jbk Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Nie wiem jeszcze, z jakiej okazji, ale już piję piwo :) Buzi w czółko Ozzulkowi :* Quote
rwpb Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Wygląda ładnie, tylko to mleko bym zastąpił warstwą masła orzechowego i masą krówkową Quote
Alicja Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [quote name='rwpb']Wygląda ładnie, tylko to mleko bym zastąpił warstwą masła orzechowego i masą krówkową ale to własnie jest masa krówkowa ;) Quote
Alicja Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [quote name='jbk']Nie wiem jeszcze, z jakiej okazji, ale już piję piwo :) Buzi w czółko Ozzulkowi :* buziak przekazany ;) nie mam piwa Quote
rwpb Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Mleko zagęszczone słodzone, gotowane krówkowe i masa krówkowa to to samo? Jutro popatrzę w marketach Quote
Alicja Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [quote name='rwpb']Mleko zagęszczone słodzone, gotowane krówkowe i masa krówkowa to to samo? Jutro popatrzę w marketach no ja to miałam , gęste bardzo Quote
rwpb Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 O tej porze robić fotki... Ja mam takie cóś: Quote
Cola Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Alicja']pyszoteria :grins: ufff...dzisiaj mnie nie zemdliło :evil_lol: i nawet bym się pokusiła spróbować :p Quote
Alicja Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='rwpb']O tej porze robić fotki... Ja mam takie cóś: konsystencją to to samo , tylko moje mleczko jest o smaku ...:hmmmm: mordoklejkowym a u Ciebie widze że orzechowe ... czyli i Twoje i Moje się nadaje ;) [quote name='Cola']ufff...dzisiaj mnie nie zemdliło :evil_lol: i nawet bym się pokusiła spróbować :p a ja wczoraj na kolację miałam gorące kajzereczki z piekarnika z masłem czosnkowym i serem żółtym ...mniammmm Quote
jonQuilla Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [FONT=Georgia]mmm babeczki :loveu::loveu: Ty wiesz mamcia jak mi smaka narobić :)[/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='halgre']Witam ... Ale smaki mi robisz ... [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]mmm babeczki :loveu::loveu: Ty wiesz mamcia jak mi smaka narobić :)[/FONT] [FONT=Arial]Witam Was :multi: Dziś piekę Murzynka z czekoladą i polewą i bakaliami :grins: komu komu bo se siedze w domu :evil_lol:. Dzisiaj zaliczyłam wyjazd do schroniska w Rybniku . Psiaków w typie TTB podobno nie mają , boxiów też , ale była śliczna niunia taka wilkowato-labkowata , w kolorze kremowym ...cudeńko ...:shake:tyle tych dzieciaczków tam siedzi może kimuś przyda się taki bazarek http://www.dogomania.pl/threads/177830-Psie-sweterki-do-31-01-2010-na-FRUZIAE?p=13904273#post13904273 [/FONT] Quote
Vectra Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 ja chcę murzynka , tylko bez bakaljów :diabloti: Quote
Alicja Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='Vectra']ja chcę murzynka , tylko bez bakaljów :diabloti: wydziabasz sobie ;) zrobiłam likierek z masą krówkową ....dobry ;) Quote
Vectra Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Alicja']wydziabasz sobie ;) zrobiłam likierek z masą krówkową ....dobry ;) ale są też i smakowe , trza by wypróbować Quote
Alicja Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='Vectra']ale są też i smakowe , trza by wypróbować widziałam kakaową i orzechową ...tylko u mnie w sklepu nie było Quote
Asiaczek Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Alicja']http://www.allegro.pl/item884190177_fc_2_dyfuzor_pop_up_nikon_d40_d40x_d60_d70_d80_d90.html Dzięki za link. Ten dyfuzor nawet pasuje do mojego aparatu.Rzeczywiscie jest taki uniwersalny, jak pisza:) [quote name='Alicja']konsystencją to to samo , tylko moje mleczko jest o smaku ...:hmmmm: mordoklejkowym a u Ciebie widze że orzechowe ... czyli i Twoje i Moje się nadaje ;) a ja wczoraj na kolację miałam gorące kajzereczki z piekarnika z masłem czosnkowym i serem żółtym ...mniammmm Noooo, mimo ze kolacji nie jadam, tutaj bymsię skusiła:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Alicja']http://www.allegro.pl/item884190177_fc_2_dyfuzor_pop_up_nikon_d40_d40x_d60_d70_d80_d90.html Dzięki za link. Ten dyfuzor nawet pasuje do mojego aparatu.Rzeczywiscie jest taki uniwersalny, jak pisza:) [quote name='Alicja']konsystencją to to samo , tylko moje mleczko jest o smaku ...:hmmmm: mordoklejkowym a u Ciebie widze że orzechowe ... czyli i Twoje i Moje się nadaje ;) a ja wczoraj na kolację miałam gorące kajzereczki z piekarnika z masłem czosnkowym i serem żółtym ...mniammmm Noooo, mimo ze kolacji nie jadam, tutaj bymsię skusiła:) Pzdr. Quote
Alicja Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='Asiaczek']Dzięki za link. Ten dyfuzor nawet pasuje do mojego aparatu.Rzeczywiscie jest taki uniwersalny, jak pisza:) ja zakupiłam , bo póki co zaklejałam lampę plasterkiem żeby ostre światło nie szło , a to już coś mi da , zresztą i tak z czasem trzeba zakupić lampę dodatkową ...ale to lata świetlne ;) Noooo, mimo ze kolacji nie jadam, tutaj bymsię skusiła:) Pzdr. no ja tak samo ...i niestety się musiałam skusić ....uwielbiam ;) Quote
Alicja Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='rwpb']Murzynek jest dobry, rąk nie trzeba myć. i można dać mąkę z Biedronki :roflt: Quote
dbsst Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 houk widzę, że wątek kulinarny tu mamy muszę spadać w takim razie w ciąży nie jestem już nie mogę się obżerać hahaha Quote
halgre Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Asiaczek'] Noooo, mimo ze kolacji nie jadam, tutaj bymsię skusiła:) Pzdr. Nie wyobrażam sobie iść spać bez kolacji :shake: Ja nieraz idę popitrasić sobie w środku nocy, albo poprostu powyżerać z lodówki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='dbsst']houk widzę, że wątek kulinarny tu mamy muszę spadać w takim razie w ciąży nie jestem już nie mogę się obżerać hahaha robicie z Klockową zawody której szybciej żebra policzymy ?? [quote name='rwpb']a może makaronik spagetti bardzo lubię ;) [quote name='halgre']Nie wyobrażam sobie iść spać bez kolacji :shake: Ja nieraz idę popitrasić sobie w środku nocy, albo poprostu powyżerać z lodówki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj ....to bym miała po spanku .... wieczorkiem owocki , jogurcik , herbatka Quote
Recommended Posts