agaga21 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Alicja'] wpadaj ...tyle że do Rysia masz chyba bliżej :hmmmm: jak wpadnę to na potrójną porcyję:cool3: a potem biegusiem do domku, coby spalić:oops::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='agaga21']jak wpadnę to na potrójną porcyję:cool3: a potem biegusiem do domku, coby spalić:oops::evil_lol: ze spalaniem nie będzie problemu jak na spacer z psami pobiegniesz ;) może być i poczwórna porcja Quote
agaga21 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Alicja']ze spalaniem nie będzie problemu jak na spacer z psami pobiegniesz ;) może być i poczwórna porcja coś ty! etna ze względu na miednicę nie może się przemęczać a lecter ze względu na serce nie może się przemęczać...:niewiem: Quote
Alicja Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='agaga21']coś ty! etna ze względu na miednicę nie może się przemęczać a lecter ze względu na serce nie może się przemęczać...:niewiem: a to spoko .... to zawsze można jakiegoś pożyczyć do wyspacerowania ;) Quote
Maga100 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Alicja']zapisałam się do ...logopedy :grins: jąkanie ma podobne podłoze psychiczne :diabloti: Quote
Alicja Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='Maga100']jąkanie ma podobne podłoze psychiczne :diabloti: to zgłoszę sie do znajomej psycholog :diabloti: Quote
Maga100 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Alicja']to zgłoszę sie do znajomej psycholog :diabloti: ależ zapraszam serdecznie, adres: Pierdy, w ramach terpaii zajmowanie się słodkim szkrabiątkiem, po położeniu spać któregoż, zaordynuję coś na rozluźnienie :drink1: Quote
Vectra Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Alicja']to zgłoszę sie do znajomej psycholog :diabloti: zastanówsię dobrze , czy nie lepiej się jednak jąkać :diabloti: Quote
zuzolandia Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Alicja']to zgłoszę sie do znajomej psycholog :diabloti: czyli do mnie do mnie :diabloti::diabloti: jako psychoanalityk barowy ulecze Twoje podłoże :multi: Quote
Maga100 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Vectra']zastanówsię dobrze , czy nie lepiej się jednak jąkać :diabloti: ty przestałaś się jąkać i sobie chwalisz :diabloti: Quote
jbk Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Jestem :) Cud się wydarzył :) Przyszłam zaczerpnąć uśmiechu przed pogrzebem............ Quote
rwpb Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no i se biuro matrymonialne zrobili u mnie :diabloti::evil_lol:[/FONT] Ala, tu może chodzić o całą naszą przyszłość [FONT=Arial] [/FONT] A najszybszy i najprostszy przepisik na ciasto to iść do sklepu naprzeciwko i kupić [FONT=Arial][/FONT] Quote
Alicja Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='Maga100']ależ zapraszam serdecznie, adres: Pierdy, w ramach terpaii zajmowanie się słodkim szkrabiątkiem, po położeniu spać któregoż, zaordynuję coś na rozluźnienie :drink1: :hmmmm: [quote name='Vectra']zastanówsię dobrze , czy nie lepiej się jednak jąkać :diabloti: :evil_lol: [quote name='zuzolandia']czyli do mnie do mnie :diabloti::diabloti: jako psychoanalityk barowy ulecze Twoje podłoże :multi: [FONT=Arial] już jadę ;)[/FONT] [quote name='Maga100']ty przestałaś się jąkać i sobie chwalisz :diabloti: :evil_lol: [quote name='jbk']Jestem :) Cud się wydarzył :) Przyszłam zaczerpnąć uśmiechu przed pogrzebem............ :calus: [quote name='rwpb']Ala, tu może chodzić o całą naszą przyszłość [FONT=Arial] :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]no taaa :splat:[/FONT] A najszybszy i najprostszy przepisik na ciasto to iść do sklepu naprzeciwko i kupić [FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] ja naprzeciwko mam sklep z drobiem :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]A tak wogóle dziś jest bardzo smutny dzień ...... za TM odeszła Fionka :-(:-(:-( [/FONT] Quote
Sebastian Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Szczęśliwego Nowego Roku!!! Pozdrawiam serdecznie!!! Quote
Alicja Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='Sebastian']Szczęśliwego Nowego Roku!!! Pozdrawiam serdecznie!!! wujaszek Sebastian ...witaj :multi: i wzajemnie ;) Quote
zuzolandia Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Dobrywieczorek ;-) Nie wiem kto to była Fionka niemniej dla Niej a ja naprzeciwko mam przychodnie hihihihi... no tak tumanowi to zostaje cukiernia ;-) buziam ;-) Quote
Tengusia Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]A tak wogóle dziś jest bardzo smutny dzień ...... za TM odeszła Fionka :-(:-(:-( [/FONT] przynajmniej niunia juz nie cierpi, nic ja nie boli, nic nie swedzi :-(:-(:-( a ja wczoraj bylam 11 godzin w pracy, cyferki lataly mi juz same przed oczami ale co zrobic, byl mus to zostalam ... i dzieki temu dostalam osobiste podziekowanie od pani dyr za zaangazowanie w swoje zadania :p:p:p ... a potem poszlam z psiapsiolka na browara :diabloti: wrocilam do domciu i padlam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciocia ja wogole mam biznesa do ciebie, daj cynka jak bedziesz w domciu to zadzwonie do ciebie i powiem o co kaman ;) Quote
Alicja Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='rwpb']Zaglądałem czasem na wątek Fionki [FONT=Arial]ja z Asią bardzo często rozmawiałam :-([/FONT] [quote name='zuzolandia']Dobrywieczorek ;-) Nie wiem kto to była Fionka niemniej dla Niej [FONT=Arial]Fionka to ASTeczka z adopcji ... była bardzo chora [/FONT][FONT=Arial]a weci ...szkoda gadać :shake:[/FONT] a ja naprzeciwko mam przychodnie hihihihi... no tak tumanowi to zostaje cukiernia ;-) buziam ;-) [FONT=Arial] no widzisz a ja mam cukiernie daleko :roll:[/FONT] [quote name='Tengusia']przynajmniej niunia juz nie cierpi, nic ja nie boli, nic nie swedzi :-(:-(:-( a ja wczoraj bylam 11 godzin w pracy, cyferki lataly mi juz same przed oczami ale co zrobic, byl mus to zostalam ... i dzieki temu dostalam osobiste podziekowanie od pani dyr za zaangazowanie w swoje zadania :p:p:p ... a potem poszlam z psiapsiolka na browara :diabloti: wrocilam do domciu i padlam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]to masz w takim razie zupełnie inne wrażenia z pracy niż ja ...bo ja chyba zacznę załatwiać urlop zdrowotny ...a mam ku temu podstawy ....zanim znów się wykończę nerwowo[/FONT]:angryy: ciocia ja wogole mam biznesa do ciebie, daj cynka jak bedziesz w domciu to zadzwonie do ciebie i powiem o co kaman ;) [FONT=Arial] będę w domu po 15 [/FONT] Quote
Maga100 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Alicja']ja chyba zacznę załatwiać urlop zdrowotny ...a mam ku temu podstawy ....zanim znów się wykończę nerwowo wystawić zaświadczenie o niepoczytalności i rozchwianiu emocjonalnym? :diabloti: Quote
Alicja Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='Maga100']wystawić zaświadczenie o niepoczytalności i rozchwianiu emocjonalnym? :diabloti: a jakoś z niepoczytalnością i rozchwianiem emocjonalnym to nie mam akurat kłopotów :diabloti: Quote
Hanna R. Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 rwpb napisał(a):Jakby kto się pytał, to zrobiłem babeczki: Jak dla mnie troszkę zbyt słodkie. Są też bardzo nietrwałe, na 15 zrobionych po godzinie zostały tylko dwie :shake: rwpb napisał(a):Dzisiaj zrobiłem zmodernizowanego serniczka, za godzinkę będzie. Czy ten Pan jest prawdziwy ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy to tylko taka internetowa fikcja ?:roll: Alicjo dzień dobry. :loveu: Zaginął mi Twój blogasek . Ale już się odnalazł. Quote
Izabela124. Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 http://images8.fotosik.pl/171/6d69b6b4637634cf.jpg smacznego :p http://images8.fotosik.pl/171/23455cbc12893a53.jpg nie ma to jak tarzanko w śniegu :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='Hanna R.']Czy ten Pan jest prawdziwy ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy to tylko taka internetowa fikcja ?:roll: [FONT=Arial]najprawdziwsiejszy z prawdziwych[/FONT] :p Alicjo dzień dobry. :loveu: Zaginął mi Twój blogasek . Ale już się odnalazł. [FONT=Arial]dzień dobry Hanno :grins: a już sie bałam że całkiem Ci zaginął :roll:[/FONT] [quote name='Izabela124.']http://images8.fotosik.pl/171/6d69b6b4637634cf.jpg smacznego :p http://images8.fotosik.pl/171/23455cbc12893a53.jpg nie ma to jak tarzanko w śniegu :evil_lol: [FONT=Arial]Ozzy nadal uwielbia zimę ...aż mnie to dziwi , bo on mało sierściasty :razz:[/FONT] Quote
Maga100 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Hanna R.']Alicjo dzień dobry. :loveu: Zaginął mi Twój blogasek . Ale już się odnalazł. Och, Hanno itytu! :crazyeye::p Quote
Recommended Posts