Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rwpb']O tej porze robić fotki...
Ja mam takie cóś:

konsystencją to to samo , tylko moje mleczko jest o smaku ...:hmmmm: mordoklejkowym a u Ciebie widze że orzechowe ... czyli i Twoje i Moje się nadaje ;)

[quote name='Cola']ufff...dzisiaj mnie nie zemdliło :evil_lol: i nawet bym się pokusiła spróbować :p

a ja wczoraj na kolację miałam gorące kajzereczki z piekarnika z masłem czosnkowym i serem żółtym ...mniammmm

Posted

[quote name='halgre']Witam ...

Ale smaki mi robisz ...

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]mmm babeczki :loveu::loveu:
Ty wiesz mamcia jak mi smaka narobić :)
[/FONT]

[FONT=Arial]Witam Was :multi:

Dziś piekę Murzynka z czekoladą i polewą i bakaliami :grins: komu komu bo se siedze w domu :evil_lol:.

Dzisiaj zaliczyłam wyjazd do schroniska w Rybniku . Psiaków w typie TTB podobno nie mają , boxiów też , ale była śliczna niunia taka wilkowato-labkowata , w kolorze kremowym ...cudeńko ...:shake:tyle tych dzieciaczków tam siedzi

może kimuś przyda się taki bazarek
http://www.dogomania.pl/threads/177830-Psie-sweterki-do-31-01-2010-na-FRUZIAE?p=13904273#post13904273
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']http://www.allegro.pl/item884190177_fc_2_dyfuzor_pop_up_nikon_d40_d40x_d60_d70_d80_d90.html
Dzięki za link. Ten dyfuzor nawet pasuje do mojego aparatu.Rzeczywiscie jest taki uniwersalny, jak pisza:)

[quote name='Alicja']konsystencją to to samo , tylko moje mleczko jest o smaku ...:hmmmm: mordoklejkowym a u Ciebie widze że orzechowe ... czyli i Twoje i Moje się nadaje ;)

a ja wczoraj na kolację miałam gorące kajzereczki z piekarnika z masłem czosnkowym i serem żółtym ...mniammmm

Noooo, mimo ze kolacji nie jadam, tutaj bymsię skusiła:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']http://www.allegro.pl/item884190177_fc_2_dyfuzor_pop_up_nikon_d40_d40x_d60_d70_d80_d90.html
Dzięki za link. Ten dyfuzor nawet pasuje do mojego aparatu.Rzeczywiscie jest taki uniwersalny, jak pisza:)

[quote name='Alicja']konsystencją to to samo , tylko moje mleczko jest o smaku ...:hmmmm: mordoklejkowym a u Ciebie widze że orzechowe ... czyli i Twoje i Moje się nadaje ;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dzięki za link. Ten dyfuzor nawet pasuje do mojego aparatu.Rzeczywiscie jest taki uniwersalny, jak pisza:)

ja zakupiłam , bo póki co zaklejałam lampę plasterkiem żeby ostre światło nie szło , a to już coś mi da , zresztą i tak z czasem trzeba zakupić lampę dodatkową ...ale to lata świetlne ;)

Pzdr.

no ja tak samo ...i niestety się musiałam skusić ....uwielbiam ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']

Pzdr.
Nie wyobrażam sobie iść spać bez kolacji :shake: Ja nieraz idę popitrasić sobie w środku nocy, albo poprostu powyżerać z lodówki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']houk widzę, że wątek kulinarny tu mamy muszę spadać w takim razie w ciąży nie jestem już nie mogę się obżerać hahaha

robicie z Klockową zawody której szybciej żebra policzymy ??

[quote name='rwpb']a może makaronik

spagetti bardzo lubię ;)

[quote name='halgre']Nie wyobrażam sobie iść spać bez kolacji :shake: Ja nieraz idę popitrasić sobie w środku nocy, albo poprostu powyżerać z lodówki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oj ....to bym miała po spanku .... wieczorkiem owocki , jogurcik , herbatka