Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']witanko :multi::multi::multi:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:uwierz ,że nieczęsto mu się to zdarza...
dziś wieczorem na spacerku tak wariowal, ze wszystko już mam wyprane :roll:...na kurtce odbite 2 łapki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cicha woda brzegi rwie.. ;)

Trzeba było z wariatem poszaleć :evil_lol:

Posted

[quote name='natija']witamy,troszke nas nie bylo,ale obiecujemy,ze jak znajdziemy troszke czasu to nadrobimy zaleglosci:)
witamy i zapraszamy ...cieszkam że z powrotem już jesteście z Agencikiem :p

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cicha woda brzegi rwie.. ;)

Trzeba było z wariatem poszaleć :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:toż biegałam po boisku ....dobrze że ciemno ...bo i tak mnie maja za walniętą i to nieźle :roll:

zobaczcie :-(
http://pl.youtube.com/watch?v=S7J2MetLrA0

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Taka już nasza uroda, właścicieli psów... :evil_lol:

Filmik... no cóż, aż mi mowę odjęło i łzy same popłynęły...

oj chyba właściciele psów inaczej podchodzą do pewnych spraw związanych z zachowaniem :roll:...qrde ja pani pedagog jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

co do filmiku uryczałam się jak bóbr ...mojemu boxiowi nie było dane dożyć lat kiedy siwieje pysio :-(

[quote name='Gonitwa']Ohh filmik widziałam.... smutny, ale prawdziwy...
bo życie jest okrutne i niesprawiedliwe :shake:

Posted

Witojta!!! My po glosowaniu! o 6.15 Gucio stwierdzil, ze trzeba isc! Zyczymy madrych wyborow!Ludzie do urn! i jak to napisal ktos w smsie do Szkla kontakotwego " Be happy, don't worry - idz narodzie na wybory!"!!!!

Posted

[quote name='sota36']Witojta!!! My po glosowaniu! o 6.15 Gucio stwierdzil, ze trzeba isc! Zyczymy madrych wyborow!Ludzie do urn! i jak to napisal ktos w smsie do Szkla kontakotwego " Be happy, don't worry - idz narodzie na wybory!"!!!!
:lol::lol::lol::lol:

Cześć Alicjo :)

pozdrawia
~~BMW~~

Posted

[quote name='Wilejkaros']To już mi się umysł rozjaśnia w kwestii Twojego banerka w podpisie ;)

Nie masz zdjątek Harleya?
no i dobrze się domyśliłaś ;)...Harley :loveu:ma wątek za TM...potem wkleję kilka foteczek dla przypomnienia

[quote name='emdziolek']Wzruszający ten filmik.....:-(

Lece spać.. Dogobranoc!:loveu:

i ja też się popłakalam .....:-(

[quote name='sota36']Witojta!!! My po glosowaniu! o 6.15 Gucio stwierdzil, ze trzeba isc! Zyczymy madrych wyborow!Ludzie do urn! i jak to napisal ktos w smsie do Szkla kontakotwego " Be happy, don't worry - idz narodzie na wybory!"!!!!
o masz Joluchna ranny ptaszek :razz:.....Witaj:multi:

[quote name='Werka']:lol:

Cześć Alicjo :)

pozdrawia
~~BMW~~
cześć Werko :multi:

[quote name='teqquila']Siemacha ALu :evil_lol:
siemaneczko :multi:Tyśkowa;).......:hmmmm: Tyska:evil_lol:

[quote name='jonQuilla']Witam :multi:

Jak nastrój w dzień tak ważny wyborowy :evil_lol:

buźka mamuniu :) :loveu:

buźka córuniu z samego raneczka:loveu:

[quote name='Iwona1984']witam:loveu::loveu:
witaj Iwonko:loveu::multi:

A ja już przy 2 kawusi ...po spacerku z Ozzulkiem :p...zimno u nas i mokro , bardzo nieprzyjemna aura:shake: