Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']
wpadaj ...tyle że do Rysia masz chyba bliżej :hmmmm:

jak wpadnę to na potrójną porcyję:cool3:
a potem biegusiem do domku, coby spalić:oops::evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']jak wpadnę to na potrójną porcyję:cool3:
a potem biegusiem do domku, coby spalić:oops::evil_lol:

ze spalaniem nie będzie problemu jak na spacer z psami pobiegniesz ;)
może być i poczwórna porcja

Posted

[quote name='Alicja']ze spalaniem nie będzie problemu jak na spacer z psami pobiegniesz ;)
może być i poczwórna porcja

coś ty! etna ze względu na miednicę nie może się przemęczać a lecter ze względu na serce nie może się przemęczać...:niewiem:

Posted

[quote name='agaga21']coś ty! etna ze względu na miednicę nie może się przemęczać a lecter ze względu na serce nie może się przemęczać...:niewiem:

a to spoko .... to zawsze można jakiegoś pożyczyć do wyspacerowania ;)

Posted

[quote name='Alicja']to zgłoszę sie do znajomej psycholog :diabloti:

ależ zapraszam serdecznie, adres: Pierdy, w ramach terpaii zajmowanie się słodkim szkrabiątkiem, po położeniu spać któregoż, zaordynuję coś na rozluźnienie :drink1:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]no i se biuro matrymonialne zrobili u mnie :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Ala, tu może chodzić o całą naszą przyszłość [FONT=Arial] [/FONT]

A najszybszy i najprostszy przepisik na ciasto to iść do sklepu naprzeciwko i kupić [FONT=Arial][/FONT]

Posted

[quote name='Maga100']ależ zapraszam serdecznie, adres: Pierdy, w ramach terpaii zajmowanie się słodkim szkrabiątkiem, po położeniu spać któregoż, zaordynuję coś na rozluźnienie :drink1:

:hmmmm:

[quote name='Vectra']zastanówsię dobrze , czy nie lepiej się jednak jąkać :diabloti:

:evil_lol:

[quote name='zuzolandia']czyli do mnie do mnie :diabloti::diabloti:
jako psychoanalityk barowy ulecze Twoje podłoże :multi:

[FONT=Arial]
już jadę ;)
[/FONT]

[quote name='Maga100']ty przestałaś się jąkać i sobie chwalisz :diabloti:

:evil_lol:

[quote name='jbk']Jestem :) Cud się wydarzył :) Przyszłam zaczerpnąć uśmiechu przed pogrzebem............

:calus:

[quote name='rwpb']Ala, tu może chodzić o całą naszą przyszłość [FONT=Arial] :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]no taaa :splat:[/FONT]

A najszybszy i najprostszy przepisik na ciasto to iść do sklepu naprzeciwko i kupić [FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]
ja naprzeciwko mam sklep z drobiem :diabloti:
[/FONT]

[FONT=Arial]A tak wogóle dziś jest bardzo smutny dzień ...... za TM odeszła Fionka :-(:-(:-(

• [/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
    [FONT=Arial]A tak wogóle dziś jest bardzo smutny dzień ...... za TM odeszła Fionka :-(:-(:-(

• [/FONT]

przynajmniej niunia juz nie cierpi, nic ja nie boli, nic nie swedzi :-(:-(:-(

• a ja wczoraj bylam 11 godzin w pracy, cyferki lataly mi juz same przed oczami ale co zrobic, byl mus to zostalam ... i dzieki temu dostalam osobiste podziekowanie od pani dyr za zaangazowanie w swoje zadania :p:p:p ... a potem poszlam z psiapsiolka na browara :diabloti: wrocilam do domciu i padlam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ciocia ja wogole mam biznesa do ciebie, daj cynka jak bedziesz w domciu to zadzwonie do ciebie i powiem o co kaman ;)

• Posted

[quote name='rwpb']Zaglądałem czasem na wątek Fionki

• [FONT=Arial]ja z Asią bardzo często rozmawiałam :-([/FONT]

[quote name='zuzolandia']Dobrywieczorek ;-)
    Nie wiem kto to była Fionka niemniej dla Niej

• [FONT=Arial]Fionka to ASTeczka z adopcji ... była bardzo chora [/FONT]
    [FONT=Arial]a weci ...szkoda gadać :shake:[/FONT]

a ja naprzeciwko mam przychodnie hihihihi...
    no tak tumanowi to zostaje cukiernia ;-)

buziam ;-)

[FONT=Arial]
    no widzisz a ja mam cukiernie daleko :roll:
    [/FONT]

[quote name='Tengusia']przynajmniej niunia juz nie cierpi, nic ja nie boli, nic nie swedzi :-(:-(:-(

• a ja wczoraj bylam 11 godzin w pracy, cyferki lataly mi juz same przed oczami ale co zrobic, byl mus to zostalam ... i dzieki temu dostalam osobiste podziekowanie od pani dyr za zaangazowanie w swoje zadania :p:p:p ... a potem poszlam z psiapsiolka na browara :diabloti: wrocilam do domciu i padlam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• [FONT=Arial]to masz w takim razie zupełnie inne wrażenia z pracy niż ja ...bo ja chyba zacznę załatwiać urlop zdrowotny ...a mam ku temu podstawy ....zanim znów się wykończę nerwowo[/FONT]:angryy:

ciocia ja wogole mam biznesa do ciebie, daj cynka jak bedziesz w domciu to zadzwonie do ciebie i powiem o co kaman ;)
    [FONT=Arial]
    będę w domu po 15
    [/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']ja chyba zacznę załatwiać urlop zdrowotny ...a mam ku temu podstawy ....zanim znów się wykończę nerwowo

wystawić zaświadczenie o niepoczytalności i rozchwianiu emocjonalnym? :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']wystawić zaświadczenie o niepoczytalności i rozchwianiu emocjonalnym? :diabloti:

a jakoś z niepoczytalnością i rozchwianiem emocjonalnym to nie mam akurat kłopotów :diabloti:

Posted

rwpb napisał(a):
    Jakby kto się pytał, to zrobiłem babeczki:

Jak dla mnie troszkę zbyt słodkie.
    Są też bardzo nietrwałe, na 15 zrobionych po godzinie zostały tylko dwie :shake:

rwpb napisał(a):
    Dzisiaj zrobiłem zmodernizowanego serniczka, za godzinkę będzie.

Czy ten Pan jest prawdziwy ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
    Czy to tylko taka internetowa fikcja ?:roll:

Alicjo dzień dobry. :loveu:
    Zaginął mi Twój blogasek . Ale już się odnalazł.

Posted

[quote name='Hanna R.']Czy ten Pan jest prawdziwy ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
    Czy to tylko taka internetowa fikcja ?:roll:

[FONT=Arial]najprawdziwsiejszy z prawdziwych[/FONT] :p

Alicjo dzień dobry. :loveu:
    Zaginął mi Twój blogasek . Ale już się odnalazł.

[FONT=Arial]dzień dobry Hanno :grins:
    a już sie bałam że całkiem Ci zaginął :roll:
    [/FONT]

[quote name='Izabela124.']http://images8.fotosik.pl/171/6d69b6b4637634cf.jpg smacznego :p

http://images8.fotosik.pl/171/23455cbc12893a53.jpg nie ma to jak tarzanko w śniegu :evil_lol:

[FONT=Arial]Ozzy nadal uwielbia zimę ...aż mnie to dziwi , bo on mało sierściasty :razz:[/FONT]