteniek może krzywdę zrobić... Jak myślisz: czy to dobry domek dla Toffka? ;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]to ja już szykuję kasiore :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]albo może się do Holandii przeprowadzę :hmmmm: bo TZ to kiedyś chciał ....:roll:ino że ja nie chciałam :oops::oops:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Alicjo!!! przeprowadzajcie sie do wiatrakow!!!.....jest luz, blues i poziomki. Mieszkam w nowym miejscu juz od prawie roku i nie znam swoich sasiadow:evil_lol::diabloti:. Nikogo tu nic nie obchodzi....uwielbiam to:loveu:. Ja jestem zachwycona mieszkaniem w NL