fioneczka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 heh dziś o to samo zapytał mnie Krzychu ... watek Ci poczyścili ze zbędnych postów ? ;) ale tak jakoś dziwnie jest bo ja się da jedną str wstecz to się pokazuje prawidłowa ilość stron i za chwilę znowu znikają :hmmmm: abra kadabra jakaś Quote
Alicja Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 potus potus jak mawiał mały Kubuś ;) Quote
Maupa4 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Huan napisała że posty i strony wróciły ....:roll: guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzik prawda :angryy::angryy::angryy::angryy:nic nie wróciło :shake:[/FONT] Alicja - wróciły posty. Sprawdziłam u siebie - mam wszystko (ja potrzebowałam info z początku roku i już znalazłam). Nie zdążyłam napisac na administracji bo watek zamknięty. Teraz jest tak jak Huan napisał - z automatu ustawia na stronie po 25 postów (a nie tak jak było po 10) - no i tym samym wszystko sie poskracało 2,5 raza. To znaczy teraz tak jest a jak będzie za chwilę ... to kto to wie. Quote
Alicja Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [quote name='Maupa4']Alicja - wróciły posty. Sprawdziłam u siebie - mam wszystko (ja potrzebowałam info z początku roku i już znalazłam). Nie zdążyłam napisac na administracji bo watek zamknięty. Teraz jest tak jak Huan napisał - z automatu ustawia na stronie po 25 postów (a nie tak jak było po 10) - no i tym samym wszystko sie poskracało 2,5 raza. To znaczy teraz tak jest a jak będzie za chwilę ... to kto to wie. [FONT=Arial] uffff...to mnie uspokoiłas :multi:, bo ja przy moim necie dzisiaj nie byłam w stanie już tego posprawdzać :cool3:[/FONT] Quote
Medorowa Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Cholera :roll: Jak zwykle nie wiem co się dzieje... więc witam się cieplutko, choć na dworze minusowo:loveu: Quote
fioneczka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 helooołłłłłłł ;) melduję że uszyłam i nawet na spacerze się nie rozpadł :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 [FONT=Georgia]no mamcia teraz Twoja kolej! nie wymiguj się zepsutą maszyną :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Medorowa napisał(a):Cholera :roll: Jak zwykle nie wiem co się dzieje... więc witam się cieplutko, choć na dworze minusowo:loveu: u nas cieplo ...w domu ;) fioneczka napisał(a):helooołłłłłłł ;) melduję że uszyłam i nawet na spacerze się nie rozpadł :evil_lol: widziałam :) :klacz: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]no mamcia teraz Twoja kolej! nie wymiguj się zepsutą maszyną :evil_lol:[/FONT] kubraczek gotowy :) TZ pojechał zawieźć maszyne do naprawy i przywiózł od mojej mamy ...jutro zrobie Ozzulkowi fotasa :) Quote
jonQuilla Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 [FONT=Georgia]już 10 minut :evil_lol: super że udało się ukończyć kubraczek, czekam z niecierpliwością aby zobaczyć :)[/FONT] Quote
Alicja Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 chita napisał(a):za 15min jest jutro:diabloti: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]już 10 minut :evil_lol: super że udało się ukończyć kubraczek, czekam z niecierpliwością aby zobaczyć :)[/FONT] ale Ozzuliński śpi :grins: poprawię się ...rano :grins: Mam kilka fot ...wczoraj pierwszy raz od 23 listopada wyszłam na spacer ...wzięłam aparat i cykałam :roll: foty spacerowe.... wszystkie są takie same :shock: Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 [FONT=Comic Sans MS]ale Ozzuliński śpi :grins: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bo to grzeczny piesio jest :laugh2_2:[/FONT] foty spacerowe.... wszystkie są takie same :shock: [FONT=Comic Sans MS]Eeeeeeeee tam, pewnie tylko tak mówisz ... pokaż, pokaż :grins:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A bannerek masz super :lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Ania! napisał(a): [FONT=Comic Sans MS]Bo to grzeczny piesio jest :laugh2_2:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Eeeeeeeee tam, pewnie tylko tak mówisz ... pokaż, pokaż :grins:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A bannerek masz super :lol:[/FONT] [FONT=Arial]Banerek zrobiła Tengusia :grins: no to pierwsze 10 ;) [/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [FONT=Georgia]Widzę że nawet śnieg nie przeszkadza Ozziemu w ulubionej czynności :evil_lol: http://images8.fotosik.pl/718/9ebd3fcf85b8b915.jpg mocny z niego zawodnik :) Salsa zimą rezygnuje z tarzania[/FONT] Quote
Alicja Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]Widzę że nawet śnieg nie przeszkadza Ozziemu w ulubionej czynności :evil_lol: http://images8.fotosik.pl/718/9ebd3fcf85b8b915.jpg mocny z niego zawodnik :) Salsa zimą rezygnuje z tarzania[/FONT] no co ty :shock: toż zimą tarzanko jest naj naj naj :lol: Quote
fioneczka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [SIZE="3"]Onsen za wywoławczą :multi: ludzie jak chcą sprawdzić skąd wieje to palec wystawiają a Ozzulkowy ewidentnie ogoneckiem sprawdza skąd dujet wietier ;) http://global.images8.fotosik.pl/718/9ebd3fcf85b8b915.jpg goopecek mój :loveu: EDIT jaka ja :stupid: goopia jestem co ja wkleiłam zamiast linku do zdjęć :splat: to chciałam http://global.images8.fotosik.pl/718/4e4b0b8652876351.jpg Quote
jonQuilla Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 fioneczka napisał(a): ludzie jak chcą sprawdzić skąd wieje to palec wystawiają a Ozzulkowy ewidentnie ogoneckiem sprawdza skąd dujet wietier ;-) [FONT=Georgia]jak się obali na grzbiet to zupełnie czym innym sprawdza :evil_lol:[/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]jak się obali na grzbiet to zupełnie czym innym sprawdza :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czym, czym? :diabloti:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oszalał bąbelek malutki i się golasek w zimnym śniegu tarza i doopkę przemrozi :mdleje::evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Na rozgrzewkę :drinka:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Czym, czym? :diabloti:[/FONT] [FONT=Georgia]łapkami bo ma wysztywniałe do góry :evil_lol:[/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]łapkami bo ma wysztywniałe do góry :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]To nawet logiczne :evil_lol:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Przyszłam się przywitać, bo mnie dawno nie było :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Fakt, fotki są monotematyczne, bo... obiekt jest taki same. Ale godzę się na takie foteczki i... dawaj ich więcej:) http://images8.fotosik.pl/718/9ebd3fcf85b8b915.jpg Pzdr. Quote
agnieszka32 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 http://images8.fotosik.pl/718/9ebd3fcf85b8b915.jpg Niesamowity jest! Tarzanie w śniegu? Mocny :) Quote
Alicja Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 :roflt: ale się ubawiłam tym sprawdzaniem skąd wieje wiatr :lol: Ozzy uwielbia tarzanko na śniegu i na plecach i na brzuchu potrafi jechać ...w sumie ja nie wiem skąd mu takie goopotki do tej wielkiej głowy przychodzą . Quote
Recommended Posts