Iv_ Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='Alicja']ale one za miesiąc dopiero przyjadą :diabloti: [URL="http://img137.imageshack.us/i/04justyna.jpg/"http://a.imageshack.us/img137/5970/04justyna.jpg ale zdjęcie jest :eviltong: i o to chodziło, żeby zobaczyć jakie to w ogóle :p Fajne ;) Komplety można kompletować wg swojego uznania, czy są stałe bez możliwości wybierania samemu? Quote
Alicja Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 [quote name='Iv_']ale zdjęcie jest :eviltong: i o to chodziło, żeby zobaczyć jakie to w ogóle :p Fajne ;) Komplety można kompletować wg swojego uznania, czy są stałe bez możliwości wybierania samemu? sami , z tym że ja na razie wzięłam takie , z całym blatem , a potem najwyżej domówię szafki , najpierw zobaczę jak ustawie co by mi sie przydało Quote
Vectra Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 zapraszam do mnie :loveu: :loveu: :loveu: mam mega wypasione wyro polowe :diabloti: Quote
Alicja Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 [quote name='Vectra']zapraszam do mnie :loveu: :loveu: :loveu: mam mega wypasione wyro polowe :diabloti: nie omieszkam skorzystać ;) Quote
Maga100 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='Alicja']ale one za miesiąc dopiero przyjadą :diabloti: o rany, to będziesz miała taką nowoczesną kuchnię :crazyeye::placz: To już chyba tylko ja mam takie przedpotopowe szafki otwierane jak drzwi, a nie jak szuflady i z rączką z boku, a nie na środku :placz: Quote
zuzolandia Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='Maga100']o rany, to będziesz miała taką nowoczesną kuchnię :crazyeye::placz: To już chyba tylko ja mam takie przedpotopowe szafki otwierane jak drzwi, a nie jak szuflady i z rączką z boku, a nie na środku :placz: tysz mom przedpotopowe hiihihih ze srebrnom rułom hihihih całkiem nowoczesne to wogóle nie mają raczek na dotyk sie otwierają wiec spoko ;-) Quote
malawaszka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 fajna fajna kuchnia :klacz: pewnie skończysz szybciej niż ja swoją :lol: Quote
bianka19 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 jaka bombowa, nowoczesna kuchnia. :lol: super! też chcę taką! :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 [quote name='Maga100']o rany, to będziesz miała taką nowoczesną kuchnię :crazyeye::placz: To już chyba tylko ja mam takie przedpotopowe szafki otwierane jak drzwi, a nie jak szuflady i z rączką z boku, a nie na środku :placz: [FONT=Arial]kochana kupiłam najtańszą kuchnię jaka odpowiadała moim wymaganiom ....taka jaka by mi siępodobała jest nieosiagalna ze względu na cene :roflt:[/FONT] [quote name='zuzolandia'] tysz mom przedpotopowe hiihihih ze srebrnom rułom hihihih całkiem nowoczesne to wogóle nie mają raczek na dotyk sie otwierają wiec spoko ;-) [FONT=Arial]takiej bym nie chciała , bo cza by było mieć sztyjc porządek ..bo nieopacznie sama by sie mogła odewrzyć :roll:[/FONT] [quote name='malawaszka']fajna fajna kuchnia :klacz: pewnie skończysz szybciej niż ja swoją :lol: [FONT=Arial] nooo do września powinnam skończyć ...moją prowizorkę :roflt:[/FONT] [quote name='bianka19']jaka bombowa, nowoczesna kuchnia. :lol: super! też chcę taką! :evil_lol: [FONT=Arial]podesłać ?? ;)[/FONT] Quote
bianka19 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]podesłać ?? ;)[/FONT] jasne! :D już czekam ;) Quote
olekg89 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 A daleko masz z pokoju do kuchni? Eh zazdroszcze remontu ,my nie mamy kasy mamy tysioncpinceststodziwincet prac ,a kasy mało...:( Quote
Alicja Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 [quote name='bianka19']jasne! :D już czekam ;) [FONT=Arial] kurier wrócił ..nie odebrałaś :diabloti:[/FONT] [quote name='olekg89']A daleko masz z pokoju do kuchni? Eh zazdroszcze remontu ,my nie mamy kasy mamy tysioncpinceststodziwincet prac ,a kasy mało...:( :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Na bazarek zajrzałas, ślad zostawiłam:) Gdzie jest Ozzik...? http://images8.fotosik.pl/402/138e7aad71a4dba7.jpg Ja już kuchnię mam zrobioną w całości, jeno umyc okno, firaneczki zawiesić i będzie git. A, i jeszcze 2 szafki trzeba napełnić czystymi garami:) Byc może w przyszłym tygodniu - malowanie dużego pokoju + drobne naprawy + drobne udogodnienia... Pzdr. Quote
rufusowa Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 uuu widzę, że trochi jeszcze potrwa remoncik echhh niech szybko zleci :) kuchnia na zdjęciu jest bardzo smakowita :) budyń waniliowy na ścianie i gorzka czekolada w roli szafek :) :) :) Quote
Iv_ Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Cześć Ala z Ozulkiem :loveu::loveu: Już się nie mogę doczekać Twojej kuchni :razz: Mam nadzieję, że foty wstawisz jak już zrobicie? Quote
bianka19 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] kurier wrócił ..nie odebrałaś :diabloti:[/FONT] To nie była moja wina, że nie było mnie w domu cały czas. :evil_lol: Po prostu wyszłam z domu, gdyż za długo czekałam :eviltong: Quote
Alicja Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Jestem , jestem Asiaczku ..... skończyłam odgruzowanie ...teraz tylko czekam na mebelki ...a tak mam już gotowe i czyściutkie wsio :multi: a na wiosnę szafa na przedpokoju i łazienka :) Quote
Asiaczek Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Aaaaaa, znaczy remont w toku... kumam:) Pzdr. Quote
Iv_ Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Dzień dobry Alu z Ozulkiem :loveu::loveu: a jak się odnosi Ozulec do tego przewrotu w domu? :cool3: Quote
Recommended Posts