Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wyjątek']Ło boshe Ty to masz mozliwości PIKA:diabloti:
Aluś zreszta Ty też :D;)możliwości przychodzą z wiekiem:evil_lol:

[quote name='PIKA']Mam gdzie upychac :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja tysz

[quote name='bonita']Co się przejmujesz i tak jesteśmy śliczne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zawsze i niezmiennie;)

[quote name='madzia18sosnowiec']mniaaaaaaaam :loveu: ala ty jestes taka drobna kobietka gdzie ty to wszystko miescisz :-ono nie wiesz .....po kieszniach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ooo i ode mnie życzonka najlepsze dla Mamusi :multi: :multi: :multi:

żarłoki :crazyeye::pżyczonka przekażę
Ja tu nie widzę żarłoków ...my podtrzymujemy tradycje:eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']aaa to przepraszam - jak tradycja to lece po pączki :evil_lol:tradycja najważniejsza

[quote name='evaxon']witaj Alu:multi:
szczesliwych faworkow:Do matko bowska to one mają być szczęśliwe ze je zjadają
:cool3:

[quote name='zuzolandia']Witanko pączusiowe obzartuszki ;-)
Buziole przesyłamy ;-)
a umyłaś pyszczydełko po lukrze;)

[quote name='Pysia']Witaj Alu :)
Ja podtrzymywałam tradycje ;) Jak to pokażę jutro fotkami :evil_lol: Zjadłam duuuuuuuuuuużo pączków ;)oj tak ty to możesz dużo zjeść

[quote name='basiulka22tychy']ile Ozzulek zjadl paczusiow :):):)Ozzulek nie dostał pączusiów

[quote name='Vectra']ja zeżarłam 4 pączki i jeszcze 10 leży w kuchni :evil_lol:
więc ide się z nimi zaprzyjaznic :evil_lol:a ja mam 2 zjem na śvniadanko:lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

:cool3:

a umyłaś pyszczydełko po lukrze;)

Nie myłam :loveu: Zuzol pieknie oblizał wielgachnym jezorem hehe:eviltong::eviltong:

Ozzulek nie dostał pączusiów

Boszzzzzzz załowałas paczusia biednemu Ozzulkowi ?:mad:
Niedobra pancia :eviltong:

Posted

Witajcie :multi: :multi: :multi:

A mi kumpel wczoraj opowiadał, jak to w Tesco promocję zrobili.
24 szt pączków za 20 zł sprzedawali, a gratis drugie 24 się dostawało. Tyle tylko, że Jacek w Tesco pracuje, i widział, jak oni te pączki już od weekendu robili, i pewnie te stare wciskali jako gratis :lmaa: :lmaa: :lmaa:

Posted

[quote name='zuzolandia']

Nie myłam :loveu: Zuzol pieknie oblizał wielgachnym jezorem hehe:eviltong::eviltong:

Boszzzzzzz załowałas paczusia biednemu Ozzulkowi ?:mad:
Niedobra pancia :eviltong:
dobra jak pycho oblizane przez Zuzolka to przyjmuję buziaki:evil_lol:
A Ozzy pączków nie dostaje bo po gnieciuszkach puszcza pawie:oops:

[quote name='Imbir1']witajcie:multi: jak tam dzisiaj? brzuszki nie bolą po wczorajszym obrzarstwie?
Imbir wczoraj wieczorem wcinał ze mną jeszcze faworki:cool3::evil_lol:brzuszki ok ...nawet za bardzo nie wystają:evil_lol:

[quote name='Wyjątek']A my dzisiaj jeszcze paczkujemy! :D:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko uważajcie żeby się nie zapączyć na maxa;)

[quote name='tygra']oj ja też jeszcze pączkuje, a rano dopiąc spodni nie mogłam :)hi hi weszlo w krew

[quote name='BeaC']

heheheheheheeh masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale sielskie życie
:evil_lol::evil_lol:jak zobaczyłam tę przerobkę to stwierdziłam ,że do końca moich dni na ziemskim padole nie będę mieć długich włosów:evil_lol:teraz mam takie 4 cm ...na lato idzie na 2,5;)

[quote name='Ewa&kumpel']Witajcie...

Jak tam po wczorajszej rozpuście. Bo mi wystarczy do przyszłego roku.

P.S. Chciałam zapytac, czemu Ozuś ma czerwone poduchy???:razz:o rany ja nie wiem czy Ozzul ma czerwone poduchy ....normalne brudne ma ............jak był maleńki to miał rożowiótkie nieskalane brudem

[quote name='Kate I Luka']Witajcie :multi: :multi: :multi:

A mi kumpel wczoraj opowiadał, jak to w Tesco promocję zrobili.
24 szt pączków za 20 zł sprzedawali, a gratis drugie 24 się dostawało. Tyle tylko, że Jacek w Tesco pracuje, i widział, jak oni te pączki już od weekendu robili, i pewnie te stare wciskali jako gratis :lmaa: :lmaa: :lmaa:
oj dziękuję za paczki weekendowe ....ale koleżanka odświeżą pączki w mikrofalówce i podobno na ciepło są rewelacja

[quote name='madzia18sosnowiec']czesc alus:buzi: na sniadanko tez dzisiaj pączusie, czytałam :evil_lol:zjadłam 1 sztukę ......więcej nie wlazło

My już po wizycie u weta.Ozzy na jakiś czas przechodzi na RC Intestinal /znalazłam w necie za 14 kg 215 zł/...jednak to najprawdopodobniej NN była powodem tych kłopotów z trawieniem ..zobaczymy.Wczoraj kupiłam kg karmy na spróbowanie /za 16 zł za kg...../ Ozzy zjada delikatnie dosmaczone .Oby te problemy nam sie skończyły bo trochę mnie męczą wycieczki do weta .

Posted

:razz:o rany ja nie wiem czy Ozzul ma czerwone poduchy ....normalne brudne ma ............jak był maleńki to miał rożowiótkie nieskalane brudem

Bo ja zajrzałam na fotki z pierwszych stron... :eviltong::eviltong::eviltong: i dlatego zapytałam...

Posted

wiesz Alu mi wet sugerował przejście na karmę weterynaryjną z Tygrą z uwagi na nerki (ma wiecznie zasadowy mocz i piasek) ale ona po suchym ma biegunki. Wie ustaliłąm że bedę karmić gotowanym i dawać jej warzywka zakwaszające mocz, a w razie potrzeby pastę zakwaszająca. Teraz biorę sie za zbadanie kupek co by stwierdzić skąd ta delikatność ukł. pokarmowego u niej

Posted

Dziendoberek kochaniutka;-) .....jak pawie sa to mocie pani racje.zadnych ulepszaczy ;-)heheh.....
My jedziemy na Eukanubie lamb&rice z weter.serii .....i mamy wzorcowe kooopeczki oraz ogolne zdrowie.....gdzies czytałąm ze jest karma z ryzem i baranina dla alergików i tych co maja problemy z układem trawiennym....tylko nie pamietam jakiej firmy ....
Buziaczki