Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

heh dziś o to samo zapytał mnie Krzychu ... watek Ci poczyścili ze zbędnych postów ? ;)

ale tak jakoś dziwnie jest bo ja się da jedną str wstecz to się pokazuje prawidłowa ilość stron i za chwilę znowu znikają :hmmmm: abra kadabra jakaś

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Huan napisała że posty i strony wróciły ....:roll: guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzik prawda :angryy::angryy::angryy::angryy:nic nie wróciło :shake:[/FONT]

Alicja - wróciły posty.
Sprawdziłam u siebie - mam wszystko (ja potrzebowałam info z początku roku i już znalazłam).
Nie zdążyłam napisac na administracji bo watek zamknięty.

Teraz jest tak jak Huan napisał - z automatu ustawia na stronie po 25 postów (a nie tak jak było po 10) - no i tym samym wszystko sie poskracało 2,5 raza.

To znaczy teraz tak jest a jak będzie za chwilę ... to kto to wie.

Posted

[quote name='Maupa4']Alicja - wróciły posty.
Sprawdziłam u siebie - mam wszystko (ja potrzebowałam info z początku roku i już znalazłam).
Nie zdążyłam napisac na administracji bo watek zamknięty.

Teraz jest tak jak Huan napisał - z automatu ustawia na stronie po 25 postów (a nie tak jak było po 10) - no i tym samym wszystko sie poskracało 2,5 raza.

To znaczy teraz tak jest a jak będzie za chwilę ... to kto to wie.
[FONT=Arial]
uffff...to mnie uspokoiłas :multi:, bo ja przy moim necie dzisiaj nie byłam w stanie już tego posprawdzać :cool3:[/FONT]

Posted

Medorowa napisał(a):
Cholera :roll: Jak zwykle nie wiem co się dzieje... więc witam się cieplutko, choć na dworze minusowo:loveu:

u nas cieplo ...w domu ;)

fioneczka napisał(a):
helooołłłłłłł ;)

melduję że uszyłam i nawet na spacerze się nie rozpadł :evil_lol:

widziałam :) :klacz:

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]no mamcia teraz Twoja kolej! nie wymiguj się zepsutą maszyną :evil_lol:[/FONT]

kubraczek gotowy :)
TZ pojechał zawieźć maszyne do naprawy i przywiózł od mojej mamy ...jutro zrobie Ozzulkowi fotasa :)

Posted

chita napisał(a):
za 15min jest jutro:diabloti:

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]już 10 minut :evil_lol:

super że udało się ukończyć kubraczek, czekam z niecierpliwością aby zobaczyć :)
[/FONT]

ale Ozzuliński śpi :grins:

poprawię się ...rano :grins:

Mam kilka fot ...wczoraj pierwszy raz od 23 listopada wyszłam na spacer ...wzięłam aparat i cykałam :roll: foty spacerowe.... wszystkie są takie same :shock:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]

ale Ozzuliński śpi :grins:
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Bo to grzeczny piesio jest :laugh2_2:[/FONT]

foty spacerowe.... wszystkie są takie same :shock:

[FONT=Comic Sans MS]Eeeeeeeee tam, pewnie tylko tak mówisz ... pokaż, pokaż :grins:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]A bannerek masz super :lol:[/FONT]

Posted

Ania! napisał(a):

[FONT=Comic Sans MS]Bo to grzeczny piesio jest :laugh2_2:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Eeeeeeeee tam, pewnie tylko tak mówisz ... pokaż, pokaż :grins:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]A bannerek masz super :lol:[/FONT]

[FONT=Arial]Banerek zrobiła Tengusia :grins:

no to pierwsze 10 ;)

[/FONT]

Posted

fioneczka napisał(a):
ludzie jak chcą sprawdzić skąd wieje to palec wystawiają a Ozzulkowy ewidentnie ogoneckiem sprawdza skąd dujet wietier ;-)

[FONT=Georgia]jak się obali na grzbiet to zupełnie czym innym sprawdza :evil_lol:[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]jak się obali na grzbiet to zupełnie czym innym sprawdza :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Czym, czym? :diabloti:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Oszalał bąbelek malutki i się golasek w zimnym śniegu tarza i doopkę przemrozi :mdleje::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Na rozgrzewkę :drinka:[/FONT]

Posted

:roflt: ale się ubawiłam tym sprawdzaniem skąd wieje wiatr :lol:

Ozzy uwielbia tarzanko na śniegu i na plecach i na brzuchu potrafi jechać ...w sumie ja nie wiem skąd mu takie goopotki do tej wielkiej głowy przychodzą .